-
δεν ρωτησα νικολα
-
Καλά δεν με νοιάζει, έτσι το λέω, κουβέντα να γίνεται....
(να και κάτι που δεν με νοιάζει! )
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλά δεν με νοιάζει, έτσι το λέω, κουβέντα να γίνεται....(να και κάτι που δεν με νοιάζει! )
-
Άσχετο, απο τους φίλους Σιτροενάκηδες είχε κανείς παρτίδες με αυτόν? Έχει λέει πολλά πράγματα για ντεσεβοειδή
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Άσχετο, απο τους φίλους Σιτροενάκηδες είχε κανείς παρτίδες με αυτόν? Έχει λέει πολλά πράγματα για ντεσεβοειδήβουνα ολοκληρα αγγελε. Μονο τις ds που εχει ντανιασμενες να δεις...τα 2cv....και ami επισης
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
Άσχετο, απο τους φίλους Σιτροενάκηδες είχε κανείς παρτίδες με αυτόν? Έχει λέει πολλά πράγματα για ντεσεβοειδή
βουνα ολοκληρα αγγελε. Μονο τις ds που εχει ντανιασμενες να δεις...τα 2cv....και ami επισης
Παίζει δηλαδή να έχει και σασί που ψάχνει ο ΄θείος μου;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
βουνα ολοκληρα αγγελε. Μονο τις ds που εχει ντανιασμενες να δεις...τα 2cv....και ami επισης
Παίζει δηλαδή να έχει και σασί που ψάχνει ο ΄θείος μου;
ειναι πιθανο, αν θες να τον ρωτησω
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
ειναι πιθανο, αν θες να τον ρωτησωΤον ξέρεις δηλαδή; Αν θέλω λέει!!! με έχει φάει να του το παραγγείλω από την Αγγλία!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
ειναι πιθανο, αν θες να τον ρωτησω
Τον ξέρεις δηλαδή; Αν θέλω λέει!!! με έχει φάει να του το παραγγείλω από την Αγγλία!
ειναι πελατης μας, τιποτα παραπανω....αλλα αν θες τον ρωταω
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οπως εγραψε κι ο νασσος .....http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=29155......η αγαπημενη μας ξαναπωλειται, για κατι πολυ πιο δυνατο απο τον ιδιοκτητη της
wannabe ορμα να μεινει στην παρεα...ιστορικέ ψήνεσαι για ντόμινο?
(θέλω 6κυλινδρο ρε σεις και ανοιχτό χρώμα)ανετα πουλαγα το δικο μου το ασπρο 2.500eyro για να παρω το μπλε..
-
Στην Αγια Παρασκευη στην συμβολη των οδων Μεσογειων κ Ηπειρου στο ρευμα προς Αθηνα υπαρχει ενα Βενζιναδικο BP.
Εκει πωλειται ενα ΜΙΝΙ 1000 κυβικα πορτοκαλι.
Πηρα τηλεφωνο, το σηκωσε ενας 'παππους' κ μου ειπε οτι ειναι μοντελο '80 (με φως οπισθεν) με 90.000 πραγματικα χλμ αβαφτο.
Το ζητουσε 6.000 ευρω.οποιος θελει τηλεφωνο πμ.ΥΓ το λιγουρευομουν αλλα εχω ενα γνησιο πρωτο χερι του '77 κ ενα δεξιοτιμονο του '80 που περιμενει ξεσαπισμα!
-
Το έχω δει κι εγώ φευγαλέα! Το είδες προσεκτικά; πώς σου φάνηκε; πιστεύεις ότι αξίζει τα χρήματα που ζητάει;
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Το έχω δει κι εγώ φευγαλέα! Το είδες προσεκτικά; πώς σου φάνηκε; πιστεύεις ότι αξίζει τα χρήματα που ζητάει;Δυστυχως φιλε μου κ εγω φευγαλεα το ειδα.
Παντως ειναι 99.9% γνησιο κ οχι 100% γιατι δεν εχει το σωστο σημα στο καπο! (Leyland) -
ραδιο για κλασσικα αυτοκινητα
-
υπάρχει παρατημένο fiat x 1/9 κίτρινο στην κηφισιά.
ενδειαφέρεται κανείς?
Μάριος -
Ο χρήστης istorikos6 έγραψε:
Υπαρχει mercedes w123 230 ασπρου χρωματος, σε πολλη καλη κατασταση ,πρωτο χερι, οποιος ψαχνει κατι τετοιο ειναι ιδανικο. ..
σε αλλη χρονικη περιοδο μπορει να το επαιρνα...αλλα προεχει να δωσω αυτα που εχω και μετα να φτιαξω αυτα που εχω..
και μετα αλλο ενα αυτοκινητο και εκλεισα ειδη εχω παρα πολλα...τιμή?
-
Δεν ξέρω αν πουλιέται καν, απλώς είναι παρατημένο με πινακίδες εδώ και ένα χρόνο περίπου.
Μάριος -
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Άσχετο, απο τους φίλους Σιτροενάκηδες είχε κανείς παρτίδες με αυτόν? Έχει λέει πολλά πράγματα για ντεσεβοειδήοι τιμές του είναι απλά αστείες...(με την κακή έννοια...)
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
Υπαρχει mercedes w123 230 ασπρου χρωματος, σε πολλη καλη κατασταση ,πρωτο χερι, οποιος ψαχνει κατι τετοιο ειναι ιδανικο. ..
σε αλλη χρονικη περιοδο μπορει να το επαιρνα...αλλα προεχει να δωσω αυτα που εχω και μετα να φτιαξω αυτα που εχω..
και μετα αλλο ενα αυτοκινητο και εκλεισα ειδη εχω παρα πολλα...τιμή?
1800 euro αυτοματο σε πολλη καλη κατασταση..
-
Βρηκατε κατι?