-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγω κατα καιρους, σκεφτομαι κατι τετοιο:
Κάτι ξέρουν οι Πακιστανοί και έχουν αρχίσει και πουλάνε τέτοια στα φανάρια!
Χρόνια μπροστά τα τυπάκια!Εγω παλι θελω κατι τετοιο
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δεν έχει διασπορά, για μικρές αποστάσεις είπαμε ...
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
... Atos ...Βασίλη αφού βλέπεις όχημα ατόμου με ειδικές ανάγκες τι περίμενες καλύτερη συμπεριφορά;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δεν έχει διασπορά, για μικρές αποστάσεις είπαμε ...
Μια χαρα ειναι στις μικρες αποστασεις.
Ασε που σε κατοικιμενη περιοχη η διασπορα μπορει να παρει και κανεναν ασχετοα... Δεν λεει... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
... Atos ...
Βασίλη αφού βλέπεις όχημα ατόμου με ειδικές ανάγκες τι περίμενες καλύτερη συμπεριφορά;
Στη συγκεκριμένη περίπτωση ότι αυτοκίνητο και να ήταν αμα το οδηγεί κουλομαρία...
-
Να δω πότε θα πάψει η κατά συρροήν παραβίαση του απαγορευτικού από αυτούς που ανεβαίνουν ή κατεβαίνουν τη Δουκίσσης Πλακεντίας και στρίβουν στην Μεταμορφώσεως ενώ εδώ και αρκετές ημέρες έχει γίνει λεοφωρειόδρομος και τα απαγορευτικά είναι πιο μεγάλα και από το κενό στον εγκέφαλό τους.
-
Θεωρώ βλακώδη αυτή την διαμόρφωση. Ο δρόμος είναι τεράστιος και όσο ήταν διπλής κατεύθυνσης εξυπηρετούσε πολύ. Οκ δημιουργούσε κυκλοφοριακό μέσα σε μια ήσυχη συνοικία, αλλά αυτοί που μένουν εκεί, αν είναι στην Δουκ.Πλακεντίας πρέπει να κατέβουν χαμηλά στο Χαλάνδρι (να μπουν από Ολύμπου) για να μπορέσουν να στρίψουν για να ξανανέβουν και να φτάσουν στους γύρω δρόμους της Μεταμορφώσεως (στην Τούφα).
-
Βασίλη είναι ηλίθια κίνηση η μονοδρόμηση συμφωνώ κι εγώ αλλά αυτό δε δίνει δίκιο σε όλους αυτούς που παραβιάζουν τα σήματα.
-
Γιατί βρε Φραγκίσκο στη Φιλοθέη και στο Ψυχικό ποιοι μπαίνουν ανάποδα στους μονόδρομους; Μήπως οι ίδιοι οι κάτοικοι, δηλαδή αυτοί που ζήτησαν να μονοδρομηθούν;
-
Αν θυμάσαι όταν κατασκευαζόταν η α.ο. και γινόταν αναγκαστικές εκτροπές της κυκλοφορίας μέσω της Μεταμορφώσεως, οι κάτοικοι της περιοχής είχαν αναρτήσει πανό ότι δεν ήθελαν τη κίνηση οχημάτων εκεί γιατί έχει το σχολείο και τα παιδιά τους κ.λ.π..
Τώρα που τους έγινε το χατήρι γιατί το παραβιάζουν αρκετοί από αυτούς; (Το διαπίστωσα ο ίδιος) -
Μα αυτό σου λέω. Το κάνουν οι ίδιοι γιατί έτσι τους βολεύει και επειδή οποιαδήποτε άλλη διαδρομή ακολουθήσουν θα διανύσουν πολύ μεγαλύτερη απόσταση ή θα κάνουν ολόκληρο κύκλο για να φτάσουν στον προορισμό τους...
-
Να κάνουν λοιπόν το γύρο τους και ας πρόσεχαν όταν ζητούσαν μονοδρομήσεις και κλείσιμο της οδού.
Αν ξεκινήσει να 'ζωγραφίζει' η τροχαία όμως πως θα αντιδράσουν άραγε; -
Το ιδιο ισχυει και για την γεφυρα που συνδεει την οδο Φραγκοκλησιας με την Λ.Πεντελης
Πολλοι την θελανε, και οσοι ΔΕΝ οδηγουσαν, τελικα δεν αφησαν να ολοκληρωθει(99%)
Τσακωμοι τρελοι με τους γειτονες, αλλα περα βρεχειΠερναγε κανενα μηχανακι που και που, και τελικα φεραν τσιμεντολιθους και πλεον δεν περνανε ουτε αυτα(μην πειτε οτι το ηθελα εγω, ειχε πολη σκονη για την δικια μου μηχανη )
Το νεο παγοδρομιο τα ιδια
Τοσες νεες θεσεις εργασιας και ενας τελειος παιδοτοπος(και οχι μονο) και ακομα χωματα βλεπουμεΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Ποιο νέο παγοδρόμιο? Φτιαχνόταν παγοδρόμιο εκεί και το σταμάτησαν? Και γιατί?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Να κάνουν λοιπόν το γύρο τους και ας πρόσεχαν όταν ζητούσαν μονοδρομήσεις και κλείσιμο της οδού.
Αν ξεκινήσει να 'ζωγραφίζει' η τροχαία όμως πως θα αντιδράσουν άραγε;Θα το παίζουν έκπληκτοι και ανήξεροι για το ότι μονοδρομήθηκε ο δρόμος και ότι δεν το είχαν προσέξει...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ποιο νέο παγοδρόμιο? Φτιαχνόταν παγοδρόμιο εκεί και το σταμάτησαν? Και γιατί?
Γιατι λεγανε οτι το συστημα ψυξης του παγου, ηταν καρκινογονο ή κατι τετοιο, συν οτι θα εφερνε κινηση στην γειτονια
Βλαχοαποψη δηλαδη τελειως
Ειχανε αναρτησει και χαρτια σε ολες τις πολυκατοικιες
Εγω και ενας φιλος μου, οπου βρισκαμε τα σκιζαμεΘα βολευε ΟΛΟΥΣ να γινει η γεφυρα παντως, αντι να ετρωγες την κινηση της αρκουδας για να μπεις Α.Ο. απο κηφησιας, θα εμπαινες σε 2' απο Πεντελης
-
Αποφασεις δημοτικων Φασιστοειδων στην παιδεια αρχοντων που για μια χουφτα ψηφους ταλαιπωρουν τοσο κοσμο...... Να ισως γιατι δεν ειναι ετοιμη για αποκεντρωση η Ελληνικη διοικηση.... τι δυνατοτητες εχει ο μεσος κατοικος να υποχρεωσει την τοπικη μικροεξουσια να εφαρμωσει την σωστη ΤΕΧΝΙΚΑ λυση???.
-
Περναγα εξω απο την πυλη του Ανδριανου, προς Συνταγμα, με το βανακι της δουλειας για μια εκτακτη παραδοση(jose cuervo)
Εγω στην μεσαια λωριδα, και πανω στην στροφη(δεξια) ενας απο αριστερα ΚΛΑΣΙΚΑ αλλαζει λωριδα απο αριστερα σε μεσαια(δικια μου) για να διευκολυνθει(το κουλαδι)
Επειδη ως γνωστων δυστυχως ειμαι πολυ εκδικητικος, μετα απο λιγο τον περναω απο την δεξια λωριδα, και σε καποια στιγμη(ελεγχομενα), μπαινω μπροστα του με τον ιδιο ακριβως τροπο
Ερχεται διπλα μου πιο κατω και να ωρυεται
-Που πας ρε παλιομ*****
-Πριν οταν με εκλεισες εσυ ηταν καλα?
-Θα σε σκισω ρε
-Κατεβα απο το δεντρο και προσπαθησε να ακουσεις αυτο που σου λεω. Πριν που με εκλεισες εσυ ηταν καλα? Μια σου και μια μου, ειμαστε πατσοι τωρα, αντε γειαααααΕμεινε να βριζει και εγω να γελαω(μια φορα και εγω ο φουστης)
Ειλικρινα θα μπορουσα να ειχα τρακαρει ανετα, δεν το ειχα σε τιποταΛιγο πιο κατω, εσφαξε το φαναρι της διασταυρωσης Ασκληπιου-Σολωνος, πηγαινοντας να πατησει 2-3 πεζους
Αν δεν ειχε τρελη κινηση, θα τον ειχα παρει απο πισω στα σιγουρα -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Αποφασεις δημοτικων Φασιστοειδων στην παιδεια αρχοντων που για μια χουφτα ψηφους ταλαιπωρουν τοσο κοσμο...... Να ισως γιατι δεν ειναι ετοιμη για αποκεντρωση η Ελληνικη διοικηση.... τι δυνατοτητες εχει ο μεσος κατοικος να υποχρεωσει την τοπικη μικροεξουσια να εφαρμωσει την σωστη ΤΕΧΝΙΚΑ λυση???.Ο μέσος κάτοικος είναι το φασιστοειδές, οι πολιτικοί απλά κάνουν αυτά για τα οποία τους εκλέγουν οι πελάτες τους.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]