-
Ε αμα βαζουμε τα SAMARA ν αρχισω να βαλω και τις BX και τα 2105.. ειπαμε..
-
Στο 'σπάνια πουλιά' έπρεπε να βάλω το L.A.D.A. χαζομάρα μού...
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και που να σε πετυχει ο ΙΚΕ
-
-
-
Εδώ στον Κολωνό υπάρχει ένα ΜΕΒΕΑ Robin TW8 το οποίο είναι σε λειτουργική κατάσταση και με πινακίδες μάλιστα. Πόσα τέτοια άραγε να κυκλοφορούν? απ' τις πινακίδες του κρίνω ότι πρέπει να είναι του 75 πάντως. Επίσης ένα Isuzu KA 41 και ένα Seat 127 του 1975
-
-
Ειναι του Κουλουρη του μηχανικου που ειναι γνωστο ονομα στα ντεσεβωειδη. Πρεπει να χει και 30 ιστορικα σιτροεν ο τυπος
-
Είχα πετύχει και ένα Πόνυ στο ίδιο σημείο, κόκκινο και αυτό.
-
Τα εναλλασει συχνα. Το κλασσικο ηταν ενα πρασινο φωσφοριζε 2cv υπερυψωμενο ,το οποιο ειναι κουβουκλιο 2cv προσαρμοσμενο σε σασσι suzuki samurai!
-
-
-
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
-
-
ωραιο θεμα.
το μονο κακο ειναι πως μας θυμιζει την ηλικια μας -
Κούκλες και οι 3 Romeo!
Αν και, η Ιουλιέττα πρέπει να είναι σε πιο προσεγμένη κατάσταση, τουλάχιστον έτσι στα γρήγορα που τις είδα!Πού φωτογραφήθηκαν;...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ειναι του Κουλουρη του μηχανικου που ειναι γνωστο ονομα στα ντεσεβωειδη. Πρεπει να χει και 30 ιστορικα σιτροεν ο τυποςΔεν μου λες, επί της Μαραθώνος στο ρεύμα προς Μαραθώνα μετά το Γέρακα υπάρχει μια μάντρα (??) με πάρα πολλά 2CV μέσα και έξω, είναι κάτι συγκεκριμένο, π.χ. λέσχη ή μαγαζί ? Γιατί τυχαίο αποκλείεται να είναι...
-
Ο χρήστης The Matador έγραψε:
Κούκλες και οι 3 Romeo!
Αν και, η Ιουλιέττα πρέπει να είναι σε πιο προσεγμένη κατάσταση, τουλάχιστον έτσι στα γρήγορα που τις είδα!Πού φωτογραφήθηκαν;...
Στη Ρόδο το Σάββατο στην πλατεία Δημαρχείου. Έχω την εντύπωση όμως ότι τα συγκεκριμένα είναι μόνιμα εδώ. Χθες ήταν το 2 Κλασικό ράλι Ρόδου
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ειναι του Κουλουρη του μηχανικου που ειναι γνωστο ονομα στα ντεσεβωειδη. Πρεπει να χει και 30 ιστορικα σιτροεν ο τυπος
Δεν μου λες, επί της Μαραθώνος στο ρεύμα προς Μαραθώνα μετά το Γέρακα υπάρχει μια μάντρα (??) με πάρα πολλά 2CV μέσα και έξω, είναι κάτι συγκεκριμένο, π.χ. λέσχη ή μαγαζί ? Γιατί τυχαίο αποκλείεται να είναι...
Τωρα με σκαλωσες ασχημα... Μονο τον Αποστολου ξερω στο Σταυρο Αγιας Παρασκευης που εχει 2-3 2cv και μια ασημι GSA.
Classic Safari