-
AIXAM περτικαλί με πινακίδα ΧΖΤ...σήμερα το πρωί στην Κηφισιά
-
Caterham (έτσι γράφεται? ) στην Παλιόχωρα (νομού Χανίων) με αγγλικές πινακίδες και δεξιοτίμονο...
Σα κάρτ είναι...
Ήταν πραγματικά αστείο το μέγεθός του ακόμα και μπροστά στο 308
Η κόπελα μου όταν το είδε μου είπε:'μπορεί να είναι καταπληκτικό αμάξι και δε θα διαφωνήσω σε αυτά που μου λες και εκθιάζεις...παρόλα αυτά μου φαίνεται πολύ αστείο στο μέγεθος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου να έχουν βάλει μία μεγάλη και δυνατή μηχανή!!Πόσο αστείο? Όσο αστείο μπορεί να σου φανεί το να δεις ένα καροτσάκι σούπερμάρκετ με μηχανή από golf GTi...( ) Για να μην αναφερθώ σε παθητική ασφάλεια'Μπορεί να γέλασα αλλά όχι ότι δεν είχαν βάση αυτά που έλεγε...
ΥΓ:Sorry...δεν έχω φωτογραφία γιατί οδηγούσα και μας πέρασε από το αντίθετο ρεύμα...μετά πάρκαρε (τυχαία) από πίσω όταν είχαμε πάει για καφέ και μέχρι να το βγάλω τη μηχανή να το φωτογραφίσω, είχε βάλει μπροστά και είχε φύγει με...πάντες!! Δεν ήταν γραφτό να το βάλω στη συλλογή μου...
-
...και τι γυρεύεις εσύ στην Παλιόχωρα?
-
-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Caterham (έτσι γράφεται? ) στην Παλιόχωρα (νομού Χανίων) με αγγλικές πινακίδες και δεξιοτίμονο...Αγκρ. Δε μπορούσα να το πετύχω μια βδομάδα πριν που ήμουν κάτω;;;
-
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
...και τι γυρεύεις εσύ στην Παλιόχωρα?Ε...1 ωρίτσα δρόμος από το χωριό μου (Βουκολιές) είναι...πήγα να πάρω και πίτσες από την θεία μου για το σπίτι*...
*έχει μαγαζί-πιτσαρία εδώ και τουλάχιστον 30 χρόνια
ΥΓ:Κατάγομαι από τις Βουκολιές.Δε μένω μόνιμα εκεί.Έρχομαι όμως όσο πιο τακτικά αντέχουν τα οικονομικά μου.
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
εχω δει 2 διαφορετικα rs6 να κυκλοφορουν στο δρομο
ενα ασπρο και ενα βρωμικο (μαλλον μαυρο ή σκουρο μπλε) -
Νέο Α4 2.7 tdi το πρωί στη Γλυφάδα με ιταλικές πινακίδες
-
Υπαρχει grande punto sedan?????Νομιζω οτι ειδα ενα αλλα δεν ειμαι και απολυτως σιγουρος.
-
Το Linea...
-
To ειδα το απογευμα στη Μοναστηριου,πρεπει να ειναι πολυ σπανιο παντως.
-
Caterham (έτσι γράφεται? ) στην Παλιόχωρα (νομού Χανίων) με αγγλικές πινακίδες και δεξιοτίμονο...
Σα κάρτ είναι...
Ήταν πραγματικά αστείο το μέγεθός του ακόμα και μπροστά στο 308
Η κόπελα μου όταν το είδε μου είπε:'μπορεί να είναι καταπληκτικό αμάξι και δε θα διαφωνήσω σε αυτά που μου λες και εκθιάζεις...παρόλα αυτά μου φαίνεται πολύ αστείο στο μέγεθος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου να έχουν βάλει μία μεγάλη και δυνατή μηχανή!!Πόσο αστείο? Όσο αστείο μπορεί να σου φανεί το να δεις ένα καροτσάκι σούπερμάρκετ με μηχανή από golf GTi...( ) Για να μην αναφερθώ σε παθητική ασφάλεια'Μπορεί να γέλασα αλλά όχι ότι δεν είχαν βάση αυτά που έλεγε...
ΥΓ:Sorry...δεν έχω φωτογραφία γιατί οδηγούσα και μας πέρασε από το αντίθετο ρεύμα...μετά πάρκαρε (τυχαία) από πίσω όταν είχαμε πάει για καφέ και μέχρι να το βγάλω τη μηχανή να το φωτογραφίσω, είχε βάλει μπροστά και είχε φύγει με...πάντες!! Δεν ήταν γραφτό να το βάλω στη συλλογή μου...
Καλά βέβαια μπορεί να είχε πολύ μικρότερη μηχανή από το 308!!!!
Οπότε τα μισά δεν ισχύουν! -
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
To ειδα το απογευμα στη Μοναστηριου,πρεπει να ειναι πολυ σπανιο παντως.Τα σεντάν της Fiat γενικώς δεν πουλάνε εδώ. Το ίδιο ήταν και το Marea/Marea Weekend.
-
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Καλά βέβαια μπορεί να είχε πολύ μικρότερη μηχανή από το 308!!!!Δεν ξέρω...Μπορεί να έχει και λιγότερα από 1.400cc και 80(?) ΑΤΙΘΑΣΑ άλογα?
Οπότε τα μισά δεν ισχύουν!
Ας μην συζητήσουμε την παθητική ασφάλεια του caterham καλύτερα και πόση ασφάλεια γενικότερα σου προσφέρει...
Δε λέω...καταπληκτικό αμάξι, απίστευτο fun to drive, τρελαίνεσαι να το πας απλώς βόλτα, αλλά μην εθελοτυφλούμε!Ασφαλές ΔΕΝ είναι. -
Laguna Coupe σήμερα
-
Καλά βέβαια μπορεί να είχε πολύ μικρότερη μηχανή από το 308!!!!
Δεν ξέρω...Μπορεί να έχει και λιγότερα από 1.400cc και 80(?) ΑΤΙΘΑΣΑ άλογα?
Οπότε τα μισά δεν ισχύουν!
Ας μην συζητήσουμε την παθητική ασφάλεια του caterham καλύτερα και πόση ασφάλεια γενικότερα σου προσφέρει...
Δε λέω...καταπληκτικό αμάξι, απίστευτο fun to drive, τρελαίνεσαι να το πας απλώς βόλτα, αλλά μην εθελοτυφλούμε!Ασφαλές ΔΕΝ είναι.Καλά δεν είναι και τόσο ανασφαλές.
Πάντως δεν είπα και πουθενά ότι είναι ασφαλέςΑπλώς δεν ήξερα ότι το 308 είναι τόσο κτήνος και υπέθεσα ότι θα ήταν στα 120+ άλογα...
Carspotting [#5]