-
Το μοτέρ να πω την αλήθεια δε το φοβάμαι για τις μικρές βλακειούλες (που στοιχίζουν όμως) από αισθητήρες και ηλεκτρονικά ανησυχώ.
-
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
Καλημερα παιδες,θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση,εχουν τα βολβο θεμα με τα ηλεκτρικα τους και αληθευει οτι αν χρειαστω καποιο ανταλακτικο πρεπει να περιμενω πολυ καιρο?Και μια ακομη ερωτηση μου ειπαν οτι αν το παρω το παντρευομαι κιολας δεν εχουν καλη μεταπωληση? Σας ρωταω γιατι σκεφτομαι το xc40 για αγορα,και γενικα θα ηθελα να μου πειτε τα κατά τους και τα υπερ τους,σας ευχαριστω για το χρονο σαςΧαχαχαχαχα
Μεταπώληση;;;;
9000 κάτω σε v40 T3 Rdesign σε δύο χρόνια σου λέει κάτι;
Αφήνω το ότι δεν το κράταγε κανένας έμπορος.
Φυσικά σε άριστη κατάσταση και με αρκετά έξτρα και με λίγα χλμ... -
Ο χρήστης donkavlon έγραψε:
ο Σαρακακης τα εχει τα βολβο?Σφακιανάκης.
Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος!
Ο Σαρακάκης τα είχε και του την πήραν την αντιπροσωπεία (κάτι που δυστυχώς δεν κάνει η Honda) και πλέον έχει γίνει Volvo Hellas, θυγατρική της μητρικής. Σαρακάκης και Σφακιανάκης, αμφότεροι είναι εξουσιοδοτημένοι έμποροι.
Ο Σφακιανάκης έχει την εισαγωγική της Suzuki (και μόνο) και ο Σαρακάκης τις εισαγωγικές Honda & Mitsubishi.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ο Σαρακακης τα εχει τα βολβο?
Σφακιανάκης.
Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος!
Ο Σαρακάκης τα είχε και του την πήραν την αντιπροσωπεία (κάτι που δυστυχώς δεν κάνει η Honda) και πλέον έχει γίνει Volvo Hellas, θυγατρική της μητρικής. Σαρακάκης και Σφακιανάκης, αμφότεροι είναι εξουσιοδοτημένοι έμποροι.
Ο Σφακιανάκης έχει την εισαγωγική της Suzuki και Ford και ο Σαρακάκης τις εισαγωγικές Honda & Mitsubishi.
R
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ο Σφακιανάκης έχει την εισαγωγική της Suzuki και Ford και ο Σαρακάκης τις εισαγωγικές Honda & Mitsubishi.Δεν έχει την Ford. η Ford είναι Ford Motor Hellas, επίσης θυγατρικής της Ford Europe. O Σφακιανάκης έχει πληθώρα από εμπορίες (BMW, Ford, Volvo, Opel, Fiat κλπ.) αλλά μόνο μια εισαγωγική.
-
Εχει γινει το κεφαλι μου καζανι και ζαλιστικα ,ημουν αναμεσα στο kuga st line αυτοματο 180 hp βενζινη αλλα μεγαλη καταναλωση αν και ο εξοπλισμος ηταν φοβερος ,μετα ειδα το tiguan 1,4 ,150 hp αυτοματο αλλα βγαινει ακριβα με τον εξοπλισμο που το θελω,σημερα θα παω να δω το kodiaq αλλα μου φαινεται θα ειναι πολυ μεγαλο,και ειχα κατασταλλαξει στο βολβο xc40 που μου αρεσαν τα παντα και τα εβρισκα οπως ηθελα σε εξοπλισμο και τιμη,αλλα αυτα που μου λετε για ανταλλακτικα ,αναμονη και μεταπωληση με εφεραν παλι στο μηδεν απο εκει που ξεκινησα
-
Καλή κατανάλωση μου έβγαλε το S60 2.0Τ παρόλο που έψαχνα να βρω αν έχει κόφτη τελικής (τελικά έχει ) μετα από 700 χλμ στην εθνική και στο επαρχιακό δίκτυο με ζωηρούς εως και πολύ ζωηρούς ρυθμούς άνετα κάτω από 10 λίτρα στα 100 χλμ για σύγκριση με τους ίδιους ρυθμούς το Yaris καίει 6 λίτρα πετρέλαιο, το Mondeo St-220 έκαιγε κοντά στα 12 , το Volvo είναι πιο κοντά στην κατανάλωση στο Mondeo 1.8 που είχα παλιά... βενζίνη πάντα 100άρα AVIN.... ααα μη το ξεχάσω και τα PS4 gamata!!!
-
στο βολβο xc40 που μου αρεσαν τα παντα και τα εβρισκα οπως ηθελα σε εξοπλισμο και τιμη
Που το βρήκες το XC 40; Και σε τι τιμή το βρήκες; Και είναι φθηνότερο απο Tig;
-
οτι εχω δει απο ξενα site εδω το εχει το mall στο μαρουσι αθηνα
-
Το είδα στο Golden hall το ΣΚ που μας πέρασε.
Η καμπίνα μου φάνηκε πιο μικρή από το ήδη μικρό V40. Είναι δυνατόν;
Φυσικά πολύ πιο σύγχρονος σχεδιασμός με την κεντρική οθόνη που πρωτοείδα στο XC90 να υπάρχει και εδώ.
Ο εξωτερικός σχεδιασμός μου φέρνει αρκετά σε Ασιάτικο (υποκειμενικό ΟΚ) και για αυτό δεν τρελλάθηκα. -
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Φυσικά πολύ πιο σύγχρονος σχεδιασμός με την κεντρική οθόνη που πρωτοείδα στο XC90 να υπάρχει και εδώ.
Ο εξωτερικός σχεδιασμός μου φέρνει αρκετά σε Ασιάτικο (υποκειμενικό ΟΚ) και για αυτό δεν τρελλάθηκα.Αφού ασιάτικο είναι ....
-
Σκέφτομαι για αγορά Volvo V40 CC T3. Γνώμες από κατόχους?
-
Volvo XC60 ,
έκδοση D3 2.0 2015-2016 με τα 150hp (D4204T4) και έκδοση D4 2.0 2015-2016 με τα 181hp (D4204T5) εκτός από την διαφορά στην χαρτογράφηση έχουν κάποια άλλη διαφορά ? Μηχανικά , Turbo , κλπ ?Το μόνο που βρήκα είναι ότι ο D4 με τα 190hp (D4204T14) είναι από ότι διαβάζω TwinTurbo Charged
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Ο εξωτερικός σχεδιασμός μου φέρνει αρκετά σε Ασιάτικο (υποκειμενικό ΟΚ) και για αυτό δεν τρελλάθηκα.Αφού ασιάτικο είναι ....
Ημαρτον με αυτην την πιπιλα!!!
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
Ημαρτον με αυτην την πιπιλα!!!
Μην στενοχωριέσαι . Από χτες δεν είναι μόνο του . Εχει και άλλα πρίμιουμ παρέα...
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosm ... daimler-ag
-
Και πέρα από το πείραγμα για να συνδέουμε τα θέματα , έχει και τις πρότον και λότους .
Και κάποιοι εδώ πριν 10 χρόνια λύσσαγαν γιατί θα πάρουν το λιμάνι του Πειραιά οι Κινέζοι....
Παγκοσμιοποίηση ...
-
Ο χρήστης kopapa έγραψε:
Σκέφτομαι για αγορά Volvo V40 CC T3. Γνώμες από κατόχους?Έχω το ίδιο σε D2. Στα μεγάλα μείον του ότι ακούω τριγμούς από 3 σημεία που από την 1η μέρα (το πήρα καινούριο) δεν κατάφερα να κάνω κανένα συνεργείο να ασχοληθεί. Οχι μεγάλα πράματα, αλλά τόσα που μου τη δίνουν. Επίσης δεν μου αρέσει πολύ το powerdrive αλλά και ο κινητήρας που είναι μικρός για αυτό το σκάφος.
Κατά τα άλλα, αν ξεπεράσεις τους μικρούς χώρους του εγώ το θεωρώ πολύ καλό αυτοκίνητο. Έχει ωραία αίσθηση στο ταξίδι. Από αξιοπιστία δεν ξέρω να σου πω γιατί το έχω μόνο 50 χιλ χλμ.
-
Από αξιοπιστία, το D2 στα πλέον 150.000χλμ δεν έκανε κιχ.
-
Ο D2 με τα 115 άλογα είναι της Peugeot -από τους πιο αξιόπιστους κινητήρες μαζί με τον 1.5 με τα 110 της Renault που επίσης φοριέται σε άλλες μαρκες(Nissan/Mercedes/Dacia).
Παλιότερα αρκετες εταιριες αγόραζαν σε μικρά κυβικά γαλλικούς ή (λιγότερο) ιταλικούς κινητήρες....
Άσχετο, αλλά μου λείπει ο πεντακυλινδρος D4 που είχα για σχεδόν 5 χρόνια γράφοντας κάτι λιγότερα από 200.000km....
VOLVO FORUM