-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μόλις πέτυχα πρώην καρπαζοεισπράκτορα τηλεοπτικής εκπομπής, αναπαλαιωτή αυτοκινήτων και κράχτη κεντρικού Θεσσαλονικιώτικου ψητοπωλείου να κάνει σφήνες στην Όλγας μπαίνοντας στη λεωφορειολωρίδα με το 500 Abarth του, **χωρίς πινακίδες ή άλλο διακριτικό **και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό του.Τον πετυχαίνεις σταματημένο και του προσθέτεις εσύ το διακριτικό της αρεσκείας σου σε αυτοκόλλητο Α4 στη θέση της πινακίδας (έτσι, για να μην ξεχνάει ποιος είναι).
Πάντως κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτούς. Η τροχαία δε βλέπω να ασχολείται.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μόλις πέτυχα πρώην καρπαζοεισπράκτορα τηλεοπτικής εκπομπής, αναπαλαιωτή αυτοκινήτων και κράχτη κεντρικού Θεσσαλονικιώτικου ψητοπωλείου να κάνει σφήνες στην Όλγας μπαίνοντας στη λεωφορειολωρίδα με το 500 Abarth του, **χωρίς πινακίδες ή άλλο διακριτικό **και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό του.
Τον πετυχαίνεις σταματημένο και του προσθέτεις εσύ το διακριτικό της αρεσκείας σου σε αυτοκόλλητο Α4 στη θέση της πινακίδας (έτσι, για να μην ξεχνάει ποιος είναι).
Πάντως κάτι πρέπει να γίνει μ' αυτούς. Η τροχαία δε βλέπω να ασχολείται.
Α... (θα σου πει το όργανο) δεν έχει πινακίδες οπότε δεν είναι στη δικαιοδοσία της τροχαίας Πάρτε την άμεσο(sic) δράση
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Μόλις πέτυχα πρώην καρπαζοεισπράκτορα τηλεοπτικής εκπομπής, αναπαλαιωτή αυτοκινήτων και κράχτη κεντρικού Θεσσαλονικιώτικου ψητοπωλείου να κάνει σφήνες στην Όλγας μπαίνοντας στη λεωφορειολωρίδα με το 500 Abarth του, χωρίς πινακίδες ή άλλο διακριτικό και μιλώντας ταυτόχρονα στο κινητό του.που δουλευει το παληκαρι να του κανουμε καμια επισκεψη οταν ανεβουμε?
-
Κάποιοι Ελληναράδες κάφροι και ότι άλλο συνεπάγεται σε χαρακτηρισμούς, αποφάσισαν να πετάξουν σακούλες σκουπιδιών στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι. Οι σακούλες αυτές φαίνονται περνώντας μια από τις γέφυρες κοντά στην διασταύρωση Νερατζιωτίσσης και Αγ. Κωνσταντίνου. Και εις ανώτερα, άντε και κανά παλιό πλυντήριο, κουζίνα αλλά και αμάξι. !!!!!!!!!!!!!!!!
-
Καραγκιοζάκος διανομέας με τυπικό άσπρο βανάκι (μάλλον φάρμακα) που το έχει αφήσει όχι μόνο επί του δρόμου, αλλά πολύ κοντά σε γωνία κεντρικού με αποτέλεσμα να μπλοκάρει την κίνηση σε αυτόν επειδή ένα αυτοκίνητο έστριψε στο στενό και απλά δε χώρεσε να ολοκληρώσει τη στροφή.
Μπλοκαρισμένος κι εγώ 2 αυτοκίνητα πίσω, τον είδα που απλά μας αγνοούσε και άδειαζε το βανάκι. Όταν ήταν στα τελειώματα του έκανα ένα κοφτό σήμα με την κόρνα, με κοιτάει από απόσταση και όσο κλείνει την πίσω πόρτα και ετοιμάζεται να μπει μέσα έχουμε τον εξής σύντομο διάλογο:Διανομέας: '-Τι, βιάζεσαι;'
Εγώ: '-Εσύ τι λες; μας έχεις μπλοκάρει όλους.'
Διανομέας: '-Αφού για καφέ πας, σε βλέπω.'Το ότι πήγαινα να συναντήσω την κόρη του, το φώναξα όσο έκλεινε την πόρτα του και μάλλον δεν το άκουσε... άλλωστε δεν είχα ελπίδες με κάποιον που όχι μόνο κάνει ό,τι θέλει αλλά ούτε καν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί ή απλά να μη μιλήσει.
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Καραγκιοζάκος διανομέας με τυπικό άσπρο βανάκι (μάλλον φάρμακα) που το έχει αφήσει όχι μόνο επί του δρόμου, αλλά πολύ κοντά σε γωνία κεντρικού με αποτέλεσμα να μπλοκάρει την κίνηση σε αυτόν επειδή ένα αυτοκίνητο έστριψε στο στενό και απλά δε χώρεσε να ολοκληρώσει τη στροφή.
Μπλοκαρισμένος κι εγώ 2 αυτοκίνητα πίσω, τον είδα που απλά μας αγνοούσε και άδειαζε το βανάκι. Όταν ήταν στα τελειώματα του έκανα ένα κοφτό σήμα με την κόρνα, με κοιτάει από απόσταση και όσο κλείνει την πίσω πόρτα και ετοιμάζεται να μπει μέσα έχουμε τον εξής σύντομο διάλογο:Διανομέας: '-Τι, βιάζεσαι;'
Διανομέας: '-Αφού για καφέ πας, σε βλέπω.'Το ότι πήγαινα να συναντήσω την κόρη του, το φώναξα όσο έκλεινε την πόρτα του και μάλλον δεν το άκουσε... άλλωστε δεν είχα ελπίδες με κάποιον που όχι μόνο κάνει ό,τι θέλει αλλά ούτε καν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί ή απλά να μη μιλήσει.
Υπαρχουν κ αλλοι τροποι να τον κανεις να βιαστει.
Βγαινεις εξω, βγαζεις επιδεικτικα το φωτο-κινητο σου και τον τραβας μια.
Εκει να δεις για ποτε θα εξαφανηστει.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εκει να δεις για ποτε θα εξαφανηστει....Αν είναι διανομή φαρμάκων θα σε γράψει και θα συνεχίσει κανονικά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εκει να δεις για ποτε θα εξαφανηστει....Αν είναι διανομή φαρμάκων θα σε γράψει και θα συνεχίσει κανονικά.
Εχω κανει περιπολικο να φυγει τρεχοντας....
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
Διανομέας: '-Αφού για καφέ πας, σε βλέπω.'Όσο αυτά τα ερπετά συνεχίζουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο, όχι μόνο δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση αλλά και θα συνεχίζουν να βγάζουν επειδικτικά γλώσσα.
Αν δε, η τροχαία συνεχίσει να αδιαφορεί, θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου οι υπόλοιποι θα βαρεθούν να τους πιάνουν συνεχώς μαλάκες, θα στραφούν στην αυτοδικία (όχι αυτοκόλλητα και λοιπά αστεία) αλλά θα γίνουμε σαν το Detroit του Paul Verhoeven (ή σαν το πραγματικό Detroit σε λίγους μήνες αν δεν γλιτώσουν οι 'Big Three' ). Με στραβοκοίταξες; Hit and run. Με κόρναρες; Μαχαίρωμα... -
Συμβαίνουν και στα Ευρώπας. Η φωτογραφία από το Meribel.
-
Στο Παρίσι που πήγα πριν τις γιορτές πέτυχαμε με τα παιδιά περιπολικό χωρίς διακριτικά, το οποίο άναψε φάρο και πέρασε με κόκκινο ένα φανάρι και στη συνέχεια τον έσβησε.
Κατευθείαν όλοι είπαμε 'Έλληνας θα'ναι!' -
Mπααα, τέτοια πράγματα μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν, μην ακούτε την προπαγάνδα
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
...
Εχω κανει περιπολικο να φυγει τρεχοντας....Περιπολικό μπορεί.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Διανομέας: '-Αφού για καφέ πας, σε βλέπω.'
Όσο αυτά τα ερπετά συνεχίζουν να βρίσκονται στο απυρόβλητο, όχι μόνο δεν πρόκειται να αλλάξουν στάση αλλά και θα συνεχίζουν να βγάζουν επειδικτικά γλώσσα.
Αν δε, η τροχαία συνεχίσει να αδιαφορεί, θα φτάσουμε σε ένα σημείο όπου οι υπόλοιποι θα βαρεθούν να τους πιάνουν συνεχώς μαλάκες, θα στραφούν στην αυτοδικία (όχι αυτοκόλλητα και λοιπά αστεία) αλλά θα γίνουμε σαν το Detroit του Paul Verhoeven (ή σαν το πραγματικό Detroit σε λίγους μήνες αν δεν γλιτώσουν οι 'Big Three' ). Με στραβοκοίταξες; Hit and run. Με κόρναρες; Μαχαίρωμα...Το 'ερπετό' αυτό εκείνη τη στιγμή εργαζόταν, δεν έχει καμία σχέση με την 'κυρία Κίτσα' ή τον 'κύριο Μίμη' που βγαίνουν για ψώνια και χαζεύουν σερνάμενοι με το όχημα στους δρόμους σταματώντας για να δουν βιτρίνες, ή σταματούν 'δυο λεπτάκια' για να ξεφορτώσουν τις τσάντες από το σούπερ μάρκετ ενώ λίγο πιο κάτω έχει χώρο (μια είσοδο parking π.χ. ) για στάση λίγων δευτερολέπτων.
Από αυτούς που κορνάριζαν εκείνη την ώρα πόσοι βρισκόντουσαν έξω για δουλειά;
Δεν έχουν πάντα άδικο οι διανομείς και αυτοί δυσκολεύονται κάμποσες φορές από οχήματα σταθμευμένα σε θέσεις για οχήματα διανομής. Μακάρι να ήταν δυνατό οι ώρες διανομής να ήταν αργά το απόγευμα/βράδι ή έστω πολύ νωρίς το πρωί.
Αλλά αφού δε βοηθούν ώστε να γίνει αυτό, οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και όσα άλλα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα, δυστυχώς ο ένας θα ταλαιπωρεί τον άλλο, για να εργαστεί.
Δεν προσπαθώ να τον δικαιολογήσω, μια επισήμανση κάνω. -
Πέτυχα στο φανάρι ένα Mazda 2 που το μπροστινό του λάστιχο ήταν ξεφούσκωτο σε σημείο να έχει ξεζαντάρει κάμποσο προς τα έξω Έκανα νόημα με σύντομη κόρνα στην οδηγό (κλασσικά γυναίκα που δεν έχει πάρει χαμπάρι) δείχνοντας το λάστιχο και ως απάντηση έλαβα ένα ειρωνικό κούνημα του κεφαλιού μαζί με σαγονοκατέβασμα σαν να λέει 'τι θελει ο βλαμένος τώρα'
Όταν άναψε πράσινο έφυγε σαν να μη συμβαίνει τίποτα με το λάστιχο να κάνει το χαρακτηριστικό φλαπ φλαπ ενώ αυτή επιτάχυνε σαν όλα να είναι οκΜερικοί άνθρωποι δεν πρέπει να οδηγούν .-
(και μερικοί άλλοι δεν έπρεπε να ζουν καν μάλλον )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Το 'ερπετό' αυτό εκείνη τη στιγμή εργαζόταν, δεν έχει καμία σχέση με την 'κυρία Κίτσα' ή τον 'κύριο Μίμη' που βγαίνουν για ψώνια και χαζεύουν σερνάμενοι με το όχημα στους δρόμους σταματώντας για να δουν βιτρίνες, ή σταματούν 'δυο λεπτάκια' για να ξεφορτώσουν τις τσάντες από το σούπερ μάρκετ ενώ λίγο πιο κάτω έχει χώρο (μια είσοδο parking π.χ. ) για στάση λίγων δευτερολέπτων.
Από αυτούς που κορνάριζαν εκείνη την ώρα πόσοι βρισκόντουσαν έξω για δουλειά;
Δεν έχουν πάντα άδικο οι διανομείς και αυτοί δυσκολεύονται κάμποσες φορές από οχήματα σταθμευμένα σε θέσεις για οχήματα διανομής. Μακάρι να ήταν δυνατό οι ώρες διανομής να ήταν αργά το απόγευμα/βράδι ή έστω πολύ νωρίς το πρωί.
Αλλά αφού δε βοηθούν ώστε να γίνει αυτό, οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και όσα άλλα καταστήματα έχουν τη δυνατότητα, δυστυχώς ο ένας θα ταλαιπωρεί τον άλλο, για να εργαστεί.
Δεν προσπαθώ να τον δικαιολογήσω, μια επισήμανση κάνω.Φίλε tazio, πιστεύω ότι τα 'δύο λεπτάκια' δημιουργούν το ίδιο πρόβλημα ανεξαρτήτως της ανάγκης για τη στάση αυτή. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε λίγο-πολύ συμβιβαστεί με τις ολιγόλεπτες καθυστερήσεις, οι οποίες βέβαια αθροιστικά σε μια διαδρομή εισάγουν αρκετή καθυστέρηση. Το πιθανότερο είναι να μην το έγραφα το γεγονός αυτό στα 'ζώα', αν ο διανομέας έλεγε 'έχετε δίκιο, συγνώμη' όπως πιστεύω ότι θα έπρεπε, ας ήταν και τελείως τυπικό. Τέλος, αν και πιστεύω ότι έχεις δίκιο για τους αργόσχολους που δημιουργούν πρόβλημα, το να θεωρείς ότι η εργασία σου είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε άλλη ασχολία οποιουδήποτε οδηγού είναι τελείως λανθασμένο.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
(και μερικοί άλλοι δεν έπρεπε να ζουν καν μάλλον )ΧAAAA!!! Είδα τι είπες!!! Απλά να μην οδηγούν.
Διάβαζα ένα άρθρο το σάββατο από οδηγό μηχανής σε περιοδικό. Το αντιγράφω πάνω κάτω με δικά μου λόγια. Διαβάστε το αξίζει πιστεύω.
Λέει άμα βάλεις το παπά του χωριού σου να πετάξει ένα αεροπλάνο με 580 επιβάτες μέσα και δεν το απογιώσει με ασφάλεια θα του κόψεις κλήση 100ευρώ. Αν πάλι σου πει ότι δεν ξέρει να πιλοτάρει και σκοτωθεί αυτός και όλοι οι επιβάτες το ποσό γίνεται τρεις χιλιάδες ευρώ. Ο παπάς όσο βαρύ και αν είναι το πρόστιμο δεν πρόκειται να απογειώσει το αεροπλάνο αφού καταλαβαίνει τον κίνδυνο και την ανικανότητα του να το πετάξει.
Όταν ο άλλος περνάει το κόκκινο φανάρι και δεν καταλαβαίνει τον κίνδυνο και για τον ίδιο θα κωλώσει για τα 300 ευρώ που γίνονται μισά αν τα πληρώσει σε 10 μέρες; Είναι σαν να κρατάει μια χειροβομβίδα έτοιμος να την αφοπλίσει μέσα στο πλήθος και ο ΚΟΚ προσπαθεί να τον πίσει ότι άμα τους ανατινάξει όλους θα πληρώσει 300 ευρώ!
Όπως και με τον παπά η λύση είναι ίδια πρώτα μαθαίνεις να πιλοτάρεις και μετά δίνει σοβαρές εξετάσεις. Ο ΚΟΚ είναι σαν τιμοκατάλογος για επίδοξους δολοφόνους.
Οι ανίκανοι και οι επικίνδυνοι πρέπει να βγαίνουν από τους δρόμους και όχι να κυκλοφορούν ελεύθεροι πληρώνοντας κάτι παραπάνω... συνήθως με θάνατο.
Αυτά έλεγε το άρθρο. Θα προσθέσω ότι αν παρατηρήσετε τα αυτοκόλητα που κολλάνε οι πεζοί στα παρπρίζ με τον γάιδαρο ενοχλεί τον άλλον περισότερο από το να πληρώσει, γιατί δεν χτυπάνε στην τσέπη του αλλά στην προσωπικότητα του που αδιαφορεί για τους άλλους και αυτό συνήθως τους εξωργίζει περισσότερο γιατί δεν παραδέχονται το λάθος τους (την αδιαφορία του συμπολίτη τους) λόγω της ελλειπής τους μόρφωσης...
-
ζωα παντου!
Ξεκιναω να παω στο χωριο μου στη Μεγαλοπολη.Σαβατο πρωι παω στο καρφουρ στην λ.Αθηνων.
Αρκετος κοσμος,μπηκα στο υπογειο και χωρις να βρισκω θεση μετρησα τουλαχιστον 6 καφρους να εχουν πιασει 2 θεσεις αντι για μια.Στην εθνικη κλασικα τα ζωα μου τα αργα στην αριστερη,ηταν παρα πολλα.Κυριως 50-60αρηδες απο οτι κοιταγα.Στη σηραγγα του αρτεμισιου οι πιο πολλοι δεν ειχαν ανοιχτα φωτα.
-
Κάποιος με έβαλε στο μάτι σήμερα να με πατήσει...
Πρώτα κάνει χώσιμο και μπαίνει στη λωρίδα μου (ήμουν με τη μηχανή) και με 'σπρώχνει' παραπέρα.
Πάω και περιμένω στο κόκκινο μπροστά του, και μαρσάρει και καλά για να με φοβίσει.
Ξεκινάμε και παρ'όλο το μποτιλιάρισμα, κάνει κάτι χαροντικές σφήνες, με φτάνει, και το κόβει ακριβώς μπροστά μου.
Εφυγα φυσικά μακριά του (cars & bikes don't mix), αλλά συνέχισε τα ωραία...
Δε θυμάμαι τι μάρκα ήταν το αμάξι. Πάντως ήταν ένα μαύρο μίνι ή σούπερ-μίνι ήταν και αυτός ήταν ένας νέος 25-30 χρονών με μαύρο γυαλί.
-
Το απόγευμα-βράδυ κατά τις 7+ επέστρεφα από Άγιο Στέφανο μέσω Κηφισού. Κίνηση δεν υπήρχε (με την έννοια του μποτιλιαρίσματος), μόνο συνεχής ροή με καμιά 60-70αριά χαώ. Κάποια στιγμή - στο ύψος της Ν. Φιλαδέλφειας (;) - τα δύο μπροστινά μου αυτοκίνητα έφυγαν από την αριστερή λωρίδα στην επόμενη και έμεινε ένα σχετικά μεγάλο κενό μπροστά μου το οποίο δεν βιάστηκα να καλύψω. Ενώ συνέχιζα με ελαφρά αυξανόμενη ταχύτητα είδα με την άκρη του ματιού μου ένα αμάξι να περνάει από δεξιά μου και κάνει σφήνα από τη μεσαία λωρίδα, η οποία ήταν πιο γεμάτη - μπροστά μου με 20-30χαώ επιπλέον. Μέχρι να επαναφέρω τα μάτια μου στην ευθεία είδα κάτι να γεμίζει τα πλαϊνά μου παράθυρα και να χώνεται μπροστά με την ίδια ταχύτητα με το πρώτο αυτοκίνητο, πηγαίνοντάς το σχεδόν προφυλακτήρα. Μέχρι εδώ τίποτα το ασυνήθιστο θα πείτε, έλα όμως που κάνετε λάθος. Το δεύτερο όχημα που γέμισε τα πλαϊνά μου τζάμια ήταν φορτηγό (σαν αυτά που μεταφέρουν χώμα) που - υποθέτω ότι - κυνηγούσε το αυτοκίνητο Αφού πέρασαν και τα δύο μπροστά μου, χώθηκαν ξανά στη μεσαία λωρίδα και τελικά ηρέμησαν γιατί στα 100μέτρα είχε μπλόκο.
Δε μου έχει ξανασυμβεί τέτοιο πράγμα με φορτηγό. Τη στιγμή που πέρασε από δίπλα μου νόμισα ότι βρίσκομαι στον Εξολοθρευτή 2 που το εξελιγμένο μοντέλο κυνηγάει τον Άρνι.
Εάν συναντήσετε στο δρόμο το ΥΝΚ-9719, προσέξτε τις κινήσεις και προς θεού μην προκαλέσετε τον οδηγό του
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............