-
Σήμερα πήγα στο γραφείο και όλα ήταν νορμάλ και η κίνηση σβέλτη. Κανένα ζώο.
Μού φάνηκε σχεδόν περίεργο... Νομίζω ότι συνήθισα τα ζώα.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Σήμερα πήγα στο γραφείο και όλα ήταν νορμάλ και η κίνηση σβέλτη. Κανένα ζώο.Μού φάνηκε σχεδόν περίεργο... Νομίζω ότι συνήθισα τα ζώα.
ε λογικό με τέτοιο avatar...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καλά, ο κόσμος έχει τρελαθεί τελείωςΠηγαίνοντας το αμάξι για σέρβις και ενώ κινούμουν επί της Κορίνθου στην Πάτρα είχα προσέξει ένα Audi TT 2-3 αμάξια πίσω που έδειχνε ότι δυσανασχετούσε μέσα στην κίνηση και αναζητούσε διέξοδο διαφυγής με συνεχείς αλλαγές λωρίδων και χωσίματα. Λίγο πριν από ένα φανάρι βρέθηκε πίσω μου και ενώ πλησίαζα στο φανάρι στα ~50 μέτρα έγινε πορτοκαλί. Έκοψα λοιπόν (πήγαινα το πολύ με 40, οπότε το λογικό ήταν να σταματήσω, αλλιώς θα το έσφαζα) και σταμάτησα και ΤΙ ΕΚΑΝΕ ο θεός;;;; ΜΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΚΟΡΝΑΡΙΣΕ σαν να μου έλεγε: 'Τώρα τι σταμάτησες και συ... έπρεπε να περάσεις'
Περιττό να πω ότι ψόφησα στο γέλιο ... ο κόσμος έχει ξεφύγει εντελώς
μη μασας.. καποιος εκανε Pre Delivery Inspection.. τεστ αποφυγης ταρανδου, κλαξον, φωτα κλπ!
-
Ζώα Ζώα Ζώα όσοι με την υποψία ψιλόβροχου θέλουν να αφήνουν τα αυτοκίνητά τους ΑΚΡΙΒΩΣ εξω από το μαγαζί που θα μπούν... κυριολεκτικά όπου να ναι και όπως να ναι
Ζώο και ο stavrosg που έκανε κάτι ανάλογο σήμερα για να πάει στο πρωτοδικείο δεν ενοχλούσε κίνηση ή πεζούς αλλά δεν ήταν και οτι πιονομιμη / τυπική η θέση.... -
Ζώα οι ''έξυπνοι' με το Smart και το Kia Sportage που όχι μόνο πάρκαραν επάνω στη στάση του λεωφορείου μπροστά απ'το ζαχαροπλαστείο 'Σπιτικό' στην πλατεία Δικαστηρίων στα Χανιά σήμερα, αλλά τα βάλανε και ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!! Και βέβαια όλοι όσοι διπλοτριπλοπαρκάρανε εκεί...
Ελπίζω να τους άρεσαν τα κουστουμάκια που τους έραψε η Δημοτική Αστυνομία, η οποία ήρθε πέντε λεπτά μετά το τηλεφώνημά μου...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ελπίζω να τους άρεσαν τα κουστουμάκια που τους έραψε η Δημοτική Αστυνομία, η οποία ήρθε πέντε λεπτά μετά το τηλεφώνημά μου...
ΩΡΑΙΟΣ!!!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ζώα οι ''έξυπνοι' με το Smart και το Kia Sportage που όχι μόνο πάρκαραν επάνω στη στάση του λεωφορείου μπροστά απ'το ζαχαροπλαστείο 'Σπιτικό' στην πλατεία Δικαστηρίων στα Χανιά σήμερα, αλλά τα βάλανε και ΚΑΘΕΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!!! Και βέβαια όλοι όσοι διπλοτριπλοπαρκάρανε εκεί...Ελπίζω να τους άρεσαν τα κουστουμάκια που τους έραψε η Δημοτική Αστυνομία, η οποία ήρθε πέντε λεπτά μετά το τηλεφώνημά μου...
Εκτός κι αν έχουν βύσμα στο Δήμο.....
-
Ναι, αλλά το βύσμα δεν μπορεί κανείς να το χρησιμοποιεί συνέχεια... Μια φορά, δυο, τρεις... Ε, κάποια στιγμή του λέει 'παράτα με' και μένει ξεκρέμαστος. Άσε που με τέτοιο παρκάρισμα δύσκολα θα τους δώσουν δίκιο.
-
Απ' το στόμα σου και στου υπεύθυνου τ'αφτι...
-
Αυτών των δυο δε νομίζω να τους τις σβήσουν τις κλήσεις... ΠΑΡΑΗΤΑΝ χοντρό. Μιλάμε ΚΑΘΕΤΑ στο δρόμο (το Sportage είναι και πάνω από τέσσερα μέτρα μακρύ...) και ΑΚΡΙΒΩΣ στη στάση του λεωφορείου!!! Οι της Δημοτικής Αστυνομίας έμειναν με το στόμα ανοιχτό.
-
τι σημασία έχει πόσο χοντρό ήταν;
Αν πάει για σβήσιμο είναι απλώς 'μια κλήση για παρκάρισμα' όπως όλες οι άλλες.
-
Σάπιο σκηνικό πριν λίγο Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στο AUA
Σταματημένος σε φανάρι με το έτερο ήμισυ και δίπλα μας μια λευκή Carrera Turbo. Καθώς χαζεύω τα τεράστια δισκόφρενα και η κοπελιά αλλάζει σταθμούς στο ραδιόφωνο, ο φαλακρός ~35άρης οδηγός του πορσικού κατεβάζει το παράθυρό του και της φωνάζει 'Κοπελιά τι λες για μια βόλτα;'. Πριν προλάβω να τον βρίσω τον αποστομώνει με την κορυφαία ατάκα 'Πωπω δεν το είχα δει πως είναι έτσι... σαν σκαραβαίος! Ίου!' Η απάντηση του καγκουρόβλακα έσκασε άμεσα 'Ναι αλλά ο φίλος σου δεν θα μπορούσε ποτέ να αγοράσει τέτοιο'. Οπότε του φωνάζω 'Ακριβώς, θα αγόραζα καλύτερα ένα Skyline να σε τσαγιάζω' (δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο η κοπελιά μου δεν κατάλαβε καν τι εννοούσα ) Ανάβει πράσινο το φανάρι και η λευκή Carrera χάνεται στο φεγγαρόφοτο σε ένα σύνεφο σπινιαρίσματος και 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα ενώ η κοπελιά μου μονολογεί 'Τι κρίμα, έχασα την ευκαιρία να με πάει βόλτα o καράφλας με το beetle του'
Γι αυτό τη λατρεύω κι ας με ταλαιπωρεί -
Tελικά το S στα αρχικά SUV σημαίνει sidewalk;
Επίσης ζώο όποιος κατάντησε το σμαρτάκι έτσι. Το πλαστικό που λείπει από το φτερό είναι 2 μέτρα πιο πέρα. Και οι 2 φωτογραφίες από τη γωνία Μόργκενταου και Πρ. Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη.
Bonus ζώο: ο αναβάτης μεσαίου σκούτερ που ενώ ήμασταν κολλημένοι στη κίνηση στη κάθοδο της 3ης Σεπτεμβρίου πίσω από μια μπετονιέρα, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο ξύνοντας με την εξάτμιση του τον προφυλακτήρα ενός από τα παρκαρισμένα. Μάλλον δεν άφησε σημάδι και το αμάξι ήταν ήδη ευτελούς μάρκας (Rover ), ο τρόπος του όμως έδειξε ότι το έχει συνήθειο...
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σάπιο σκηνικό πριν λίγο Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στο AUAΣταματημένος σε φανάρι με το έτερο ήμισυ και δίπλα μας μια λευκή Carrera Turbo. Καθώς χαζεύω τα τεράστια δισκόφρενα και η κοπελιά αλλάζει σταθμούς στο ραδιόφωνο, ο φαλακρός ~35άρης οδηγός του πορσικού κατεβάζει το παράθυρό του και της φωνάζει 'Κοπελιά τι λες για μια βόλτα;'. Πριν προλάβω να τον βρίσω τον αποστομώνει με την κορυφαία ατάκα 'Πωπω δεν το είχα δει πως είναι έτσι... σαν σκαραβαίος! Ίου!' Η απάντηση του καγκουρόβλακα έσκασε άμεσα 'Ναι αλλά ο φίλος σου δεν θα μπορούσε ποτέ να αγοράσει τέτοιο'. Οπότε του φωνάζω 'Ακριβώς, θα αγόραζα καλύτερα ένα Skyline να σε τσαγιάζω' (δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο η κοπελιά μου δεν κατάλαβε καν τι εννοούσα ) Ανάβει πράσινο το φανάρι και η λευκή Carrera χάνεται στο φεγγαρόφοτο σε ένα σύνεφο σπινιαρίσματος και 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα ενώ η κοπελιά μου μονολογεί 'Τι κρίμα, έχασα την ευκαιρία να με πάει βόλτα o καράφλας με το beetle του'
Γι αυτό τη λατρεύω κι ας με ταλαιπωρείRESPECT στην κοπελιά σου!
-
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Σάπιο σκηνικό πριν λίγο Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ ή στο AUAΣταματημένος σε φανάρι με το έτερο ήμισυ και δίπλα μας μια λευκή Carrera Turbo. Καθώς χαζεύω τα τεράστια δισκόφρενα και η κοπελιά αλλάζει σταθμούς στο ραδιόφωνο, ο φαλακρός ~35άρης οδηγός του πορσικού κατεβάζει το παράθυρό του και της φωνάζει 'Κοπελιά τι λες για μια βόλτα;'. Πριν προλάβω να τον βρίσω τον αποστομώνει με την κορυφαία ατάκα 'Πωπω δεν το είχα δει πως είναι έτσι... σαν σκαραβαίος! Ίου!' Η απάντηση του καγκουρόβλακα έσκασε άμεσα 'Ναι αλλά ο φίλος σου δεν θα μπορούσε ποτέ να αγοράσει τέτοιο'. Οπότε του φωνάζω 'Ακριβώς, θα αγόραζα καλύτερα ένα Skyline να σε τσαγιάζω' (δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο η κοπελιά μου δεν κατάλαβε καν τι εννοούσα ) Ανάβει πράσινο το φανάρι και η λευκή Carrera χάνεται στο φεγγαρόφοτο σε ένα σύνεφο σπινιαρίσματος και 0-100 σε 4 δευτερόλεπτα ενώ η κοπελιά μου μονολογεί 'Τι κρίμα, έχασα την ευκαιρία να με πάει βόλτα o καράφλας με το beetle του'
Γι αυτό τη λατρεύω κι ας με ταλαιπωρείΓυναικες... Με την καλη ενοια
Παντως η ατακα ηταν απο τις λιγες.... Σαν τον μαλακα ενα πραγμα... -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Γι αυτό τη λατρεύω κι ας με ταλαιπωρείρε νέος...
κ εσύ golfάκι δεν έχεις?
μια χαρά αυτοκίνητο...
πάντως αυτός για να πει αυτό, σημαίνει ότι δεν έχει να γ@μήσει, ενώ εσύ έχεις κάτι όμορφο... για αυτό είναι παλιομ@λ@κ@ς... γιατί για να μ@μήσει, πρέπει να έχει κ τα κλειδιά του αυτοκινήτου μαζίέπρεπε να του πεις του φαλάκρα... 'τη φαλάκρα με λάδι 0-30W από τον κινητήρα σου την γυαλίζεις?'
να δούμε τί θα έλεγε το 'άτομο'...
-
Αποκλιεται να ηταν δικο του το πορσε. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δνε θα ελεγε ουτε για τη βολτα ουτε οτι εσυ δεν μπορεις να αγορασεις κατι τετοιο.
-
Καλά... λίγους σάλιαγκες έχεις δει με ακριβά αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αποκλιεται να ηταν δικο του το πορσε. Κανενας σοβαρος ανθρωπος δνε θα ελεγε ουτε για τη βολτα ουτε οτι εσυ δεν μπορεις να αγορασεις κατι τετοιο.συμφωνώ...
όσοι είναι σοβαροί κ έχουν χρήματα, δεν τα επιδεικνύουν... οι υπόλοιποι πωλούν σπίτια, κτλ για να πουλήσουν μούρη στην απέναντι κυρά... κανένα leasing θα είναι κ κάνει κ τον νταή... τις προάλλες έβλεπα μια sl από το πανόραμα να κατηφορίζει κ έβαλε βενζίνη στο ΑΠ της πυλαίας... μαντζηριές!
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#9]