Λίγο αργά το είδα...
Ο Ελληνικός Σύλλογος Ιδιοκτητών Alfa Romeo διοργανώνει την 11η Ετήσια Συνάντηση Ιδιοκτητών Alfa Romeo στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου στην Αθήνα την Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2008.
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ: 26 Οκτωβρίου 2008.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης της Αίγλης Ζαππείου όπου οι ιδιοκτήτες αλλά και οι φίλοι της ιστορικής ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν δημιουργήματα του παρελθόντος που μάγεψαν και έμειναν αξέχαστα καθώς και νεότερα μοντέλα με όλες τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες.
Τιμητική συμμετοχή στην εκδήλωση θα έχει η επίσημη αντιπροσωπία της Alfa Romeo Ελλάς με παρουσίαση των νεότερων μοντέλων παραγωγής.
Η εκδήλωση θα κλείσει με ψηφοφορία για το ωραιότερο αυτοκίνητο κατασκευής πριν το 1980 αλλά και μετά.
Έναρξη εκδήλωσης 9.00 π.μ., είσοδος ελεύθερη.