-
Να τον χαρακτηρίσω ζώο; Δε του ταιριάζει, λίγο του πέφτει. Κινούμε στην αριστερή λωρίδα επί της Νέας Εγνατίας, κατεύθυνση ανατολικά, στο ύψος της έκθεσης με καμιά 60αριά Kmh. Μπροστά και δεξιά μου παπάκιας ο οποίος δεν είναι σε θέση να αποφασίσει αν θέλει να κινηθεί στην αριστερή ή τη μεσαία λωρίδα και έτσι κινείται πάνω στη διαγράμμιση. Δε με πολυ χαλάει καθώς οι λωρίδες είναι φαρδιές και μπορώ να τον περάσω άνετα με τη σχετική προσοχή πάντα. Οπότε τη στιγμή που είμαι 3 μέτρα πίσω του και έχουμε φτάσει στην πάνω είσοδο της έκθεσης αποφασίζει να στρίψει ΑΡΙΣΤΕΡΑ στα πανεπιστήμια, χωρίς φλας, χωρίς να ελένξει χωρίς τίποτα!! Φρενάρισμα πανικού αλλά avatar Kacey, ABS -ευτυχώς δεν έρχόταν κανείς από πίσω- κόρνες, και στο τσακ ο τύπος περνά μπροστά από το καπό μου και συνεχίζει ατάραχος την πορεία του Αν εξαιρέσουμε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, ειλικρινά μετάνιωσα που δεν τον κοπάνησα τον ηλίθιο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, λες και επειδή ο κάθε βλάκας δεν έχει μυαλό έχει ο καθένας μας υποχρέωση να σκέφτεται για αυτόν και να προστατεύει την ζωή του. Υπάρχουν ιδρύματα για αυτό τον σκοπό, δεν έχω υποχρέωση να προστατεύω τον κάθε βλάκα που θέλει να αυτοκτονήσει!
ΥΓ. Το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει και έναν νέο μαγαζάτορα-νταή η γειτονιά που επειδή νοίκιασε ημιυπόγειο μαγαζί θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να βάζει κούτες μπροστά στον δρόμο για να μη παρκάρει ο κόσμος, πιάνοντας συνήθως δύο θέσεις. Την ίδια στιγμή παρκάρει ο καραγκιόζης το αμάξι του πάνω στο απέναντι πεζοδρόμιο (είναι ο μόνος καθώς στα 30 μέτρα υπάρχει αλάνα). Φωτογραφίες σύντομα.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
ΥΓ. Το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει και έναν νέο μαγαζάτορα-νταή η γειτονιά που επειδή νοίκιασε ημιυπόγειο μαγαζί θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να βάζει κούτες μπροστά στον δρόμο για να μη παρκάρει ο κόσμος, πιάνοντας συνήθως δύο θέσεις. Την ίδια στιγμή παρκάρει ο καραγκιόζης το αμάξι του πάνω στο απέναντι πεζοδρόμιο (είναι ο μόνος καθώς στα 30 μέτρα υπάρχει αλάνα). Φωτογραφίες σύντομα.Ανώνυμες καταγγελίες στο 100 για τα bold (με τα στοιχεία του αυτοκινήτου του κάθε φορά) και θα του κοπεί γρήγορα το συνήθειο. Δεν ξέρω αν πιάνει ανώνυμη καταγγελία και για τις κούτες. Αν ναι, όρμα
-
Σε οδό διπλής κατεύθυνσης στη γειτονιά μου παρκάρουν συνέχεια ζώα που πιστεύεις στο τέλος ότι είναι μονής. Μόνο βράδυ μπορείς να πας προς την άλλη (μη συνηθισμένη πορεία) αφού τότε δεν έρχεται κάποιος... Να παίρνω κάθε μέρα τα στρουμφ; Θα ζητάνε και στοιχεία ή ανώνυμα όλα;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Σε οδό διπλής κατεύθυνσης στη γειτονιά μου παρκάρουν συνέχεια ζώα που πιστεύεις στο τέλος ότι είναι μονής. Μόνο βράδυ μπορείς να πας προς την άλλη (μη συνηθισμένη πορεία) αφού τότε δεν έρχεται κάποιος... Να παίρνω κάθε μέρα τα στρουμφ; Θα ζητάνε και στοιχεία ή ανώνυμα όλα;Πινακίδα απαγόρευσης της στάθμευσης υπάρχει σε κάποια από τις δύο πλευρές του δρόμου;
Όσο για τα στοιχεία σου, η αναφορά τους στον τηλεφωνητή του 100 είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ παρόλο που κάποιες φορές ρωτά το όνομα του καλούντα και όχι το κατά πόσο θέλει να τα δώσει . Στην περίπτωση αυτή λες ευγενικά ότι 'εφόσον δεν είναι υποχρεωτικό δε θα ήθελα να τα αφήσω'.
-
Εμεις μια μερα πηγαιναμε Αθηνα με τον πατερα μου λιγο πιο πριν την κακια σκαλα ο πατερας μου με 160 ενα αμαξι μπροστα στη μεσαια λοριδα ο πατερας μου να πηγαινει το ιδιο με τον μπροστινο του.Μια κ@ρι@ με ενα πολο μας κανει προσπεραση απο τα δεξια χωρις και εμεις ειχαμε περιπου εναμιση αμαξι αποσταση απο τον μπροστινο μας.Παει και χωνεται αναμεσα σε αυτο το εναμισι αυτοκινητο και χωνεται στν αριστερη λωριδα οπου ο πατερας μου τη βλεπει και χωνεται απο πισω της.180 αυτη απο πισω της και ο πατερας μου το παλιοπολο ειχε βαρεσει τελικη και παταει κατι κορνες ο πατερας μου και χωνεται δεξια και εφαγε κατι αφηστε τα να πανε!!!Κατι μουτζες κατι λεξεις που δεν τις ειχα ξανακουσει απο τον πατερα μου .Αγγελουδι παντος ο πατερας μου .
-
Απίστευτο ζώο προχθες στην Παραλιακή μηχανόβιος με συνεπιβάτη σε μηχανή στυλ Varadero (το έγραψα καλά?) όπου ξεκινάει σταματημένος από τέρμα δεξιά στο parking του Palmie Bistro (ήταν πολύ μέσα στο παρκινγκ και τυχαία τον πήρε το μάτι μου από την αρχή ότι θα την έκανε τη μ@λ@τσί@) και ήθελε να κόψει σχεδόν κάθετα την παραλιακή και να πάει τέρμα αριστερά για να στρίψουν στο επόμενο φανάρι αριστερά (συγκεκριμένα να κάνουν αναστροφή).
Ερχόμουν εγώ με περίπου 90km/h και ήμουν στη μεσαία και ένας ταξιτζής που με προσπερνούσε από αριστερά με ~100 με 110km/h.Εγώ έτυχε να το δω το ζώο και έκοψα (αρκετά και μάλιστα έντονα) και τον απέφυγα...Ο ταξιτζής 'γλίτωσε' μόνο με ένα σπασμένο δεξί καθρέφτη.Αν δεν το έκοβε αριστερά (στη λωρίδα επιβράδυνσης του φαναριού για αριστερά), η μηχανή θα ήταν τώρα πάνω στις δεξιές πόρτες του ταξιτζή.
Το απίστευτο?
Όταν σταμάτησαν δεξιά (για ανταλλαγές στοιχείων και τα τυπικά), ο μηχανόβιος όχι μόνο δεν ήταν σα βρεγμένη γάτα, αλλά υποστήριζε ότι ο ταξιτζής τον έκλεισε (κάτι που δεν ίσχυε ΣΤΑΝΤΑΡ) και ότι επίτηδες έπεσε πάνω του με το αμάξι για να πληρώσει η μηχανή τον ήδη σπασμένο καθρέφτη ('φίλε, εγώ δεν στον έσπασα με το τιμόνι!Μη μου πεις ότι δεν μπορώ να καταλάβω αν σε χτύπησα με το τιμόνι').Ντροπή και αίσχος. Και μιλάμε ότι ο οδηγός μηχανής ήταν 35+ ετών και ο ταξιτζής 30άρης και μάλιστα πολύ πράος άνθρωπος.Το λέω αυτό γιατί δεν κατέβηκε πχ εκνευρισμένος να βρίζει κτλ, αλλά με το 'σεις' και το 'σας' του ζήτησε ευγενέστατα τα στοιχεία του.(στη θέση του εγώ θα έπαιζα ξύλο με τον οδηγό της μηχανής όταν άκουγα τα τραγικά πράγματα που του έλεγε )
ΕΥΤΥΧΩΣ σταμάτησα κι εγώ δεξιά και έδωσα τα στοιχεία μου στον ταξιτζή σε περίπτωση που δεν του κάνει ο άλλος δήλωση για να πάω στο τμήμα να δώσω κατάθεση.
Απλά...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο μηχανόβιος!!! (προφανώς η συνοδηγός μουγκή και να έχει πάει πιο πέρα να πάρει λίγο αέρα αφού είχε πάει το σκατό στην κάλτσα από τον φόβο της - δεν την αδικώ)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ να παραδεχτείς ότι έκανες μ@λ@κί@!!!Στο κάτω-κάτω γι'αυτό πληρώνουμε τις ασφαλιστικές γ@μώ το κέρατό μου!!!
Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το στυλ της ευθυνοφοβίας...ΥΓ:Επιφυλάσομαι σε λίγο και φωτογραφία με καλύτερο ζώο (μετά από παρότρυνση του aserf να την ανεβάσω τη φωτογραφία)...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Πινακίδα απαγόρευσης της στάθμευσης υπάρχει σε κάποια από τις δύο πλευρές του δρόμου;Όχι. Αλλά εφ' όσων δεν χωράει 2ο αμάξι αφού είναι διπλός απογορεύεται
ήτοι:H στάθμευση oχήματoς στo oδόστρωμα απαγoρεύεται και:
[...]
Αν τo ελεύθερo μέρoς της oδoύ πoυ απoμένει είναι ανεπαρκές για την
κυκλoφoρία των oχημάτων.Κανονικά έπρεπε η τροχαία να είχε βάλει πινακίδες με μονούς/ζυγούς μήνες ή απαγορευτικές πινακίδες από την μία πλευρά.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Κανονικά έπρεπε η τροχαία να είχε βάλει πινακίδες με μονούς/ζυγούς μήνες ή απαγορευτικές πινακίδες από την μία πλευρά.Αν γινόταν μόνο στη ανατολική Θεσσαλονίκη αυτό θα λυνε το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας που όλοι οι δρόμοι της έχουν γίνει μια μόνο λωρίδα και όποιος προλάβει.
Στις περιοχές Τούμπας, Χαριλάου κλπ μπορείς να πας στην αντίθετη κατευθυνση για πολλά μέτρα, μέχρι και να διασχίσεις ολόκληρες οδούς ετσι. Τόσο που αυτός που πηγαίνει απο την σωστή κατευθυνση ... να νιώθει και λίγο βλάκας ... εκτός το ότι κινδυνευει κιόλας με μετωπική. -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
....Φρενάρισμα πανικού αλλά avatar Kacey, ABS ....
Εισαι πανμεγιστος
Το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει και έναν νέο μαγαζάτορα-νταή η γειτονιά που επειδή νοίκιασε ημιυπόγειο μαγαζί θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να βάζει κούτες μπροστά στον δρόμο για να μη παρκάρει ο κόσμος, πιάνοντας συνήθως δύο θέσεις. Την ίδια στιγμή παρκάρει ο καραγκιόζης το αμάξι του πάνω στο απέναντι πεζοδρόμιο (είναι ο μόνος καθώς στα 30 μέτρα υπάρχει αλάνα). Φωτογραφίες σύντομα.
τηλεφωνο στην τροχαια. Κ επωνυμο να ειναι, δεν νομιζω να φτασει το ονομα σου απο τον τηλεφωνητη της τροχαιας στον μαγαζατορα, αλλα κ ετσι, μηπως ξερει κ το ονομα σου?
Αν δεν του κοπει απο την πρωτη στιγμη το συνηθειο, μετα το χασατε το παιχνιδι.
Αλλη ανωνυμη λυση ειναι ενα ακρως απειλητικο - για το μαγαζι του - σημειωμα. Να δεις μετα ποσο νταης κ μαγκας ειναι...
-
Εκείνο που λέγαμε με την κόλλα Α4 τυλιγμένη γύρω από ένα τούβλο και ρίψη στη βιτρίνα; Δε λες να πιάσει;
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
καλα κανανε και σταματησανε το λεοφορειο με τους ορθιους
Ειπαμε ειμαστε ουγκαντα , μπανανια , μη πεσουμε στην εξαθλιωση της ινδιαςΦταίει που τα καινούρια λεωφορεία δεν έχουν σχάρες στις οροφές όπως τα προπολεμικά ... θα έβαζαν και εκεί ωραιότατα καθίσματα έτσι για την διαφορά με την Ινδία ...
Πριν χρόνια και ο ΟΣΕ έτσι έκαμνε αλλά μετά ήρθε ο πολιτισμός και καταργήθηκε.ασχετο αλλα τους ορθιους ο ΟΣΕ τους εχει επαναφερει. προσφατα ηρθε φιλικο μου προσωπο απο λαμια σχεδον ορθια μεχρι αθηνα. και πληρωσε και κανονικα, και δεν ηταν η μονη. οπως μου ειπε γινεται συνεχεια οταν γεμιζουν οι θεσεις,
-
από τα χειρότερα ζώα που μου προκαλούν λύπη κ θλίψη......
γονείς που φοράνε ζώνη κ τα πιτσιρίκια πίσω χοροπηδάνε ελεύθερα....
ή ακόμα χειρότερα πλήρη προστατευτικό εξοπλισμό ο οδηγός μηχανής κ πίσω η μικρή χύμα κ εννοώ μικρή 7-10 ετών όχι γκομενάκι σχεδόν δεν έφτανε να πατήσει -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αν δεν του κοπει απο την πρωτη στιγμη το συνηθειο, μετα το χασατε το παιχνιδι.Ετσι είναι... έχω ήδη κόψει τη φόρα σε κάτι μηχανάκια που παρκάρουν πάνω στο - στενό - πεζοδρόμιό μας, με ευγενικά σημειώματα.
(Το κουφό είναι ότι τα αφήνουν και ακριβώς στο πεζοδρόμιο μπροστά από την πολυκατοικία μας... Μα καλά, γιατί δεν τα αφήνουν στα 'δικά τους' πεζοδρόμια τουλάχιστον; )
-
Ζωον ο παρακατω οδηγος που κυκλοφορουσε ετσι, ωντας μετακινουμενη γκιλοτινα κ κινδυνος για ολους τους γυρω του:
για να δω ποιος θα τσιμπησει...
-
Στη διασταύρωση Τατοίου και Ιφιγενείας στη Μεταμόρφωση (φανάρια του Βλάχου) ένας τύπος με λευκό ολοκαίνουριο Porsche Boxster το ανεβάζει στο πεζοδρόμιο εκεί που έχει κάτι διαφημιστικές ταμπέλες, βγαίνει έξω, πάει προς τις ταμπέλες και αρχίζει να κατουράει
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στη διασταύρωση Τατοίου και Ιφιγενείας στη Μεταμόρφωση (φανάρια του Βλάχου) ένας τύπος με λευκό ολοκαίνουριο Porsche Boxster το ανεβάζει στο πεζοδρόμιο εκεί που έχει κάτι διαφημιστικές ταμπέλες, βγαίνει έξω, πάει προς τις ταμπέλες και αρχίζει να κατουράειBΡΕ dog, ειχε δενδρα εκεί ?
Μηπως κατούρησε στις ζαντες του Βοxster? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ζωον ο παρακατω οδηγος που κυκλοφορουσε ετσι, ωντας μετακινουμενη γκιλοτινα κ κινδυνος για ολους τους γυρω του:
για να δω ποιος θα τσιμπησει...
Δεν αντέχω θα τσιμπήσω!!!!
Το κάμπριο τον μάρανε τον τσίπη! Μάλλον ανήκει στο είδος ''ωραιάδιους κάμπριους αλλά άφραγκους''.
Υπάρχουν και μεταφορικές...
-
Μηπως τις κουτες τις παει στο καδο ανακυκλωσης λιγα μετρα πιο κατω ;?Μηπως οι κουτες δεν ειναι καν δικιες του;Μηπως ειναι μελος του φορουμ;
Μηπως ; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως τις κουτες τις παει στο καδο ανακυκλωσης λιγα μετρα πιο κατω ;?Μηπως οι κουτες δεν ειναι καν δικιες του;Μηπως ειναι μελος του φορουμ;
Μηπως ;Έμοιαζε με παγίδα και έπεσα μέσα σαν τη γίδα!!!
-
Δεν ειμαι και 100% σιγουρος αλλα νομιζω οτι κατι τετοιο παιζει με την φωτο .Θα μας πει ο kacey .
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............