Ο μαλακομαγνήτης του Astra έδρασε πάλι.
Το πρωί σηκώθηκα και βρήκα την δεξιά πλευρά γδαρμένη με κλειδί από την αρχή της εμπρός δεξιάς πόρτας μέχρι το τέλος της πίσω δεξιάς , ευτυχώς ελαφρώς. Κάποιος καρ...λης από την γειτονιά είναι ή περαστικά τσογλάνια. Αλλά θα τα πετύχω , που θα μου πάει.
Στον γυρισμό από την δουλειά κατεβαίνω την Συγγρού , παίρνω το ρεύμα προς Πειραιά , περνάω το ΣΕΦ και μετά την έξοδο για Καραϊσκάκη ο δρόμος έχει πλέον δύο λωρίδες εκ των οποίων η αριστερή μετά από 500 περίπου μέτρα πάει ευθεία αλλά και αριστερά και η δεξιά πάει μόνο ευθεία. Εγώ ήμουν στην αριστερή και όταν περνούσα την διασταύρωση μία Mercedes από τα δεξιά όχι μόνο βγάζει αριστερό φλας αλλά και γράφοντας όλους μας στο αιδοίο της η ξε....ρα οδηγός κόβει το τιμόνι όλο αριστερά για να στρίψει την ώρα που εγώ ήμουν στο πίσω αριστερό φτερό της. Κόρνες , καντήλια και μούντζες ταυτόχρονα μαζί με γκάζι και ελαφρύ τσίμπημα προς τα αριστερά μας χάρισαν ένα καλλίτερο απόγευμα με την οικογένεια από ένα μάλλον μίζερο σε νοσοκομεία μαις που και οι δύο πηγαίναμε με περίπου 60 χάω. Έλεος ρε πστ μου πια.