-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
δεν ξέρω, εικάζω ότι ήταν εκεί για το σερβισ. η φωτό είναι ~2 χρόνια.2 χρόνια ε? Άρα παίζει όντως να μας έχει αφήσει χρόνους. Κάποτε το έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα. Εδώ και μερικούς μήνες άφαντο...
-
Opel GT -Αγ. Δημήτριος
-
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Opel GT -Αγ. Δημήτριοςάπειρα like!!!!!
-
-
Ο χρήστης fiat127 έγραψε:
Τελικα ξεπερασα τον εαυτο μου..
Πετυχα αυτο το βιντεακι(του 1991)
http://youtu.be/ewVDTaoEmEM
Στο 2.54 φαινεται να περναει το παραπανω αυτοκινητο..πολυ κοντα στο σημειο που βρισκεται σημερα παρατημενο.. -
Μοιάζει με κάτι περίεργα κατασκευάσματα που λέγονταν Gurgel των οποίων η αντιπροσωπεία ήταν κάποτε επί της Λεωφόρου Μεσογείων στο ύψος της 6ης στάσης Χολαργού στην κάθοδο προς Αθήνα (αργότερα κτίριο δισκογραφικής Sony).
-
Gurgel είναι αυτό της φωτογραφίας του Βίκτωρα. Βραζιλιάνικης κατασκευής πάνω στο πάτωμα του σκαραβαίου. Είχε, ελλείψει μπλοκέ διαφορικού, δύο ανεξάρτητα χειρόφρενα ώστε, σε δύσκολες καταστάσεις, να φρενάρει ο οδηγός κατά βούληση τον τροχό που δεν είχε πρόσφυση!
Εισαγόταν επίσημα εδώ? Απίστευτο!
-
-
-
-
-
Τα Πατησια εχουν πολυ πραμα απ οτι διαπιστωσα χθες! εν καιρω θ ανεβουν... Αυτο δε το πετυχα ,ωστοσο ο AntonisTeam εγραφε για ενα πελατη του που εχει ακομα και σημερα ενα Ariane με πανω απο 1.000.000km !
-
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Και το προχθεσινο σοκ... Απαστραπτουσα Daimler Limousine στην Ελλαδα, παρκαρισμενη σα κοινο αμαξι και με κρατικες πινακιδες5005???
-
Καλά όντως θεόκουλο αυτό.. ειδικά για τις πινακίδες της εποχής του (έβγαινε μέχρι τέλη '80 αυτό τουλάχιστον οπότε μπορεί να είναι οι αρχικές του). Τα χουμε ξαναπεί αλλά όντως απίθανο τι υπάρχει κρυμμένο -ειδικά τα 'ελληνικά' αυτοκίνητα.
-
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Simca Ariane (!) στα Πατήσια
ωστοσο ο AntonisTeam εγραφε για ενα πελατη του που εχει ακομα και σημερα ενα Ariane με πανω απο 1.000.000km !
Tελικα ειναι οντως το ιδιο..
Και για να σας τρελάνω!!!!!......
1955 εκτελωνίστηκε στην πάτρα, SIMCA ARIAN. Γαλλικό. Ο πρώτος πελάτης μου με αέριο 1966!, η πρώτη μου εγκατάσταση!. Είχε και έχει την 1301 μηχανή.
Σήμερα 2012 1.238.000κμ!.
Η μηχανή λύθηκε πριν 15 χρόνια, διότι αντί να πάρει από την αποθήκη του το λάδι που του είχα, πήρε δώρο από κινώ μας φίλο!!!!, (καρμίρης του κέρατα!) ένα τετράλιτρο με λάδι?,…. που ήταν φυτικό νέφτι για κουφώματα!!!!!...... κόλλησαν όλα. Το καντράν πολυέλεος….
Έλισσα την μηχανή, και για τρις μέρες τον είχα με μια σπάτουλα, μια ξύστρα, ένα σύρμα ιδικό για τους αυλούς, και διαλυτικό.
Δεν ήθελε ο ‘σκοτσέζος’ να αλλάξει τίποτα!. Μα μετά από τουλάχιστον 90 service που του είχα κάνει, του άλλαξα ελατήρια μέταλλα και οδηγούς!. Μια απλή επισκευή.
Σήμερα εξακολουθεί και δουλεύει, αν και το χρησιμοποιεί και για χειροτεχνία, για να περνάει την ώρα του!. πιάνουν τα χέρια του παρά τα 78 του χρόνια.
………. Τώρα πόσα χιλιόμετρα έχετε κάνει εσείς?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Προσωπικά 160000κμ τα δικά μου αυτοκίνητα, δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ στα χέρια μου……..
Τα προσέχω για να έχουν μεταπωλητηκή αξία, και τα σουτάρω πάραυτα!.
Υπάρχει και δεν λέω παραμύθια!.
Α.Ελεγε και διευθυνση,αλλα την εσβησα για ευνοητους λογους..
-
Κατά το ταξίδι στην πρωτεύουσα:
Δεξιοτίμονο στο Γουδι.
Σε άριστη κατάσταση αλλά μου διαφεύγει ο σταθμός του ηλεκτρικού. Με ιστορικές πινακίδες! Δεν πρόλαβα να πάω κοντά γιατί έφυγε με τον ηλικιωμένο οδηγό του!
Classic Safari