-
Ο μαλακομαγνήτης του Astra έδρασε πάλι.
Το πρωί σηκώθηκα και βρήκα την δεξιά πλευρά γδαρμένη με κλειδί από την αρχή της εμπρός δεξιάς πόρτας μέχρι το τέλος της πίσω δεξιάς , ευτυχώς ελαφρώς. Κάποιος καρ...λης από την γειτονιά είναι ή περαστικά τσογλάνια. Αλλά θα τα πετύχω , που θα μου πάει.
Στον γυρισμό από την δουλειά κατεβαίνω την Συγγρού , παίρνω το ρεύμα προς Πειραιά , περνάω το ΣΕΦ και μετά την έξοδο για Καραϊσκάκη ο δρόμος έχει πλέον δύο λωρίδες εκ των οποίων η αριστερή μετά από 500 περίπου μέτρα πάει ευθεία αλλά και αριστερά και η δεξιά πάει μόνο ευθεία. Εγώ ήμουν στην αριστερή και όταν περνούσα την διασταύρωση μία Mercedes από τα δεξιά όχι μόνο βγάζει αριστερό φλας αλλά και γράφοντας όλους μας στο αιδοίο της η ξε....ρα οδηγός κόβει το τιμόνι όλο αριστερά για να στρίψει την ώρα που εγώ ήμουν στο πίσω αριστερό φτερό της. Κόρνες , καντήλια και μούντζες ταυτόχρονα μαζί με γκάζι και ελαφρύ τσίμπημα προς τα αριστερά μας χάρισαν ένα καλλίτερο απόγευμα με την οικογένεια από ένα μάλλον μίζερο σε νοσοκομεία μαις που και οι δύο πηγαίναμε με περίπου 60 χάω. Έλεος ρε πστ μου πια.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στη Γερμανια απο οτι εχω μαθει αν καποιος δει καποιον αλλο να παρανομει η καλει επιτοπου αστυνομια η ο ιδιος παει και ξηλωνει τις πινακιδες,τις παραδιδει στην αστυνομια και αναφερει την παρανομια.Και αυτος κατι τετοιο χρειαζεται.Καλά, εδώ για τα αυτοκόλλητα κάποιοι έχουν αντιρρήσεις. Αυτό θα ήταν όντως ακραίο.
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα όμως προβλέπω ότι σε λίγο καιρό οι πεζοί θα κυκλοφορούν πάντα με τέτοια για να πάνε οπουδήποτε...
εκείνη τη στιγμή πετάγεται ένα μηχανάκι από τα δεξιά της νταλίκας που πήγαινε ευθεία Πατάω απότομα φρένο, κάνει ένας ελιγμό και δεν πέφτει πάνω μου και τι κάνει ο θεός;;;;;;;;; ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ!!!
Δεν πάμε καλά... Αφού βέβαια δεν έχει το μυαλό να σκεφτεί τι κάνει, δεν θα μείνει και για πολύ ζωντανός για να το καταλάβει. Σίγουρα ήταν και ξεκράνωτος, βάζω στοίχημα!
@ nidosan: Στην Καλαμαριά όσα έχω δει γράφουν 2-3 σειρές παραπάνω, 'Παρακαλούμε μην παρκάρετε DD/MM - DD/MM λόγω έργων ασφαλτόστρωσης.' Λες και θα τους τελειώσει το τόνερ...
@ ginogsm: Φαντάζομαι ότι θα έλεγε 'Μα αφού έβγαλα φλας!'...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Στη Γερμανια απο οτι εχω μαθει αν καποιος δει καποιον αλλο να παρανομει η καλει επιτοπου αστυνομια η ο ιδιος παει και ξηλωνει τις πινακιδες,τις παραδιδει στην αστυνομια και αναφερει την παρανομια.Και αυτος κατι τετοιο χρειαζεται.
Καλά, εδώ για τα αυτοκόλλητα κάποιοι έχουν αντιρρήσεις. Αυτό θα ήταν όντως ακραίο.
Έτσι όπως πάνε τα πράγματα όμως προβλέπω ότι σε λίγο καιρό οι πεζοί θα κυκλοφορούν πάντα με τέτοια για να πάνε οπουδήποτε...Ναι σιγουρα ειναι ειναι ακραιο αλλα τουλαχιστων αποδιδει.Αλλα αν αυτο γινοταν στην Ελλαδα τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα.Θα μαλωνες με το γειτονα για την ενταση του στερεοφωνικου και μετα αυτος θα πηγαινε να σου ξελωσει τις πινακιδες.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σίγουρα ήταν και ξεκράνωτος, βάζω στοίχημα!Και ο οδηγός και ο συνοδηγός
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Τι θα γινει με σενα;;;;
Θα ξεκινησεις ποτε τις ασκησεις θαρους;;;;
Αφου βλεπεις οτι εκανε μαλακια ο αλλος, βαλτον στη θεση του!!!Δεν είναι ζήτημα θάρρους, πραγματικά δε φοβάμαι να καυγαδίσω με κάποιον ακόμα και αν τελικά τις φάω. Το θέμα είναι ότι πιστεύω ότι αποκλείεται να μπει ο άλλος στη θέση του. Αν κάποιος έχει χαμηλή νοημοσύνη αυτή δε θα αλλάξει αν παίξουμε ξύλο, οπότε προσωπικά ΠΟΤΕ δε θα προκαλέσω κάποιον να έρθουμε στα χέρια. Αν μου επιτεθεί εκείνος φυσικά δε θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια, όσο 'φλώρικο' και αν ακούγεται όμως δε βλέπω φως στο τούνελ με το να πλακωθούμε. Με κάτι τέτοιους σαν το σημερινό πάντως πιο πολύ μου έρχεται να γελάσω παρά να εκνευριστώ (αφού βέβαια ξεπεράσω το σοκ του μόλις γλυτώσαμε την ανθρωποκτονία από αμέλεια).
Με το 'βαλ τον στη θεση του' δεν εννοω να τον πλακωσεις στις φαπες....
Αλλα να του πεις οτι ειναι μαλακας και παραλιγο να σε στειλει πισω απο τα σιδερα....
Οι φαπες, μπουφλες και τα μπουνιδια ειναι για τις περιπτωσεις που ο αλλος δεν παιρνει απο λογια -
aserf
Πατα τον τον μλκ. Πολυ σκοτιζεσαι...
Ο χρήστης leonp έγραψε:
...Στην μεσαια αυτοκινητα με 50 μετρα αποσταση μεταξυ τους και 100χαω, και ο ελληναρας στην αριστερη να πηγαινει με 120 και να μην μπαινει στην μεσαια επειδη 'εγω παω με το οριο, δεν θα φρεναρω εγω για να μπω στην μεσαια για να πας εσυ με περισσοτερα'.
O KOK ορίζει ότι όσο διαρκεί η προσπέραση, ο πίσω πρέπει να περιμένει. Είναι άλλο πράγμα να κατασκηνώνεις αριστερά και άλλο να προσπερνάς (έστω και 3, 5 ή 10 αμάξια στη σειρά).
Το έχουμε ξανασυζητήσει και δεν εννοείς να καταλάβεις ότι δεν είναι σωστό να φρενάρει στα 100 ο ένας για να πάει με 150 ο άλλος. Μ' αυτή τη λογική η μια λωρίδα θα πηγαίνει ολοένα και πιο γρήγορα ενώ η άλλη ολοένα πιο σιγά.
Θα φρενάρει αυτός που πηγαίνει με 150 (στα 90) γιατί από πίσω έρχεται κάποιος με 200. Με τη σειρά του θα φρενάρει κι αυτός (στα 80) για να περάσει η Φεράρι που φλερτάρει τα 300. Όλοι λοιπόν δεξιά με 60 για να μείνει ελεύθερη η αριστερή να μετρήσει τελική η Veyron.
Ο ΚΟΚ οριζει οτι μπορεις να συνεχιζεις την προσπεραση ΜΟΝΟ εφ'οσον ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙΣ ΟΔΗΓΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΑΚΡΙΒΩΣ το αντιθετο δηλαδη. Το ξερω οτι το εχουμε ξεφτυλισσει το θεμα και οτι ΕΣΥ δεν θες να καταλαβεις...ΩΦΕΙΛΕΙΣ να διακοψεις την προσπεραση οταν πλησιαζει ταχυτερο οχημα απο πισω. Το λεει ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ οπως το γραφω.
Δεν ξερω αν υπηρχε απο την ανεγερση της πολυκατοκιας αλλα οι πινακιδες ειναι απαγορευτικες και νομιζω πως γραφουν επανω οτι απαγορευεται η εισοδος συμφωνα με τον ταδε νομο.Θα της δω αυριο και θα σου πω.Αν ειναι θα φωτογραφησω ολο το χωρο.Αλλα δεν νομιζω να ειναι παρανομος και να φωναζει και την αστυνομια.
Απαγορευτικες πινακιδες μπορω να παω να βαλω και εγω. Το θεμα ειναι οτι μη κλειστη πυλωτη, ΔΕΝ μπορει να εχει παρκινγκ οποτε ΔΕΝ μπορει να απαγορευει το παρκαρισμα.
Αν ο χωρος ειναι κλειστος, τοτε ή ειναι νομιμο παρκινγκ οποτε ολα καλα, ή αποφασισε ο μαγκας μια ωραια πρωια να ονομασει τον χωρο 'παρκινγκ' χωρις καμμια αδεια και να απαγορευει στους υπολοιπους να παρκαρουν εκει για να μπορει να το βαζει μεσα, οπου εκει απλα τον γραφεις στα @@ σου και παρκαρεις κανονικοτατα.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Με το 'βαλ τον στη θεση του' δεν εννοω να τον πλακωσεις στις φαπες....
Αλλα να του πεις οτι ειναι μαλακας και παραλιγο να σε στειλει πισω απο τα σιδερα....
Οι φαπες, μπουφλες και τα μπουνιδια ειναι για τις περιπτωσεις που ο αλλος δεν παιρνει απο λογιαΟκ, αν μιλάς για απλό βρίσιμο είναι γεγονός ότι στιγμιαία έμεινα άναυδος με το θράσος του, σκεφτόμενος ότι το γλυτώσαμε και σήμερα το φονικό και μετά γούσταρα τρελά που ο νταλικιέρης του έριξε τέτοιο βρίσιμο που θα το θυμάται για όλη του τη ζωή. Άχνα δεν έβγαλε όσο τον έβριζε
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Καλό!!
Τι μου θύμισες τώρα... Πριν από κάποιους μήνες αποφάσισε ο δήμος μετά από πολλά παράπονα των κατοίκων της περιοχής να ξαναστρώσει το δρόμο που περνάει έξω από το σπίτι μου. Γυρίζω από τη δουλειά ένα απόγευμα και βλέπω, λοιπόν, επάνω στα δέντρα να έχουν καρφιτσώσει κάτι φωτοτυπίες από ένα σημείωμα σε μέγεθος Α4, το οποίο έγραφε:
'MΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ'
(ούτε σφραγίδα του δήμου, ούτε υπογραφή, ούτε τίποτα - θα μπορούσε να το είχε βάλει οποιοσδήποτε ακόμα και για πλάκα)Εννοούσαν φυσικά κάτι του στυλ '*ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ μην παρκάρετε στο δρόμο αυτό από αύριο, ημέρα τάδε, τόσες του μηνός, έως π.χ. μεθαύριο, ημέρα τάδε, τόσες του μηνός, διότι θα γίνουν **ασφαλτικά *έργα - ευχαριστούμε, όνομα, θέση στο δήμο, σφραγίδα, κλπ', αλλά ποιος κάθεται να το γράφει όλο αυτό στο κομπιούτερ?....
Λογικό είναι αφού την δουλειά την ανέλαβε μάλλον υπεργολάβος και όχι οι υπηρεσίες του δήμου.
-
Τρελο γελιο σημερα το πρωι.
Παω να κανω προγραματισμενες εξετασεις στο MediFirst στην Αλοιμου με την μανα μου και τα αδερφια μου.
Σε μια διασταυρωση, πετυχαινω εναν παπαρα μπροστα δεξια, σταματημενο κατω απο ΣΤΟΠ.
Με βλεπει και ξεκιναει....
Στα @@ μου εγω.
Το Γλαστρακι εχει κρεμασει τον μπροστα προφυλακτηρα λεω εδω ειμαστε.
Αλλαζει γνωμη και σταματαει.
Περνοντας απο μπροστα του κατι ελεγα στον αδερφο.
Ακουω απο πισω μου 'Σε ποιον θα γαμησεις το σπιτι ρε μαλακισμενο'
Τσεκαρω τον καθρευτι και βλεπω τον παπαρα να τρεχει πισω μου με τα ποδια...
Σταματαω και ακουω 'ΓΔΟΥΠ' ....Εσκασε πανω!!!
Ερχεται απο την μερια μου και φωναζει.
Παταω να ανοιξουν οι ασφαλιες και ανοιγει την πορτα.
Αν δεν την κραταγα, θα την ετρωγε στη μαπα.
Ειχα την μανα μου στ αμαξι, οποτε προσπαθησα να κρατησω την ψυχραιμεια μου οποτε του φωναζω να φυγει.... και βγαινω απο το αμαξι...
Επιμενει να ρωταει ποιανου το σπιτι θα γαμησω... Εγω να μη καταλαβαινω τι εχει γινει....
Βγαινουν και τα αδερφακια μου.... οποτε σαστιζει για λιγο και καταλαβαινει οτι μαλλον την γ...σε....
Και τελικα προεκυψε οτι ο αδερφος μου του πε οτι θα του γαμησει το σπιτι... Ενω ο αδερφος μου κοιταζε εμενα εκεινη την ωρα.
Του πα να φυγει παλι.
Του πε κ ο αδερφος μου να φυγει, αλλιως θα τον φαει παρα φυσιν... Και εφυγε!
Αν δεν ηταν η μανα μου, θα τρωγε γερες φαπες...
Πολυ γελιο!!! -
Τελικα τον βρισατε ή οχι?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικα τον βρισατε ή οχι?Με τον αδερφο μου μιλαγα για ασχετο θεμα.
Ο αδερφος μου ηταν πλατη σ αυτον κ αυτος ελεγε οτι ο αδερφος μου τον εβρησε.
Εγω ουτε που του εδωσα σημμασεια.
Με λιγα λογια οχι απλα δεν τον βρησαμε, αλλα δεν του δοσαμε καν συμμασεια -
Με τον αδερφο μου μιλαγα για ασχετο θεμα.
Ο αδερφος μου ηταν πλατη σ αυτον κ αυτος ελεγε οτι ο αδερφος μου τον εβρησε.Δε φανταζομαι φεύγοντας να τον εβρισε στην πραγματικοτητα ο αδερφος σου
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Με τον αδερφο μου μιλαγα για ασχετο θεμα.
Ο αδερφος μου ηταν πλατη σ αυτον κ αυτος ελεγε οτι ο αδερφος μου τον εβρησε.Δε φανταζομαι φεύγοντας να τον εβρισε στην πραγματικοτητα ο αδερφος σου
Αφου του παμε να φυγει, και συνεχησε τις μαλακιες, του πε ο αδερφος μου με πολυ σωβαρο υφος οτι ΑΝ δεν φυγει, θα του γ.... τον κ....
Ε... Κ εφυγε. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Επειδή χρησιμοποιώ Teopass τα τελευταία 3 χρόνια
θα ήθελα να πω ..................
Ας φροντίσουν οι κύριοι, κύριοι των διοδίων να βάλουν σωστή σήμανση ώστε να ξέρουμε αρκετά μέτρα πριν το σταθμό διοδίων που είναι το πέρασμα teopass..... αλλού έχει τέρμα δεξιά, αλλά έχει τέρμα αριστερά, αλλού και στις δυο άκρες γενικώς πρέπει να ψιλαθυμάσαι που είναι το πέρασμα σε κάθε σταθμό
Δυστυχώς και εγώ έχω βρεθεί κανα δυο φορές να κάνω διαγώνιες τανζανίες καθώς το δεξί Teo pass είχε κόκκινο και έπρεπε να πάω στο αριστερό ή πίστευα ότι έχει δεξιά και τελικά έχει ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!! Στο Σπαθοβούνι για παράδεισμα έχει μόνο αριστερά λωρίδα όπως και στο Ριο νομίζω!!!!!Νομίζω ότι είσαι λίγο off εδώ φίλε.
Φαίνονται από αρκετά μακρυά τα περάσματα του ΤΕΟΡΑΣΣ αφενώς αλλά και ένας από τους λόγους που αρκετά πριν τα διόδια η ταχύτητα περιορίζεται (σε εκνευριστικό βαθμό ομολογουμένως) είναι και αυτός...
(δηλαδή να έχουν τον χρόνο οι οδηγοί να επιλέξουν την σωστή λωρίδα)'Ασχετα που οι περισσότεροι φτάνουμε στα διόδια με 120-140...
Αν έχεις προσέξει πρίν τα διόδια στα 500μ υπάρχει πάντα εναέρια ταμπέλα ΑΣΠΡΟ ΦΟΝΤΟ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ που δίνει πληροφόρηση ποιά λωρίδα πρέπει να ακολουθησεις αλλά μόνο για ταμεία μετρητών και ταμεία με πιστωτική κάρτα (ΟΧΙ TEOPASS) ....μόνο στον Ισθμό προειδοποιεί για το Teopass της δεξιάς λωρίδας...........
Η ταμπέλα αυτή πρέπει να μου λέει και εμένα σε ποια λωρίδα πρέπει να είμαι για να μπώ σωστά στο Teopass
Φαντάσου έχει κίνηση στα διοδια του Ρίου από την αερογέφυρα και το έχουν κάνει 3 - 4 λωρίδες την κίνηση για να μπούν όλοι στα διόδια.
Εγώ που έχω teopass αν δεν ξέρω ότι είναι μόνο αριστερά στην τελευταία λωρίδα και πάω να το κάνω την τελευταία στιγμή από δεξιά προς αριστερά θα πρέπει να διασχίσω λωρίδες ακινητοποιημένων οχημάτων για να συνεχίσω!!! Αν έχει ροή ο δρομος πρέπει να ανακόψω τύπους που έρχονται με πολλά χλμ.Μην ξεχνάς ότι αν πληρώνεις μετρητά μπορείς έυκολα να αλλάξεις μπαίνοντας στα διόδια την πορεία σου και να μπεις στο διπλανό.
Με Teopass αν πρέπει να αλλάξεις 8 γκισέδες γιά να μπεις τελικά από το τέρμα δεξιά στο τερμα αριστερά έχεις θέμα!!!! -
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το μικρό ξανθό πράγμα μπροστά από τον **κύριο **είναι ένα κοριτσάκι που ούτε καν κρατιέται από τη μηχανή, αντίθετα διαβάζει ένα περιοδικό. Μάλιστα έκανε κανονικότατα διήθηση ανάμεσα στα σταματημένα στο φανάρι οχήματα ενώ παρακάτω είχε αστυνομία που δεν του είπαν ΤΙΠΟΤΑ.Ε, όχι και κύριος! Καραφλομαλαξ ο τρισμέγιστος, μάλιστα.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Το μικρό ξανθό πράγμα μπροστά από τον **κύριο **είναι ένα κοριτσάκι που ούτε καν κρατιέται από τη μηχανή, αντίθετα διαβάζει ένα περιοδικό. Μάλιστα έκανε κανονικότατα διήθηση ανάμεσα στα σταματημένα στο φανάρι οχήματα ενώ παρακάτω είχε αστυνομία που δεν του είπαν ΤΙΠΟΤΑ.
Ε, όχι και κύριος! Καραφλομαλαξ ο τρισμέγιστος, μάλιστα.
Ειναι πανω σε παπι, προσεχουν οι αλλοι μη παθει τιποτα αυτος και το καημενο το κοριτσακι....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν έχεις προσέξει πρίν τα διόδια στα 500μ υπάρχει πάντα εναέρια ταμπέλα ΑΣΠΡΟ ΦΟΝΤΟ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ που δίνει πληροφόρηση ποιά λωρίδα πρέπει να ακολουθησεις αλλά μόνο για ταμεία μετρητών και ταμεία με πιστωτική κάρτα (ΟΧΙ TEOPASS) ....μόνο στον Ισθμό προειδοποιεί για το Teopass της δεξιάς λωρίδας...........
Η ταμπέλα αυτή πρέπει να μου λέει και εμένα σε ποια λωρίδα πρέπει να είμαι για να μπώ σωστά στο Teopass
Φαντάσου έχει κίνηση στα διοδια του Ρίου από την αερογέφυρα και το έχουν κάνει 3 - 4 λωρίδες την κίνηση για να μπούν όλοι στα διόδια.
Εγώ που έχω teopass αν δεν ξέρω ότι είναι μόνο αριστερά στην τελευταία λωρίδα και πάω να το κάνω την τελευταία στιγμή από δεξιά προς αριστερά θα πρέπει να διασχίσω λωρίδες ακινητοποιημένων οχημάτων για να συνεχίσω!!! Αν έχει ροή ο δρομος πρέπει να ανακόψω τύπους που έρχονται με πολλά χλμ.Μην ξεχνάς ότι αν πληρώνεις μετρητά μπορείς έυκολα να αλλάξεις μπαίνοντας στα διόδια την πορεία σου και να μπεις στο διπλανό.
Με Teopass αν πρέπει να αλλάξεις 8 γκισέδες γιά να μπεις τελικά από το τέρμα δεξιά στο τερμα αριστερά έχεις θέμα!!!!Mα, αν βγαίνωντας από την αερογέφυρα του Ρίου έχει κίνηση, όχι μόνο έχεις χρόνο, αλλά προλαβαίνεις να κάνεις και μισό πακέτο τσιγάρα πριν φτάσεις στα διόδια.
Αν τώρα δεν έχει κίνηση, η έξοδος της γέφυρας είναι περίπου 400 μετρά εντελώς ευθεία πριν τα διόδια, άρα ακόμα και αν επιταχύνεις έχεις μπόλικο χώρο και χρόνο να ευθυγραμμιστείς με την ΤΕΟέξοδο.
Στην εθνική Αθ.-Λαμία τώρα αναγνωρίζω ότι πρόβλημα υπάρχει στα διόδια λίγο πριν τη Χαλκίδα που τα βλέπεις αμέσως μετά από στροφή, αλλά και πάλι αν είσαι με 120-140 πάνω στην στροφή είναι λογικό να κινδυνεύσεις...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Το μικρό ξανθό πράγμα μπροστά από τον κύριο είναι ένα κοριτσάκι που ούτε καν κρατιέται από τη μηχανή, αντίθετα διαβάζει ένα περιοδικό. Μάλιστα έκανε κανονικότατα διήθηση ανάμεσα στα σταματημένα στο φανάρι οχήματα ενώ παρακάτω είχε αστυνομία που δεν του είπαν ΤΙΠΟΤΑ.όχι μια φορα πολλές φορές είναι ο τύπος!
-
Το μικρό ξανθό πράγμα μπροστά από τον **κύριο **είναι ένα κοριτσάκι που ούτε καν κρατιέται από τη μηχανή, αντίθετα διαβάζει ένα περιοδικό. Μάλιστα έκανε κανονικότατα διήθηση ανάμεσα στα σταματημένα στο φανάρι οχήματα ενώ παρακάτω είχε αστυνομία που δεν του είπαν ΤΙΠΟΤΑ.
Ε, όχι και κύριος! Καραφλομαλαξ ο τρισμέγιστος, μάλιστα.
Ειναι πανω σε παπι, προσεχουν οι αλλοι μη παθει τιποτα αυτος και το καημενο το κοριτσακι....
Δεν είναι ακριβώς παπί το συγκεκριμένο TDM
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]