-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Skye ξέρεις κάποιο μέλος της χρυσής αυγής προσωπικά;Φυσικα. Γνωριζω καποια ενεργα μελη αλλα και 2-3 που το παιζουν χρυσαυγιτες for the lulz, οπως γνωριζω κοσμο απ'τους περισσοτερους πολιτικους χωρους. Δεν πιστευω να νομιζεις οτι στην καθημερινοτητα μου αν με καποιον διαφωνω σε καποια πραγματα παιζω ξυλο μαζι του ή του κοβω την καλημερα, ετσι;
Αναρωτιεμαι πραγματικα επειδη με εχουν ξαναρωτησει κατι τετοιο στο φορουμ . Εσυ πας για καφε πχ μονο με ατομα που συμφωνεις απολυτως; -
Εγώ δεν πίνω ποτέ καφέ... για ποτά πάω όμως μόνο με όσους συμπαθώ καθώς δεν έχω όρεξη να ακούω βλακείες (και όχι δεν είμαι δεξιός).
ΥΓ: Τον Κολλιό τον ξέρεις;
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
** αυτό που υπάρχει κατά το έπος του 40΄είναι ότι μεγάλο μέρος του λαού που πολέμησε για την πατρίδα, αριστερών πεποιθήσεων ήταν. Όπως και απο την άλλη η δεξιά χρησιμοποίησε τον όποιο πατριωτισμό πρός δικός της όφελος και όχι γιατί πίστευε σε μια πατριωτική ιδεολογία.**
E.... που ακριβώς το γράφει αυτό ;;;; Πάνω που νόμιζα πως τα είχα ακούσει όλα ήρθε κι αυτό να με αποτελειώσει.
Να σε πληροφορήσω ότι η δεξιά ιδεολογία - μεταξύ άλλων - πρεσβεύει την πίστη και την αφοσίωση στην πατρίδα και το έθνος κατά τι παραπάνω θα προσέθετα από τον - έτσι κι αλλιώς - διεθνιστικό αριστερισμό και τον σοσιαλισμό. Τα έχεις κατά πως φαίνεται λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σου ή διαβάζεις 'παράξενες' πηγές.
Θα ήθελες να μοιραστείς και μαζί μας από προκύπτει ότι...το μεγάλο μέρος του 'λαού' που πολέμησε κατά το έπος του 40 ήταν αριστερών πεποιθήσεων;Όχι φίλε μου, δεν τα έχω μπερδεμένα. Πρώτο γιατί ο πατριωτιμός δεν έχει ιδεολογικό κάλυμμα. Δεύτερον γιατί η δεξιά χρησιοποίησε τον πατριωτισμό όπως και η χούντα, κοινώς για δικά της συμφέροντα. Όπως σήμερα η ίδια δεξιά χρησιμοποιεί την παγκοσιοποίηση, υποβαθμίζοντας ή και δαιμονοποιόντας την αξία του έθνους κράτους. Αν στο παρελθόν πρέσβευε την 'πρεσβεύει την πίστη και την αφοσίωση στην πατρίδα και το έθνος' όπως λές να σαι σίγουρος ότι δεν έγινε μόνο για λόγους ρομαντισμού όπως θεωρείς. Όπως δεν σημαίνει ότι ο διεθνισμός των αριστερών σημαίνει ντε φάκτο 'αρνησιπατρία'. Τέλος στο 40΄είσαι σίγουρος ότι στο μέτωπο πήγαν μόνο οι δεξιοί;
-
Απορώ πως ακομα γραφετε για ιδεολογίες οταν οι άλλοι 'τρώνε' ή εχουν εξασφαλίσει και τα δισεγγονά τους.
Για ρωτήστε τους ,βαση ποιάς ιδεολογίας ακονησαν τις μασέλες τους. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Απορώ πως ακομα γραφετε για ιδεολογίες οταν οι άλλοι 'τρώνε' ή εχουν εξασφαλίσει και τα δισεγγονά τους.
Για ρωτήστε τους ,βαση ποιάς ιδεολογίας ακονησαν τις μασέλες τους.Tωρα μας ξενερωσες ! Την ειχα καταβρει με τα πολιτικο-ιδεολγικα (Το μονο που δεν γραφτηκε ακομα ειναι οτι ο Καραϊσκακης ηταν δεξιος με αριστερες πεποιθησεις διοτι μπλα μπλα μπλα....)
''εδω καραβια χανονται, βαρκουλες αρμενιζουν...'' , παντως με δυο κουβεντες τα ειπες ολα!! -
Για ρωτήστε τους ,βαση ποιάς ιδεολογίας ακονησαν τις μασέλες τους.Εμ.... αυτό ακριβώς λέμε Κάποια ιδεολογία πασάρουν και ακονίζουν τις μασέλες τους
Μήπως αυτή είναι πρόβλημα λοιπόν ; -
Για ρωτήστε τους ,βαση ποιάς ιδεολογίας ακονησαν τις μασέλες τους.Όπως μου είχε πει και ο πατέρας μου παλαιότερα, το 5χίλιαρο δεν έχει χρώμα...
Δες που συμφωνούμε...
-
Δωρεά σκάφους σε Καλύμνιο καπετάνιο που έχασε το δικό του σε θαλασσοταραχή όταν προσπάθησε να μεταφέρει άρρωστο στρατιώτη.
http://www.enkripto.com/2010/03/blog-post_2456.html -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Δωρεά σκάφους σε Καλύμνιο καπετάνιο που έχασε το δικό του σε θαλασσοταραχή όταν προσπάθησε να μεταφέρει άρρωστο στρατιώτη.
http://www.enkripto.com/2010/03/blog-post_2456.htmlαναμενόμενο... αυτό θα ήταν το σωστό αλλωστε...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://www.enkripto.com/2010/03/blog-post_2456.htmlαναμενόμενο... αυτό θα ήταν το σωστό αλλωστε...
αναμενόμενο δεν ήταν
πολύ σωστή κίνηση όμωςο δκτης του ΤΕ τι διάολο είχε πάει να κάνει με τον ασθενή;
-
ο ηγητορας παει παντα με τους στρατιωτες του
-
http://www.defencenet.gr/defence/index. ... &Itemid=52
Έτσι για να ξυπνάΤε μερικοί που πιστεύετε ότι εδώ στα Μπαλκάνια δεν έχουμε θέματα και είναι προϊόν φαντασίας ορισμένων.. εθνικιστών... και πολεμοκάπηλων.
Για ψάξτε και δείτε τους εξοπλισμούς των Τούρκων τα τελευταία 10 χρόνια. Όλα επιθετικής φύσης. Απλά σημειώνω: νέα αποβατικά, νέες γέφυρες διάβασης υδάτινων κωλυμάτων... Αυτά δεν χρειάζονται για τους Κούρδους, ε?? -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Όλα επιθετικής φύσης. Απλά σημειώνω: νέα αποβατικά, νέες γέφυρες διάβασης υδάτινων κωλυμάτων... Αυτά δεν χρειάζονται για τους Κούρδους, ε??Μα τι λες τωρα? Εισαι σοβαρος? Τα αποβατικα και τις γεφυρες τα θελει ρε συ για τις ειρηνευτικες επιχειρησεις στο Afghanistan! Μην βλεπεις παντου φαντασματα
-
-
Αντρες ζητούν απελπισμένα ισότητα στο στρατό
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://news247.gr/a/4!127272Αντρες ζητούν απελπισμένα ισότητα στο στρατό
Γυναίκες στα ΤΘ είναι κακόγουστο αστείο!!! Η μυική δύναμη που απαιτείται ξεπερνάει πολλές φορές αυτή ορισμένων ανδρών... Ευτυχώς δεν τα πρόλαβα αυτά...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γυναίκες στα ΤΘ είναι κακόγουστο αστείο!!! Η μυική δύναμη που απαιτείται ξεπερνάει πολλές φορές αυτή ορισμένων ανδρών... Ευτυχώς δεν τα πρόλαβα αυτά...
Πέτυχα κάτι 'γυναίκες' στα ΤΘ...Δεν ξέρω τι έλεγαν από μυική δύναμη, αλλά από όγκο τους έβαζαν κάτω τους υπόλοιπους.
Πάντως στα σκηνάκια (προσωμείωση εκστρατείας ντεμέκ και καλά) δεν υπάρχει ακριβώς ίση μεταχείριση, συνήθως.
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11654&Itemid=52Έτσι για να ξυπνάΤε μερικοί που πιστεύετε ότι εδώ στα Μπαλκάνια δεν έχουμε θέματα και είναι προϊόν φαντασίας ορισμένων.. εθνικιστών... και πολεμοκάπηλων.
Για ψάξτε και δείτε τους εξοπλισμούς των Τούρκων τα τελευταία 10 χρόνια. Όλα επιθετικής φύσης. Απλά σημειώνω: νέα αποβατικά, νέες γέφυρες διάβασης υδάτινων κωλυμάτων... Αυτά δεν χρειάζονται για τους Κούρδους, ε??εμεις εχουμε κατι που δεν εχουν αυτοι ακομα..
aip subs -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πέτυχα κάτι 'γυναίκες' στα ΤΘ...Δεν ξέρω τι έλεγαν από μυική δύναμη, αλλά από όγκο τους έβαζαν κάτω τους υπόλοιπους.
Πάντως στα σκηνάκια (προσωμείωση εκστρατείας ντεμέκ και καλά) δεν υπάρχει ακριβώς ίση μεταχείριση, συνήθως.
Πίστεψέ με, να σηκώνεις βλήμα 20 κιλών από την θέση του περιμετρικά του πύργου και να το τοποθετείς στο πηγαίο 1,5 μέτρα ψηλότερα κάθε 5 δεύτερα θέλει πολύ δύναμη στους ώμους και τα χέρια. Να στο πω απλά... ως αρχηγός δεν θα ήθελα γυναικα ΓΕΜΑ, για ΠΑΜΑ δεν θα είχα πρόβλημα όμως.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://news247.gr/a/4!127272Αντρες ζητούν απελπισμένα ισότητα στο στρατό
το χα ακουσει το προβλημα αυτο που λετε απο τεθωρα και μαλιστα μια ειχε παθει προβλημα.
anyway αυτες που ειχαμε εμεις εποπινες ητανε κομαντα αλλα ηταν και καριολες , οι αντρες εποπ μου λεγανε οτι αυτες επαιρναν τις καλυτερες υπηρεσιες γιατι κλεγοντουσαν. επισης , οταν ειχαν υπηρεσια με εφεδρο πχ εφοδο, παντα ειχαν τη μαλακισμενη νοοτροπια νοοτροπια του ανωτερου (εδω γελανε )- (νοοτροπια που δεν ειχαν λοχαγοι ) και επερναν τα νουμερα τα καλυτερα παντα χωρις κουβεντα και ο εφεδρος
Στ' άρματα, στ' άρματα εμπρός στον αγώνα... (Εξοπλισμοί)