-
-
-
Τις πινακιδες γιατι τις εσβησες;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τις πινακιδες γιατι τις εσβησες;;;;;;;;;;;;Είναι γαϊδουριά (πιστεύω) να βρίζεις επώυμα κάποιους κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου.
Γι'αυτό το λόγο έσβησε και ο φίλος μας τις πινακίδες -
Συμφωνώ με τον Κάβουρα. Γενικός πάντα σβήνω τις πινακίδες και στο Carspotting κλπ.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
λογικά οι αυτόματες πόρτες και το ότι γνωρίζουν ότι κλείνουν σχετικά γρήγορα τους κάνει να έχουν αυτή την συμπεριφορά...δεν εξηγείται αλλιώς να θέλουν να τσαλακωθούν με τόσο κόσμο πρωινιάτικο.
Δε κλείνουν μόνες τους οι πόρτες, ο οδηγός τις κλείνει. Όταν βλέπει ότι έχει κόσμο έτοιμο να επιβιβαστεί περιμένει.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Είναι γαϊδουριά (πιστεύω) να βρίζεις επώυμα κάποιους κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου.
Γι'αυτό το λόγο έσβησε και ο φίλος μας τις πινακίδεςΚαι δεν ειναι γαϊδουρια να παρκαρεις οπως να ναι το μπουρδελο σου και να γραφεις στα @@ σου ολο το κοσμο;;;;
-
Πάντως οι πινακίδες είναι δημόσιο έγγραφο και δεν αποτελούν προσωπικά δεδομένα...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε κλείνουν μόνες τους οι πόρτες, ο οδηγός τις κλείνει. Όταν βλέπει ότι έχει κόσμο έτοιμο να επιβιβαστεί περιμένει.Με εξαίρεση έναν οδηγό τρόλλεϋ, που μια φορά έκλεισε το χέρι μου μέσα στην πίσω πόρτα!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Είναι γαϊδουριά (πιστεύω) να βρίζεις επώυμα κάποιους κρυβόμενος πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου.
Γι'αυτό το λόγο έσβησε και ο φίλος μας τις πινακίδεςΔιαφωνώ σε αυτό.
Εγώ σβήνω τις πινακίδες από όσες φωτογραφίες 'αυστραλών' δείχνω γιατί δεν έχω κάτι **αντικειμενικό **εναντίον τους (πέρα της τουλάχιστον αμφιλεγόμενης αισθητικής τους).
Στους 'αστέρες' του παρόντος thread όμως δεν χαρίζομαι σε καμία περίπτωση και ούτε πρόκειται να ντραπώ εγώ για τη δική τους ζωώδη συμπεριφορά. Αυτοί επιλέγουν να παρκάρουν/κινούνται/συμπεριφέρονται έτσι και όπως φαίνεται δεν τους νοιάζει το ότι εκτίθενται.
-
Ρε παιδια, φωτο απο ΔΗΜΟΣΙΟ χωρο δεν σηκωνει συζητησεις για προσωπικα δεδομενα. Τελος, ελεος δηλαδη...
-
Το χάλι με το παρκάρισμα στους δρόμους πέριξ του Καραϊσκάκη όποτε έχει παιχνίδι έχει ξεπεράσει ΚΑΘΕ προηγούμενο
Με το ζόρι έφτασα σπίτι μου
-
Αφού τα κατάφερες και πέρασες......καλη ξεκούραση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το χάλι με το παρκάρισμα στους δρόμους πέριξ του Καραϊσκάκη όποτε έχει παιχνίδι έχει ξεπεράσει ΚΑΘΕ προηγούμενοΜε το ζόρι έφτασα σπίτι μου
Ωχ ρε κρους, ειλικρινά σε συμπονώ.
Εγώ έχω καταλήξει να τσεκάρω πότε έχει παιχνίδι τις Τετάρτες, ώστε να γυρνάω εγκαίρως από τη δουλειά ή/και να μην πηγαίνω καθόλου απο κει...
Ασε που υπάρχει η περίπτωση να γίνουν τίποτα επεισόδεια, όπως μού είχε συμβεί στο παρελθόν, όπου καθαρά από τύχη δε μού έσπασαν το αυτοκίνητο οι χουλιγκάνοι.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή. Μιλάμε για σκέτη τρομοκρατία!
-
Καλα...σημερα τα παρκαρισμενα εφταναν μεχρι τον Ρεντι....
-
Είμαι σε κόκκινο σταματημένος πρώτος. Κάθετα μικρό στενάκι, με το φανάρι να αργεί για αυτούς. Περνάνε οι τελευταίοι, πέφτει κόκκινο και νταλικέρης με ρυμουλκό αποφασίζει οτι θα ξεκινήσει με το έτσι θέλω (απο την αριστέρή, δηλαδή πρώτα θα διέσχιζε το αντίθετο για να στρίψει αριστερά και να μπεί εμπρός μου). Εντωμεταξεί έχει πέσει πράσινο σε μένα.
Λέω θα ξεκινήσω και ας μείνει μεσα στη μέση να τον βρίσουν. Ξεκινάω, με βλέπει, γκαζώνει με αποτέλεσμα να δώ το δεξί του φανάρι μισό μέτρο απο το κεφάλι μου. Θα το έβλεπα πιο κοντά αν δεν έκαναμια απότομη δεξιά, την οποία έκανα όμως χωρίς να προλάβω να τσεκάρω 100% οτι δεν είχε κανα μηχανάκι (για αυτοκίνητο είδα,ήταν οκ)
Απο τις περιπτώσεις που έχεις δίκιο τυπικά, αλλά επι της ουσίας είναι βλακεία γιατί ξέρεις τι θα συμβεί...Άλλο σκηνικό: είμαι στη δεξιά πίσω απο έναν που σέρνεται με 30-40. Πίσω μου καμια 20αριά μετρα στην αριστερή Golf το οποίο πάει για κάμποση ώρα σε σταθερή απόσταση απο μάς. Βγάζω φλάς για να πιάσω αριστερή. Αυτόματα με το που το βγάζω, τα δίνει όλα και επιταχύνει ανάβοντας φώτα. Μπαίνω εμπρός του, ενώ απο πίσω εχει πάθει αμόκ,μαλλιοτραβίεται και μου κάνει νοήματα. Ξαναμπαίνω δεξιά μετά την προσπέραση, και συνεζίζει για το υπόλοιπο του δρόμου στην ίδια σχετική θέση με μάς
-
Αυτός δεν είναι ζώο είναι απλώς βλάκας
-
Χε , μου θύμισες έναν π@π@ρ@ με την Porsche προχθές χθες, που στη στροφη από Συγγρού για Αρδηττού/Καλλιρόης νόμιζε ότι τον έκλεισα, επειδή πήγαινα όπως λέει η διαγράμμιση.
Μάλιστα τα είχε πάρει τόσο που με κυνηγούσε μέχρι το Χίλτον σχεδόν! Αλλά δεν έδωσα καμμία σημασία στις κόρνες / φωνές του, απλά δυνάμωσα λίγο τη μουσικούλα μου...
-
Καλά, ο κόσμος έχει τρελαθεί τελείως
Πηγαίνοντας το αμάξι για σέρβις και ενώ κινούμουν επί της Κορίνθου στην Πάτρα είχα προσέξει ένα Audi TT 2-3 αμάξια πίσω που έδειχνε ότι δυσανασχετούσε μέσα στην κίνηση και αναζητούσε διέξοδο διαφυγής με συνεχείς αλλαγές λωρίδων και χωσίματα. Λίγο πριν από ένα φανάρι βρέθηκε πίσω μου και ενώ πλησίαζα στο φανάρι στα ~50 μέτρα έγινε πορτοκαλί. Έκοψα λοιπόν (πήγαινα το πολύ με 40, οπότε το λογικό ήταν να σταματήσω, αλλιώς θα το έσφαζα) και σταμάτησα και ΤΙ ΕΚΑΝΕ ο θεός;;;; ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΝΑΡΙΣΕ σαν να μου έλεγε: 'Τώρα τι σταμάτησες και συ... έπρεπε να περάσεις'
Περιττό να πω ότι ψόφησα στο γέλιο ... ο κόσμος έχει ξεφύγει εντελώς
-
Κόψιμο?
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]