-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πάλι καλά. Μου κόλλησε ένα 147 και τον άφησα να περάσει και σε δεξιά στροφή (χωρίς ορατότητα εννοείται) ο άνθρωπος μπήκε τέρμα αριστερά (στο αντίθετο ρεύμα πάντα ) για να κόψει μετά στην δική μας δεξιά λωρίδα για να μπει με γραμμές! Στην μόντσα νόμιζε ότι ήταν ο δολοφόνος...Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά αν πετύχεις οδηγό Alfa κ@βλωμένο, καλύτερα να κάνεις μια υποχώρηση....πόσο μάλλον με 147 που με 1600άρια μοτέρ στις στροφές κολλάνε σε αμάξια με 200 άλογα Δεν μασάνε μια
Δολοφόνοι δεν είμαστε αλλά πάμε κομμάτια όντως.... -
Xenos, που να οδηγούσες και το προηγούμενο (R53)... κοπανούσε μεν λίγο περισσότερο, αλλά απο στήσιμο και τιμόνι ήταν
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πάλι καλά. Μου κόλλησε ένα 147 και τον άφησα να περάσει και σε δεξιά στροφή (χωρίς ορατότητα εννοείται) ο άνθρωπος μπήκε τέρμα αριστερά (στο αντίθετο ρεύμα πάντα ) για να κόψει μετά στην δική μας δεξιά λωρίδα για να μπει με γραμμές! Στην μόντσα νόμιζε ότι ήταν ο δολοφόνος...Στην περίπτωση που αναφέρθηκα , τα ίδια έκανε ο οδηγός του Mini στην προσπάθειά του να ξεφύγει. Βέβαια εκεί το παιχνίδι διακόπτεται.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πάλι καλά. Μου κόλλησε ένα 147 και τον άφησα να περάσει και σε δεξιά στροφή (χωρίς ορατότητα εννοείται) ο άνθρωπος μπήκε τέρμα αριστερά (στο αντίθετο ρεύμα πάντα ) για να κόψει μετά στην δική μας δεξιά λωρίδα για να μπει με γραμμές! Στην μόντσα νόμιζε ότι ήταν ο δολοφόνος...
Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά αν πετύχεις οδηγό Alfa κ@βλωμένο, καλύτερα να κάνεις μια υποχώρηση....πόσο μάλλον με 147 που με 1600άρια μοτέρ στις στροφές κολλάνε σε αμάξια με 200 άλογα ** Δεν μασάνε μια**
Δολοφόνοι δεν είμαστε αλλά πάμε κομμάτια όντως....Μασάει όμως ο χάρος. Έχει κάτι δόντια ο κερατάς, μασάει όλες τις μάρκες την άσχημη εκείνη στιγμή που θα του κλείσει το μάτι κάποιος με τον τρόπο που οδηγεί.
-
Πάλι καλά. Μου κόλλησε ένα 147 και τον άφησα να περάσει και σε δεξιά στροφή (χωρίς ορατότητα εννοείται) ο άνθρωπος μπήκε τέρμα αριστερά (στο αντίθετο ρεύμα πάντα ) για να κόψει μετά στην δική μας δεξιά λωρίδα για να μπει με γραμμές! Στην μόντσα νόμιζε ότι ήταν ο δολοφόνος...
Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά αν πετύχεις οδηγό Alfa κ@βλωμένο, καλύτερα να κάνεις μια υποχώρηση....πόσο μάλλον με 147 που με 1600άρια μοτέρ στις στροφές κολλάνε σε αμάξια με 200 άλογα Δεν μασάνε μια
Δολοφόνοι δεν είμαστε αλλά πάμε κομμάτια όντως....Αν μπαινετε στο αντιθετο ρευμα χωρις ορατοτητα μαλλον προς το δολοφονοι κλινετε...και μαλιστα φαφλαταδες!
-
Δεν απολογούμαι για κανένα μπαγλαμά....
Και συγνώμη αλλά δεν διάβασα καλά το 'αντίθετο ρεύμα'.
Αυτός είναι μαλάκας, και ο κάθε αυτός, ανεξαρτήτου μάρκας αυτοκινήτου. -
Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά αν πετύχεις οδηγό Alfa κ@βλωμένο, καλύτερα να κάνεις μια υποχώρηση....πόσο μάλλον με 147 που με 1600άρια μοτέρ στις στροφές κολλάνε σε αμάξια με 200 άλογα Δεν μασάνε μια
Δολοφόνοι δεν είμαστε αλλά πάμε κομμάτια όντως....Τωρα με προκαλεις... Τα ιδια προσπαθουσε να κανει καποιο βραδυ-ξημερωματα, επιστρεφοντας απο γνωστη διαδρομη (στα νοτια προαστια της Αθηνας), για τις ανησυχες οδηγικες ορεξεις πολλων οδηγων, ενας με μαυρο 147 διεκδικωντας(?) ΟΛΟ το πλατος του διαθεσιμου δρομου επανω σε συνεχομενες στροφες, αλλα μετα απο 2 καμπες που ακολουθησαν, και αφου 'καπνιστηκε' απο ενα ταπεινο Γερμανικο sedan 100ιππων, -το οποιο χρησιμοποιουσε ΜΟΝΟ ΜΙΑ λωριδα απο τις τρεις διαθεσιμες για την τοποθετηση του σε στροφες-, εμεινε συνειδητα πλεον πισω, αφηνοντας
τις οποιες ορεξεις που αρχικα ειχε... -
Εγώ μια φορά πάντως είδα ένα Vectra που κάτω από το Δέλτα Φαλήρου έπαιζε φώτα σε GTR....
Γρηγόρη? Δεν πιστεύω να.... εεε? -
Εγώ μια φορά πάντως είδα ένα Vectra που κάτω από το Δέλτα Φαλήρου έπαιζε φώτα σε GTR....
Γρηγόρη? Δεν πιστεύω να.... εεε?Μονο αν εκανα νοημα στον sign-b που εχει τετοιο, να σταματησει για να τα πουμε...
Παντως το σκηνικο με την 147 ειναι πραγματικο... -
Δολοφόνοι δεν είμαστε αλλά πάμε κομμάτια όντως....Σόρρυ κιόλας αλλά αυτός δεν ήταν κ@βλωμένος όπως λες, μλκας ήταν.- Επικίνδυνος και ανεγκέφαλος. Και αν πατούσα γκάζι σε πληροφορώ θα με έβλεπε με πειρατικό κυάλι αλλά εγώ έριξα τον εγωισμό μου μπροστά στην βλακεία του γιατί φοβήθηκα μην πάρει κανένα από το αντίθετο ρεύματ στο λαιμό του.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Xenos, που να οδηγούσες και το προηγούμενο (R53)... κοπανούσε μεν λίγο περισσότερο, αλλά απο στήσιμο και τιμόνι ήτανΛες? Και αυτό πάντως έχει ανάρτηση και 18'. Και του έλεγα 'θα σέρνεται ρε συ με τις 18άρες! Που να ξερα... Το τιμόνι του καλό, κοφτερό αλλά δεν έδινε μαξ πληροφορία.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Στην περίπτωση που αναφέρθηκα , τα ίδια έκανε ο οδηγός του Mini στην προσπάθειά του να ξεφύγει. Βέβαια εκεί το παιχνίδι διακόπτεται.
Όταν θέτεις σε κίνδυνο τους γύρω σου δεν είναι παιχνίδι.
***και δεν είμαι καμιά παρθένα στο δρόμο, άλλα όχι να φάμε κανέναν άφταιγο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Στην περίπτωση που αναφέρθηκα , τα ίδια έκανε ο οδηγός του Mini στην προσπάθειά του να ξεφύγει. Βέβαια εκεί το παιχνίδι διακόπτεται.
Όταν θέτεις σε κίνδυνο τους γύρω σου δεν είναι παιχνίδι.
***και δεν είμαι καμιά παρθένα στο δρόμο, άλλα όχι να φάμε κανέναν άφταιγο.
Kύριος!
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δολοφόνοι δεν είμαστε αλλά πάμε κομμάτια όντως....Τωρα με προκαλεις... Τα ιδια προσπαθουσε να κανει καποιο βραδυ-ξημερωματα, επιστρεφοντας απο γνωστη διαδρομη (στα νοτια προαστια της Αθηνας), για τις ανησυχες οδηγικες ορεξεις πολλων οδηγων, ενας με μαυρο 147 διεκδικωντας(?) ΟΛΟ το πλατος του διαθεσιμου δρομου επανω σε συνεχομενες στροφες, αλλα μετα απο 2 καμπες που ακολουθησαν, και αφου 'καπνιστηκε' απο ενα ταπεινο Γερμανικο sedan 100ιππων, -το οποιο χρησιμοποιουσε ΜΟΝΟ ΜΙΑ λωριδα απο τις τρεις διαθεσιμες για την τοποθετηση του σε στροφες-, εμεινε συνειδητα πλεον πισω, αφηνοντας
τις οποιες ορεξεις που αρχικα ειχε...Αν κατάλαβα καλά...
Τσάγιωσες 147 με Opel Vectra 1,6; Ο άνθρωπος κοιμόταν και θα πρέπει να νιώθεις ενοχές που δεν του έπαιξες φώτα να ξυπνήσει γιατί μπορεί να το ριχνε σε κανένα φουκαρά.
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.... -
Στα καπακια ο κικιζας βρηκε GT διλιτρη και την περασε σουβλακι με το vespa..εε το vectrωμα,ενω ο οδηγος της GT αγκωμαχουσε (κυριολεκτικα) να σταθει στα 50 μετρα πισω του.οταν συναντηθηκαν μετα ο οδηγος της αλφα του ειπε οτι μετα απ αυτο το ρεζιλικι θα πεταξει τροπετο busso στην GT να στεκεται τουλαχιστον κοντα σε 116.Και ζησαν αυτοι καλα κι ο κικιζας καλυτερα.
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
:offtopicviii: -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στα καπακια ο κικιζας βρηκε GT διλιτρη και την περασε σουβλακι με το vespa..εε το vectrωμα,ενω ο οδηγος της GT αγκωμαχουσε (κυριολεκτικα) να σταθει στα 50 μετρα πισω του.οταν συναντηθηκαν μετα ο οδηγος της αλφα του ειπε οτι μετα απ αυτο το ρεζιλικι θα πεταξει τροπετο busso στην GT να στεκεται τουλαχιστον κοντα σε 116.Και ζησαν αυτοι καλα κι ο κικιζας καλυτερα.Πάντως και η 147 με τα 105 (η απλή ντε) δεν είναι και ιδιαίτερα γρήγορη...
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Στα καπακια ο κικιζας βρηκε GT διλιτρη και την περασε σουβλακι με το vespa..εε το vectrωμα,ενω ο οδηγος της GT αγκωμαχουσε (κυριολεκτικα) να σταθει στα 50 μετρα πισω του.οταν συναντηθηκαν μετα ο οδηγος της αλφα του ειπε οτι μετα απ αυτο το ρεζιλικι θα πεταξει τροπετο busso στην GT να στεκεται τουλαχιστον κοντα σε 116.Και ζησαν αυτοι καλα κι ο κικιζας καλυτερα.
Πάντως και η 147 με τα 105 (η απλή ντε) δεν είναι και ιδιαίτερα γρήγορη...
Ούτε και η δίλιτρη για τα 2.000 κυβικά εκατοστά της
-
@eddie_147. Εδώ είσαι άδικος με τον Γρηγόρη...δεν σου είπε δα ότι πέρασε και καμία φερραρι... Μπορεί να ήταν η 105αρα με τελειωμενα λάστιχα...και στο κάτω κάτω σε κλειστή γνωστή διαδρομή ο γνωστής μπορεί να κάνει θαύματα...
Οδήγησα....