KTE - 9894 στο νέο Ford Focus αντιπροσωπείας (Προσωπικά δεν μ'άρεσε καθόλου...)
Latest posts made by maskgr
-
RE: Πινακίδες κυκλοφορίας 2011
-
RE: Πινακίδες κυκλοφορίας 2011
Καλή χρονιά να έχουμε και χρόνια πολλά!
Ήμουν Καστοριά για τις γιορτές, οι συνδιασμοί προχωρούν βασανιστικά αργά...ΚΤΕ-9727
-
RE: Πινακίδες κυκλοφορίας 2010
Η Κοζάνη ξεκίνησε να μοιράζει ΚΖΧ -**** δεν πρόλαβα να δω καν αριθμούς . Το αυτοκίνητο ήταν ένα λευκό Corsa.
-
Στη Θεσσαλονίκη ΚΤΖ-4662, προφανώς κατανομή που δίνεται στην Πτολεμαϊδα σωστά;
-
thaliarqueΣωστές οι υποθέσεις του www2000! Ωστόσο νομίζω πως είναι υπερβολικό να πάρει από το ΚΤΖ-1000 η Κοζάνη,
γιατί η Καστοριά κοντεύει σε αυτό το νούμερο, ίσως μάλιστα το δώσει φέτος. Εντωμεταξύ η επόμενη
κατανομή είναι προ των πυλών, η Κοζάνη αργά ή γρήγορα θα πάρει τα ΚΖΧ της ενώ η Καστοριά δεν παίρνει
τίποτα. Μάλλον εκτός σειράς είναι λοιπόν αλλά μπορεί να έχει γίνει η έκπληξη και να έχει πάρει η Κοζάνη
μία (το πολύ) ακόμα χιλιάδα, ΚΤΖ-1000/2000. Θα δούμε.Παιδιά δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να έχουν δοθεί στην Κοζάνη από την αρχή όλες οι πινακίδες ΚΤΖ. Είμαι 2 εβδομάδες Καστοριά και δεν έχουμε ανέβει πάνω από το ΚΤΕ- 92**. Επίσης είδα και δυο-τρία ΚΤΖ 12** που με παραξένεψαν γιατί είναι τελείως εκτος σειράς. Σε πρόσφατο ταξίδι στη Φλώρινα πέτυχα και ΚΤΖ-402*. Οπότε μετά τα ΚΤΕ να περιμένουμε ΚΤΖ-2001 για τις ταξινομήσεις της Καστοριάς;
-
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!
Αποθέματα της Καστοριάς σε ΚΤΖ δίνονται σε Κοζάνη;
Κατα τ'άλλα
ΚΤΖ - 10** (ίσως εκτός σειράς)
ΡΑΖ - 111*