-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ευτυχώς που οδηγάω λαχανί C3 εκεί κοντά και συνήθως δεν φοράω τη μπουκλωτή μου περούκα!Πριν να το βάψεις λαχανί ήταν ασημί και το είχες δηλωμένο μέ (ψεύτικο) όνομα Ρωσίδας; Με είχε χτυπήσει ένα τέτοιο και μου έδωσε τα στοιχεία η ασφάλεια αλλά εξαφανίστηκε (το αμάξι και η 'ρωσίδα').
-
-
Με έχει κλείσει μια φορά μια κ@ριόλα με C3 και περίμενα ευτυχώς μόνο 5 λεπτά να έρθει να ξεπαρκάρει (πάτησα μερικές κόρνες και έσκασε μύτη)..
Τυχερή ήταν γιατί πλέον δεν περιμένω ούτε 5λεπτο.. Κορνάρω 1-2 φορές και καπάκι τηλέφωνο για γερανό στους μπάτσους...
Πάντως το δικό της ήταν γαλάζιο... -
Κάτι σχετικό- άσχετο:
Όταν παίρνεις τηλέφωνο για γερανό στους μπάτσους τι σε ρωτάνε? Κάνεις επίσημα καταγγελία με όνομα κλπ και μετά πρέπει να περιμένεις για να τους υπογράψεις τίποτα?
Επίσης πόσες πιθανοτητες υπάρχουν να έρθουν πραγματικά ή να σε γράψουν?
Και μετά από πόση ώρα εμφανίζονται?
Αν ωστόσο έχει φύγει ο μλκς τι γίνεται? Ψευδής καταγγελία? -
Εχει τύχει να με κλείσουν και οταν πήρα την τροχαία μου είπανε οτι θα στείλουν γερανό σε περίπου 45 λεπτά στο σημείο και αν στο μεταξύ εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης να ξαναπάρω τηλέφωνο και να ακυρώσω. Επίσης μου ζητήσανε το νούμερο της πινακίδας μήπως και τον βρούνε αυτοί και τον ειδοποιήσουνε
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εχει τύχει να με κλείσουν και οταν πήρα την τροχαία μου είπανε οτι θα στείλουν γερανό σε περίπου 45 λεπτά στο σημείο και αν στο μεταξύ εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης να ξαναπάρω τηλέφωνο και να ακυρώσω. Επίσης μου ζητήσανε το νούμερο της πινακίδας μήπως και τον βρούνε αυτοί και τον ειδοποιήσουνεΜπορείς να το εξηγήσεις αυτό?Θα τον πάρουν μήπως και τηλέφωνο?
-
Δεν ζήτησα εξηγήσεις για να στο εξηγήσω. Πάντως για την ιστορία μετά απο 15 λεπτά εμφανίστηκε η δεσποινίς που με είχε κλείσει και ξαναπήρα τηλέφωνο για να ενημερώσω οτι δεν χρειαζόταν γερανός
-
Ενδιαφέρον. Όταν λες πήρα τηλέφωνο παίρνεις το 100 ή το τοπικό αστυνομικό τμήμα? Επίσης τι στοιχεία σου ζήτησαν εκτός του που είσαι κλεισμένος?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εχει τύχει να με κλείσουν και οταν πήρα την τροχαία μου είπανε οτι θα στείλουν γερανό σε περίπου 45 λεπτά στο σημείο και αν στο μεταξύ εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης να ξαναπάρω τηλέφωνο και να ακυρώσω. Επίσης μου ζητήσανε το νούμερο της πινακίδας μήπως και τον βρούνε αυτοί και τον ειδοποιήσουνε
Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό?Θα τον πάρουν μήπως και τηλέφωνο?
Ναι, τον βρίσκουν μέσω των στοιχείων τους ή επικοινωνώντας με την ασφαλιστική του εταιρεία. Αυτό είχε γίνει σε μια περίπτωση που ο συναγερμός ενός βλακός βάραγε για ώρες μέσα στη νύχτα και ήθελα να τον απενεργοποιήσω με βαριοπούλα - τον βρήκαν όμως οι ασφαλίτες.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Οσο και να σας φαινεται περιεργο αυτο συμβαινει
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Οσο και να σας φαινεται περιεργο αυτο συμβαινει
ε;;;;;;;;;;;;;;;
Πως το κανουν αυτο;;;;;; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν ζήτησα εξηγήσεις για να στο εξηγήσω. Πάντως για την ιστορία μετά απο 15 λεπτά εμφανίστηκε η δεσποινίς που με είχε κλείσει και ξαναπήρα τηλέφωνο για να ενημερώσω οτι δεν χρειαζόταν γερανός, αλλα ασθενοφορο -
Εδω στα εμιρατα ειναι κανονας να σε ειδοποιουν με το κινητο σου αφου οταν αγοραζεις αυτοκινητο περνας ΚΤΕΟ και τοτε παιρνουν τα στοιχεια σου. Ετσι σε μενα που επεσε κατι απο ενα κτηριο και ημουν παρκαρισμενος απο κατω και μου εκανε ζημια με παιρνουν τηλεφωνο να παω εκει που ηταν το αυτοκινητο για να μου δωσουν χαρτι να παω να το επισκευασω!!!! Με το χαρτι αυτο η ασφαλιστικη του κτηριου!!!(ολα εδω ειναι σφαλισμενα!!!) μου το επισκευασε. Χρονικα εκανα 4 μερες για να ξαναπαρω ετοιμο το αυτοκινητο ηθελε και βαψιμο..... Για σκευθειτε κατι παρομοιο στην Ελλαδα...... ποσο θα εκανε καποιος για να βρει ακρη..... Και κατι ασχετο αλλα εδω για να μην χρησιμοποιουν τη ΛΕΑ εχουν βαλει ανα 100 μετρα πλαστικο σαμαρακι χαμηλο ωστε να μην μπαινει κανενας!!!! εκτος και αν θελει να σταματησει...... Εχουν βεβαια και 4 -5 λωριδες κανονικες!!!!! για την κυκλοφορια που μεταξυ των πολεων δεν ειναι και πολυ πυκνη..... Α!!!! και καθε 5 χλμ εχουν καμερα!!! που γραφει για οσους πανε με πανω απο 160... Αν κανεις παραβαση σου ερχεται μηνημα στο κινητο σου για να πληρωσεις..... αυτα......
-
Στην Ελλάδα βασικά το πιο πιθανό είναι ότι δε θα αποζημιώσουν...
-
224.v
Απορω με την ευκολια που εμεις οι Ελληνες χαρακτηριζουμε ,τους υπολοιπους απολιτιστους μερικες φορες...
Απλα σκεφτειτε τον συμπολιτη μας που πηγε το αυτοκινητο του για πλυσιμο και επεσε πανω στο αυτοκινητο ,ολο το μηχανημα του αυτοματου πλυσιματος και τη τραβηξε μεχρι να παρει τα λεφτα του... -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εδω στα εμιρατα ειναι κανονας να σε ειδοποιουν με το κινητο σου αφου οταν αγοραζεις αυτοκινητο περνας ΚΤΕΟ και τοτε παιρνουν τα στοιχεια σου. Ετσι σε μενα που επεσε κατι απο ενα κτηριο και ημουν παρκαρισμενος απο κατω και μου εκανε ζημια με παιρνουν τηλεφωνο να παω εκει που ηταν το αυτοκινητο για να μου δωσουν χαρτι να παω να το επισκευασω!!!! Με το χαρτι αυτο η ασφαλιστικη του κτηριου!!!(ολα εδω ειναι σφαλισμενα!!!) μου το επισκευασε. Χρονικα εκανα 4 μερες για να ξαναπαρω ετοιμο το αυτοκινητο ηθελε και βαψιμο..... Για σκευθειτε κατι παρομοιο στην Ελλαδα...... ποσο θα εκανε καποιος για να βρει ακρη..... Και κατι ασχετο αλλα εδω για να μην χρησιμοποιουν τη ΛΕΑ εχουν βαλει ανα 100 μετρα πλαστικο σαμαρακι χαμηλο ωστε να μην μπαινει κανενας!!!! εκτος και αν θελει να σταματησει...... Εχουν βεβαια και 4 -5 λωριδες κανονικες!!!!! για την κυκλοφορια που μεταξυ των πολεων δεν ειναι και πολυ πυκνη..... Α!!!! και καθε 5 χλμ εχουν καμερα!!! που γραφει για οσους πανε με πανω απο 160... Αν κανεις παραβαση σου ερχεται μηνημα στο κινητο σου για να πληρωσεις..... αυτα......Tραγικη η οποιαδηποτε συσχετιση με την Ελλαδα...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Εδω στα εμιρατα ειναι κανονας να σε ειδοποιουν με το κινητο σου αφου οταν αγοραζεις αυτοκινητο περνας ΚΤΕΟ και τοτε παιρνουν τα στοιχεια σου. Ετσι σε μενα που επεσε κατι απο ενα κτηριο και ημουν παρκαρισμενος απο κατω και μου εκανε ζημια με παιρνουν τηλεφωνο να παω εκει που ηταν το αυτοκινητο για να μου δωσουν χαρτι να παω να το επισκευασω!!!! Με το χαρτι αυτο η ασφαλιστικη του κτηριου!!!(ολα εδω ειναι σφαλισμενα!!!) μου το επισκευασε. Χρονικα εκανα 4 μερες για να ξαναπαρω ετοιμο το αυτοκινητο ηθελε και βαψιμο..... Για σκευθειτε κατι παρομοιο στην Ελλαδα...... ποσο θα εκανε καποιος για να βρει ακρη..... Και κατι ασχετο αλλα εδω για να μην χρησιμοποιουν τη ΛΕΑ εχουν βαλει ανα 100 μετρα πλαστικο σαμαρακι χαμηλο ωστε να μην μπαινει κανενας!!!! εκτος και αν θελει να σταματησει...... Εχουν βεβαια και 4 -5 λωριδες κανονικες!!!!! για την κυκλοφορια που μεταξυ των πολεων δεν ειναι και πολυ πυκνη..... Α!!!! και καθε 5 χλμ εχουν καμερα!!! που γραφει για οσους πανε με πανω απο 160... Αν κανεις παραβαση σου ερχεται μηνημα στο κινητο σου για να πληρωσεις..... αυτα......Και μετά σου λέει ότι οι Άραβες είναι απολίτιστοι κι εμείς οι προηγμένοι... Ε ρε βρεγμένη σανίδα που μας χρειάζεται...
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Ενδιαφέρον. Όταν λες πήρα τηλέφωνο παίρνεις το 100 ή το τοπικό αστυνομικό τμήμα? Επίσης τι στοιχεία σου ζήτησαν εκτός του που είσαι κλεισμένος?Το 100, μου ζήτησαν διεύθυνση, τα στοιχεία μου και την πινακίδα του άλλου αυτοκινήτου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ενδιαφέρον. Όταν λες πήρα τηλέφωνο παίρνεις το 100 ή το τοπικό αστυνομικό τμήμα? Επίσης τι στοιχεία σου ζήτησαν εκτός του που είσαι κλεισμένος?
Το 100, μου ζήτησαν διεύθυνση, τα στοιχεία μου και την πινακίδα του άλλου αυτοκινήτου
είχα 'κλείσει' αυτοκίνητο του ΟΤΕ για κανα μισάωρο εντος πάρκινγκ του ΟΤΕ και χτύπησε το κινητό μου. Ήταν ο υπάλληλος-οδηγος του!!
Ειχε πάρει τροχαία η οποία μέσω τις πινακίδας βρήκε τα στοιχεία μου πήρε σπίτι μου εκεί του δώσαν το κινητό μου!
Αν δεν ήμουν μέσα στον ΟΤΕ ισως να ερχόταν γερανός. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Δεν ζήτησα εξηγήσεις για να στο εξηγήσω. Πάντως για την ιστορία μετά απο 15 λεπτά εμφανίστηκε η δεσποινίς που με είχε κλείσει και ξαναπήρα τηλέφωνο για να ενημερώσω οτι δεν χρειαζόταν γερανός, αλλα γυναικολόγος-μαιευτήρας
Υ.Γ.: No offence, έτσι;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]