-
εχει αλλα ο προδρομος δεν ηταν εκει την κυριακη, ηταν σε αποστολη
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εχει αλλα ο προδρομος δεν ηταν εκει την κυριακη, ηταν σε αποστοληΚρύβε λόγιαααααα....
-
Άμα ήταν σε αποστολή συγχωρείται...
-
Πραγματικα πρεπει να ταν τελεια!Κριμα!
Ομως και γω ολο και κατι ειδα!Βεβαια καμια σχεση με RR και 328 αλλα απο το τιποτα!
Συν οτι συνεχιζω να σας μεταφερω τα σαραβαλα απο ολες τις πολεις της Ελλαδας!
Σειρα εχουν Σερρες!!!Ισως και προς το ''χαντακι'' βεβαια να ειναι ωραια!!!
-
Ευριπίδη δεν παίρνεις και τα υπόλοιπα από κει (από το πρώτο πόστ του Μάριου με φωτογραφίες από το Ζάππειο;)
-
τι έγινε ρε παιδιά???
Εκλάπη μία σελίδα...δίδεται αμοιβή!!! -
τις μετέφεραν στο 'Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων'
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
τις μετέφεραν στο 'Φωτογραφίες και κουτσομπολιά εκδηλώσεων'Οκ το είδα...
Τι??? περιμένεις αμοιβή???Πήγαινε στο safari να την δεις!!!
-
το είδα!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Ευριπίδη δεν παίρνεις και τα υπόλοιπα από κει (από το πρώτο πόστ του Μάριου με φωτογραφίες από το Ζάππειο;)Σόρρυ παίδες, αλλά χθές που τα μετέφερα... Ο δαίμων του πληκτρολογίου...
-
Λίγο αργά το είδα...
Ο Ελληνικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Alfa Romeo διοργανώνει την 11η Ετήσια Συνάντηση Ιδιοκτητών Alfa Romeo στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα την Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2008.
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 26 Οκτωβρίου 2008.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης της Αίγλης Ζαππείου όπου οι ιδιοκτήτες αλλά και οι φίλοι της ιστορικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δημιουργήματα του παρελθόντος που μάγεψαν και έμειναν αξέχαστα καθώς και νεότερα μοντέλα με όλες τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες.
Τιμητική συμμετοχή στην εκδήλωση θα έχει η επίσημη αντιπροσωπία της Alfa Romeo Ελλάς με παρουσίαση των νεότερων μοντέλων παραγωγής.
Η εκδήλωση θα κλείσει με ψηφοφορία για το ωραιότερο αυτοκίνητο κατασκευής πριν το 1980 αλλά και μετά.
Έναρξη εκδήλωσης 9.00 π.μ., είσοδος ελεύθερη.
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Λίγο αργά το είδα...Ο Ελληνικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Alfa Romeo διοργανώνει την 11η Ετήσια Συνάντηση Ιδιοκτητών Alfa Romeo στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα την Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2008.
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 26 Οκτωβρίου 2008.Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης της Αίγλης Ζαππείου όπου οι ιδιοκτήτες αλλά και οι φίλοι της ιστορικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δημιουργήματα του παρελθόντος που μάγεψαν και έμειναν αξέχαστα καθώς και νεότερα μοντέλα με όλες τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες.
Τιμητική συμμετοχή στην εκδήλωση θα έχει η επίσημη αντιπροσωπία της Alfa Romeo Ελλάς με παρουσίαση των νεότερων μοντέλων παραγωγής.
Η εκδήλωση θα κλείσει με ψηφοφορία για το ωραιότερο αυτοκίνητο κατασκευής πριν το 1980 αλλά και μετά.
Έναρξη εκδήλωσης 9.00 π.μ., είσοδος ελεύθερη.
και ησουν και συ και εκει παρκαρισμενος παλι στο ιδιο μερος (κρυμενος στα λεωφορεια)
και εγω ομως παρκαρα λιγο ανορθοδοξα βεβαια αλλα πισω σου ελπιζω να μην ειπες αυτος ο μ....ας με το aygo πως παρκαρε ετσι
-
Χαχα εσύ ήσουν?
Δεν είπα έτσι, αλλά όταν έφευγα είχε κολήσει ένας μπροστά μου και κοίταζα μην το χαλάσω...
Αλήθεια το είδες το Panda μπροστά που είναι λαδωμένο όλο? Ένα astra κλαίει, τα δακρυά του ήταν...και μάλιστα καυτά!
Κρίμα που δεν βρεθήκαμε να τα λέγαμε και για το Ριτμο... -
Kαι του χρονου. Καταπληκτικα....
-
Μαζί με τον Giussepe και εγώ. Ωραία ήταν...
Ας μην βγάλω χολή σήμερα και επιβαρύνω το κάρμα μου.Πολύ όμορφες παρουσίες οι δύο Touring Spider, η γαλάζια 2600 berlina, η Giulia 1300 ti (η πράσινη), μαζί της εκ δεξιών (ακόμα πιο όμορφη και προγενέστερη) μία λευκή, η κόκκινη κουκλίτσα του Λαγού, η μπλε αλφεττα με τις momo vega και ακόμα ένα-δυο αυτοκίνητα.
Ένα σχόλιο: 'Πολλές οι προσωπικές πινελιές στα 105, λίγη αυτοσυγκράτηση δεν θα έβλαπτε...' -
Ωραία ήταν...μα καλά το μπεμβέ μου κανείς δεν το είδε?????
-
Ενταξει βρε Βασιλη. Κοινο παθος...
Ανθρωποι ολων των ηλικιων. Αυτο ειναι το καλο.
Περυσι στο Λυκαβηττο ειχε 2 ή 3 Montreal. Φετος καμια??? Κριμα.... -
Γιάννη το Bmw σου ήταν αυτό το όμορφο στην είσοδο?
-
το ομορφο στην είσοδο ηταν του Τσαφ...το δικο μου ήταν το άσχημο σχεδόν απέναντι δίπλα στον βατραχο
-
Πολυ όμορφη εκδήλωση.
Μόλις έγραφα τις εντυπώσεις μου για αυτήν εδώ
viewtopic.php?f=15&t=7628&start=3900
Πάντα τέτοια!
Classic Events