-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Τι τι σπάνιο έχει το MR2?Όντως δεν είναι και για το carspotting αλλά αξίζει να αναφερθεί ότι στα 5 χρόνια κυκλοφορίας του πουλήθηκαν λιγότερα από 500 κομμάτια στην Ελλάδα...
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ε ρε ο ΟΑΣΘ....
Και μετά λένε ότι θέλουν και Μετρό στην Σαλονίκη!!!Άσε, φρίκη σου λέω! Πάει να ανέβει η γριά και σιχτιρίζει που δεν έχει χώρο να βάλει το καροτσάκι από τη λαϊκή!
Τι τι σπάνιο έχει το MR2?
Μια χαρά είναι στο 'Carspotting'. Δεν είναι 'Σπάνια πουλιά'
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ε ρε ο ΟΑΣΘ....
Και μετά λένε ότι θέλουν και Μετρό στην Σαλονίκη!!!Άσε, φρίκη σου λέω! Πάει να ανέβει η γριά και σιχτιρίζει που δεν έχει χώρο να βάλει το καροτσάκι από τη λαϊκή!
Όχι ρε, ειδικά για γριές-γέρους είναι μια χαρά!
Πίσω το ταπεράκι για τον γιόκα να κρατιέται το φαϊ ζεστό, και δεν έχει και σκαλοπάτια το όχημα.
Οπότε αντί να 'ανεβαίνει', κατεβαίνει -
-
Xτες μια ''ταπεινη'' slk 55 AMG παρκαρισμενη στην Κηφισια και μια ακομα πιο ''ταπεινη'' sl 65 AMG με γερμανικες πινακιδες που την ειχα μπροστα μου οσο εψαχνα να παρκαρω. Τι ηχος , με το παραμικρο πατημα του γκαζιου υπηρχε αποσταθεροποιηση του πισω αξονα
-
-
-
ελα μωρε τωρα ιταλικα αμαξια,σπανε χαλανε δεν εχουν μεταπωληση.
μακρυα μακρυα. -
Τα συγκεκριμένα δεν νομίζω!
-
Nα βάλω και εγώ κάτι photos που ξεθαψα πριν από λίγο:
Lexus LS600h Lκάτι πιο σπάνιο: Lexus SC430
Audi R8
Corvette C3
Corvette StingRay(η φωτο δεν ειναι τόσο κατατοπιστικη)
Toyota Supra
και τέλος Aston Martin DBS στο Βερολίνο (η φωτο είναι κουνημένη γιατι βιαζόμουν)
στο Βερολινο είδα κ αλλα(mercedes cl65 amg,bentley brooklands,mercedes slr,ferrari testatossa,audi q7 v12 tdi πολλά r8 κ.α. αλλά δυστηχώς δεν προλαβα να βγαλω φωτο.
-
Η supra με το μπουρί νομίζω έχει ξαναμπεί κάπου. Δεν θυμάμαι αν ήταν στο αυστραλοτόπικ βέβαια
-
είδα χθες κοντα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ(μπασκετ) θεσσαλονικη Toyota Highlander Hybrid k ψάρωσα άσχημα....το πέρασα για RAV...από το hybrid cars gr..αντιγράφω
Το υβριδικό SUV 4WD της ΤΟΥΟΤΑ, παρόμοιος κινητήρας με το LEXUS RX 400h, αλλά με λιγότερες πολυτέλειες και χαμηλότερη τιμή. Αυτό το μοντέλο της ΤΟΥΟΤΑ δεν είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.αυτό που είδα είχε ελληνικές πινακίδες μάλλον leasing(I..) πόσο κάνει γνωρίζει κανείς??
επιβλητικό είναι πάντως.... -
Αρτι εγκαινιασθεισα εκθεση.... Δυστυχως δεν εχει την California......
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Η supra με το μπουρί νομίζω έχει ξαναμπεί κάπου. Δεν θυμάμαι αν ήταν στο αυστραλοτόπικ βέβαιαΑν δεν κάνω λάθος με τέτοιο μπουρί έβγαινε απο το εργοστάσιο
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η supra με το μπουρί νομίζω έχει ξαναμπεί κάπου. Δεν θυμάμαι αν ήταν στο αυστραλοτόπικ βέβαια
Αν δεν κάνω λάθος με τέτοιο μπουρί έβγαινε απο το εργοστάσιο
Καλα αμα φτασουμε στο σημειο να χαρακτηριζουμε supra με μπουρι ειτε ειναι εργοστασιακο ειτε όχι ... αυστραλεζικη .... η επόμενη σταση ειναι το ΚΑΠΙ και καμια πρεφα να περναει η ωρα
-
Ο χρήστης Dekouk έγραψε:
είδα χθες κοντα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ(μπασκετ) θεσσαλονικη Toyota Highlander Hybrid k ψάρωσα άσχημα....το πέρασα για RAV...από το hybrid cars gr..αντιγράφω
Το υβριδικό SUV 4WD της ΤΟΥΟΤΑ, παρόμοιος κινητήρας με το LEXUS RX 400h, αλλά με λιγότερες πολυτέλειες και χαμηλότερη τιμή. Αυτό το μοντέλο της ΤΟΥΟΤΑ δεν είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά.αυτό που είδα είχε ελληνικές πινακίδες μάλλον leasing(I..) πόσο κάνει γνωρίζει κανείς??
επιβλητικό είναι πάντως....αν ψαξεις στο car.gr εχει διαφορα που πωλουνται και καινουρια και μεταχειρισμενα. λογικα ερχονται απο εξωτερικο.
-
R8 ασημί το πρωί στην Βάρης-Κορωπίου
-
Γκρι-Ανθρακί Porsche Carrera 4s καινουργια(998? )χθες βραδυ στην καλλιροης.Κουκλα
-
Μάλλον 997.
-
Carspotting [#5]