-
Ο χρήστης gaz gaz έγραψε:
Γνωρίζετε αν όλα τα φώτα αλογόνου-xenon είναι νόμιμα?Δεν υπάρχει κάποιο όριο στην ένταση τους?Νομίζω οτι έχει παραγίνει το κακό στους ελληνικούς δρόμους και όσο πάει χειροτερεύει η κατάσταση!Το πρόβλημα δεν πιστεύω ότι είναι η ένταση, αλλά το ότι
α) δεν είναι alligned να στοχεύουν σωστά
β) δεν τοποθετούνται όπως πρέπει (με κάτροπτα κ.λπ.) και απλώς τα βάζουν στις θέσεις των παλαιών λαμπτήρων. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αυτό θα λυνόταν εύκολα με τοποθέτηση σε τρίποδο. Το θέμα είναι καθαρά η έλλειψη δύναμης. Για να τρυπήσεις ένα ελαστικό και μάλιστα εξ' αποστάσεως ( ), θέλεις watt (και πολλά μάλιστα), όχι τα paltry mw που βγάζουν τα φορητά laser modules.300αρη, απο κοντινη αποσταση, μπορει να καψει το λαστιχο της βαλβιδας....
-
Έχω εδώ και 3 χρόνια ένα wicked lasers Fusion** 125 MW**,.Χόλυ σίτ!
-
(γιαυτό μην μου κολλάτε και πολύ πολύ γιατί σας εξαυλώνω σε χρόνο dt )
mW εννοούσα φυσικά!
-
Σήμερα το μεσημέρι στην Αττική Οδό υπό πυκνή βροχή και πολύ 'σπρέι' τα κλασικά ζώα με κανένα φως ανοιχτό έκαναν την εμφάνισή τους ενώ εγώ σκεφτόμουν να ανοίξω το πίσω φως ομίχλης (έβλεπα το μπροστινό μου αυτοκίνητο καθαρά, πιο μπροστά έτσι κι έτσι).
-
To navara με τα ζινον σε πορειας και ομιχλης (εννοειται ανοιχτα ολα τα φωτα) που μου εκαψαν τα ματια.
Καλυψα τους καθρεφτες με χερια-ποδια, το καταλαβε και τα εσβησε αλλα μου δημιουργηθηκε η εντυπωση οτι απλα ειπε απο μεσα του ''Ειμαι ψηλος και εχω και φωταρες, χεχε.''. -
Ωραία και δεν μπορεί να κάνει κάποιος κάτι για τους κάφρους!Δεν υπάρχει πρόστιμο για αυτό?Εγώ πάντως όποιον πετυχαίνω του αναβοσβήνω προβολείς.Εάν είμαι στην εθνική μάλιστα και έρχεται ανάποδα του ανάβω παρατεταμένα τους προβολείς στην μάπα.Όπως λέει και κάποιος πιο πάνω δεν είναι βάζω μία λαμπίτσα και ξεμπέρδεψα..Χρειάζονται κάτοπτρα,ρύθμιση και ιστορίες τα οποία κοστίζουν και γιαυτό είναι όλα χάλια.
-
Το έχω γράψει 500 φορές στο ανάλογο topic. Σωστή χειροκίνητη ρύθμιση για φώτα xenon ΔΕΝ υπάρχει. Αυτός είναι και ο λόγος που οι μόνες σωστές τοποθετήσεις συμπεριλαμβάνουν αναγκαστικά αυτορύθμιση, όπως απαιτούν και οι προδιαγραφές της Ε.Ε. για φώτα xenon.
-
-
Jumboελεος!!!!!
-
-
'Ρε φιλαράκο, τόσες θέσεις είναι λέφτερες... όρεξη έχεις πρωί-πρωί;'
-
Λίιιγο πιο μπροστά και θα έκανε το τζακ ποτ ρε γμτ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Jumboελεος!!!!!Μάλλον, jumboμ@λ@κ@ς.
Πάντως τέτοιες καταστάσεις σε parking καταστημάτων δεν είναι απλά συχνές αλλά κάτι περισσότερο.
-
Δεν ειχε τι να βαλει η γρια στο καρναβαλι
-
(link)Πόσοι πρέπει να σκοτωθούν ακόμα μέχρι να σταματήσει ο παραλογισμός της δικτατορίας του αυτοκινήτου;
Τροχαίο δυστύχημα στη Λιοσίων
...Στον εισαγγελέα ο οδηγός, αναζητούνται δύο ακόμα
Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο για ανθρωποκτονία από αμέλεια ο 28χρονος οδηγός του φορτηγού που παρέσυρε και σκότωσε το πρωί 56χρονη Βουλγάρα και την πεντάχρονη εγγονή της στην οδό Λιοσίων.
Όπως έγινε γνωστό από την Τροχαία εκτός από τον οδηγό του φορτηγού αναζητούνται, προκειμένου να σχηματιστεί και σε βάρος τους δικογραφία, δύο ακόμα οδηγοί και συγκεκριμένα, ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο, αναγκάζοντας έτσι την 56χρονη και το κοριτσάκι να κατέβουν στο δρόμο όπου τις παρέσυρε το φορτηγό, καθώς και τον οδηγό του ΙΧ φορτηγού που επίσης ήταν σταθμευμένο στο πεζοδρόμιο και παρασύρθηκε μετά το δυστύχημα με αποτέλεσμα να πέσει σε κολώνα φωτισμού και να τη ρίξει στο έδαφος.
Επειδή ήταν κουλή η άλλη και δεν πρόσεξε ή δεν μπορούσε να περιμένει ή ήταν γκαβός ο οδηγός θα την πληρώσει ο σταθμευμένος? Πόσες φορές έχουμε κατέβει απ'το πεζοδρόμιο για άλλον λόγο εκτός από παρκαρισμένο αυτοκίνητο/μηχανή? εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου πολλές φορές, είτε λόγω δέντρου, είτε λακούβας, είτε γιατί έρχεται κόσμος και δε χωράμε όλοι είτε ακόμα και μιας βρωμιάς (πχ σκατά σκύλου). Αν κατέβαινα δλδ και με χτύπαγε αμάξι θα έψαχναν τον σκύλο? Είπαμε
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
πού είναι το παράλογο?
-
Το γραφεις σαν να φταιει η ιδια για οτι εγινε.Ουτε οτι φταιει ο οδηγος που επεσε πανω τους ουτε ο παρκαρισμενος που τους εκθεσε σε κινδυνο.
-
Δυστυχώς οι πάσης φύσεως παρανομίες μας απασχολούν όταν συμβεί κάποια τραγωδία. Μέχρι εκείνη τη στιγμή μας απασχολεί μόνο να τη σκαπουλάρουμε χωρίς χρηματικό πρόστιμο. Είμαστε άξιοι της ξεροκεφαλιάς μας.
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............