-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Καλά αυτός δεν λυπήθηκε τα 4000€ του προφυλακτήρα?ειναι απαραδεκτο απο εταιρεια σαν την FERRARI να μην προβλεπει θεση και υποδοχη για την πινακιδα εμπρος...δηλαδη για την F430 δεν ισχυουν οι νομοι...με την ελλειψη υποδοχης για πινακιδα η FERRARI(F430 τουλαχιστον) ωθει τους κατοχους της στην παρανομια καθως λυπουνται να τρυπησουν τον 4000 ευρω προφυλακτηρα...
-
Μέλος του forum και πολλοί άλλοι με Ferrari -ακριβώς για να παρακάμψουν αυτό το πρόβλημα, να μην κάνουν ζημιά στο αμάξι αλλά και να μην παρανομούν- βάλανε δικές τους αυτοκόλλητες πινακίδες μπροστά με το νούμερό τους αλλά για κάποιους εδώ μέσα ούτε αυτό ήταν αρκετό....
-
Πάλι τα ίδια...
Αφού και αυτό παράνομο είναι... ο καθένας δε μπορεί να ερμηνεύει το νόμο όπως τον βολεύει επειδή έτσι τον βολεύει. Ο νόμος θέλει δύο πινακίδες συγκεκριμένων διαστάσεων, ΚΡΑΤΙΚΕΣ, με το σήμα της Ελληνικής Δημοκρατίας. Όλα τα άλλα είναι ιδιωτικές ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ πρωτοβουλίες, τις οποίες παίρνει ο καθένας για τους λόγους του.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ετσι είναι **μόνο ένα **ταξί.
Στο Salonica!!!Έχω δει ένα Β-Class εδώ, υπάρχει και Touran;
-
Αυτός που έχει πιο μικρή πινακίδα επειδή το αυτοκινητό του ΔΕΝ έχει πρόβλεψη για το συγκεκριμένο μέγεθος, είναι παράνομος και το ξέρει. Όμως απο την άλλη έχει το ελαφρυντικό.
Αυτός όμως που έχει κανονικές πινακίδες αλλά έχει π.χ. κοτσαδόρο ενώ δεν ρυμουκλεί είναι ΚΑΙ παράνομος ΚΑΙ ζώο....
-
Για τελευταία φορά: η συζήτηση σχετικά με την μπροστινή πινακίδα του sv2 τράβηξε αρκετά. Ξεκινάει σβήσιμο (και όχι μόνο) αν συνεχίσετε
-
O καθρέφτης 'κλέινει' με το χέρι;
-
sv2,εσυ καλα εκανες και εβαλες τουλαχιστον αυτοκολλητη πινακιδα.ομως το να κυκλοφορουν καποιοι χωρις καθολου πινακιδα(και ας περνανε κτεο) εγω δεν το θεωρω σωστο...
-
sorry krusenstern,τωρα ειδα την προειδοποιηση σου...
-
Ξανά στο κοράλ η κίτρινη murcielago που έμαθα πως είναι γαμπρού γνωστής οικογενείας σουπερμάρκετ.
Sv2 θέλεις να γίνεις πεθερός μου? Βέβαια δεν έχω γνωρίσει την πεθερά αλλά δεν πειράζει οι δυο μας θα συνεννοούμαστε
Υ.Γ. (Krus άνοιξε ένα θέμα για τις πινακίδες ώστε οι παρεμβάσεις να είναι εντός θέματος. Πάντως ο νόμος είναι σαφής τα αυτοκίνητα οφείλουν να φέρουν και εμπρός και πίσω πινακίδα. Όποιος δεν φέρει είναι έκνομος. Τέλος).
-
Σήμερα το πρωί στο Χαλάνδρι, νέο ibiza σε κίτρινο χρώμα
-
Η γνωστη καινουρια μαυρη Maserati Coupe στην Πατρα..πανω σε express service! (δεν φαινοταν πουθενα χτυπημενη)
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Η γνωστη καινουρια μαυρη Maserati Coupe στην Πατρα..πανω σε express service! (δεν φαινοταν πουθενα χτυπημενη)Εγκάθετος mode on
Ιταλικό, τι άλλο περίμενες;
Εγκάθετος mode off
-
C5, το προτελευταιο μοντελο, σε εκδοση V6 συνοδεια του Προκ. Παυλοπουλου χθες στην Τριπολη.
Θα το εβαζα στα σπανια πουλια αλλα ο ΙΚΕ θα με κραξει
-
Ειδα την BMW Χ6 εξω στην ιταλια και μπορω να το περιγραψω μονο με μια λεξη ΘΩΡΗΚΤΟ. Ηταν παρακριμσενη διπλα σε μια c200 στεισον και το καημενο το mercedes ηταν σαν μινι κουπερ. Παντως το ανασηκωμενο πισω μερος την κανει αρκετα επιθετικη.
-
F430 Scuderia?(είχε look πάντως) μάυρη στην Α.Ο
χάλια ο ήχος, 100 φορές καλύτερος της 'απλής' F430έχω και φώτο αλλά είναι σαν του xtkz
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ετσι είναι **μόνο ένα **ταξί.
Στο Salonica!!!Έχω δει ένα Β-Class εδώ, υπάρχει και Touran;
Ναι υπάρχουν και τα 2. Με το Touran έχω εξυπηρετηθεί. Πολύ άνετο ήταν.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Η γνωστη καινουρια μαυρη Maserati Coupe στην Πατρα..πανω σε express service! (δεν φαινοταν πουθενα χτυπημενη)
Εγκάθετος mode on
Εγκάθετος mode off
δεν χρειάζεται να το βάζεις μέσα σε [εγκάθετο mode]
-
Αmateurs...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Εγκάθετος mode on
Εγκάθετος mode off
Αν έχεις γιαπωνέζικο made in Italy τι γίνεται;
ΥΓ: Thanks cosneo.
Carspotting [#5]