-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
δεν μιλάω για το αλμα από το 62** στο 80**, αλλά για το ρυθμό που έπιασε η Χαλκίδα.
Μεχρι πέρσι, τα Χανιά με τις 6000 πινακίδες το χρόνο, ηταν αισθητα πιο γρήγορα από την Χαλκίδα, ενώ φέτος όχι μόνο επεσαν τα Χανιά, αλλά ανεβηκε πολύ η Χαλκίδα,πρόπερσι και πιο παλιά δίναν σίγουρα κάτω από 6000 νούμμερα το χρόνο σε όλους τους κλαδους της ΧαλκίδαςΑnyway δεν ξέρω! Υπάρχει περίπτωση ο ΣΕΑΑ να δίνει στατιστικά ταξινομήσεων ανά νομό?
Αυτό πιστεύω πως είναι το πλέον ακριβές!
Πάντως όπως είπα από το ΧΑΡ και μετά ( ΧΑΡ,ΧΑΤ,ΧΑΧ ) είναι περίπου 1.5 χρόνος για να γίνει αλλαγή συνδυασμού!
Πάντως έχε υπ όψιν σου ότι σε ότι αφορά τον κεντρικό κλαδό ( Χαλκίδα ) ξέρω περιπτώσεις ανθρώπων ( αρκετές ) που αγοράζουν αυτοκίνητα πινακιδωμένα από Αθήνα για τους λόγους το ότι η Αθήνα είναι πολύ κοντά και το ότι βρίσκουν συμφερότερες προσφορές στις μεγάλες αντιπροσωπίες της Αθήνας σε σχέση με τις μικρές τοπικές! -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
δεν μιλάω για το αλμα από το 62** στο 80**, αλλά για το ρυθμό που έπιασε η Χαλκίδα.
Μεχρι πέρσι, τα Χανιά με τις 6000 πινακίδες το χρόνο, ηταν αισθητα πιο γρήγορα από την Χαλκίδα, ενώ φέτος όχι μόνο επεσαν τα Χανιά, αλλά ανεβηκε πολύ η Χαλκίδα,πρόπερσι και πιο παλιά δίναν σίγουρα κάτω από 6000 νούμμερα το χρόνο σε όλους τους κλαδους της ΧαλκίδαςΑnyway δεν ξέρω! Υπάρχει περίπτωση ο ΣΕΑΑ να δίνει στατιστικά ταξινομήσεων ανά νομό?
Αυτό πιστεύω πως είναι το πλέον ακριβές!
Πάντως όπως είπα από το ΧΑΡ και μετά ( ΧΑΡ,ΧΑΤ,ΧΑΧ ) είναι περίπου 1.5 χρόνος για να γίνει αλλαγή συνδυασμού!
Πάντως έχε υπ όψιν σου ότι σε ότι αφορά τον κεντρικό κλαδό ( Χαλκίδα ) ξέρω περιπτώσεις ανθρώπων ( αρκετές ) που αγοράζουν αυτοκίνητα πινακιδωμένα από Αθήνα για τους λόγους το ότι η Αθήνα είναι πολύ κοντά και το ότι βρίσκουν συμφερότερες προσφορές στις μεγάλες αντιπροσωπίες της Αθήνας σε σχέση με τις μικρές τοπικές!Υπαρχουν ανα γεωγραφικό διαμέρισμα, αλλά και ανα νομο να υπήρχαν, δεν εχει νόημα γιατι λείπουν τα μεταχειρισμένα και οι αλλαγές πινακίδας, μόνο για τα καινούρια υπαρχουν στοιχεία. Ο thaliarque ειχε πρόσβαση σε λεπτομερέστερες λίστες, όπως ταξινομήσεις καινούριων ανα νομό, η ταξινομήσεις diesel ανα νομο, αλλά τωρα δεν ξέρω τι γίνεται..Τέτοια στατιστικα στοιχεία θα ηθελα πολύ να τα ειχα..
-
ΑΗΜ-2249 έτοιμο να παραδοθεί, ΚΟΜ-1566, ΚΧΥ-649* σε νέο X-Trail από Κατερίνη.
Ο ρυθμός της Χαλκίδας όντως έχει αυξηθεί, θα επανέλθω με περισσότερα στοιχεία. Στοιχεία ταξινομήσεων
κατά νομό σίγουρα υπάρχουν, δεν έχω πρόσβαση, απλώς κάποιο πουλάκι μου τα σφύριξε 1-2 φορές πριν
αποχωρήσει από το φόρουμ. -
ΕΕΝ-559* σημερινή ταξινόμιση στην Έδεσσα σε Colt
-
Λοιπόν...και το πρώτο ΙΚΕ:
ΙΚΕ 126* σε νέο Audi A4.
-
Κι άλλο ΙΚΕ 106*
Ανανέωσα το πρώτο ποστ. -
το πρωτο μου ΚΡΝ-157* σε αγροτικο 15αετιας
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
....Στοιχεία ταξινομήσεων κατά νομό σίγουρα υπάρχουν, δεν έχω πρόσβαση, απλώς κάποιο πουλάκι μου τα σφύριξε 1-2 φορές πριν αποχωρήσει από το φόρουμ.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να δούμε αυτά τα στοιχεία!
Γενικά πάντως οτιδήποτε στατιστικό στοιχείο σε πιο εξειδικευμένη μορφή πρέπει να ματώσεις για να το βρεις σ αυτή την χώρα! -
ΕΕΝ-463* σημερινή ταξινόμιση στα Γιαννιτσά σε υβριδικό Civic
-
ΑΖΒ 504* σε λευκή BMW 120d.
-
Σήμερα 2 αυτοκίνητα με ΙΜΒ 937*
1 σε Fiat 500 και 1 σε Ford Mondeo.
-
IKN-137* σε i10, στην Α. Γλυφάδα
-
ΑΗΜ-2269 με σακούλες στα καθίσματα. ΚΚΚ 11* σε δίκυκλο από Κομοτηνή λογικά, να δω όμως τι θα
πάρει και από που η Ξάνθη μόλις τελειώσουν εδώ τα ΑΗΥ (σε ενάμιση μήνα περίπου) αν δεν προχωρήσουν οι
νέες προμήθειες σε πινακίδες: προβλέπω κάτι σε ΚΚΜ, παίζει όμως και ΡΜΖ.Χθες όταν έστελνα το ΑΗΜ-2249 δεν ήμουν σίγουρος αν θυμόμουν καλά για το 9, νόμιζα πως μπορεί να είναι 7.
Σήμερα όμως είδα το ΑΗΜ-2247 σε άλλο αυτοκίνητο. Είναι μικρή η Ξάνθη! -
ΗΚΡ 717* SUVκάτι, εξω απο την εκθεση της Mazda
-
ΙΜΒ-8296 επαγγελματικό εδώ:
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=1999
-
ΚΙΖ-636* και ΚΙΖ-686* το ένα απο Γουμένισσα,αλλά δεν κατάλαβα ποιό,μάλλον το δεύτερο.Σέ κόκκινες παλιά ΜΟΟ-99 και ΜΟΥ-10,ΚΧΟ-88 ως 8999,ΚΧΥ-415* ως 429*,και τα πιό πρόσφατα ΚΧΥ-707* αν θυμάμαι καλά και ΚΧΥ-733* αν και το 707* μου φαίνεται πιο πρόσφατο.Είδωμεν..
ΚΙΚ-66*
-
ΙΗΧ 62 κάτι, το είδα πριν αρκετό καιρό
-
XAA 8100 Παρά 1 Σε Corsa
-
ΡΑΙ 633* VW Beetle χωρίς πλαίσιο.
ΚΧΥ 535* σε Nissan αμερικάνικο μοντέλο (δεν κατάλαβα ποιό).
ΙΜΒ 922* σε BMW 320.Επίσης στα δίκυκλα από κλάδο Αμαλιάδας ΗΑΙ 65* σε ''γουρούνα''.
Μεγάλο άλμα ή μου φαίνεται; -
ΝΙΙ 594* χάρτινο, Colt
Πινακίδες κυκλοφορίας 2008