-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εσυ πάσα μου ούτε με συνοδηγό τον αποστολο Παύλο δεν σώζεσαιSure sure pro.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Εσυ πάσα μου ούτε με συνοδηγό τον αποστολο Παύλο δεν σώζεσαι
+1000
+1000000
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Εσυ πάσα μου ούτε με συνοδηγό τον αποστολο Παύλο δεν σώζεσαι
+1000
+1000000
- ∞
-
As expected, ό,τι χειρότερο έχω οδηγήσει. Ever. Συγκολονιστική εμπειρία.
-
Το τουμπαρες ;
-
Φυσικά και το προσπάθησα, αλλά μου έβαλε χέρι η ιδιοκτήτρια. Με λίγο αριστερά/δεξιά το σώμα εν στάση πάντως δεν ήθελε και πολύ, τερμάτιζε τις αναρτήσεις για πλάκα.
-
Σαν το matiz με 3 ρόδες μοιάζει....
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Σαν το matiz με 3 ρόδες μοιάζει....kαι τρία φώτα
-
ξερετε τι μου θυμησε.... εχει και το ιδιο χρωμα
-
Ο χρήστης dsgeo έγραψε:
Σαν το matiz με 3 ρόδες μοιάζει....Υπάρχουν πολλές παραλλαγές..
-
http://cdn.imghack.se/images/3ea2d1d013 ... 84d462.jpg
E55 amg w211
Απίστευτο αυτοκίνητο, μοτέρ τέρας, άνεση και ποιότητα κύλισης απίστευτη με 19αρες ζάντες στο comfort mode και πάρα πολύ καλή ακόμα και στο sports 2, τιμόνι με σωστό βάρος και πληροφόρηση αλλά με αργή επαναφορά, φρένα άγκυρες. Δεν έβγαλα το esp γιατί ο ιδιοκτήτης δίπλα μου δεν ένιωθε πολύ άνετα με την ιδέα. Με 90 σταθερά και σανίδωμα κάνει kickdown και αναβοσβήνει το λαμπάκι του esp μέχρι τα 120, ατελείωτη ροπή
Ο ήχος ωραίος αλλά νομίζω ότι οι aftermarket εξατμίσεις είναι must για πραγματική ηχητική πανδαισία. Με λίγο παραπάνω γκάζι ανεξαρτήτως ταχύτητας έμπαινε το tc/esp και έκοβε. Με τα ηλεκτρονικά εκτός θα ντιφτάρει παντού και πάντα αλλά θέλει προσοχή και προσήλωση γιατί δεν αστειεύεται. Η επιτάχυνση μέχρι τα 160 που το πάτησα είναι καταιγιστική, δεν έχω οδηγήσει κάτι πιο γρήγορο. Ειδικά οι ρεπρίζ είναι απίθανες. Το κιβώτιο λίγο αργό σε σχέση με τα τελευταίας κοπής αλλά με πολύ ομαλές αλλαγές. Το είχα συνέχεια στο D, νομίζω ότι παίζουν και χειροκίνητες αλλαγές αλλά δεν το έψαξα. Στην εθνική θα είναι απόλαυση αλλά και σε δρόμο με στροφές λόγω της κτηνώδους δύναμης-ροπής και του μεγάλου μεταξονίου θα είναι άκρως διασκεδαστικό. Μέση κατανάλωση που τσέκαρα από περιέργεια έγραφε 15,7 (δεν το μηδένισα στην αρχή της βόλτας). Σε χαλαρό ταξίδι με 120-130 παίζει στα 11-12 και στα πλακώματα τα 20ρια είναι εύκολα σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη -
Φώτο απ έξω θέλουμε!
-
Audi A6 2.8.
Πωπω τι αυτοκίνητα κυκλοφορούν ανάμεσά μας!!! Όσο σκέφτομαι τα λίγα λεπτά που πέρασα στη θέση του οδηγού θέλω να γελάω και να κλαίω. Ήξερα από την αρχή ότι δεν θα το οδηγήσω πολύ ώρα. 10 χιλιόμετρα όλα κι όλα. Προφανώς και οδηγούσα πολύ χαλαρά, δεν ήθελα να τελειώσει η εμπειρία.Νόμιζα ότι καθόμουν σε 'κόκπιτ' αεροπλάνου. Κουμπάκια επι κουμπακίων και Άγιος ο Θεός!!!
Θα μου μείνει αξέχαστη η αίσθηση ότι οδηγούσα τρένο. Ένα συναίσθημα ότι το αυτοκίνητο είναι κολλημένο στο δρόμο ότι και να γίνει!!! -
Χμμμμ ναι ισχύει αυτή η αίσθηση εάν και δεν είναι μιας και ο θείος μου κατάφερε να αποδείξει ότι ακόμα και αυτό το αυτοκίνητο ισχύουν οι νόμοι τις φύσης... 3 τούμπες σε αγρο .... Αλλά κανένας ούτε μια γρατζουνιά απλώς η αίσθηση ότι ήταν μισή ώρα σε πλυντήριο ρούχων
-
Χθες το βράδυ για λίγο ένα Opel GT.
Ψηνόταν γνωστός μου από καιρό. Αφού απέρριψε 2-3 τελικά κατέληξε σε ένα μαύρο που μάλλον δείχνει ωραίο. Βράδυ το είδα και δεν ασχολήθηκα και πολύ απ έξω. Διάκοσμος κτλ από μέσα, όλα καλά. Τίποτα δεν με χάλασε, τίποτα δεν με ενθουσίασε. Συνοδηγός στην αρχή και με 2-3 καλά ανοίγματα καταλαβαίνω πως το πράμα έχει γκάζι. Πολύ ή λίγο δεν ξέρω, εξαρτάται σε τι έχει συνηθίσει ο καθένας, πάντως μια χαρά σε κολλάει στο κάθισμα. Αρκεί βέβαια να μην έχεις 1η ή 2α γιατί σε ελληνική άσφαλτο και με ψιλοχάλια λάστιχα δεν το έχει σε τίποτα να αρχίσει να στέλνει σήματα καπνού και να μας την πέσουν τίποτις Απάτσι και να έχουμε διπλωματικά επεισόδια.
Αλλαγή ρόλων και η αφεντιά μου στο τιμόνι. Κάτι το φρέσκο της αγοράς, κάτι τα τελειωμένα λάστιχα και η άσφαλτος που γλυστράς και με τα πόδια, δεν το πολυζόρισα. Η ροπή του πάντως σου επιτρέπει να ξεχάσεις τον μεταλλικό λεβιέ (ω ρε μάνα μου εγκαύματα αν το αφήσεις ανοιχτό τώρα το καλοκαίρι ...) με τις μικρές διαδρομές και την θετική αίσθηση. Η ανάρτηση ψιλοκοπανάει αλλά οι πέτρες στα νεφρά δεν φεύγουν.Αν το τρως όλο σου το φαί, μια χαρά μπαινοβγαίνεις και στριμώχνεσαι κιόλας οπότε δεν πας πουθενά, εκτός και αν το φέρεις κωλοτούμπα βέβαια που (κακώς... ) δεν το δοκίμασα.
Ωραία αίσθηση το τιμόνι (ψιλοβαρύ, όχι σαν το δικό μου το αδερφίστικο ) και δείχνει να 'διαβάζει' τον δρόμο όχι όμως σαν φύτουκλας στις Πανελλήνιες. Ο ιδιοκτήτης παραπονέθηκε για τα φρένα αλλά εμένα μη με ρωτάτε, φρένο δεν πάτησα αυτά είναι για τους κουλούς. Ο αέρας μου ψιλοχάλασε την περμανάντ αν και δεν είμαι και ψηλός (2 κεφάλια πάνω από τον Σινανάι) , ζέστη είχε από την μετάδοση (όχι τίποτα σοβαρό), κάτι ψιλοτριγμοί ακούστηκαν (αλλά μπορεί να ήταν και από τα κέρματα για τα καλορίζικα), τίποτα το ιδιαίτερα σοβαρό πάντως. Σε σχέση με slk που είχα την ευκαιρία να οδηγήσω, θα έλεγα 2κλικ κάτω σε ποιότητα και άνεση και 100 κλικ πάνω στα υπόλοιπα. Ανάμεσα στα 2 πάντως, αν είχα τέτοιο δίλημμα μάλλον θα συμφωνούσα με την Κλόντια...Ελπίζω σε μεγαλύτερη και στριφτότερη βόλτα. Αν γίνει θα επανέλθω δριμύτερος.
-
Πάντα είχα δύο απορίες για το Οπελ GT
- Πως συγκρίνεται με το S2000
- Πως τα πάει από αξιοπιστία
-
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Χθες το βράδυ για λίγο ένα Opel GT....
Ελπίζω σε μεγαλύτερη και στριφτότερη βόλτα. Αν γίνει θα επανέλθω δριμύτερος.Περιμένουμε με ενδιαφέρον. Πολύ ωραία παρουσίαση
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φυσικά και το προσπάθησα, αλλά μου έβαλε χέρι η ιδιοκτήτρια. Με λίγο αριστερά/δεξιά το σώμα εν στάση πάντως δεν ήθελε και πολύ, τερμάτιζε τις αναρτήσεις για πλάκα.'Έπεσα' πάνω του τυχαία...
-
Να πω κι'εγώ
Σε συνέχεια της επικής αναζήτησης του τιτανοτεράστιου τόπιξ 308 vs giulietta, μπήκα και σε μια αντιπροσωπεία BMW να δω και τη σειρά 1. Οι εντυπώσεις από την αντιπροσωπεία άριστες, αλλά επειδή είναι το τόπικ 'Οδήγησα' και όχι 'Με κεράσανε καφέ' προχωρώ στο κύριο θέμα:
Έκανα μια γυροβολιά με την 116δ, σε en vogue λευκό φυσικά, στην κλασσική διαδρομή ανατολικής Θεσσαλονίκης, με επιστροφή από επαρχιακό. Εντυπώσεις:
Κινητήρας: Τραβάει για 115 άλογα, ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω οπότε παρακαλούνται γατάκια κλαρινογαμπροί με γυαλλλί μαρία η άσχημη και 116δ να μην με κολλάνε γιατί η σουμπαρούκλα έχει και 3η
Το σταρτ-στοπ τραγικό, λες και παίρνει μπρος το isuzu d-max τραντάζει
Απ'ότι φαίνεται οικονομικούτσικο είναι πάντως.Chassis που λένε και στο χωριό'μ: Όύτε κρύο, ούτε ζέστη, συμπαθητικό μεν, tuned για τα 7/10, καλά ζυγισμένο λόγω κατανομής βάρους αλλά φαίνεται να πάσχει από διαδρομές αναρτήσεων. Δεν κάνει για κατσικόδρομο, στα ομαλά καλούτσικο feedback. Τιμόνι στο μέσο όρο και κατ'εμε με την καμμία ανώτερο μιας τζουλιέτας. Μέτρια άνεση. Εν ολίγοις δεν είναι αυτοκίνητο που θα έπαιρνα για το στησιμό του, αλλά ούτε και θα με απέτρεπε το στησιμό του.
Εσωτερικό: Θώπευσα κάτι κομμάτια πλαστικό εκεί, δεν ξέρω, σαν πλαστικό μου φάνηκε Ωραία τα ζμπορ καθίσματα πάντως.
Χώροι: Εδώ πάσχουμε.
Τιμή: Από τα 29 στα 23μισό χωρίς να βγάλω άχνα ρε σεις τι είναι αυτοί, πως τσιμπάει έτσι ο κόσμος... Ακούει ο άλλος 6 χιλιάρικα έκπτωση και λέει 'τους πιάσαμε μαλάκες, κάτσε να υπογράψω μην χάσουμε την ευκαιρία'... Αφού οι τιμές καταλόγου είναι εκτός τόπου και χρόνου, ποιόν εξυπηρετεί να είναι έτσι; Τέσπα, πολιτική της εταιρίας, τί να πω;
Buying experience: Εξαιρετική, ότι θέλει ο πελάτης, παίδεψα πωλητή επί αρκετή ώρα, έχοντας ξεκαθαρίσει οτι απλά έρευνα αγοράς κάνω και μάλιστα για όχι άμεση αγορά. Επίσης μαγκιά της BMW που μπορείς να φέρεις το αυτοκίνητο ακριβώς στα μέτρα σου χωρίς να σε σπρώχνουν οι αντιπροσωπείες προς υπάρχων στοκ.
Συμπέρασμα: Άξιο αλλά όχι εξαιρετικό αυτοκίνητο, οικονομικό, σχετικά προσιτό και με το σωστό σήμα. Πουλάει σαν ζεστά ψωμάκια φαντάζομαι και δικαιολογημένα. Δεν κάνει για μένα όμως
Όποιος θέλει παραπάνω διευκρινίσεις ας ρωτήσει, αν και δεν νομίζω να έχει αναλυθεί σε βαθμό λιανίσματος άλλο αυτοκίνητο όσο το συγκεκριμένο στο φόρουμ
Οδήγησα....