Σε φορα του εξωτερικου γραφουν οτι ο Marmorini ετοιμαζεται να ακολουθησει τον Ντομενικαλι... συν οτι ο 059/3 βρισκεται στο 100% της αποδοσης του
Latest posts made by d1ff
-
RE: Διάφορα Νέα - Ιούνιος 2014
-
RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....
Το αλλο δε κουλο σε σχεση με το τσμεδε (το οποιο δεν ξερω κατα ποσον ισχυει βεβαια ) ειναι το εξης :
Εισαι πχ ασφαλισμενος 15 ετη και επιθυμεις να διαγραφεις γιατι την ειδες καλλιτεχνης , τραγουδιστης whatever τελοσπαντων , εαν και εφοσον σε αφησουν να διαγραφεις και μετα απο 5 πχ ετη επιθυμεις να επιστρεψεις στο τσμεδε τοτε πρεπει να σκασεις αναδρομικα την 5ετια για την οποια δεν ησουν στην ασφαλιση του
Btw εχει ερθει σε κανεναν το ειδοποιητηριο για τις εισφορες του A 6μηνου 2014 ? -
RE: Διάφορα νέα - Δεκέμβριος 2013
Φημων συνεχεια ...
Ακουγεται πως η Renault δοκιμασε τον Energy F1 V6T σε ενα μονοθεσιο Formula Renault 3.5 κεκλεισμενων των θυρων στο Magny Cours -
RE: Carspotting [#7]
Αν το R8 εχει πινακιδες 1040 τοτε κυκλοφορει αρκετα συχνα και εδω
-
RE: Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)
Ο χρήστης pik. έγραψε:
αν ποτε το αγοραζα,σε 20 χρονια απο σημερα μεταχειρισμενο,θα το επαιρνα κιτρινο...
κwλ@r@.....
ποσο ομορφο ειναι ρε γμτ...
+1000 Σπανια επιλογη το κιτρινο στα μεγαλα 12κυλινδρα
-
RE: Γρήγορα αυτοκίνητα που..δεν τους φαίνεται
Renault Clio Mk1 1.8 16V , 137 ps , 0-100 σε 8.0 sec
-
RE: Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]
Χθες χάσαμε το 1 από τα 5 σκυλιά μας και δυστυχώς την πιο μικρή σε ηλικία (6,5 χρονών - ημίαιμο toy fox terrier)
Βασανιστήκαμε όλοι μας 1 εβδομάδα και τελικά της κάναμε ευθανασία.
Η αιτία ήταν λέμφωμα που απ΄ ότι μου είπε ο κτηνίατρος είναι εξαιρετικά σπάνιο στους σκύλους , μέχρι και μετάγγιση αίματος της κάναμε αλλά οργανισμός της δεν μπορούσε να το δεχθεί.
Την είχα βρει στο στρατόπεδο που υπηρετούσα αδέσποτη και με την πρώτη ματιά κατάλαβα πως ήταν 'το σκυλί μου'.
Την πήρα σπίτι μου από το 2007 μέχρι και χθες που μας άφησε.
Θέλω να πιστεύω ότι η Ευτυχία μου (έτσι την φωνάζαμε) θα τρέχει ανέμελη στον παράδεισο... μαζί με τα άλλα δυο σκυλιά που είχαμε παλαιότερα , τον Σωκράτη και την Κλειώ.
Είναι βαριά η απώλεια που νιώθω... -
RE: Πινακίδες κυκλοφορίας 2013
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
IPB 9985 corsa van*
XAO 4005 V40- τι ειπαμε δινει μετα?
Δεν είπαμε! Αλλά παίζουν ΙΡΕ-9001, ΙΡΖ-1000 ή ακόμα και κάτι από ανακατανομή (πιο απίθανο αυτό). Επειδή είναι μικρό
το απόθεμα στην Αγία Παρασκευή δε νομίζω πως θα δεσμεύσουν χιλιάδα για τα επαγγελματικά, ίσως 500 ή και λιγότερα.Εντωμεταξύ έχω δει δυο φορές το ΧΑΟ-4004...
Εγώ δεν έχει δει ακόμη ΧΑΟ 40**
ΧΑΟ 3127 Clio 4 χθες βράδυ