-
Πρέπει να είναι φανταστικό αυτοκίνητο.
Αν θες βγάλε φωτο και βίντεο από μέσα σε κανένα άνοιγμα κλπ. -
Ναι θελουμε εντυπώσεις φωτό και βίντεο αν είναι εφικτό !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Βασικά μου έδωσε την αίσθηση πολύ δυνατού και συμπαγούς ποιοτικού αυτοκινήτου.
Εντυπωσιακό σε εμφάνιση και με πολύ καλό εσωτερικό.(πλην του infotainment και των σπαστικων ήχων καλωσόρισματος κτλ)
Μου έκαναν εντύπωση, πέρα από την επιτάχυνση από στάση, οι ενδιάμεσες επιταχυνσεις από οποιαδήποτε ταχύτητα.
Εντός των ημερών θα κάνουμε μια βόλτα μέχρι τα Ιωάννινα οπότε θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις και φυσικά φωτογραφίες -
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αυτοκίνητο....ο ΣΧ είχε γράψει διθυράμβους. Εαν είχα τα χρήματα και ήθελα σεντάν θα ήταν η επιλογή μου!
-
Ο χρήστης alf έγραψε:
Βασικά μου έδωσε την αίσθηση πολύ δυνατού και συμπαγούς ποιοτικού αυτοκινήτου.
Εντυπωσιακό σε εμφάνιση και με πολύ καλό εσωτερικό.(πλην του infotainment και των σπαστικων ήχων καλωσόρισματος κτλ)
Μου έκαναν εντύπωση, πέρα από την επιτάχυνση από στάση, οι ενδιάμεσες επιταχυνσεις από οποιαδήποτε ταχύτητα.
Εντός των ημερών θα κάνουμε μια βόλτα μέχρι τα Ιωάννινα οπότε θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις και φυσικά φωτογραφίεςΝα έρθετε Ιωάννινα να το δούμε και εμείς!!
-
Εννοείται! Περνώντας για το χωριό στην Θεσπρωτία το ΣΚ θα περάσουμε και από Ιωάννινα!
-
Citroen C3 1.5 diesel με 14.000χλμ
Έκανα μια διαδρομή 400χλμ περίπου στην Ε.Ο κατά βάση.Όσον αφορά το εσωτερικό του ξεκινώντας από την ποιότητα μου φάνηκε εξαιρετική. Ναι μεν σκληρά πλαστικά αλλά ποιοτικά, το ίδιο και η όλη συναρμογή αλλά και οι διακόπτες. Για μένα παίρνει άριστα, σε αυτή την κατηγορία μου φάνηκε το μόνο αξιοπρεπές.
Η θέση οδήγησης πολύ καλή και άνετη, δεν κάθεσαι ούτε ψηλά ούτε χαμηλά και στο ταξίδι δεν κούρασε καθόλου. Τα όργανα μεγάλα και ευκρινέστατα. Mεγάλο fail βέβαια το ότι πρέπει να χειρίζεσαι το AC από την κεντρική οθόνη. Δε δυσκολεύτηκα στη χρήση του αλλά το να θες να αλλάξεις πχ τη ρύθμισή του και να πρέπει να αλλάζεις οθόνη από το ραδιόφωνο στο AC δε μου άρεσε, θα προτιμούσα τον παραδοσιακό τρόπο.Ο κινητήρας μου φάνηκε ικανοποιητικός, με 4 άτομα και μονίμως AC ανταποκρίθηκε αξιοπρεπέστατα, φάνηκε να έχει λίγο νεύρο αλλά δε μπορούσα να το τεστάρω περισσότερο. Η κατανάλωση κυμάνθηκε στα 5.5λ/100χλμ περίπου με ταχύτητες 120-140χλμ. Το κιβώτιό του και συγκεκριμένα ο επιλογέας του δε μου άρεσε τόσο, οι διαδρομές είναι πολύ κοντές αλλά με πολύ μαλακό κούμπωμα. Υπήρξαν φορές που δε μπορούσα να καταλάβω αν έχω 3η-4η ή νεκρά.
Η ηχομόνωση του πολύ καλή επίσης, λίγο ακούγεται το μοτέρ αλλά δεν ενοχλεί σε ταχύτητες άνω των 130χλμ.Οδηγικά δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά, είναι πολύ άνετο και δεν κοπανάει αλλά σε σε ένα συγκεκριμένο σημείο με αναπήδηση το αυτοκίνητο ήταν σα να έκανε άλμα, με την ίδια ταχύτητα με άλλα αυτοκίνητα δε το ένιωσα ποτέ, οπότε συνηθισμένος έτσι όπως μπήκα ειδικά οι πίσω πρέπει να βρήκαν στον ουρανό.
Συνολικά πολύ καλό αμαξάκι, διαστάσεις ιδανικές για την πόλη, αλλά παρ όλα αυτά θα κάνει και ένα άνετο ταξίδι εκτός. Οι χώροι εννοείτε περιορισμένοι, ωστόσο μια μικρή βαλίτσα τη βάζεις άνετα στο ντουλαπάκι. Τόσο μεγάλο πρώτη φορά είδα.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Όσον αφορά το εσωτερικό του ξεκινώντας από την ποιότητα μου φάνηκε εξαιρετική. Ναι μεν σκληρά πλαστικά αλλά ποιοτικά, το ίδιο και η όλη συναρμογή αλλά και οι διακόπτες. Για μένα παίρνει άριστα, σε αυτή την κατηγορία μου φάνηκε το μόνο αξιοπρεπές.
Πολύ ωραία η κριτική, αλλά μου φάνηκε περίεργο το ότι σου φάνηκε το μόνο αξιοπρεπές σε απτή ποιότητα κατασκευής στην κατηγορία.
Μετά συγχωρήσεως, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα είτε είσαι προκατειλημένος είτε δεν έχεις μπει σε αρκετά αμάξια της κατηγορίας.
-
Kακή διατύπωση γιατί όντως μου φάνηκε έτσι σε σχέση με όλα όσα έχω δει και σίγουρα δεν είναι αρκετά ούτε κατηγορίας premium. Προκατειλημένος δεν είμαι αλλά σίγουρα τα ξεψειρίζω. Γενικά όταν ένα αυτοκίνητο δεν έχει οδηγοκεντρικό προσανατολισμό απαιτώ να είναι καλοκατασκευασμένο με όσο το δυνατόν ποιοτικότερο εσωτερικό για να ξεχνιέμαι.
-
Εγώ απλώς το σχολίασα γιατί η δήλωση 'το μόνο αξιοπρεπές από ποιότητα κατασκευής στην κατηγορία του', δεν ισχύει για κανένα αυτοκίνητο σε οποιαδήποτε κατηγορία.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kακή διατύπωση γιατί όντως μου φάνηκε έτσι σε σχέση με όλα όσα έχω δει και σίγουρα δεν είναι αρκετά ούτε κατηγορίας premium. Προκατειλημένος δεν είμαι αλλά σίγουρα τα ξεψειρίζω. Γενικά όταν ένα αυτοκίνητο δεν έχει οδηγοκεντρικό προσανατολισμό απαιτώ να είναι καλοκατασκευασμένο με όσο το δυνατόν ποιοτικότερο εσωτερικό για να ξεχνιέμαι.Εμένα πάλι μου φάνηκε μια χαρά η κριτική σου και θα το έλεγα και διαφορετικά.....
Μου φάνηκε σαν ένα αμάξι που παράγονται 100 χιλιαδες κομμάτια τον χρόνο και δεν έχει σχέση με τα αλλά που παράγονται κατά ένα εκατομμύριο τον χρόνο.
Συμφωνώ απόλυτα για το C3 , είναι τόσο καλοφτιαγμένο και οδηγικά καλό που δεν μου έκανε εντύπωση ότι έβγαινε ακριβότερο απ το καινούργιο πόλο σε αντίστοιχο configuration... -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Kακή διατύπωση γιατί όντως μου φάνηκε έτσι σε σχέση με όλα όσα έχω δει και σίγουρα δεν είναι αρκετά ούτε κατηγορίας premium. Προκατειλημένος δεν είμαι αλλά σίγουρα τα ξεψειρίζω. Γενικά όταν ένα αυτοκίνητο δεν έχει οδηγοκεντρικό προσανατολισμό απαιτώ να είναι καλοκατασκευασμένο με όσο το δυνατόν ποιοτικότερο εσωτερικό για να ξεχνιέμαι.
Εμένα πάλι μου φάνηκε μια χαρά η κριτική σου και θα το έλεγα και διαφορετικά.....
Μου φάνηκε σαν ένα αμάξι που παράγονται 100 χιλιαδες κομμάτια τον χρόνο και δεν έχει σχέση με τα αλλά που παράγονται κατά ένα εκατομμύριο τον χρόνο.
Συμφωνώ απόλυτα για το C3 , είναι τόσο καλοφτιαγμένο και οδηγικά καλό που δεν μου έκανε εντύπωση ότι έβγαινε ακριβότερο απ το καινούργιο πόλο σε αντίστοιχο configuration...Μάλλον δεν έχεις προσέξει τη διατύπωση του Πάνου, γιατί δεν φαίνεται να συμφωνείτε απόλυτα...
Συμφωνείτε ότι είναι καλοφτιαγμένο, αλλά διαφωνείτε ως προς το οδηγοκεντρικό.Κατά τ' άλλα κάνεις λάθος στην εκτίμηση σου ότι το γεγονός ότι φτιάχνεται σε λιγότερα κομμάτια από π. χ. ένα Polo είναι εχέγγυο ποιότητας. Και τα δύο είναι βιομηχανικά προϊόντα μαζικής παραγωγής. Δεν μιλάμε για παραγωγή μερικών δεκάδων ή εκατοντάδων πανακρίβων αυτοκινήτων τον χρόνο με συναρμολόγηση στο χέρι από υπερεκπαιδευμένους τεχνίτες...
-
Οδηγικά καλό ένα C3... δηλαδή το Fiesta είναι mini supercar. Τι άλλο θα διαβάσουμε!!!
-
Ο χρήστης harisma23 έγραψε:
Εμένα πάλι μου φάνηκε μια χαρά η κριτική σου και θα το έλεγα και διαφορετικά.....
Συμφωνώ απόλυτα για το C3 , είναι τόσο καλοφτιαγμένο και οδηγικά καλό που δεν μου έκανε εντύπωση ότι έβγαινε ακριβότερο απ το καινούργιο πόλο σε αντίστοιχο configuration...Μάλλον δεν έχεις προσέξει τη διατύπωση του Πάνου, γιατί δεν φαίνεται να συμφωνείτε απόλυτα...
Συμφωνείτε ότι είναι καλοφτιαγμένο, αλλά διαφωνείτε ως προς το οδηγοκεντρικό.Κατά τ' άλλα κάνεις λάθος στην εκτίμηση σου ότι το γεγονός ότι φτιάχνεται σε λιγότερα κομμάτια από π. χ. ένα Polo είναι εχέγγυο ποιότητας. Και τα δύο είναι βιομηχανικά προϊόντα μαζικής παραγωγής. Δεν μιλάμε για παραγωγή μερικών δεκάδων ή εκατοντάδων πανακρίβων αυτοκινήτων τον χρόνο με συναρμολόγηση στο χέρι από υπερεκπαιδευμένους τεχνίτες...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , αλλά είναι γεγονός ότι τα Citroën εδώ και καιρό είναι καλύτερα ποιοτικά και ως προς την λεγόμενη απτή ποιότητα. Σε ότι αφορά το οδηγικό κομμάτι και πάλι επειδή οδήγησα και εγώ και τα δυο είναι καλύτερο το γαλλικό . Το καλύτερο αμάξι στην κατηγορία period είναι το fiesta .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οδηγικά καλό ένα C3... δηλαδή το Fiesta είναι mini supercar. Τι άλλο θα διαβάσουμε!!!Ας αφήσουμε τα περιττά σχόλια του τύπου τι άλλο θα ακούσουμε ........δεν χρειάζεται διαδικτυακό bullying και προσβολές.....μιλάμε πάντα για ένα city car και κρίνεται μόνο ως προς αυτό....
-
Σε λίγο θα ακούσουμε και ότι ασκήσαμε φυσική βία...
Το κάθε αυτοκίνητο κρίνεται σε όλα!!! Και το Fiesta Β Segment είναι, αλλά δεν είναι βάρκα!!!
-
Μα ρε Δια το ίδιο πράγμα λέμε αλλά επίσης αναφέρουμε ότι ένα αμάξι αυτής της κατησγοριας τα δυναμικά χαρακτηριστικά έπονται
-
Συγγνώμη Ντασιμο, αλλά για μένα ποτέ δεν έπονται τα δυναμικά χαρακτηριστικά.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Μα ρε Δια το ίδιο πράγμα λέμε αλλά επίσης αναφέρουμε ότι ένα αμάξι αυτής της κατησγοριας τα δυναμικά χαρακτηριστικά έπονταιΑυτό είναι κάτι (πολύ) συζητήσιμο, ανάλογα με τον αγοραστή.
Σίγουρα πάντως για μεγάλη μερίδα των αγοραστών τα δυναμικά χαρακτηριστικά είναι πολύ σημαντικά. Και αντικειμενικά, με το μέγεθος των σουπερμίνι να έχει μεγαλώσει σε επίπεδο που να μπορούν να αποτελέσουν το μοναδικό αυτοκίνητο μιας μικρής οικογένειας, λογικό είναι να υπάρχουν αυξημένες απαιτήσεις σε οδηγικό επίπεδο.
-
Έχοντας οδηγήσει και τα δύο έχω να πω ότι δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα σε fiesta και c3 σε κανένα βασικό τομέα. Ανώτερο το fiesta σε οδηγικά χρκα, στήσιμο, κινητήρα, ποιότητα εσωτερικού. Μόνο σε χώρους καμπίνας αν θυμάμαι καλά υπερέχει το c3, ενώ το fiesta ειναι το καλύτερο της κατηγορίας συνολικά
Οδήγησα....