-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
ΟΛΑ τα υπόγεια πάρκινγκ έχουν τέτοιες θέσεις όπου χωράει μόνο ένα αυτοκίνητο, το βάζεις εκεί και ξενοιάζεις και το κυριότερο, ΔΕΝ αναγκάζεις κανέναν κακομοίρη να ψάχνει μετά να βρεί να παρκάρει.Σε αυτό το πάρκινγκ που μιλάμε, δεν υπάρχει...κι εκεί που θα μπορούσε να υπάρχει, έχουν βάλει 2 πάρα πολύ στενές θέσεις.
...Αφού όμως, όπως λές δεν μπορείς πλέον να βλέπεις να στο κτυπάνε κάθε μέρα (**έχεις τον Μητσοτ. μπάρμπα μήπως **:hmmm: ) και αφού παρκάρεις συχνά σε τέτοια πάρκινγκ ψάξε και βρες ΜΟΝΕΣ θέσεις.
Οποιός είναι αυτός?
ΥΓ:Το parking στο οποίο αναφέρομαι είναι το υπόγειο στο Veso mare στην Πάτρα, για όποιον ενδιαφέρεται.
-
μάλλον τα σχόλια κατα του κάβουρα είναι ΛΑΘΟΣ!!!
πρέπει μαλλον πρώτα να περάσετε απο αυτό το parking μια βόλτα...
εγω που έχω 3θυρο αυτοκίνητο ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να βγώ απο το αυτοκίνητο εαν παρκάρω σε μονή θέση...!!!
και επιτέλους πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία του έλληνα να παρκάρει όσο πιο κοντά στην έξοδο γίνεται ακόμα και εαν χρειαστεί να παρκάρει μπροστά απο το ασανσέρ.(το λέω αυτό γιατί στο parking αυτό όλοι παρκάρουν όσο πιο κοντά στην έξοδο γίνεται και αν πάς λίγο πιο μακρια οι θέσεις είναι άπλα!!! -
Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι γενικά οι χώροι παρκαρίσματος και στάθμευσης τα τελευταία χρόνια όλο και στενεύουν.
Τα καταστήματα και πολυχώροι το κάνουν για να κερδίσουν κάποιες θέσεις (πχ κάποιοι αναφέρουν κιόλας ότι έχουν χ θέσεις στάθμευσης).
Το κορυφαίο είναι σε κάποιες καινούριες πολυκατοικίες, στις οποίες βλέπεις να βγαίνει μια θέση παρκαρίσματος που ίσα χωράει να μπει το αυτοκίνητο. Αν έχει και τοίχο και δεν το κολλήσεις σχεδόν στη μια πλευρά, δεν χωράει ούτε να ανοίξει η πόρτα του οδηγού καλά καλά.
-
Vasgti
σχετικά με τις νέες πολυκατοικίες:
Υπάρχει πρόσφατος νόμος (μου είπε ένας θείος μου πολιτικός μηχανικός-νομίζω 2004 ή 2005) ότι πλέον είναι υποχρεωτικό ανάμεσα σε 2 θέσεις στάθμευσης να υπάρχει κενό κοινόχρηστου χώρου μισού μέτρου, δηλαδή χώρος ανάμεσα από τις θέσεις που δεν ανήκει σε κανέναν
Ο λόγος μάλιστα που θεσπίστηκε αυτός ο νόμος είναι γιατί παλιά μπορεί να έχουν πχ 2,7m πλάτος θέσης και για χ-ψ λόγους κάποιος εξαντλούσε το ένα όριο από τα 2 και να στριμώχνει το διπλανό του και υπήρχαν πολλοί τσακωμοί κτλ στις πολυκατοικίες.Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στις νέες πολυκατοικίες δεν υπάρχει κάποια 'πλατειούλα' στο parking ώστε να μην αναγκάζεσαι να μπαίνεις με τη μούρη και να βγαίνεις με τον κώλο, αλλά να μπορείς σαν άνθρωπος και να βγαίνεις σαν άνθρωπος.
Συν του ότι στις νέες πολυκατοικίες οι μπάρες στα υπόγεια πάρκινγκ είναι πλέον πάρα πολύ απότομες. -
Μην αγοράσετε Lancia Libra γιατί και από εξοπλισμό είναι χάλια,
ούτε τασάκι δεν έχει με αποτέλεσμα ο καπνιστής να αναγκάζεται να πετάει τις γόπες του στο δρόμο (ενίοτε και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που ακολουθεί) και από επιδόσεις είναι μπάζο. Αφού να σκεφτείτε δε μπορούσε να ακολουθήσει τη ροή της κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα της Κηφισίας αφήνοντας ένα κενό τουλάχιστον 300 μέτρων από το προπορευόμενο όχημα.
Ίσως βέβαια να ήταν αιτία ότι ο οδηγός μιλούσε στο κινητό του, αλλά είπαμε εδώ δεν είχε χρήματα να βάλει σαν παρελκόμενο το τασάκι, θα έχει χρήματα για hands free. -
Κάβουρα να φανταστώ ότι σαν σωστός πολίτης, όταν βγαίνει από το parking πληρώνεις το διπλάσιο ποσό, έτσι;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Κάβουρα να φανταστώ ότι σαν σωστός πολίτης, όταν βγαίνει από το parking πληρώνεις το διπλάσιο ποσό, έτσι;Έχει δωρεάν είσοδο το συγκεκριμένο...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Κάβουρα να φανταστώ ότι σαν σωστός πολίτης, όταν βγαίνει από το parking πληρώνεις το διπλάσιο ποσό, έτσι;
Έχει δωρεάν είσοδο το συγκεκριμένο...
Τζάμπα μάγκας δηλαδή.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
**Τζάμπα **μάγκας δηλαδή.
Δε θα το έλεγα αν παρατηρήσεις τα λεφτά που αφήνω στα αντίστοιχα μαγαζιά εκεί, όποτε πάω εκεί.
Τσάμπα με την έννοια ότι δεν πληρώνεις είσοδο...Όχι ότι οι τιμές δεν είναι 'φωτιά' σχετικά
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
**Τζάμπα **μάγκας δηλαδή.
Δε θα το έλεγα αν παρατηρήσεις τα λεφτά που αφήνω στα αντίστοιχα μαγαζιά εκεί, όποτε πάω εκεί.
Τσάμπα με την έννοια ότι δεν πληρώνεις είσοδο...Όχι ότι οι τιμές δεν είναι 'φωτιά' σχετικά
Τόσα χρήματα σπαταλάς λοιπόν όποτε πηγαίνεις. Δώσε και λίγα για να πας με ταξί λοιπόν έτσι ώστε να σταθμεύει και τουλάχιστον ένας παραπάνω στο στενό χώρο στάθμευσης.
Σκέψου και κάτι άλλο. Μπορεί ένας που θα δει το αυτοκίνητό σου έτσι σταθμευμένο να στο γδάρει, με κλειδί π.χ. , γιατί ταλαιπωρήθηκε να σταθμεύσει, κάνοντάς σου μεγαλύτερη ζημιά από το άγγιγμα μιας πόρτας στην οποία αν θέλεις βάζεις (αν δεν έχει ήδη) ένα προστατευτικό και ησυχάζεις.(Αν νομίζεις ότι είσαι 'άρρωστος' με το αυτοκίνητό σου τότε πρέπει να σου πω ότι υπάρχουν πααααρα πολύ πιο 'άρρωστοι', που το φροντίζουν μεν αλλά χωρίς με αυτό να ενοχλούν τους άλλους με τέτοια συμπεριφορά. )
-
Δεν ξέρω αν πρέπει να το βάλω εδώ, ή στα ανέκδοτα, αλλά here goes...
Είμαι σε δρόμο με προτεραιότητα, και κοπελίτσα με συνοδηγό την μαμά βιάζει το στοπ με καμιά 60αρια... Πάλι καλά που την είχα μυριστεί και είχα κόψει. Δυστυχώς την πιάνει το επόμενο φανάρι, οπότε σταματάω δίπλα της, κατεβάζω παράθυρο και της κάνω νόημα. Κατεβάζει και αυτή, οπότε της λέω 'Ξέρετε, είχατε στοπ εκεί πίσω'. Αχ συγγνώμη, μου απαντάει, έτρωγα και δεν το είδα, ενώ παράλληλα μου ανεμίζει την σπανακόπιτα που είχε στο χέρι της. Κάπου εκεί έσκασα στα γέλια, κούμπωσα πρώτη και έφυγα.
-
Ε και συ αν σε είχε χτυπήσει θα έβγαινες θα της πέταγες ένα φούτσο ( ) και μετά θα έλεγες:
'Αχ, συγγνώμη, είχα εξάψεις και κάπου έπρεπε να ξεσπάσω', ανεμίζοντας παράλληλα τη @#$%^ σου
Το ξέρω ότι το παράχεσα αλλά με κάτι τέτοια όπως είπες και συ μόνο να γελάσεις μπορείς. Αν το πάρεις στα σοβαρά...
-
tazio
Καταρχάς, το 'τόσα χρήματα σπαταλάς' από που το συμπέρανες?
Να πεις ότι βγαίνουμε μαζί έξω και ξέρεις πόσα λεφτά χαλάω, να πω ΟΚ...
Επίσης άλλο σπαταλάω για τη δική μου ευχαρίστηση και άλλο να τα πετάς.
Και για να επανέλθω στο θέμα:
Μιλάς χωρίς να ξέρεις την κατάσταση.-
Επίσης δεν είναι θέμα πόσα λεφτά σπαταλάω...Για μένα τα λεφτά του ταξί είναι πεταμένα λεφτά, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση.Αν ήταν να δίνω λεφτά για ταξί κάθε φορά που βγαίνω εκεί...(5€ να πας και 5€ να γυρίσεις)...
Αλλά ξέχασα...
κι εγώ ξέρω να είμαι large με τα λεφτά και τα πορτοφόλια των άλλων και να δίνω ακριβές λύσεις για τους άλλους πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Αν είσαι εσύ τοσο υπεράνω και έχεις 10€ για πέταμα, να σου δώσω ένα λογαριασμό να μου καταθέτεις εσύ 10€ κάθε φορά που θα πηγαίνω εκεί.
(άκου 'δώσε κάτι παραπάνω για να πάρεις ταξί για να μείνει καμιά θέση για κάποιον άλλο'. Το ότι το veso είναι υποχρεωμένο από το κράτος να μου παρέχει χώρο στάθμευσης ως πελάτη, πάντα με βάση τους τρέχοντες κανονισμούς και νόμους, δεν το σκέφτηκες έτσι?Όταν γίνουν αυτοί τυπικοί, θα γίνω κι εγώ...όχι να είμαστε παράτυποι και να ζητάμε από τους άλλους να γίνουν τυπικοί.Όχι να έχουν 2,1-2,2m θέση και να περιμένουν να παρκάρουμε και σωστά.Για να μην πω για πυρόσβεση κτλ)
Κι όπως ξανα-έγραψα, δεν είναι ότι κλέβω τη θέση κάποιου.Όσες φορές έχω πάει, ο 2ος όροφος (έχει 2 ορόφους) είναι σχεδόν άδειος.Τέλοσπάντων.
Εξέφρασα τη λογική μου για το συγκεκριμένο χώρο και για ποιο λόγο παρκάρω έτσι και δεν πρόκειται να την αλλάξω όσο κι αν το συζητάμε εδώ πέρα. 4 χρόνια δεν μου την άλλαξε ο aserf.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μου την αλλάξεις εσύ γράφοντας απρόσωπα πίσω από ένα πληκτρολόγιο?
Και μη μου λες ότι υπάρχουν πολύ πιο άρρωστοι από μένα στο αμάξι, γιατί σίγουρα δεν με ξέρεις.-
Δε θες να καταλάβεις ή δεν μπορείς γιατί απλά δεν έχεις δει το συγκεκριμένο χώρο, οπότε (νομίζω ότι) συζητάμε περί ανέμων και υδάτων και με θεωρίες και φούμαρα.
Στη θεωρία κι εγώ καλός είμαι.Στην πράξη υπάρχει το πρόβλημα.ΥΓ:Συγνώμη για το επιθετικό μου ύφος, αλλά γενικότερα αυτό το 'υπεράνω' που υπάρχει όταν είναι να δώσουμε λύσεις πίσω από το πληκτρολόγιο ('δώσε κάτι παραπάνω για ταξί') και να κρίνουμε τους άλλους για τις πράξεις τους χωρίς να ξέρουμε όλο το υπόβραθρο, είναι κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα κάποιες φορές.
ΥΓ2:Αν γίνει ζημιά στο αμάξι μου, είμαι σε ιδιωτικό κλειστό χώρο με κυκλώματα τηλεόρασης και σεκιουριτάδες, οπότε πίστεψέ με κάπως θα βρω το δίκιο μου και θα μου πληρώσει κάποιος την ζημιά.Μπορεί να τρέξω λίγο σε δικαστήρια, αλλά το δίκιο μου θα το βρω, να είσαι σίγουρος γι'αυτό. -
Oτι χειροτερο μου εχει συμβει στο δρομο,το πως ειμαι ζωντανος απο τα νευρα μου και την τυχη μου στο δρομο δεν λεγεται
ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΡΙΚΗΣ-ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ....(το εκανα το χρεος μου)
οτι περιγραφω εγινε 100%χωρις υπερβολη,να μην μου ξανασηκωθει ποτε,μα ποτε!
Σημερα το μεσημερι,κατεβαινω βιβλιοθηκη για να διαβασω,πανω στην Αγιου Δημητριου εχει ενα μαυρο πεζο 307 το οποιο εχω παρατηρησει οτι παει 'περιεργα' ωντας απο πισω του,λεω κλασσικα γυναικα η παππους πανω απο 95 χρονων,τεσπα καμμια 2 φαναρια πριν το τουρκικο προξενοιο στενευει ο δρομος απο διπλοπαρκαρισματα και χωρανε ψιλοοριακα 2 αυτοκινητα,στα δεξια το πεζο στα αριστερα και καμμια 3-4 μετρα πισω εγω,ξαφνικα αποφασιζει εκει πουστενευει ο δρομος να κανει μια τιμονια και να βρεθει στη μεση,λεω δε γαμεις,υπηρχε περιθωριο να φρεναρω χεσε.
Παω απο διπλα βλεπω το ζωο,μια ξανθια γυρω στα 40.Γελαω και σκεφτομαι ε να δεν εχουν καλη αισθηση του χωρου και μπουρδες.
Τεσπα,συνεχιζουμε παραλληλα και περναμε το φαναρι στα νεκροταφια συνεχιζοντας ισια προς πανεπ.-καυτατζογλειο,στην αρχη του δρομου στη γωνια του μαθηματικου αυτη στα δεξια εγω αριστερα,μπροστα της μετα απο 2-3 αμαξια εχουν σταματησει γιατι καποιος προσπαθει να παρκαρει,εκει που ειμαι στο πισω φτερο κανει μια τιμονια αριστερα το ΔΙΠΟΔΟ φρενα ΑΒS κακο και σταματαω κανα μετρο πριν την νησιδα,αρχιζω να περνω αναποδες γκαζια και την φτανω στο επομενο φαναρι.Καμμια 15 μετρα πριν σταματησουμε κανω αριστερα(αυτη δεξια)για να παω διπλα της ετσι ωστε σταματησουμε να την στολισω,ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?Με κλεινει ξανα,παω δεξια ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΖΩΟΝ,εχω σταματησει πλαγια το αμαξι μεσα στη μεση του δρομου,κατεβαινω κατω αρχιζω τα καντηλια και ΤΡΕΧΩ προς το μερος της.ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?Με το που με βλεπει σφαζει το κοκκινο ,και φευγει και εχω μεινει μονος μου να ωρυομαι στην ασφαλτο.Μπαινω μεσα και αφου αναβει πρασινο φευγω,ωπ παλι μπροστα,αυτη τη φορα δε γλιτωνει λεω,στριβει 3 σεπτεμβριου και απο πισω και εγω,ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ?μολις με βλεπει οτι εστριψα βαζει οπισθεν και κανει οπισθεν 4-5 μετρα και φευγει προς περιφερειακο,εντωμεταξυ με το που το βλεπω εξοργιζομαι ακομα περισσοτερο πεταγομαι απο το αυτοκινητο και τρεχω μηπως προλαβω και κλοτσισω το αμαξι αλα σκατα.Η ιδια καταληξη μονος στο δρομο να ωρυομαι,σκετο θεαμα....
Μετα μεχρι να βρω παρκινγκ δε μπορουσα να βαλω ζωνη απο τα νευρα μου,προτημουσα 5 λεπτα να ακουω μπιπ μπιπ,πονουσε η καρδια μου απο τα νευρα μου.Λοιπον ειδα το σεναριο 2 φορες,βγαινω εξω κατεβασμα καθρεφτη με μπουνια,κλωτσια στη πορτα,ανοιγμα πορτας,ξυλωμα της με φορα,τη βγαζω απο το μαλλι εξω,της κανω μπλε ΚΑΙ τα δυο ματια,και της φευγουν τα δοντια απο τα μπουνιδια,**μα το θεο **αυτο θα εκανα και ας ειχε την ηλικα της μανας μου ζμπουτσαμ,για μενα οχι απλα δεν πρεπει να ξαναοδηγησει αλλα καθε φορα που ακουμπαει το καθισμα του οδηγου πρεπει να τρωει 5 ροπαλιες στο κεφαλι να γινεται η γκλαβα της σα καρπουζι,και μετα απο 2 μηνες να βγαινει απο το νοσοκομειο,καθε φορα ομως...
Το βοοιδες,που να ημουν και μηχανακι,να δουμε το low life κτηνος ποσα σπιτια θα κλεισει....
-
-
Και προτιμάς να την πληρώνεις μετά? Ποτέ δεν ακουμπάμε ξένο αυτοκίνητο ή να βαρέσουμε κάποιον με το παραμικρό (ειδικά αν είναι γυναίκα) όσο και να μας έχει τσαντίσει. Δεν αξίζει φίλε να μπλέξεις έτσι.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και προτιμάς να την πληρώνεις μετά? Ποτέ δεν ακουμπάμε ξένο αυτοκίνητο ή να βαρέσουμε κάποιον με το παραμικρό (ειδικά αν είναι γυναίκα) όσο και να μας έχει τσαντίσει. Δεν αξίζει φίλε να μπλέξεις έτσι.+1 δυστυχώς.
-
Πιθανο σεναριο:
την πρωτη φορα που σε εκλεισε (τιμονια αριστερα επειδη ειχε εμποδιο μπροστα της), εφ'οσον ειναι γυναικα πολυ απλα 9/10 δεν καταλαβαινουν τι συμβαινει γυρω τους και δεν καταλαβα ουτε τωρα τι εκανε. Τα παιρνεις εσυ αρχιζεις τα μπινελικια και αυτη που δεν εχει καταλαβει γιατι την βριζεις, εχει χεστει πανω της γιατι λεει 'πεσαμε σε τρελο που θελει να με δειρει/βιασει', αποτελεσμα οι υπολοιπες μαλακιες. Το εχω δει το σκηνικο (το δευτερο, με τον τρελο) οπου καραγκιοζης ειχε παρει απο πισω φιλη μου και καθε φορα που σταματουσαν λογω κινησης προσπαθουσε να της ανοιξει την πορτα να την βγαλει εξω. Τελικα περασε πανω απο το ποδι του και τον αφησε μαλακα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και προτιμάς να την πληρώνεις μετά? Ποτέ δεν ακουμπάμε ξένο αυτοκίνητο ή να βαρέσουμε κάποιον με το παραμικρό (ειδικά αν είναι γυναίκα) όσο και να μας έχει τσαντίσει. Δεν αξίζει φίλε να μπλέξεις έτσι.Δεν το ακουμπαμε με τα χερια.
Μιας και ειναι ζωο, την προσπερνας μπαινεις μπροστα της και καβαλάς το φρενο.-
Εντιτ. Ρε αλητη μηπως αυτο εινα ιπαραφρασμενο, και προσπαθουσες εσυ να ανοιξεις την πορτα ενος ζουμερου αγοριου με γιαρις μεσα στο 'πέταλο' και αυτο περασε πανω απο το ποδι σου?
-
Σημαντικη παραλειψη,σε ολες τις ενδιαμεσες καταστασεις με εβριζε και με μουντζωνε,ασε δε θελω να το σκεφτομαι...
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]