-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Την κλήση μάλλον την 'έριξε' δημοτικός αστυνομικός γιατί μέσα στο Άλσος σε εκείνο το σημείο σταθμεύουν τα οχήματα της δημοτικής αστυνομίας.Λες να τους έπιασε κρίση συνείδησης?
Και πες ότι τους έπιασε...Μα όσο βλάκας μπορεί να είναι ένας δημοτικός(?) αστυνομικός για να γράψει ποιούς?Τους συναδέλφους του (που αυτοί με τη σειρά τους μπορούν πιο εύκολα να ζητήσουν επανεξέταση και διαγραφεί η κλήση και να την πληρώσει μετά και από πάνω αφού φαίνεται ποιός έκοψε την κλήση...όνομα και επώνυμο)?Δε λέω ότι είναι το σωστό (και το τονίζω)...Αλλά γενικά οι μπάτσοι (δημοτικοί ή μη) όσο καλοί και ενωμένοι δείχνουν σε μας ότι είναι μεταξύ τους, αν κάποιος από όλους κάνει το σωστό κάποια στιγμή και έχει το θράσος ( ) και γράψει συνάδελφο, μόνο που δεν θα κάτσουν να τον πετροβολήσουν...για να μην αναφερθώ σε (τυχαίες) δυσμενείς μεταθέσεις αν τύχει και γράψει και αμάξι διοικητή (ή και πιο υψηλά ιστάμενου) . .
Πραγματικά απορώ κάποιες φορές... -
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι θα δεινοπαθήσει αν την έκοψε στο 'λάθος' κρατικό λειτουργό. Πάντως, δυσμενής μετάθεση σε δημοτικό αστυνομικό δε νομίζω να γίνεται γιατί ανήκει στο προσωπικό συγκεκριμένου δήμου
-
Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, ότι θα δεινοπαθήσει αν την έκοψε στο 'λάθος' κρατικό λειτουργό. Πάντως, δυσμενής μετάθεση σε δημοτικό αστυνομικό δε νομίζω να γίνεται γιατί ανήκει στο προσωπικό συγκεκριμένου δήμουΤη δυσμενή μετάθεση την ανέφερα γιατί όπως είπες κι εσύ, απλά δεν ξέρουμε αν ήταν δημοτικός αστυνομικός και όχι 'κανονικός'.
Εντάξει...αν είναι και δημοτικός αστυνομικός?Ακόμα καλύτερα...ή σου βρίσκουν 'επι τόπου' έναν καλό λόγο απόλυσης-διακοπή της σύμβασης ή 'τυχαία' στην επόμενη ανανέωση (εξετάστηκαν προσεκτικά όλα τα στοιχεία τα δεδομένα της προηγούμενης περιόδου και τα κονδύλια που είναι διαθέσιμα και αποφασίστηκε ότι) ο δήμος χρειάζεται 1 δημοτικό αστυνομικό λιγότερο... Τόσο απλά.
(και στην περίπτωση του δημοτικού αστυνομικού τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα γιατί αυτός ο άνθρωπος θα χάσει τη δουλειά του και θα μείνει άνεργος. )Ξαναλέω ότι εγώ λυπάμαι όχι επειδή κόπηκαν κλήσεις (που καλά τους κάνανε γιατί έχουν αρχίσει όλοι όσοι έχουν κρατικά αμάξια τους τραμπουκισμούς όσο αναφορά την οδήγηση και κυρίως το παρκάρισμα ), αλλά επειδή αυτός που έκανε το σωστό, θα την πληρώσει κι από πάνω χωρίς καν να είναι σίγουρο ότι η προσπάθειά του τουλάχιστον θα πιάσει τόπο (πχ θυσία για το κοινό καλό, κάποιος έπρεπε να κάνει την αρχή κ.ο.κ.)...
-
Ο οδηγός της σκούρας BMW με πινακίδα ΙΝ*-74** κέρδισε επάξια μια θέση στο παρόν θέμα. Κατά τις 6+ σήμερα το απόγευμα κατέβαινα τον Κηφισό και τον πέτυχα μπροστά μου στην αριστερή λωρίδα. 4-5 δευτερόλεπτα αφού τον έφθασα συνειδητοποίησα ότι μπροστά του υπάρχει το απόλυτο κενό (καμιά 100+μ από το επόμενο αυτοκίνητο). Έβγαλα φλας και περίμενα υπομονετικά περίπου μισό λεπτό. Στο διάστημα αυτό δεν προσπεράσαμε ούτε καν πλησιάσαμε κάποιο αυτοκίνητο της μεσαίας λωρίδας. Αφού είδα ότι δεν καταλαβαίνει, του έπαιξα φώτα. Τίποτα. Στο μεταξύ άρχισαν να μας προσπερνούν από δεξιά αυτοκίνητα. Ξανάπαιξα φώτα 6-7 φορές με διαλείμματα κάποιων δευτερολέπτων. Πάλι τίποτα Αφού για 15-20 δευτερόλεπτα ακόμα του έπαιξα φώτα ασταμάτητα και είδα ότι δε συγκινήθηκε, τον προσπέρασα κι εγώ από δεξιά και συνέχισα το δρόμο μου.
-
Ο οδηγός της σκούρας BMW με πινακίδα ΙΝ*-74** κέρδισε επάξια μια θέση στο παρόν θέμα. Κατά τις 6+ σήμερα το απόγευμα κατέβαινα τον Κηφισό και τον πέτυχα μπροστά μου στην αριστερή λωρίδα. 4-5 δευτερόλεπτα αφού τον έφθασα συνειδητοποίησα ότι μπροστά του υπάρχει το απόλυτο κενό (καμιά 100+μ από το επόμενο αυτοκίνητο). Έβγαλα φλας και περίμενα υπομονετικά περίπου μισό λεπτό. Στο διάστημα αυτό δεν προσπεράσαμε ούτε καν πλησιάσαμε κάποιο αυτοκίνητο της μεσαίας λωρίδας. Αφού είδα ότι δεν καταλαβαίνει, του έπαιξα φώτα. Τίποτα. Στο μεταξύ άρχισαν να μας προσπερνούν από δεξιά αυτοκίνητα. Ξανάπαιξα φώτα 6-7 φορές με διαλείμματα κάποιων δευτερολέπτων. Πάλι τίποτα Αφού για 15-20 δευτερόλεπτα ακόμα του έπαιξα φώτα ασταμάτητα και είδα ότι δε συγκινήθηκε, τον προσπέρασα κι εγώ από δεξιά και συνέχισα το δρόμο μου.Δεν ειδε το φλας
Δεν ειδε τα φωτα
Δεν ειδε ουτε εσενα
Ουτε καταλαβαινε που ητανε
Ουτε ηξερε σε ποια λωριδα οδηγουσε
Δεν ξερει καν τι ειναι λωριδα
Αυτες οι ασπρες γραμμες κατω ειναι μαλλον απο την Ολυμπιαδα
Δεν σε ειδε καν ουτε οταν περασες απο δεξιαΟπως παραπανω, σκεφτονται το 85% των Ελληνων οδηγων
Φιλος μου με 1000αρα on-off μηχανη, κινουνταν στην αριστερη λωριδα μεγαλου δρομου, και μολις που απεφυγε καποιον που εκανε αριστερα απο την δεξια λωριδα
Ευτυχως τον ειδε και ανοιξε το γκαζι, ωστε να τον αποφυγει
Στο φαναρι πιο κατω, ηρεμα, του ζητησε να του εξηγησει αν καταλαβε τι εκανε
Η απαντηση, με υφος, ηταν η εξης:
''Τα μοτοποδηλατα απαγορευονται στην αριστερη λωριδα, να μην ησουν εκει''Πειτε μου εσεις τι θα κανατε στην παραπανω περιπτωση?
Ο φιλος μου απλα εφυγε, βλεποντας οτι εχει να κανει με εναν ''παιγμενο''(τωρα το εχει μετανοιωσει) -
Ο χρήστης After έγραψε:
Πειτε μου εσεις τι θα κανατε στην παραπανω περιπτωση?
Ο φιλος μου απλα εφυγε, βλεποντας οτι εχει να κανει με εναν ''παιγμενο''(τωρα το εχει μετανοιωσει)Μου έχει τύχει κάτι ανάλογο -σε πιο μικρές ταχύτητες-, ο οδηγός ήταν απρόσεκτος και έκοψε αριστερά χωρίς να κοιτάξει. Μάντεψα έγκαιρα τι θα έκανε οπότε του άφησα χώρο και δεν συνέβη τίποτα. Μόλις αντιλήφηκε τι έκανε, γύρισε τρομαγμένος και ζήτησε συγνώμη οπότε δεν έδωσα συνέχεια.
Η συμπεριφορά 'φωνάζει ο κλέφτης' όμως μου ανάβει τα λαμπάκια. Αν άρχιζε να πουλάει τρέλα και ειρωνία, ομολογώ ότι θα έμπαινα στον πειρασμό να του αφήσω κανένα αυτόγραφο από κέβλαρ στη μούρη... -
Ο χρήστης After έγραψε:
...
Πειτε μου εσεις τι θα κανατε στην παραπανω περιπτωση?
Ο φιλος μου απλα εφυγε, βλεποντας οτι εχει να κανει με εναν ''παιγμενο''(τωρα το εχει μετανοιωσει)Δε νομίζω ότι θα μπορούσα να αντιδράσω γιατί θα είχα μείνει μ@λ@κ@ς. Πάντως, κατά τη γνώμη μου υπάρχουν οι εξής εναλλακτικές:
(α) δεν κάνεις τίποτα
(β) αναφέρεις όσα 'γαλλικά' έχεις μάθει όλα αυτά τα χρόνια στους δρόμους
(γ) 'παίζεις' ξύλο (πέρα από τους γνωστούς λόγους, στη συγκεκριμένη περίπτωση δε το συνιστώ γιατί ο άνθρωπος δεν είναι καθίκι, μ@λ@κ@ς, κτλ, απλά είναι ΒΛΑΚΑΣ)
(δ) αν έχεις πολύ όρεξη να ασχοληθείς, τηλεφωνείς στο 100, λες και μερικές σάλτσες παραπάνω (κάνει επικίνδυνες σφήνες, παραλίγο να τρακάρει 3-4 φορές, οδηγάει σα μεθυσμένος, κτλ) και ελπίζεις ότι θα τον σταματήσουν παρακάτω και θα βρουν κάτι για να τον γράψουν. Αν έχεις ακόμα περισσότερη όρεξη, παρακολουθείς από μακριά και αφού τον γράψουν, περνάς με σούζα (πλάκα κάνω) και του λες ότι εσύ τους ειδοποίησες.Προσωπικά στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον θα υιοθετούσα είτε το (α) είτε το (β) γιατί δεν έχω ΤΟΣΗ υπομονή για να ασχοληθώ με έναν ΗΛΙΘΙΟ.
-
του λες: μισό λεπτό
βγάζεις το κινητό απο την τσέπη και τον βάζεις να το ξαναπει για να το ηχογραφήσεις!! -
Ο χρήστης After έγραψε:
Φιλος μου με 1000αρα on-off μηχανη, κινουνταν στην αριστερη λωριδα μεγαλου δρομου, και μολις που απεφυγε καποιον που εκανε αριστερα απο την δεξια λωριδα
Ευτυχως τον ειδε και ανοιξε το γκαζι, ωστε να τον αποφυγει
Στο φαναρι πιο κατω, ηρεμα, του ζητησε να του εξηγησει αν καταλαβε τι εκανε
Η απαντηση, με υφος, ηταν η εξης:
''Τα μοτοποδηλατα απαγορευονται στην αριστερη λωριδα, να μην ησουν εκει''Πειτε μου εσεις τι θα κανατε στην παραπανω περιπτωση?
Ο φιλος μου απλα εφυγε, βλεποντας οτι εχει να κανει με εναν ''παιγμενο''(τωρα το εχει μετανοιωσει)Όχι ρε φίλε (!) δηλαδή...
Άμα κάποιος είναι αυτός που κάνει 0-100 για πλάκα και μπορεί να τρέχει όσο αριστερά θέλει με κάθε δικαίωμα είναι οι μηχανές!!
Πωπω το ζώο...Επιλογές αντίδρασης:
1)Σηκώνεσαι και φεύγεις: 'οι ηλίθιοι είναι αήττητοι'
2)Τον αγριοκοιτάς με μάτι serial/pscycho killer και του λες: 'Σου φαίνεται για 50άρι γουρουνοκέφαλε;'
3)Πας λίγο μπροστά κάνεις επιτόπου και με το enduro σου το καβαλάς το καπό (όσο πιο χαμηλό τόσο καλύτερα)
4)Κατεβαίνεις ήρεμα από την μηχανή, πλησιάζεις το τζάμι και του σκας κουτουλιά με το κράνος. Αν το έχει ανοιχτό στο πίσω. Αν φοράς γάντια με σίδερα στις κλειδώσεις του σπας τον καθρέφτη.
5)Κρατάς πινακίδες, φωνάζεις τους φίλους σου κάφρους μηχανόβιους, τον βρίσκετε και μετά από 2-3 μέρες και του κάνετε λαμπόγιαλο το αμάξι.
6)Άμα έχει καλό αμάξι τον προκαλείς σε κόντρα με στοίχημα ο χαμένος θα φωνάζει με κατεβασμένα τα βρακιά: 'Eίμαι το πουτανάκι σου'Προσωπικά εγώ θα επέλεγα ή το 1 ή το 4 ανάλογα με την διάθεση.
Πωπω φίλε τι ζώα...
-
-
Η καλύτερη λύση με διαφορά είναι η μετανάστευση στις σκανδιναβικές χώρες…
Έχω βαρεθεί να τσατίζομαι, να βρίζω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω… Έχω μείνει στη Γερμανία για 4 χρόνια λόγω σπουδών προ δεκαετίας και ειλικρινά αναρωτιέμαι τη μ@λ@κ@ς είμαι που γύρισα…
Ας την κάνουμε όλοι λοιπόν να μείνουν οι γελοίοι μόνοι τους (πολιτικοί, καρεκλοκένταυροι και λοιπά νεοελληνικά λαμόγια ) να δούμε ποιος θα τους ταΐζει τους κάφρους που δε ξέρουν που πάνε τα 4, μήπως και τελικά η φυσική επιλογή κάνει τη δουλειά της ανενόχλητη και ψοφήσουν όλοι!!!!
Κατόπιν μπορούμε να γυρίσουμε στην αγαπημένη μας χώρα ελπίζοντας ότι δε θα της έχουν βάλει χέρι μια και θα αποτελεί πρώτης τάξεως κελεπούρι…
-
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Κατόπιν μπορούμε να γυρίσουμε στην αγαπημένη μας χώρα ελπίζοντας ότι δε θα της έχουν βάλει χέρι μια και θα αποτελεί πρώτης τάξεως κελεπούρι…Αν υπάρχει η χώρα μας βέβαια μετά...
Αφήνοντας όλα τα ζώα στην Ελλάδα, μπορείς να φανταστείς εύκολα πώς θα καταντήσει η χώρα όταν για οποιοδήποτε πρόβλημα, η λύση είναι μία:η πιο φτηνή και σύντομη.Όλα 'άρπα κόλλα'! (βλέπε πχ τα δάνεια που όταν δεν υπάρχει χρήμα, αντί να γίνουν περικοπές στα έξοδα κ.ο.κ.)
Είναι το ίδιο σα να αφήσεις μέσα στο σπίτι σου για μερικά χρόνια (θες 5? θες 10?) καμιά 10ριά γουρούνια.Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ δε θα ήθελα να ξανα-επιστρέψω στο σπίτι μου.Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να συμμορφωθούν τα ζώα είναι να υπάρξει ποινή για κάθε μ@λ@κί@ που γίνεται.
Αν ο άλλος ΞΕΡΕΙ ότι και να σφάξει το κόκκινο, δεν τρέχει και τίποτα*, τότε που θα βρει το κίνητρο για μην το ξανακάνει?
Αν ο άλλος παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο, παρκάρει μπροστά σε διάβαση πεζών κτλ και δεν τον γράψει κανείς, τότε γιατί να μην το ξανακάνει?Πέρα λοιπόν από τα θεωρητικά 'σεβασμός προς τους γύρω μας' και 'να μεταδώσουμε γενικότερα παιδεία στους νεότερους', πρέπει να υπάρχουν ποινές (που να εφαρμόζονται εννοείται) προς τους παρανομούντες.Όχι υποχρεωτικά πολύ σκληρές για την 1η φορά** , πολύ σκληρές όμως για κάθε επόμενη φορά που θα σε πιάνουν.Να δείτε σε πόσο καιρό θα συμμορφοθούν μερικοί
Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που το έχει πει.Αλλά εμείς τα λέμε, κανείς δεν τα ακούει...*εκτός κι αν είναι γκαντέμης (γιατί εδώ φτάσαμε ) και τον δει κάποιο όργανο και ασχοληθεί και τον γράψει.
**ας πούμε ότι με αυτό το μέτρο σου δίνει το περιθώριο να παρανομήσεις 'καταλάθος' ή για να υπάρχει μία ελαστικότητα-ανθρωπιά κτλ και όχι να μας πιάνουν και να λέμε κάθε φορά 'ε...πρώτη φορά με γράφουν...δεν το κατάλαβα...χίλια συγνώμη κ.ο.κ.' -
Ο χρήστης streetKa2 έγραψε:
Έχω βαρεθεί να τσατίζομαι, να βρίζω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω… Έχω μείνει στη Γερμανία για 4 χρόνια λόγω σπουδών προ δεκαετίας και ειλικρινά αναρωτιέμαι τη μ@λ@κ@ς είμαι που γύρισα…Πραγματικά θες να σου απαντήσουμε;
Ο μόνος λόγος για να μείνεις είναι η οικογένια σου πιστεύω και τα σπίτια σου (αν φύγεις πουλάς όσα είναι σε πόλη ή τα νοικιάζεις, αφήνεις κανα εξοχικό για το καλοκαίρι και μια χαρά). Με το που βγεις από το κατόφλι του σπιτιού σου σιχαίνεσαι τα πάντα γύρω σου (εκτός αν έχεις αμάξι με άψογη ηχομόνοση)>Πέρα λοιπόν από τα θεωρητικά 'σεβασμός προς τους γύρω μας' και 'να μεταδώσουμε γενικότερα παιδεία στους νεότερους', πρέπει να υπάρχουν ποινές (που να εφαρμόζονται εννοείται) προς τους παρανομούντες.Όχι υποχρεωτικά πολύ σκληρές για την 1η φορά** , πολύ σκληρές όμως για κάθε επόμενη φορά που θα σε πιάνουν.Να δείτε σε πόσο καιρό θα συμμορφοθούν μερικοί
Σίγουρα δεν είμαι ο μόνος που το έχει πει.Αλλά εμείς τα λέμε, κανείς δεν τα ακούει...
Όταν ο άλλος δεν ξέρει τι σημαίνει περνάω με κόκκινο και μπορεί να σκοτώσω άνθρωπο τότε ψιλοχε... για 350 ευρώ. Το θέμα είναι η παιδία.
Σαφώς βέβαια όταν την πρώτη φορά σε γράψουν πληρώσεις λίγα την 2η τα διπλά και να πηγαίνει αυτό επ αόριστον και ταυτόχρονα πόντοι αφαίρεσης του διπλώματος ε όσα λεφτά και να έχεις κάπου θα πονάει στο τέλος και δεν θα σε παίρνει άλλο. Δεν υπάρχει παιδεία, δεν θα υπάρξει εύκολα.
Ακολουθεί αηδιαστική περιγραφή:
Άμα δει μηχανόβιος φωτογραφία με τα μυαλά ενός στο πάτωμα και λέει απο κάτω, έτρεχε, πέρασε με κόκκινο χωρίς κράνος, εε μόνο τρελός δεν θα ψιλοφρίκαρε και δεν θα τρόμαζε... -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Άμα δει μηχανόβιος φωτογραφία με τα μυαλά ενός στο πάτωμα και λέει απο κάτω, έτρεχε, πέρασε με κόκκινο χωρίς κράνος, εε μόνο τρελός δεν θα ψιλοφρίκαρε και δεν θα τρόμαζε...Ξέρεις κάτι?Όλοι που θα το δουν (μοτοσικλετιστές ή μη για να μην πω οι μανάδες περισσότερο από όλους ) αρχικά θα σοκαριστούν, να βρίσουν, θα σταματήσουν να περνάνε με κόκκινο.Μετά από κανένα 6μηνο, θα γίνει ό,τι έγινε και με τα τρακαρισμένα που βάζανε στα διόδια πιο παλιά...
Θα τα βλέπουμε σαν απλό 'αξιοθέατο' και θα το προσπερνάμε έτσι απλά...Δυστυχώς το ίδιο έχει γίνει και με τα ζώα.Αρχικά εκνευριζόμασταν τρελά και δεν σηκώναμε μύγα στο σπαθί μας.Μετά από λίγο, κάναμε λίγο υπομονή και τώρα έχουμε πάθει κι εμείς 'σταρχιδισμό'.Για να μην πω το χειρότερο...ότι επειδή η συμπεριφορά των γύρω μας μας επηρεάζει σε καταλυτικό βαθμό, κάποια στιγμή (αναγκαστικά και χωρίς να το θέλουμε) αρχίζουμε και γινόμαστε ένα με την αγέλη των ζώων...
Και για να επιστρέψω στο θέμα.Συνέβη προχθες κατά τις 21:00.
Είμαι στη Χαροκόπου στο ύψος...λίγο πριν βγω στην Ελευθερίου Βενιζέλου (πρώην Θησέως).Εγώ θέλω να στρίψω δεξιά στην Γρυπάρη (3ο στενάκι πριν το φανάρι της διασταύρωσης με την Ελ.Βενιζέλου).
Ανάβω δεξί φλας 4-5m πριν το στενάκι καθώς βλέπω στον καθρέφτη (20-22χρονο) ξεκράνοτο deliver-ά (με πολύ μακρύ μαλλί που ανεμίζει ανέμελα) να έρχεται με όσα (ρε φίλε...σε στενάκια κινείσαι και πυκνοκατοικημένη ) και να κάνει κίνηση να περάσει από δεξιά μου ανάμεσα από μένα και κάποιον παρκαρισμένο και να ψήνεται να χωθεί στον πόντο.
Στο μεταξύ φτάνουμε στο στενάκι 'μου', οπότε εγώ (επίτηδες) πλησιάζω λίγο περισσότερο τους παρκαρισμένους και τον κλείνω (όχι επιδεικτικά) ώστε να τον αναγκάσω να κάτσει πίσω μου και να δει το φλας και ότι θέλω να στρίψω δεξιά. Μετά από 1,5 μέτρο(?) στρίβω και βλέπω από τον δεξί καθρέφτη (ευτυχώς τον παρατηρούσα όλη την ώρα) ότι ο ντελιβεράς αποφάσισε να περάσει από δεξιά ανάμεσα από μένα και το στενό στο οποίο εγώ ΗΔΗ έστριβα.Φρένα, σταματάω, κορνάρω, σταματάει αυτός κυριολεκτικά 2 πόντους από την πίσω πόρτα μου.Εμένα μου φαινόταν από τον καθρέφρη ότι με είχε ακουμπήσει στάνταρ.Κατεβαίνω αγριεμένος (περιμένοντας να δω γρατζουνιά στο καινούριο μου αμάξι ) και αρχίζω τα καντήλια:
-Καλά ρε φίλε...είσαι τόσο μ@λ@κ@ς?Λίγο αίσθηση αυτοσυντήρησης δεν έχεις?Το φλας για μόστρα το άναψα? (του είπα και διάφορα άλλα που δεν μπορώ να γράψω στο forum)Απάντηση?
-Καλά ρε φίλε...σοβαρολογείς τώρα?Και κατεβαίνεις και τσαμπουκαλεμένος από το αμάξι μην παίξουμε και ξύλο? Καταρχάς το φλας είναι προειδοποίηση και όχι υποχρέωση* και επιπλέον δε φτάνει που έστριψες και παραλίγο να ρίξεις το αμάξι πάνω μου και να με σακατέψεις, μιλάς κιόλας?Άντε τελείωνε και κρυώνει και η παραγγελία!!!Που θα το συζητήσουμε κιόλας.Του είπα κάτι 'α...καλά' μαζί με την κλασσική (πλέον) χειρονομία ( ) και τράβηξε ο καθένας στο δρόμο του.
Έχουμε ξεφύγει τελείως όμως...
Σόνι και ντε όμως 'έχω' πάντα δίκιο και πάντα φταίει ο άλλος!!!*εδώ έχει δίκιο γενικότερα, αλλά δεν ισχύει για την προκειμένη περίπτωση καθώς κινούμαστε σε στενάκι και είναι 1 λωρίδα ο δρόμος, οπότε αυτός ήταν παράνομος που με προσπέρασε (το από πού είναι μία άλλη ερώτηση...)
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
-Καλά ρε φίλε...σοβαρολογείς τώρα?Και κατεβαίνεις και τσαμπουκαλεμένος από το αμάξι μην παίξουμε και ξύλο? Καταρχάς το φλας είναι προειδοποίηση και όχι υποχρέωση* και επιπλέον δε φτάνει που έστριψες και παραλίγο να ρίξεις το αμάξι πάνω μου και να με σακατέψεις, μιλάς κιόλας?Άντε τελείωνε και κρυώνει και η παραγγελία!!!Που θα το συζητήσουμε κιόλας.
Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. Albert Einstein (1879 - 1955)
-
Πάω στοίχημα ότι ο ντιλιβεράς την διάβασε την ατάκα στο φόρουμ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάω στοίχημα ότι ο ντιλιβεράς την διάβασε την ατάκα στο φόρουμ.Ποιά από όλες είναι το θέμα...
(μάλλον αυτή 'Άντε τελείωνε και κρυώνει και η παραγγελία!!!' ) -
Υπαρχουν και καλοι επαγγελματιες, αλλα οντως, οι πιτσαδοροι και οι ντελιβεραδες(εχω κανει πιτσιρικας και τα δυο) ειναι απο τους χειροτερους οδηγους δικυκλων
Οι αντιστοιχοι ταξιτζηδες δηλαδηΞεκινησα παλι να καταβαινω με την μοτοσυκλετα στο κεντρο(μετα απο 3 μηνες), και ξαναμπηκε στο προγραμμα ο τσακωμος με ηλιθιους οδηγους δικυκλων
Απο χαρακιρικους παπακηδες, μεχρι αρχικουλαδια βαρκαντεραδες/τρανσλαπαδες -
Ο χρήστης After έγραψε:
Υπαρχουν και καλοι επαγγελματιες, αλλα οντως, οι πιτσαδοροι και οι ντελιβεραδες(εχω κανει πιτσιρικας και τα δυο) ειναι απο τους χειροτερους οδηγους δικυκλων
Οι αντιστοιχοι ταξιτζηδες δηλαδηΕντάξει και οι 2 είναι καρμανιώλα αλλά τουλάχιστον το παπί καμία γούβα και κανα τζάμι να σου σπάσει το πολυ πολύ... Ο ταρίφας όμως είναι....
-
Ζωο ο τυπος του οποιου ο συναγερμος βαραει απο τις 9 το βραδυ...
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............