-
Δεν μπορω να καταλαβω γιατί όλοι βλέπουν προπαγάνδα απο το εν λόγω περιοδικό. Οπως και να χει η αντιδραση της φιατ έδειξε το λιγοτερο ανικανη για να αντιδρασει σε αυτο .ΑΝ δεν κανω λάθος κατι παρομοιο είχε γινει και με την mercedes kai αντεδρασε πολυ διαφορετικα .Τα παντα κρίνονται στο μαρκετινγκ κατι που η φιατ έδειξε να μην ξερει να το χειριστει-Αν υποθέσουμε οτι προκειτε περι προπαγανδας-
-
ακομα δεν κλειδωθηκε αυτο?
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=66053
δίνει και την δυνατότητα να σχολιάσεις την είδηση
-
Εστειλα κι εγω το δικο μου.Τα σχολια αραγε που καταχωρουνται; Φαινονται σχολια αναγνωστων του σαιτ δλδ;
-
Επίσης ενδιαφέρον οτι ενώ σε όλα τα αυτοκινητιστικά portals σήμερα ειδηση είναι οτι το Car of the year είναι το FIAT 5oo.... κάπως το Auto Motor und Sport......το ξέχασε..
.. άρε λαμόγια...
-
Ο χρήστης christos έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω γιατί όλοι βλέπουν προπαγάνδα απο το εν λόγω περιοδικό. Οπως και να χει η αντιδραση της φιατ έδειξε το λιγοτερο ανικανη για να αντιδρασει σε αυτο .ΑΝ δεν κανω λάθος κατι παρομοιο είχε γινει και με την mercedes kai αντεδρασε πολυ διαφορετικα .Τα παντα κρίνονται στο μαρκετινγκ κατι που η φιατ έδειξε να μην ξερει να το χειριστει-Αν υποθέσουμε οτι προκειτε περι προπαγανδας-Ειναι εντελώς ασχετα τα 2 περιστατικα. Στο τουμπαρισμα της A-Class ηταν λάθος σχεδιασμού, όχι μια αδιευκρίνιστη βλάβη στα φρένα. Ολες οι A-class στο ιδιο τεστ θα τουμπαραν.
Το προβλημα με το autotrith και το συγκεκριμενο περιστατικο ειναι η ασάφεια. Το 'χασαμε τα φρενα στο 3ο φρενάρισμα' επειδη εχει μικρούς δισκους ειναι αστείο. Που ηταν δηλαδή το πρόβλημα; Υπερθερμανθηκαν οι δισκοι; Και παλι δεν δικαιολογει ολική απώλεια φρένων αλλα ένα θερμόμετρο δεν ειχαν να μετρήσουν την θερμοκρασία των δίσκων; Και τι εγινε το συγκεκριμενο αυτοκινητο μετα τη δοκιμή; Ξαναειχε φρένα οταν κρυώσαν; Το υγρό φρένων ελέγχθηκε; Απλές ερωτήσεις. -
Μπας και το τρακαρατε πουθενα υστερα απο τιποτα φαγοποτια και πατε να την βγαλετε καθαρη με αυτον τον τροπο??
Ετσι εκλεισα το σχολιο μου,και μαλον εχω δικιο...
Καπου τα στουγριζαν και το στουγκρισαν!!! -
Έχουμε και νέα φωτογραφία του δισκόφρενου του Bravo..
ιδού
Ρε τι είναι τούτοι...!!!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εστειλα κι εγω το δικο μου.Τα σχολια αραγε που καταχωρουνται; Φαινονται σχολια αναγνωστων του σαιτ δλδ;Έστειλα κι εγώ ένα, στο οποίο τους ρωτούσα για το δισκόφρενο από Toyota. Τους είπα επίσης ότι ο κόσμος είναι δύσπιστος απέναντί τους και ότι, όσο το τραβάνε, τόσο λιγότερο πειστικοί γίνονται.
-
οι τύποι θέλουν εδώλιο κανονικά όχι μόνο από τη fiat αλλά και από τους 4Τ
'Υπάρχει όμως και ένα θέμα με την στάση που κράτησε μερίδα δημοσιογράφων του ειδικού τύπου, στο θέμα αυτό.
Αν ένας δημοσιογράφος, ξέρει ότι το Bravo 1.4 90 ps φοράει 30% μικρότερα φρένα και όχι μόνο το αποκρύπτει αλλά αντίθετα εκθειάζει τα φρένα του, τότε έχουμε σίγουρα ένα μεγάλο ηθικό (ίσως και νομικό θέμα). Άλλο είναι να γράψεις «έχει 30% μικρότερα φρένα, όμως… bla-bla” και άλλο να αποκρύψεις σκόπιμα ότι έχει μικρότερα φρένα.
Οι 4Τροχοί γράψανε ότι έχει ανθεκτικά φρένα. Ο Καββαθάς δήλωσε άγνοια (και τον πιστεύουμε). Το ίδιο κάνανε και κάποια άλλα έντυπα: γράψανε ότι έχει ανθεκτικά φρένα και απέκρυψαν ότι το Bravo 1.4 90 ps έχει 30% μικρότερα φρένα. Ισως δεν το ξέρανε. Τώρα όμως το ξέρουν όλοι. ' -
Mάιστα... οι 4Τ, κατά auto-κάτι, τα παίρνουν από τη Fiat...
-
πάντως οι τύποι είναι επιεικώς απαράδεκτοι....
-
Κι όχι μόνον οι 4Τ. Και το Car τα παίρνει από τη Fiat και το Drive και το Car & Driver και το γερμανικό AMS και όλος ο ευρωπαϊκός Τύπος. Μόνον ΑΥΤΟΙ δεν τα παίρνουν...
-
Α, επικαλούνται επίσης (για να μας πουν ότι το Bravo δεν έχει φρένα) σε παλαιότερη δημοσίευσή τους δοκιμή του Quattroruote, όπου το Bravo ακινητοποιήθηκε σε 43-44 μέτρα. Μόνον που το ιταλικό περιοδικό έκανε τη δοκιμή φρένων 'a pieno carico', δηλαδή ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟ (τέσσερα άτομα + αποσκευές, δηλαδή κοντά στα 400 κιλά). Λογικό δεν είναι να αυξηθεί η απόσταση ακινητοποίησης σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο περιοδικό, όπου στη δοκιμή είναι μόνον ο οδηγός (70 κιλά);
Εκμεταλλεύονται δηλαδή το γεγονός ότι οι περισσότεροι (όπως κι εγώ, χρειάστηκε να δω επισήμανση από άνθρωπο που ξέρει ιταλικά) δεν ξέρουμε ιταλικά κι έτσι μπορεί να παρασυρθούμε από όσα λένε.
-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
οι τύποι θέλουν εδώλιο κανονικά όχι μόνο από τη fiat αλλά και από τους 4Τ...Kαι τι να κανουν οι 4Τ??
Το πολυ πολυ να ''καταδικασουν'' τις κινησεις της φυλαδας!
Ειναι πιστευω πολυ λεπτο το ζητημα μεταξυ περιοδικων...
Το θεμα ειναι τι κανουμε εμεις που εχουμε μια Α αγαπη προς το αυτοκινητο!
Γνωμη μου πολυ απλα να μην ξαναπαρετε τετοιου ειδους φυλαδες,εγω τα εχω κοψει πριν καν τα αρχισω.
Να το πουμε και σε οσους μπορουμε και ετσι αν δεν πουλανε θα το κλεισουν το μαγαζακι...
Τοσο απλα! -
Όντως πλέον, και ασχέτως του αν έχουν δίκιο ή άδικο, πέφτουν σε επίπεδο μεσημεριανού ξεκατινιάσματος.
Τί να πω, δε σέβονται καν τον εαυτό τους. -
Καλώς τον...
-
Ακουω στοιχηματα.....μερες η ωρες για μπαν-ιο?
-
Kαι αντιο..
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Α, επικαλούνται επίσης (για να μας πουν ότι το Bravo δεν έχει φρένα) σε παλαιότερη δημοσίευσή τους δοκιμή του Quattroruote, όπου το Bravo ακινητοποιήθηκε σε 43-44 μέτρα. Μόνον που το ιταλικό περιοδικό έκανε τη δοκιμή φρένων 'a pieno carico', δηλαδή ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΟ (τέσσερα άτομα + αποσκευές, δηλαδή κοντά στα 400 κιλά). Λογικό δεν είναι να αυξηθεί η απόσταση ακινητοποίησης σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο περιοδικό, όπου στη δοκιμή είναι μόνον ο οδηγός (70 κιλά);Εκμεταλλεύονται δηλαδή το γεγονός ότι οι περισσότεροι (όπως κι εγώ, χρειάστηκε να δω επισήμανση από άνθρωπο που ξέρει ιταλικά) δεν ξέρουμε ιταλικά κι έτσι μπορεί να παρασυρθούμε από όσα λένε.
Στη δοκιμή που κανονικά θα συμμετείχε και το Bravo έγινε και δοκιμή 100-0 σε στεγνό και βρεγμένο με 2 και 4 άτομα + αποσκευές.
Αποτελέσματα:
--------------- 100-0 στεγ. (2 άτ.) --- 100-0 στεγ. (4 άτ. + 100 kg) 1η μέτρηση --- 10 μέτρηση (συνεχόμενα) --- 100-0 βρεγ.
Seat Leon 1.6 ----- 41,6 m ------------------------------------------------------ 42,4 m ------------ 41,3 m ----------------------- 42,1 m
VW Golf TSI 122 -- 41,3 m ------------------------------------------------------ 42,4 m ------------ 41,0 m ----------------------- 41,6 m
Mazda 3 1.6 4d --- 35,9 m ------------------------------------------------------ 37,8 m ------------ 38,1 m ----------------------- 37,7 m
Toyota Auris 1.6 -- 39,8 m ------------------------------------------------------ 40,2 m ------------ 40,7 m ----------------------- 41,0 m
Opel Astra 1.6 ---- 38,5 m ------------------------------------------------------ 39,6 m ------------ 40,3 m ----------------------- 39,3 m
Hyundai I30 1.6 -- 37,6 m ------------------------------------------------------ 37,9 m ------------ 38,9 m ----------------------- 38,3 m
Citroen C4 1.6 --- 38,5 m ------------------------------------------------------ 38,5 m ------------ 39,6 m ----------------------- 39,6 m
Ford Focus 1.6 --- 38,5 m ------------------------------------------------------ 39,6 m ------------ 40,7 m ----------------------- 40,9 m
Kia Cee'd 1.6 ---- 38,7 m ------------------------------------------------------- 40,5 m ------------ 42,5 m ----------------------- 40,5 mΌπως φαίνεται λοιπόν τα 43-44 μέτρα ακόμα και με πλήρως φορτωμένο αυτοκίνητο για τα σύγχρονα δεδομένα είναι μια κακή τιμή.
To νέο μικρομεσαίο απέτυχε στα τεστ αντοχής φρένων