-
Τι θα επιλέγατε από τα παραπάνω?
Η σκέψη μου ξεκίνησε με μια πρώτη ματιά για διάδοχο του Leon 1.6 Sport S 115hp (του 2006) που έχω τώρα! Ποια η γνώμη σας για τα παραπάνω?
-
Η σκέψη μου ξεκίνησε με μια πρώτη ματιά για διάδοχο του Leon 1.6 Sport S 115hp (του 2006) που έχω τώρα! Ποια η γνώμη σας για τα παραπάνω?
-
-
Αν και αργή η 116i...έχει πιο 'ζωντανή' αίσθηση σε σχέση με το πλήρως αδιάφορο Α3.
-
None of the above.
-
Γνώμη μου είναι να κρατήσεις το Leon και να μην κάνεις την κουταμάρα για να πάρεις κάποιο απο αυτά τα δυο.
Τη BMW τη θεωρώ απαράδεκτα ακριβή για αυτά που προσφέρει, δηλαδή τίποτα παραπάνω σε σχέση με το Leon εκτός φυσικά από την ποιότητα και το ψευτοimage.
Το Α3 είναι σαφώς καλύτερο αλλά να ξέρεις ότι είναι το ίδιο αμάξι με το Leon με άλλα, ακριβότερα, ρούχα. Άσε που από ό,τι έχω διαβάσει σε ξένα περιοδικά ο κινητήρας 1.4 tsi φοριέται (A3 & Golf) με ένα κιβώτιο τόσο μακρύ, που σε σχέση με το Leon το οποίο έχει πολύ κοντό κιβώτιο θα νομίζεις ότι οδηγάς 1400αρι ατμοσφαιρικό, για να μην πω 1200άρι.
Ρίξε μια ματιά στις ταχύτητες με 1000 στροφές στο Leon 1,6 και στο Α3 1,4 tsi και θα καταλάβεις:
Leon 1,6 mpi
1η 6,8 (χλμ/ώρα)
2η 12,2
3η 17,8
4η 23,6
5η 30Α3 1.4 tsi
1η 7,3
2η 13,6
3η 20,9
4η 27,5
5η 34,2
6η 41 -
Βρε περσι το πηρε και θελεις να το πουλησεις; Θα χασεις πολλα λεφτα δεν υπαρχει λογος.
Θα εχεις σιγουρα λιγοτερους χωρους και η απτη τους ποιοτητα δεν δικαιολογει τα περισσοτερα χρηματα τους.
Παντως θα επελεγα Α3 για τη ροπη του και μονο. -
Α3, λόγω καλύτερων επιδόσεων και καλύτερης τιμής (κατά 3χιλιάρικα φθηνότερο )
-
Πρεπει να μην στεκεις στα καλα σου αν θες να παρεις τα συγκεκριμενα!!!!
Αν οντως δεν στεκεις στα καλα σου Α3. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Α3, λόγω καλύτερων επιδόσεων και καλύτερης τιμής (κατά 3χιλιάρικα φθηνότερο )- χωρων εμπρός-πίσω-πορτμπαγκαζ
-
Ο χρήστης axibde έγραψε:
Πρεπει να μην στεκεις στα καλα σου αν θες να παρεις τα συγκεκριμενα!!!!
Αν οντως δεν στεκεις στα καλα σου Α3.Πολλοί οι τρελλοί πάντως καθημερινώς κυκλοφορουν παντού..
-
μαλλον Α3..
-
Το σκατό σου παξιμάδι (sic) (όπως είχε πει και ο GTI σε άλλο παρόμοιο topic) μέχρι να μαζέψεις κάτι παραπάνω για κάτι εμφανώς καλύτερο.
Να μου πεις έστω 1,8 tfsi να πω εντάξει -
Α3 και από εμένα, αν και με το αμάξι που έχεις δε νομίζω πως αξίζει τώρα να το αλλάξεις. Στη θέση σου θα περίμενα 1-1,5 χρόνο ακόμα για να δω τους διαδόχους καταξιωμένων μοντέλων της κατηγορίας (Golf VI , νέο Α3-ενδεχομένως).
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το σκατό σου παξιμάδι (sic) (όπως είχε πει και ο GTI σε άλλο παρόμοιο topic) μέχρι να μαζέψεις κάτι παραπάνω για κάτι εμφανώς καλύτερο.
Να μου πεις έστω 1,8 tfsi να πω εντάξειΡε σεις μπορεί να μην τον ενδιαφέρουν τον άνθρωπο οι επιδόσεις
Αν θες ένα ποιοτικό, κυριλάτο αυτοκίνητο που να σε μετακινεί ατσαλάκωτο μια χαρά αυτοκίνητα είναι τόσο η 116, όσο και το A3 1.4 (θεωρώντας ότι ως turbo θα πάει κάπως καλύτερα απ' ότι με τον παλιό 1.6 FSI).
Ναι, φωτιά στην άσφαλτο δε βάζουν σε καμία περίπτωση, όχι όμως ότι σέρνονται κιόλας.
-
Κανένα από τα δύο...
_
-
Αν ήταν υποχρεωτικά μεταξύ των 2, Α3 για λίγο καλύτερες επιδόσεις και χώρους.Αλλά γενικά,κανένα απο τα 2.
-
την 116 με κλειστα τα ματια δεν υπαρχει λογος να πληρωσει καποιος ενα γκολφ σε σχημα Α3
-
Α3, δυνατότετρο, περισσότερη ροπή, καλύτερη ποιότητα συναρμογής.
-
Ο χρήστης monf430 έγραψε:
την 116 με κλειστα τα ματια δεν υπαρχει λογος να πληρωσει καποιος ενα γκολφ σε σχημα Α3Μηχανικά Golf και A3 είναι ίδια, η ποιότητα των υλικών του εσωτερικού τους νομίζω ότι διαφέρει αισθητά, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια (και χέρια)
BMW 116 vs Audi A3 1.4