-
@alex-mix said in Οδήγησα....:
Εγω θα την πεταξω την μακακια μου αλλα επειδη μολις το ειδα να περναει.
Renault Arkana?- Όχι για σένα
Και - όχι συγκριτικά με αυτό που έχεις παραγγελία, στην τιμή που το έχεις
Εγώ το προτείνω, στην βασική έκδοση, σε κάποιον που θέλει 500 λίτρα πορτμπαγκάζ, αυτόματο και δεν μπορεί να διαθέσει πάνω από 27000€ και δεν κυκλοφορεί σε στενάκια
.
.
.
.Για να δω, το έχει οδηγήσει ο @dimsabas
Edit..... έχει οδηγήσει το full hybrid
https://cartalk.gr/renault-arkana-e-tech-full-hybrid/ - Όχι για σένα
-
Αφού έγραψε ο Σάββας που τον λένε Χρήστο ποιο αυτοκίνητο θα πάρει. Δε διαβάζετε καθόλου. Θα πάρετε κακό βαθμό.
Εκτός αν μας επιφυλάσσει έκπληξη!
-
Σήμερα ξεκλεψα χρόνο και είδα σερί οτι δεν είχα δει, ώστε να κλείσει αυτός ο κύκλος έρευνας όπως πρέπει.
Ήταν φυσικά αδύνατο να τα οδηγήσω όλα. Όμως το σεντόνι θα έχει διάφορες πληροφορίες και για τα ακόλουθα: X1, Arkana, Captur (νέο), QQ, Kuga, Niro, CC.
Να υπενθυμίσω ότι θα αναφερθώ και στα Formentor, Terramar, Kodiaq, Tuscon, Sportage, 408, 3008 ενώ οι αρχικές μου δοκιμές αφορούσαν τα Tiguan & X-Trail.
Η παραγγελία μου μπήκε εχθές το πρωί, πριν τη σημερινή γύρα (ετοιμοπαράδοτο).
Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι είμαι ήσυχος πως έκανα την καλύτερη συνολικά επιλογή σύμφωνα με το διαθέσιμο budget σε συνδυασμό με τις πραγματικές μου ανάγκες.
ΥΓ: Τι θα μπορούσα να είχα δει ακόμα: Tonale, Compass & C5 Aircross (Austral δεν υπάρχει πουθενά ούτε για δείγμα). Θα έπαιζαν ουσιαστικό ρόλο ως προς το αποτέλεσμα; Μόνο η Tonale για να μου θυμίζει πως θα μπορούσα να αγοράσω ομορφότερο όχημα με το μπάτζετ μου....
-
-
@andya3 said in Οδήγησα....:
Αφού έγραψε ο Σάββας που τον λένε Χρήστο ποιο αυτοκίνητο θα πάρει. Δε διαβάζετε καθόλου. Θα πάρετε κακό βαθμό.
Εγώ κατάλαβα ότι ο @alex-mix είδε το Arkana και του άρεσε
-
@a-d-p said in Οδήγησα....:
@andya3 said in Οδήγησα....:
Εγώ κατάλαβα ότι ο @alex-mix είδε το Arkana και του άρεσε
Aαααααχαχαχαχαχαχαχα κλαιω φιλαρακι.Οχι φιλαρακι δεν αλλαζω καλως εχοντων των πραγματων.
-
Περιμενουμε με ανυπομονησια
-
Εγώ λύνω δύσκολα σουντόκου για να περάσει η ώρα...
-
Εγώ διαβάζω τα λυμένα σουντόκου του από πάνω.
Οδήγησα....