-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
όταν είμαι στην κάθοδο της Λ.Συγγρού στην αριστερή λωρίδα και πάω με περίπου 100-110km/h.
Εκεί αν σου πεταχτεί στο 1m, τι προλαβαίνεις να κάνεις?Ο πρώτος ξεκινούσε από φανάρι. Θα πήγενε και με 10 χιλιόμετρα μην σου πω... Οι άλλοι απλά το πάτησαν. Και εγώ το έβλεπα να σπαρταράει...
-
(και να πατάνε και στο ξεκάρφωτο φρένο και να πέφτουμε στα ~60km/h)Ειναι ενα απο τα πραγματα που θα ηθελα να μου απαντηθει, πριν πεθανω
-
Ο χρήστης After έγραψε:
(και να πατάνε και στο ξεκάρφωτο φρένο και να πέφτουμε στα ~60km/h)
Ειναι ενα απο τα πραγματα που θα ηθελα να μου απαντηθει, πριν πεθανω
τους πήρε η κατηφόρα και τρόμαξαν, έτσι πάει...
-
Επειδή έχω και εγώ αυτήν την απορία του φρένου σταμάτησα σε φανάρι δίπλα σε έναν απο αυτούς (50αρης-55αρης) και τον ρώτησα:
-Να σας ρωτήσω κάτι, ξέρετε ότι πατάτε το φρένο ασυναίσθητα σε όλη την ευθεία που είσασταν προηγουμένος?- Εγώ πάταγα φρένο?
- Ναι ανάβαν τα φώτα του στοπ κάθε λίγο και λιγάκι, μήπως κάτι έχει το αυτοκινητό σας?
- Α μάλλον θα φταίει που αφήνω το πόδι πάνω από το φρένο για σιγουρια
- Ναι αλλά είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τους πίσω σας του λέω και μου ξαναλέει
- Ναι αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι θα φρενάρω!
Δεν πρόλαβα να συνεχίσω την κουβέντα γιατί άναψε πράσδινο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(και να πατάνε και στο ξεκάρφωτο φρένο και να πέφτουμε στα ~60km/h)
@**ddl449 **
2 φορές κρίμα τότε...
Απαράδεκτοι. -
Ο χρήστης micras έγραψε:
Επειδή έχω και εγώ αυτήν την απορία του φρένου σταμάτησα σε φανάρι δίπλα σε έναν απο αυτούς (50αρης-55αρης) και τον ρώτησα:
-Να σας ρωτήσω κάτι, ξέρετε ότι πατάτε το φρένο ασυναίσθητα σε όλη την ευθεία που είσασταν προηγουμένος?- Εγώ πάταγα φρένο?
- Ναι ανάβαν τα φώτα του στοπ κάθε λίγο και λιγάκι, μήπως κάτι έχει το αυτοκινητό σας?
- Α μάλλον θα φταίει που αφήνω το πόδι πάνω από το φρένο για σιγουρια
- Ναι αλλά είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τους πίσω σας του λέω και μου ξαναλέει
- Ναι αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι θα φρενάρω!
Δεν πρόλαβα να συνεχίσω την κουβέντα γιατί άναψε πράσδινο!
χα,χα φοβερος ο θειος!!!!!!πρεπει να του πει μαλλον καποιος οτι το αυτοκινητο δεν το παμε μονο γκαζι-φρενο!!(θελω να πω οτι εννιοτε μπορει να αφησει το γκαζι-αν προκειται να σταματησει-και να πατησει στη συνεχεια φρενο)αλλα παντως η εξηγηση που εδωσε μετραει!!
-
Εναλλακτικά μπορεί να πατάει συνεχόμενα το φρένο ώστε να μηδενίσει τον χρόνο αντίδρασης εντελώς.
-
και αμα βλέπατε με τι άνεση τα έλεγε... Σαν να μου έκανε μαθήματα στο πως να πατάμε το φρένο
-
@**ddl449 **
2 φορές κρίμα τότε...
Απαράδεκτοι.Μακράν από τις χειρότερες εμπειρίες μου...
-
Ο χρήστης micras έγραψε:
και αμα βλέπατε με τι άνεση τα έλεγε... Σαν να μου έκανε μαθήματα στο πως να πατάμε το φρένοΑν οδηγούσε αυτόματο, αυτό λέγεται ride-the-brake. Αφήνεις το πόδι σου ελαφρά πάνω στο φρένο για να μη κουράζεσαι και απλά πατάς περισσότερο το γκάζι. Όταν σταματάς παίρνεις το πόδι από το γκάζι και πατάς λίγο περισσότερο το φρένο.
Επισκέπτεσαι το συνεργείο για αλλαγή στα τακάκια κάθε 10.000 χλμ.
-
Εκεί αν σου πεταχτεί στο 1m, τι προλαβαίνεις να κάνεις? (δε λέω ότι δε στενοχωριέμαι αν χτυπήσω έστω και καταλάθος ένα γατί-σκυλί-πουλί κτλ !Δεν είναι ρομπότ...Απλά κάποιες φορές λέω ότι δεν μπορείς να αντιδράσεις με τίποτα!! )
Συμφωνώ. Μου έχει τύχει τέτοια περίπτωση όπου πετάχτηκαν 2 γατάκια μπροστά μου σαν ελατήρια. Απέφυγα το ένα, το δεύτερο όμως όχι. Σταμάτησα αμέσως μετά, περπάτησα πίσω και το είδα να σφαδάζει στη μέση του δρόμου ξερνώντας τα εντόσθια του. Άσχημο θέαμα, με στεναχώρησε πολύ. Έψαξα στα γύρω σπίτια, μου είπαν ότι είναι αδέσποτο. Το έσπρωξα στην άκρη του δρόμου με μια σκούπα, ζήτησα από μια γυναίκα εκεί να ρίξει λίγο νερό ώστε να ξεπλυθεί ο δρόμος από τα αίματα και συνέχισα.
The user 'After' is now known as 'Afterlife'.
Επισκέπτεσαι το συνεργείο για αλλαγή στα τακάκια κάθε 10.000 χλμ.
Στην καλύτερη περίπτωση. Και αλλαγή υγρών φρένων...
-
Θυμηθηκα αυτο το καλοκαιρι, στον δασικο δρομο της Χαλκιδικης που συνδεει χανιωτη με φουρκα . Μια αλφα 147 μπροστα, ενα γκετζ απο πισω και εγω τελευταιος. Στα 15 λεπτα της νυχτερινης διαδρομης ειδα 4 καφτρες απο τσιγαρα που πεταγονταν απο μπροστα. Μιας που ειναι ακατοικητη περιοχη , πλακωθηκα στις κορνες αλλα τα ζωα εκει. Το θεμα ηταν οτι δεν ειχα καταλαβει απο ποιο αυτοκινητο πεταγονταν και μολις φτασαμε στο χωριο πλησιαζω το γκετζ και βλεπω 1 μεσηλικη με τη μαμα της απο διπλα. Τους ρωταω 'εσεις πετουσατε τα τσιγαρα' για ακαδημαικους λογους, ειχαν καταλαβει και αυτοι οτι τα ζωα απο μπροστα με την αλφα ρομεο πετουσαν τις καφτρες μεσα στο δασος. Τι πιστευετε οτι πρεπει να γινεται σε τετοιες περιπτωσεις;
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Θυμηθηκα αυτο το καλοκαιρι, στον δασικο δρομο της Χαλκιδικης που συνδεει χανιωτη με φουρκα . Μια αλφα 147 μπροστα, ενα γκετζ απο πισω και εγω τελευταιος. Στα 15 λεπτα της νυχτερινης διαδρομης ειδα 4 καφτρες απο τσιγαρα που πεταγονταν απο μπροστα. Μιας που ειναι ακατοικητη περιοχη , πλακωθηκα στις κορνες αλλα τα ζωα εκει. Το θεμα ηταν οτι δεν ειχα καταλαβει απο ποιο αυτοκινητο πεταγονταν και μολις φτασαμε στο χωριο πλησιαζω το γκετζ και βλεπω 1 μεσηλικη με τη μαμα της απο διπλα. Τους ρωταω 'εσεις πετουσατε τα τσιγαρα' για ακαδημαικους λογους, ειχαν καταλαβει και αυτοι οτι τα ζωα απο μπροστα με την αλφα ρομεο πετουσαν τις καφτρες μεσα στο δασος. Τι πιστευετε οτι πρεπει να γινεται σε τετοιες περιπτωσεις;Τυχαια εκπυρσοκροτηση.... και οπου παρει... Χερια, ποδια, κεφαλι.... Δεν θα μας λειψει τετοιο ζωο....
-
Ο χρήστης Drosxo έγραψε:
Θυμηθηκα αυτο το καλοκαιρι, στον δασικο δρομο της Χαλκιδικης που συνδεει χανιωτη με φουρκα . Μια αλφα 147 μπροστα, ενα γκετζ απο πισω και εγω τελευταιος. Στα 15 λεπτα της νυχτερινης διαδρομης ειδα 4 καφτρες απο τσιγαρα που πεταγονταν απο μπροστα. Μιας που ειναι ακατοικητη περιοχη , πλακωθηκα στις κορνες αλλα τα ζωα εκει. Το θεμα ηταν οτι δεν ειχα καταλαβει απο ποιο αυτοκινητο πεταγονταν και μολις φτασαμε στο χωριο πλησιαζω το γκετζ και βλεπω 1 μεσηλικη με τη μαμα της απο διπλα. Τους ρωταω 'εσεις πετουσατε τα τσιγαρα' για ακαδημαικους λογους, ειχαν καταλαβει και αυτοι οτι τα ζωα απο μπροστα με την αλφα ρομεο πετουσαν τις καφτρες μεσα στο δασος. Τι πιστευετε οτι πρεπει να γινεται σε τετοιες περιπτωσεις;Ανάλογη περίπτωση με λιγότερες καύτρες...
viewtopic.php?p=966049#p966049Μην αισθάνεστε ρουφιάνοι, καλό κάνει.
-
Στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι και πολυ ρουφιανια, το προβλημα ειναι οτι κατι τετοιοι τυποι ειναι σαν τα κεφαλια της λερναιας υδρας η αλλιως αν η μ@λ@κι@ ηταν τουβλα θα 'χαμε γεμισει ουρανοξυστες.....
-
Καλησπέρα,
Ζώο 'με περικεφαλαία' σήμερα ο Βρετανός με το δεξιοτίμονο Land Rover Freelander2 (2.2 L) που οδηγούσε στον Α61 με 150 - 170Km/h, αριστερή λωρίδα συνεχώς επί 5Κμ, αρνούμενος να κάνει δεξιά παρ'ότι έδειξα μεγάλη υπομονή.....
Μάλλον θα νόμιζε πως υπάρχει όριο ταχύτητας....170
-
Δεν είναι κι ο μόνος. Πολλοί έχουν αυτή την εντύπωση στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια
-
Οπα ρε παιδιά!! Τι 170 λέτε! Μας ανεβάσανε εδώ στα 130 και χαρήκαμε κατα τα άλλα...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Οπα ρε παιδιά!! Τι 170 λέτε! Μας ανεβάσανε εδώ στα 130 και χαρήκαμε κατα τα άλλα...Κατά κανόνα δεν έχει όριο εδώ στις Autobahn
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Οπα ρε παιδιά!! Τι 170 λέτε! Μας ανεβάσανε εδώ στα 130 και χαρήκαμε κατα τα άλλα...
Κατά κανόνα δεν έχει όριο εδώ στις Autobahn
Ναι μεν....
Αλλα απ οτι μου παν κατι γερμαναραδες πολιτζαϊδες, σε σπασμενα αγγλικα, τα Χρηστουγεννα που εκανα μια βολτα Γερμανια μερια, απο 200 μεχρι 250... πας γυρευοντας και πανω απο 250 σε τσεκαρουν αν εχει δηλωσει τις μετατροπες (V-Max) του αυτοκινητου....
Και λιγη ωρα μετα, ενω πηγαινα με 230~240, με περασε σαν σταματημενο, κατι που δεν καταφερα να δω τι ειναι....
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............