-
Πηγα για ψωνια στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας μου.
Σκλαβενιτης στο Π.Φαληρο, τερμα Ελ.Βενηζελου.
Το ζωο καταφερε κ επιασε 3 θεσεις με το Ματιζ....
Κ εψαχνα εγω τρια τεταρτα να βρω να παρκαρω....Βασικά κανείς δεν είναι σωστά παρκαρισμένος και ευθυγραμμισμένος μέσα στα όρια της θέσης του.
-
Μου φαίνεται πρέπει να γίνεται οριοθέτηση με καρφιά
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μου φαίνεται πρέπει να γίνεται οριοθέτηση με καρφιάΚαι με κολωνάκια μία χαρά θα κάνανε τη δουλειά τους...ξέρεις, αυτά τα τσιμεντένια
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μου φαίνεται πρέπει να γίνεται οριοθέτηση με καρφιά
Και με κολωνάκια μία χαρά θα κάνανε τη δουλειά τους...ξέρεις, αυτά τα τσιμεντένια
Τώρα εσύ τι πετάχτηκες;;; Αφού το εξασκείς το άθλημα του πιάνω παραπάνω από μία θέση επισταμένως
-
Πηγαίνω στη μεσαία λωρίδα της Κηφισίας πρίν από λίγη ώρα. Πίσω μου ένα μπλέ Μεγκάν, μου παιζει φωτα. Εγώ πηγαίνω με 60. Με περνάει και μου κάνει το χεράκι πάνω κάτω. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ.
Το κακό μου είναι ότι τα πήρα και τον κυνήγησα. Πάταγε φρένο για να πέσω πάνω του και τον απέφευγα, έγινα και εγώ ζώο. Κάποια στιγμή τον παράτησα γιατι΄θα παίζαμε ξύλο σε λίγο που θα τον έπιανα.
Πως ένα ζώο γεννάει ένα άλλο ζώο...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Πηγαίνω στη μεσαία λωρίδα της Κηφισίας πρίν από λίγη ώρα. Πίσω μου ένα μπλέ Μεγκάν, μου παιζει φωτα. Εγώ πηγαίνω με 60. Με περνάει και μου κάνει το χεράκι πάνω κάτω. ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕ ΠΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΩ.Το κακό μου είναι ότι τα πήρα και τον κυνήγησα. Πάταγε φρένο για να πέσω πάνω του και τον απέφευγα, έγινα και εγώ ζώο. Κάποια στιγμή τον παράτησα γιατι΄θα παίζαμε ξύλο σε λίγο που θα τον έπιανα.
Πως ένα ζώο γεννάει ένα άλλο ζώο...
Καλό θα είναι να μη κυνηγάμε όποιον κάνει μια π@π@ριά, γιατί μπορεί να τρομάξει ή να σαστίσει και προκειμένου να ξεφύγει να κάνει χειρότερη π@π@ριά προκαλώντας μέχρι και ατύχημα.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Από πότε οι στάσεις λεοφωρείων έγιναν θέσεις στάθμευσης;Σήμερα το πρωί περιμένω στη στάση το λεωφορείο. Έρχεται μια τύπισσα και σταματάει μπροστά στη στάση με αλάρμ, αφήνοντας λίγο παραπάνω από ένα μέτρο κενό. Ένας (εύστροφος) παππούς που περίμενε επίσης το λεωφορείο της λέει (ειρωνικά προφανώς): 'Το κενό το άφησες ακριβώς για μια μοτοσυκλέτα, έτσι; Μπράβο!'
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Από πότε οι στάσεις λεοφωρείων έγιναν θέσεις στάθμευσης;Εξαπανέκαθεν! Έλα μια βόλτα στα Χανιά να δεις του λόγου το αληθές!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Από πότε οι στάσεις λεοφωρείων έγιναν θέσεις στάθμευσης;
Σήμερα το πρωί περιμένω στη στάση το λεωφορείο. Έρχεται μια τύπισσα και σταματάει μπροστά στη στάση με αλάρμ, αφήνοντας λίγο παραπάνω από ένα μέτρο κενό. Ένας (εύστροφος) παππούς που περίμενε επίσης το λεωφορείο της λέει (ειρωνικά προφανώς): 'Το κενό το άφησες ακριβώς για μια μοτοσυκλέτα, έτσι; Μπράβο!'
ΘΕΟΣ ο παππους!
Και εγω τους κυνηγαω γμτ οταν με τσαντιζουν, αν και καθε φορα λεω οτι εκανα μαλακια κα ιδεν θα το ξανακανω....ολο στα @@ μου με γραφω και κανω παλι τα ιδια.
-
Σήμερα ένα ΖΩΟΝ με Fiat Seicento (δεν πρόσεξα πινακίδες, αλλιώς θα τις πόσταρα) πάρκαρε πάνω σε πεζοδρόμιο ΚΑΘΕΤΑ στην Ηρώων Πολυτεχνείου.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Από πότε οι στάσεις λεοφωρείων έγιναν θέσεις στάθμευσης;
Εξαπανέκαθεν! Έλα μια βόλτα στα Χανιά να δεις του λόγου το αληθές!
Μόνο στα Χανιά; Το Ρέθυμνο τα ίδια σκατά είναι!
-
κατι ασχετο αν δεν υπογραψεις μια κληση τι γινεται?
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τώρα εσύ τι πετάχτηκες;;; Αφού το εξασκείς το άθλημα του πιάνω παραπάνω από μία θέση επισταμένωςΞέρεις πολύ καλά ότι το κάνω σε συγκεκριμένα σημεία/μέρη όπου οι θέσεις είναι τόσο μικρές-στένές που αν παρκάρω στα όρια κι εγώ και ο δίπλα μου, δεν ανοίγει ούτε η πρώτη σκάλα στην πόρτα.
ΥΓ:Σημερινή φωτογραφία δε βλέπω και ανησυχώ...Νόμιζα ότι δε θα κρατιόσουν να την ποστάρεις αύριο το πρωί.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Σημερινή φωτογραφία δε βλέπω και ανησυχώ...Νόμιζα ότι δε θα κρατιόσουν να την ποστάρεις αύριο το πρωί.Αφού καίγεσαι τόσο...
[Μακης mode on (ήτοι καρφώνω τους φίλους μου mode on σύμφωνα με το Θέμο)]
ΌΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΖΑΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΜΑΣ
[Μάκης mode off]
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΌΤΑΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΖΑΡΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΜΑΣΣιγά ρε μην ντραπώ κιόλας.
Δεν λέω ότι είμαι περήφανος, αλλά σιγά μην ντραπώ που δε γουστάρω ο άλλος για να μπει στο αμάξι του ή να βγει από αυτό, να πρέπει να ακουμπήσει την πόρτα πρωθυπουργικά πάνω στο αμάξι μου.ΥΓ:Κάνε φίλους να δεις καλό σου λένε μετά...τστστς...
-
http://www.youtube.com/watch?v=lhFIPxn12RA&NR=1 . (ή 'οι επιπτώσεις της αυτοικανοποίησης στον εγκέφαλο' )
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:whatever:....Συνεφο
-
παρατηρείστε τα σχόλια από κάτω...οι περισσότεροι τους ενθαρρύνουν να κάνουν κι άλλα... Κατάντια...
το θέμα είναι να μην βρεθείς στο δρόμο τους. Αν σου τύχει και διαμαρτυρηθείς θα βγουν έξω 4 λεβέντες για να κάνουν τσαμπουκά με έναν άτυχο που απλά θέλει να πάει με ασφάλεια στην δουλειά του..
Αυτό που δεν ξέρω είναι που απευθύνεσαι σε τέτοια περίπτωση...
Στην αστυνομία ή στην εταιρεία προστασίας ζώων;;; -
Ζώα ...εφόσω ζούμε σε ένα μπουρδέλο που λέγετε κράτος...
Αν γίνονταν αυτό σε χώρα με νόμους τώρα θα τον είχαν.....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]