-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Εάν συναντήσετε στο δρόμο το ΥΝΚ-9719, προσέξτε τις κινήσεις και προς θεού μην προκαλέσετε τον οδηγό τουΑν έχεις πρόβλημα με φορτηγό του κάνεις μια ονομαστική μήνυση, φέρνεις και έναν μάρτυρα και τρέχει και δεν φτάνει... Ειδικά άμα είναι κανένας με καύσιμα. Μια φορά με είχε κλείσει ένα της BP
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Κάποιος με έβαλε στο μάτι σήμερα να με πατήσει...Πρώτα κάνει χώσιμο και μπαίνει στη λωρίδα μου (ήμουν με τη μηχανή) και με 'σπρώχνει' παραπέρα.
Πάω και περιμένω στο κόκκινο μπροστά του, και μαρσάρει και καλά για να με φοβίσει.
Ξεκινάμε και παρ'όλο το μποτιλιάρισμα, κάνει κάτι χαροντικές σφήνες, με φτάνει, και το κόβει ακριβώς μπροστά μου.
Εφυγα φυσικά μακριά του (cars & bikes don't mix), αλλά συνέχισε τα ωραία...
Δε θυμάμαι τι μάρκα ήταν το αμάξι. Πάντως ήταν ένα μαύρο μίνι ή σούπερ-μίνι ήταν και αυτός ήταν ένας νέος 25-30 χρονών με μαύρο γυαλί.
Πινακιδα δεν ειδες;;;;
-
στο πάρκινγκ του village park ήταν πολλά αμάξια που είχαν καταλάβει 2 θέσεις στάθμευσης τι φοβούνται ρε γμτ μη δε μπορέσουν να μπουν μετά ? ή τόσοι κουλοί κυκλοφορούν που δε μπορούν να ξεπαρκάρουν και θα το 'φάνε' ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
στο πάρκινγκ του village park ήταν πολλά αμάξια που είχαν καταλάβει 2 θέσεις στάθμευσης τι φοβούνται ρε γμτ μη δε μπορέσουν να μπουν μετά ? ή τόσοι κουλοί κυκλοφορούν που δε μπορούν να ξεπαρκάρουν και θα το 'φάνε' ?Εμενα καποιος μου κοπανησε την πισω δεξια πορτα, με την πορτα του....
-
Χθες γυρνωντας απο τα λουτρα του ποζαρ μετα τα πρωτα χωρια εχει δεξια στροφη για Θεσ/νικη,αναβει πρασινο στριβω και απο τα αντιθετο ρευμα(αυτο που θα εκοβα καθετα)ερχεται πανω μου παππους με HiLux τιμονιες απο μενα και απο αυτος και βλεπω αστραπιαια οταν απειχε 3-4 μετρα απο την πορτα του συνοδηγου την σαστισμενη φατσα του,ευτυχως ημουν με το σμαρτ,αν ηταν λιγο μακρυτερο θα με ειχε κοπανησει με πολλα,καμμια 50-60
-
Ο χρήστης Di0 έγραψε:
...
Φίλε tazio, πιστεύω ότι τα 'δύο λεπτάκια' δημιουργούν το ίδιο πρόβλημα ανεξαρτήτως της ανάγκης για τη στάση αυτή. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε λίγο-πολύ συμβιβαστεί με τις ολιγόλεπτες καθυστερήσεις, οι οποίες βέβαια αθροιστικά σε μια διαδρομή εισάγουν αρκετή καθυστέρηση. Το πιθανότερο είναι να μην το έγραφα το γεγονός αυτό στα 'ζώα', αν ο διανομέας έλεγε 'έχετε δίκιο, συγνώμη' όπως πιστεύω ότι θα έπρεπε, ας ήταν και τελείως τυπικό. Τέλος, αν και πιστεύω ότι έχεις δίκιο για τους αργόσχολους που δημιουργούν πρόβλημα, το να θεωρείς ότι η εργασία σου είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε άλλη ασχολία οποιουδήποτε οδηγού είναι τελείως λανθασμένο.Να ξεκαθαρίσω κατά πρώτον ότι δεν εννοούσα εσένα όταν έγραψα για αυτούς που βγαίνουν για ψώνια και χαζεύουν στο δρόμο. (Άσχετο. Τι έκανες τέτοια ώρα στο δρόμο δε δούλευες; )
Λάθος του διανομέα που απάντησε σε αυτό που του είπες.
Αν πάλι δεν απαντούσε ίσως έγραφες για κάποιο ζώο που 'ενώ μας ενοχλούσε και του την είπα έκανε τον Κινέζο κι έφυγε σα να μην έγινε τίποτα' (Σε 'χρησιμοποιώ' για παράδειγμα και δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα το έκανες).
Το 99,99% των διανομέων ξέρουν από πριν που θα πάνε να παραδώσουν (δεν είναι σα τα ταξί που όπου τους πει ο επιβάτης ή όπου δουν χέρι σηκωμένο δοκιμάζουν τα αντανακλαστικά των άλλων) και έχουν σημεία που αφήνουν τα αυτοκίνητά τους ώστε να μην εμποδίζουν ή να εμποδίζουν το λιγότερο δυνατό.
Έστω όμως και αν σταματήσουν στη μέση του δρόμου κάνουν όσο πιο γρήγορα μπορούν. Ποιος θέλει να ενοχλεί και να ξέρει ότι τον μπινελικώνουν (έστω και από μέσα τους) όσοι περιμένουν.
Οι εξαιρέσεις όμως πάντα υπάρχουν για να επιβεβαιώνουν των κανόνα.
Δε θεωρώ ότι η εργασία αυτή έχει τόση σημασία ώστε να έχει περισσότερα δικαιώματα ο οδηγός/διανομέας από τους λοιπούς χρήστες του δρόμου, αλλά λίγη παραπάνω κατανόηση, πάντα σε λογικά πλαίσια (πλαίσια τα οποία κάθε φορά, τα καθορίζει το πόσο βιαζόμαστε και σε τι κατάσταση είμαστε), δε κάνει κακό. -
(Wagner - δεν κράτησα πινακίδα. Εδώ δεν πρόσεξα τη μάρκα. )
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...tazio οκ καταλαβαινόμαστε είμαι σίγουρος. Ειδικά για τους διανομείς έχω ανάμεικτη άποψη, από τη μία είναι η δουλειά τους τέτοια που τους τρώνε οι δρόμοι (και αναλογικά τα αντίστοιχα 'ζώα') από την άλλη με ενοχλεί η 'αναγκαστική' αδιαφορία τους για τον ΚΟΚ - θεωρώ ότι βαραίνει (λίγο αλλά υπαρκτά) και τους ίδιους το ότι δεν αλλάζει κάτι στο μπάχαλο που δημιουργεί και συντηρεί το σύστημα (μπαχαλο και το ίδιο μάλλον) διανομής/τροφοδοσίας.
-
-
(link)Πόσοι πρέπει να σκοτωθούν ακόμα μέχρι να σταματήσει ο παραλογισμός της δικτατορίας του αυτοκινήτου;
-
Ζώα που δεν σταματάνε στο STOP!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
(link)Πόσοι πρέπει να σκοτωθούν ακόμα μέχρι να σταματήσει ο παραλογισμός της δικτατορίας του αυτοκινήτου;
Τροχαίο δυστύχημα στη Λιοσίων
...Στον εισαγγελέα ο οδηγός, αναζητούνται δύο ακόμα
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο 28χρονος οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε το πρωί 56χρονη Βουλγάρα και την πεντάχρονη εγγονή της στην οδό Λιοσίων.
Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία εκτός από τον οδηγό του φορτηγού αναζητούνται, προκειμένου να σχηματιστεί και σε βάρος τους δικογραφία, δύο ακόμα οδηγοί και συγκεκριμένα, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο, αναγκάζοντας έτσι την 56χρονη και το κοριτσάκι να κατέβουν στο δρόμο όπου τις παρέσυρε το φορτηγό, καθώς και τον οδηγό του ΙΧ φορτηγού που επίσης ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο και παρασύρθηκε μετά το δυστύχημα με αποτέλεσμα να πέσει σε κολώνα φωτισμού και να τη ρίξει στο έδαφος.
Λέτε;
-
Τροχαίο δυστύχημα στη Λιοσίων...
Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία εκτός από τον οδηγό του φορτηγού αναζητούνται, προκειμένου να σχηματιστεί και σε βάρος τους δικογραφία, δύο ακόμα οδηγοί και συγκεκριμένα, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο, αναγκάζοντας έτσι την 56χρονη και το κοριτσάκι να κατέβουν στο δρόμο όπου τις παρέσυρε το φορτηγό, καθώς και τον οδηγό του ΙΧ φορτηγού που επίσης ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο και παρασύρθηκε μετά το δυστύχημα με αποτέλεσμα να πέσει σε κολώνα φωτισμού και να τη ρίξει στο έδαφος.Λέτε;
Μπα, μάλλον πρέπει να σκοτωθούν καμμιά δεκαριά ακόμη γιαγιάδες και καμιά πενηνταριά παιδάκια (και μάλιστα αυτό να γίνει γνωστό και στα μέσα ενημέρωσης, γιατί ως γνωστόν, μόνο τα 'τραγικά' δυστυχήματα μαθαίνονται, όταν σκοτώνονται ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 5-6 άνθρωποι στους δρόμους), για να αποφασίσει το 'υπουργείο' να πάρει τα κεφάλια των (επί της ουσίας) πνευματικά καθυστερημένων 'επαγγελματιών' ή άλλων βλακών νεοελλήνων της ήσσονος προσπάθειας (παρκαρίσματος), που το 'αφήνουν στο πεζοδρόμιο' ...
Πραγματικά θα ήθελα να μάθω τι ποινές τρώνε κάτι τέτοια ανθρωπάρια, όοοοοοοοοοοταν μετά από κάμποσα χρόνια βγαίνουν οι 'δικαστικές αποφάσεις' . -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
:whatever: Ζώα που δεν σταματάνε στο STOP!
http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_584.html' target='_blankΛιακόπουλος: Αρχαία ελληνική αποικία το Missouri! Όσο και να προσπαθούν να το κρύψουν οι σιωνιστές, υπάρχουν ακόμα τα σημάδια!
-
Σημερα, στα φαναρια Ομηρου και Ελ.Βενηζελου.
Οι επιλογες ειναι τρεις και ειναι οι εξις: να στριψεις δεξια η αριστερα για να βγεις Βενηζελου η να πας ευθεια.
Θελω να παω ευθεια, ειμαι πρωτος στο φαναρι και ειμαι στην αριστερη εκ των δυο λωριδων.
Δεξια μου ταξι.
Πρασσινο, δεν ξεκιναω αμεσως και τσεκαρω μηπως ειναι ο Σουμαχερ στην Νεα Σμυρνη και περασει με κοκκινο.
Ξεκιναω και ξεκιναει ο ταριφας και χωρις φλας αρχιζει και κινειται κατα πανω μου....
Φρεναρω....
Και το κοβει ΟΛΟ αριστερα, απο την ΤΕΡΜΑ δεξια....
Κ εχω μινει μαλακας, να κλεινω την διασταυροση και να τον κοιταω να απομακρυνετε....
Αν δεν ηταν ο πατερας μου μαζι μου, ο επαγγελματιας θα μου βαφε τον μπροστα προφυλακτηρα..... -
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
:whatever: Ζώα που δεν σταματάνε στο STOP!http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_584.html' target='_blank
Yπαρχουν και ντοπια
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Καταστρέφουν τα φανάρια για να φθάσουν... γρήγορα
Τραγική ειρωνεία� αποτελεί το γεγονός ότι ενώ οι Ηρακλειώτες γκρινιάζουμε συνεχώς για τη μη λειτουργία των φωτεινών σηματοδοτών της πόλης, κάποιοι «βιαστικοί» τα χαλάνε οι ίδιοι, προκειμένου να πάνε γρήγορα στη δουλειά τους, δημιουργώντας έτσι όμως πολλά προβλήματα στους υπόλοιπους οδηγούς, αλλά και στους ίδιους
http://www.2810.gr/site/news/article/50701 -
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο 28χρονος οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε το πρωί 56χρονη Βουλγάρα και την πεντάχρονη εγγονή της στην οδό Λιοσίων.
Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία εκτός από τον οδηγό του φορτηγού αναζητούνται, προκειμένου να σχηματιστεί και σε βάρος τους δικογραφία, δύο ακόμα οδηγοί και συγκεκριμένα, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο, αναγκάζοντας έτσι την 56χρονη και το κοριτσάκι να κατέβουν στο δρόμο όπου τις παρέσυρε το φορτηγό, καθώς και τον οδηγό του ΙΧ φορτηγού που επίσης ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο και παρασύρθηκε μετά το δυστύχημα με αποτέλεσμα να πέσει σε κολώνα φωτισμού και να τη ρίξει στο έδαφος.
Λέτε;
Μωρέ λέμε και θέμε αλλά σημασία έχει τι και να θα γίνει στο τέλος.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Λέτε;
Μωρέ λέμε και θέμε αλλά σημασία έχει τι και να θα γίνει στο τέλος.
Δεν μπορουσε να πει 56χρονη Γυναικα? Αυτο το Βουλγαρα λίγο κάπως μου ακουγεται....
-
Ζώο αυτός που παράτησε το καγκουρεμένο golf του 1 μέτρο μακριά από το πεζοδρόμιο απέναντι απ' το δικό μου κλείνοντας ουσιαστικά τον δρόμο για μεγάλα οχήματα. Με κατέβασαν άρον άρον από το μάθημα για να ανεβάσω το δικό μου πάνω στο πεζοδρόμιο ( ) ώστε να μπορέσει να περάσει το φορτηγό και να ξεμπλοκάρει ο δρόμος.
Και το χειρότερο; Την είπαν σε εμένα επειδή αρνούμαι να παρκάρω στο πεζοδρόμιο, αντί να παραπονιούνται για τον μ@λ@κα που το άφησε μες την μέση του δρόμου εκ των υστέρων (άφαντος φυσικά).
-
Έτσι είναι Χ.Λ. το ζώο πάντα είναι ο λιγότερο θιγμένος της υπόθεσης. Εμένα σήμερα μου συνέβει το εξής εξωφρενικό:
κλασσικά κάποιος ανάπηρος στο μυαλό έχει κλείσει τη θέση πάρκιν μου
κορνάρω, αφήνω το αμάξι στη μέση του δρόμου ρωτώντας στα γειτονικά μαγαζιά, τπτ
κάνω 15 λεπτά κύκλους και δε βρίσκω να παρκάρω σε εύλογη απόσταση από το σπίτι
το βάζω πάνω σε πεζοδρόμιο παρακάτω στο δρόμο μου προσέχοντας να ενοχλώ όσο το δυνατόν λιγότερο και κάθομαι και περιμένω
40 λεπτά μετά έρχεται ο τύπος (ο οποίος με έχει ξανακλείσει άλλες 2 φορές) και του λέω ήταν η τελευταία φορά που δεν κάλεσα την αστυνομία
και μου απαντάει ότι αν ερχόταν η αστυνομία θα τους έβαζε να γράψουν κι εμένα που πάρκαρα στο πεζοδρόμιο και θα είμασταν πάτσι
Μου φαίνεται την επόμενη φορά απλά θα τον δείρω.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............