-
ΡΙΥ-65**, ΒΟΧ-81**, ΤΚΝ-88**, ΚΑΚ-90**
-
ΙΝΙ-13**
-
XAA 803* Σε Octavia5
ΖΧΗ 642* Σε Corsa -
ΙΗΧ 599* σε Mini One
-
ΝΙΙ 858* σημερα το πρωι σε χαρτινο στη καβαλα
ΚΒΡ 219*
ΙΝΚ 223*( δεν ξερω ποσο παλια πινακιδα εινα αλλα δεν νομιζω να εχω ξαναδει
ΡΜΤ 228*
απο μοτοσυκλετες ΑΒΕ 90*( οι καβαλιωτες να ετοιμαζομαστε για ΑΒΖ λιαν συντομως) -
το ΝΙΙ ειναι 588* λαθος μου.(ειδα τις σημειωσεις μου)
-
ΙΗΧ 60** αλλά γενικά τα έχω μπερδέψει με τις αθηναικές οπότε θα εκτιμούσα πολύ μια ανανέωση στην πρώτη σελίδα
Κατά τα άλλα δίκυκλα:
ΡΗΑ 90*
και **ΙΝΙ **414 το οποίο έφτασε μέχρι την Αθήνα. -
ΡΑΟ 831* σε Mercedes 200 και 2 ΡΑΟ 832* και τα 2 σε Toyota Rav4 στην αρχή και στο τέλος της δεκάδας (και τα 3 από κλάδο Αμαλιάδας).
Από δίκυκλα ΗΑΑ 74*,κλάδος Πύργου.ΚΧΥ 227* σε Renault Scenic με πλαίσιο από Αθήνα (Renco A.E.).
IKM 937* σε Opel Astra,ΙΚΜ 988* σε Mini και ΙΚΜ 997* σε Toyota Rav4.
ΕΜΚ 799* σε Lexus RX400.
ΚΜΝ 749* σε Fiat Punto (επαγγελματικό). -
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
ΚΧΥ 227* σε Renault Scenic με πλαίσιο από Αθήνα (Renco A.E.).H Renco ήταν η αντιπροσωπεία στην Πάτρα. Μήπως εννοείς ΡΕΝΚΑ?
Λογικά θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα πρώτα ΙΚΝ.
Υ.γ: μια ανανέωση στην 1η σελίδα θα εξυπηρετούσε.
-
Μεσοβδόμαδα ΙΚΜ-998*
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
ΚΧΥ 227* σε Renault Scenic με πλαίσιο από Αθήνα (Renco A.E.).
H Renco ήταν η αντιπροσωπεία στην Πάτρα. Μήπως εννοείς ΡΕΝΚΑ?
Λογικά θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα πρώτα ΙΚΝ.
Υ.γ: μια ανανέωση στην 1η σελίδα θα εξυπηρετούσε.
Renco A.E. έγραφε και δίπλα είχε τηλέφωνο Αθήνας.
-
NHY - 414* (χάρτινο) σε Seat Ibiza
-
ATH 4802 σε Opel Astra
-
XNX-639*
-
Η ανανέωση στο πρώτο ποστ έγινε! Ελπίζω να μείνετε ικανοποιημένοι. Έφτιαξα τους συνδέσμους στο
τέλος, έβαλα τα αποθέματα σε όλες τις διευθύνσεις. Όμως η τόσο ελλιπής ακόμα λίστα στις κόκκινες με
πονάει, ιδίως τη στιγμή που εμφανίζονται συνεχώς κι άλλοι νέοι κλάδοι: φαίνεται ότι σύντομα θα γεμίσει ο
τόπος από ΚΧΧ…ΚΙΖ-6209, σε δίκυκλο ΑΗΥ 800.
ΕΥΒ 2900 η πρώτη τετράγωνη της Λευκάδας σε Πινίν. Το είδα από μπροστά και για ένα δέκατο
δευτερολέπτου νόμισα πως ήταν εκτός σειράς.Ταξίδι (31/8) από Αθήνα για Ξάνθη και…
ΒΟΧ-7839 αλλά και ένα 7932 που μου φάνηκε εκτός σειράς γιατί ήταν σε Golf R32.
ΤΚΝ-8780
ΡΙΥ-5966Από κόκκινες (31/8 και πάλι):
ΡΑΥ-1543 σε Captiva, σύμφωνα με τις κατανομές είναι από Σπάρτη, όπως και το ΜΟΟ-700* που ανέφερε
ο BILL33, ποιο άραγε να είναι το πιο πρόσφατο;
ΡΑΥ-3750 από Λαμία
ΚΧΥ-5942 ίσως από Λάρισα
ΚΧΥ-7122 σε νέα Mercedes C
ΚΧΥ-8410 και 8425 μάλλον από Καρδίτσα
ΚΧΧ-2980 σε χαρτί: το μόνο καλό που έχει η χαρτοκατάσταση της Θεσσαλονίκης είναι πως ξεχωρίζουμε
έτσι τι δίνει
ΜΗΟ-9776Στην Ξάνθη δίκυκλο που μάλλον παραδιδόταν στις 4/9 με ΑΗΥ 740: άλμα σε σχέση με τα 2** που έβλεπα
τον Ιούνη πριν φύγω. Δεν τίθεται θέμα να δόθηκαν τα ενδιάμεσα αλλού, έχω δει πολλά από αυτά.
Φαίνεται πως ο ρυθμός εδώ από το 100 ανά μήνα, ξέφυγε στο 200 το καλοκαίρι, άραγε συνέβη κάτι τέτοιο
και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας;…λοιπόν μπήκα στο http://www.seaa.gr και είδα τις ταξινομήσεις των δικύκλων: εντυπωσιακή άνοδος τον
Ιούλη παντού, στη Θράκη πουλήθηκαν τα διπλάσια σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, άρα…Τηλεφωνική επικοινωνία με Μοίρες: μετά το ΗΚΟ-2999 ακολουθεί η χιλιάδα ΗΚΟ-4000/4999 κι έτσι
λύνεται το «μυστήριο» γιατί το Ηράκλειο ξεκίνησε από το ΗΚΟ-5000 ενώ από το Αρκαλοχώρι μου είχαν πει
πως είχαν πάρει μόνο ΗΚΟ-3000/3999. Εκεί που λύσαμε ένα όμως δημιουργήθηκε άλλο μυστήριο: ρώτησα
και για τις κόκκινες, οι Μοίρες δίνουν τώρα ΡΑΙ-81**. Τότε όμως τι διάολο δίνει το Ηράκλειο;Απαντήσεις σε παλιότερα ποστ:
@rafi: γύρω στο ΧΝΧ-58 πρέπει να έδιναν τα Χανιά στα τέλη Ιουλίου. Τελικά στα ΙΚΜ-8*** δεν υπήρχε
άλμα, αυτό φάνηκε από τις παρατηρήσεις αλλά δεν ήταν και λογικό αφού τρέχει ακόμα ο κλάδος των
επαγγελματικών κάπου στο ΙΚΜ-68**. Είναι όντως σπαστικό το μπέρδεμα των συνδυασμών αλλά απείρως
προτιμότερο από τα χαρτιά αντί πινακίδων, όχι;@MaskGr,www2000: το ΡΑΕ-95 πρέπει να δείχνει το νέο κλάδο που ξεκίνησε στο Αμύνταιο. Μοιάζει πολύ
πιθανό να φτάνει ως το ΡΑΕ-9999, αλλά δε θα μάθουμε σίγουρα παρά μόνο όταν φτάσει η Φλώρινα στο
9499, δηλαδή στα τέλη περίπου του 2009…εκτός βέβαια αν μάθει κανείς κάτι παραπάνω από τις
διευθύνσεις.@arielis: οι πράσινες πινακίδες που ανέφερες στις 19/8 είναι ελληνικές αλλά δεν έχω ιδέα για το λόγο
ύπαρξής τους.@www2000: ΜΟΥ-8650 είναι από Αθήνα (κέντρο) τουλάχιστον διετίας. Για τα Δωδεκάνησα έχεις δίκιο,
πρόσθεσα στο πρώτο ποστ διευκρινιστικά σχόλια για την κάθε περιοχή. Για τα άλματα που αναφέρεις στην
Κω να ξέρεις πως οφείλονται στο γεγονός ότι τα υπόλοιπα νησιά στο σύνολό τους παίρνουν αρκετά
νούμερα από την Κω, ενώ στη Ρόδο η διαφορά με τα υπόλοιπα νησιά πρέπει να είναι πολύ μεγάλη. Τα
βόρεια Δωδεκάνησα παίρνουν νούμερα από τη διεύθυνση στην Κω αλλά όχι συνεχόμενα αφού δεν υπάρχει
άλλος κλάδος στα ΚΧ* εκτός από τον κύριο στην Κω. Η Τήλος με βάση τη θέση της στο χάρτη θα πρέπει να
παίρνει ΚΧ* στο βόρειο τμήμα και ΡΟ* στο νότιο… (πλάκα κάνω φυσικά).Πολύ σωστή η παρατήρησή σου για τα ΙΝΙ και ΙΝΧ, ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ όταν είδα την
παρατήρηση και τα αποθέματα στις κατανομές. Βέβαια αν συνεχίσουν να το δίνουν, όταν φτάσουν στο
σημερινό τέλος των αποθεμάτων (ΙΝΙ-7999, το φθινόπωρο του 2009) θα πρέπει να έχει ήδη τυπωθεί το
υπόλοιπο ΙΝΙ, ίσως και ολίγη από ΙΝΝ…παρόλο που το απόθεμα των Ιωαννίνων είναι τεράστιο και η
επόμενη κατανομή δεν θα έπρεπε να τους δώσει τίποτα.Λοιπόν το ΙΝΙ και σε δίκυκλο πριν το ΙΝΧ δείχνει νομίζω πως αποφάσισαν να δώσουν το απόθεμά τους
αλφαβητικά, κάτι που με αρκετή επιτυχία είχε καταφέρει και το Ηράκλειο με τα ΗΡ* στα αυτοκίνητα
αγνοώντας τη λογική των εξαιρούμενων συνδυασμών… Επίσης κάτι τέτοιο ίσως συνέβη και στα δίκυκλα
των Τρικάλων, μετά το ΤΚΤ δίνεται το ΤΚΙ και θα ακολουθήσουν ίσως αλφαβητικά οι τυπωμένοι
εξαιρούμενοι και στο τέλος το ΤΚΧ.Το ΥΝΝ είναι απαίσιο όπως και όλοι οι συνδυασμοί με διπλά (συνεχόμενα ή μη) γράμματα. Ακόμα πιο
χάλια θα πρέπει να είναι το ΙΝΙ.@pjathan: το ΜΟΥ-432* που ανέφερες σε 318 στις 22/8 έμοιαζε πρόσφατο; Εντωμεταξύ εγώ είδα
ΜΟΥ-402* σε παλιά Μερσεντές C, η πινακίδα ήταν ταλαιπωρημένη άρα μάλλον παλιά. Τα ίχνη των
ΜΟΥ-4000/5900 είχαν χαθεί αλλά τώρα αρχίζουμε σιγά-σιγά να τα βλέπουμε. Είναι σαφές ότι από 4501
και μετά άρχισαν πρόσφατα να δίνονται κάπου στην Αθήνα. Το ΡΑΟ-308* που είδες σε 308 απλώς
αποκλείεται γιατί τα ΡΑΟ-3*** δόθηκαν όλα στη Θεσσαλονίκη από το 1994 ως το 1996.@BILL33: το **-815 που είδες στις 22/8 σε…σακούλα μπορεί να ήταν εκτός σειράς ΤΡΖ-3815 ή κάνα
ΑΚΗ-3815 ή κάτι από Αθήνα. Το ΡΑΟ-724 είναι πρόσφατο από Βοιωτία…εκτός αν είδες 742 που είναι από
Αρκαδία, πάλι σχετικά πρόσφατο.@D1FF: δεν κολλούσε έτσι κι αλλιώς να έχει πάρει η Λαμία όλο το ΙΝΧ. Νέα κατανομή από το υπουργείο θα
έχουμε όταν οριστικοποιηθεί ο προμηθευτής της επόμενης παρτίδας, λογικά μέσα στο φθινόπωρο, μόλις
έχω σχετικά νέα θα σας ενημερώσω. Για τα αυτοκίνητα δεν υπάρχει πρόβλημα προς το παρόν, αν
εξαιρέσουμε φυσικά τη Φθιώτιδα και την ανατολική Αθήνα. Στα δίκυκλα είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα
πάλι λόγω κακής κατανομής που χτυπάει πολύ περισσότερες περιοχές όπως βλέπει κανείς και στο πρώτο
ποστ, σίγουρα ήδη τη Μεσσηνία και την Αργολίδα, ήδη ή πολύ σύντομα το Βόλο και αλλού. Όντως το ΕΗΟ
61* δείχνει ένα άλμα που μάλλον οφείλεται σε νέο κλάδο στα δίκυκλα της βόρειας ή της νότιας Εύβοιας
από ΕΗΟ 500 ως 599 (ή 501 ως 600…). Δύσκολα βγάζουμε άκρη με αυτά…αν και οι υπάλληλοι σε Αλιβέρι
και Ιστιαία είναι πρόθυμοι να απαντήσουν σε σχετικές ερωτήσεις από το τηλέφωνο. Με τον ίδιο τρόπο θα
μάθουμε τι θα ακολουθήσει μετά τα ΧΑΑ-8000 και 7000 αντίστοιχα.@vasgti: το ΚΧΧ-191* μάλλον δείχνει άλλον ένα νέο κλάδο στην Αττική. Χαμός!
@tzortzis: ένας λόγος παραπάνω αφού ήταν ευγενική να τη ρωτήσεις όσα περισσότερα γίνεται… Δεν
πειράζει όμως, θα δούμε σύντομα τι παίζει από κόκκινες στην Καβάλα, αφού είμαι κι εγώ πλέον εκεί
κοντά. Κι εγώ είδα ΡΜΒ 2*, μετά το ΡΜΧ ξεκίνησε στα δίκυκλα ο πρώτος από τους (πολλούς)
εξαιρούμενους συνδυασμούς της Δράμας. Η οποία Δράμα πήρε πάλι κεφάλι από την Ξάνθη στα αυτοκίνητα.@samatistas: εντυπωσιακή παρατήρηση το ΜΟΙ-635* σε Τιγκουάν. Αφού η Λαμία δίνει τώρα τα ΡΑΥ-3601 ως
3900 και βρίσκεται τώρα κάπου στη μέση, με τα ΜΟΙ-6251 ως 6400 να αντιστοιχούν στην προπροηγούμενη των
ΡΑΥ κατανομή, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως τα ΜΟΙ δίνονται στην Αταλάντη.@ss500: ΜΗΟ-215* είναι από Γιάννενα. Τα ΜΗΟ-87,88 νόμιζα πως αντιστοιχούν σε κάποιον κλάδο της Αττικής
αλλά από τις αναφορές σου μοιάζει να είναι είτε Χαλκιδική είτε ανατολική Θεσσαλονίκη. Θα δούμε… Έχουν
μείνει ελάχιστα SS500 σαν αυτό της φωτογραφίας σου. Είναι κοντό; Πρέπει να υπάρχουν στην Πάρο ακόμα
τέτοια.@samatistas,pjathan: ΚΧΥ-2301 ως 2400 πρέπει να είναι από Πάτρα, το 227* μάλλον είναι κι αυτό από εκεί.
-
ΡΑΟ 830* από κλάδο Αμαλιάδας ήταν,αλλά το έγραψα βιαστικά και τα έκανα μαντάρα.
Το ΜΟΥ 432* δεν μου φάνηκε πρόσφατο.
Το ΚΧΥ 227* είναι όντως από Πάτρα.mea culpa
-
ΥΝΝ 206. Α βέβαια δεν είναι καινούργιο αλλά τέτοιο αμάξι δεν το συναντάς εύκολα. Maybach με πινακίδες ΙΗΟ το είδα όταν πήγαινα για το στρατόπεδο!!! με το που την είδα έπαθα κάτι
-
ΕΗΟ 69*
Οι ρυθμοί στα δίκυκλα όπως είπε και ο thaliarque φαίνεται να τρελάθηκαν. -
Αλήθεια thaliarque υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε άκρη με τις πινακίδες στα 50ρια?? έχω δει πολλές πινακίδες που είτε υπάρχουν και στα αυτοκίνητα ακριβώς οι ίδιες ή πρόκειται να βγουν. Αν μπορείς να μας δώσεις τα φώτα σου για το τι κυκλοφορεί στα 50ρια θα βοηθούσες αρκετά
-
MEH-150*
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008