-
Γιαννη απο τι αμαξι ειναι οι oz ?και τι διασταση?
-
ats υπαρχουν οντως στο βαθος απλα ειναι 3αδες μου φαινετε...για τι αμαξι θελουμε..?
αλεξ μου φαινετε οτι ειναι 14αρες οντως...σιδερενιες πρεπει να πηρε το ματι μου...θα σε παρω τηλ...
οι ζαντες ειναι ολες 4αδες...και η ε21 ειναι 13αρες απο οτι θυμαμαι..
η μαζντα ειναι πενταμπουλωνες..
στελιο οι οζ ειναι για πεζω 205
εσενα λογικα κατι τετοιο θα θελεις που 4χ98
επισης καποιες που ξεχασα εχτες..
-
Ενδιαφέρομαι για τις Ε21 τις 13άρες!
Οι τελευταίες απο Uno δεν είναι;
-
Ο χρήστης volvo164 έγραψε:
Ενδιαφέρομαι για τις Ε21 τις 13άρες!Οι τελευταίες απο Uno δεν είναι;
οι τελευταιες ειναι uno turbo πρωτης γενιας και δευτερης.
οι e21 ειναι 2 4αδες...
υπαρχουν και αυτες που ειναι ολοκαινουριες για e21 kai -02
-
Για την τετράδα με τις 4μπούλωνες Ε21. Μήπως θυμάται κάποιος το καρέ για να σιγουρευτώ;
-
καλως ευχαριστω.αν υπαρχει κατι η βρεθει στην πορεια καντε μια ενημερωση.
-
4χ100 νομιζω
-
ειναι καλου μου φιλου που δεν ασχολειτε με ιντερνετ κλπ τησ εβγαλα φωτο για να του τις βαλω αγγελια αλλα σκεφτηκα επειδη εχει κατι καλα κοματια πρωτα αν θελει κανα συνφορουμιτης
για της φορντ και τησ ε 21 θα ρωτησω τιμη και θα σας πω -
Ευχαριστώ.
-
Αυτές από MAZDA είναι από RX7 FC (έως 91-92).
-
Πωλείται και ίσως κάποιος να ενδιαφέρεται για αυτήν, πρώην προεδρική Mercedes W126 (μπορεί να είναι και W116, δεν είμαι σίγουρος 2-3 φορές την έχω δει από κοντά). Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του Κορωπίου - Βορείων Προαστίων. Θα προσπαθήσω να επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες, φαίνεται πως είναι σε άριστη κατάσταση. Εικάζω πως σύντομα θα μπορεί να βγάλει ιστορικές πινακίδες, αν δεν βγάζει ήδη.
Όπως και να έχει θα προσπαθήσω να μάθω κάτι παραπάνω και ίσως βρω φωτογραφίες. Για να μην παρεξηγηθώ, τυχαία το έμαθα και το μεταφέρω.
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Αν ενδιαφέρεται κανείς για αρκετά καλή DS, χωρίς χαρτιά ας με ενημερώσει.Φυσικά ο Νονός προηγείται, αρκεί να σηκώσει κανένα τηλέφωνο...
Σωθηκε.. αν και οχι απο εμενα.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
βρήκα μέσα στην 'σαβούρα μου' αυτό το ντιστριμπιτερ,είναι magneti mareli με ηλεκτρονική,έχει επάνω του κωδικούς,712245 και SM802AX και είναι δεξιόστροφο,δεν θυμάμαι από τι αυτοκίνητο είναι (μάλλον fiat)
αν κάποιος ενδιαφέρετε να στείλει ΠΜUploaded with ImageShack.us
το μήκος του άξονα που μπαίνει μέσα στο μπλοκ είναι 56mm
Uploaded with ImageShack.us
Αν τον έχεις ακόμα ενδιαφέρομαι άμεσα γιατί τα έπαιξε ο δικός μου και ο bosvh που έχω τώρα είναι για πολλές κλωτσιές. Στείλε μου πμ θες να κανονίσουμε. Ευχαριστώ.
-
Στην Ε.Ο Θεσ/νικης-Εδέσσης λίγο έξω από τα Γιαννιτσά βρίσκεται μια πράσινη Porsche 944 περισσότερο από μια 5ετια. Επειδή ήταν μάντρα πιθανότατα να πουλιέται αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε τόσα χρόνια.
-
Φίλος δίνει μια BMW 520i του 1992 (Ε34) με 52000 χλμ.
Τιμή ανοιχτή και συζητήσιμη. -
-
-
Αν δεν τα έχεις δώσει και αν δεν τα χρειάζεται κάποιος άμεσα, η κονσόλα και τα ηχεία θα με ενδιέφεραν ιδιαιτέρως...
-
Αν δουλεύουν τα οργανάκια, μ' ενδιαφέρει το βολτόμετρο. May I?
-
Και εμένα με ενδιαφέρει η κονσόλα, χαμός!
Βρηκατε κατι?