Βρε καταλαβα τι μου λες. Απλα εσυ μιλας για 'ατυχες γεγονος' (δηλαδη 'του εφυγε κ επεσε πανω μου'), ενω εγω μιλαω για 'δεν ξερω να οδηγησω κ στριβω κλεινοντας κοσμο, εχοντας μαλιστα την πεποιθηση οτι κ η διπλα λωριδα μου ανηκει γιατι στριβω κ δεν πρεπει κανεις να περναει διπλα μου οταν στριβω' που φαινεται οτι εχει πολυς κοσμος.
Ενσταση:
σε αριστερη απο αριστερα κ σε δεξια απο δεξια, απο εσωτερικη δηλαδη. Τα εγραψες αναποδα. Τοτε μπορεις να 'φυγεις' κ να μαζεψεις τον διπλα σου λογω υποστροφης.
EDIT εκτος αν εννοεις να πεσει εκεινος πανω σου. Τα ιδια λεμε. Whatever.
Αυτο ειναι που φοβασαι εσυ σε εμενα, αν κ δεν νομιζω να μου συμβει ποτε γιατι δεν μιλαμε να σε προσπερασω μαλλιοκουβαρα κ να το χασω, απλα να πηγαινω εγω στην λωριδα μου λιγο πιο γρηγορα απο εσενα στην λωριδα σου.
Κ δεν ειναι τα 5 δευτερολεπτα, οταν σε φτανω εγω κ τυχαινει να σε φτασω πανω στην στροφη, ετοιμαζομαι να μπω σε αυτην με την ταχυτητα που εχω, κ ξαφνικα με κλεινεις, δεν ειναι οτι αποφασισα να σε περασω ΕΚΕΙΝΗ την στιγμη. Απλα ετσι φτασαμε στην στροφη.
Αντιθετα αυτο με το οποιο εχω προβλημα εγω κ συμβαινει 9/10 και φυσικα οχι λογω κακιας στιγμης ή υπερεκτιμησης δυνατοτητων αλλα απο καθαρη μλκια που δερνει τον οδηγο που δεν ξερει να στριψει σαν ανθρωπος, ειναι να κοβει μεσα στην εσωτερικη (ενω κανενα λογο δεν εχει) ενω εχει αυτοκινητο διπλα του/περναει αυτοκινητο απο διπλα του, κ μετα να φωναζει σε αυτο το αυτοκινητο 'γιατι τολμησες να περασεις απο διπλα μου πανω στην στροφη αλητη κοντρακια δολοφονε', ενω ο ΒΛΑΚΑΣ ειναι εκεινος.