-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕΞΑΝΑ!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΚΟΥΠΕΡ Σ Ρ 56 ΤΟΥ 2008 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΨΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΤΙΟΝ Ν STYLE ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΙΣΗ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ...ΑΘΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 13000 ΧΙΛ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 22 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΛΑΔΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΘΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΝΤΟΤΙΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΔΙΑ Κ ΧΑΛΑΣΕ...ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΤΕΝΤΟΤΗΡΑ Κ ΣΤΗΣ 26 ΧΙΛ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΞΑΝΑ ΒΑΖΩ ΛΑΔΙΑ!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙ??-ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ MOTION N STYLE - ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΔΙΑ - ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ? - ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΜΠΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥ( ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΘΤΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ) ΣΤΙΣ 30 ΧΙΛ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΛΙ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΠΑΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΘ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΛΑΔΙΑ..ΒΑΖΩ ΛΑΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!(RX 8 NA ΕΠΑΙΡΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΑΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΙΓΑ) ΠΡΩΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ Κ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΥΣΗ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ?ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ Κ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΝΙ Γ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ. Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΑΙ ΜΙΝΙ COOPER ΕΙΝΑΙ Π Ρ Ο Β Λ Ι Μ Α Τ Ι Κ Α!!Κ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΡΩΤΙΣΑ Γ ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ MOTION N STYLE K THELAN 320 ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΜΟΝΟ Κ ΤΑ ΑΛΛΞΑ ΕΞΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ 110 Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΛΙΩΣ ΕΓΩ Γ ΤΗΝ ΔΙΚΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΔΩΣΑ 32 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Κ ΚΑΤΗΕ ΛΙΓΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!
**Εκτός από τα Greeklish απαγορεύονται και τα κεφαλαία, αφού δείχνουν ότι φωνάζεις. Επίσης καλό είναι χρησιμοποιούνται και διάφορα άλλα στοιχεία στις δημοσιεύσεις, όπως τελείες, κόμματα, παραγράφους κλπ κλπ.
Καλώς ήρθες στο φόρουμ, μια ματιά στον κανονισμό δεν βλάπτει. [mod] ** -
Μετά από 27.000χλμ και 2 χρόναι που είχα το Cooper S (R56), δεν είχα κανένα πρόβλημα. Λάδια έκαιγε ελάχιστα (βέβαια τα άλλαζα κάθε 10.000χλμ) και γενικά δεν παρουσίασε καμμία βλάβη.
-
Πάντως τα Mini δεν είναι τόσο αθώα από προβλήματα. Εχουν τα σκαμπανέβασματα που ακουγαμε από ιταλικά δεκαετίας '90, το ένα Ο.Κ. και το άλλο, ίδια παρτίδα, φρίκη.... Ποιοτικός έλεγχος για τα μπάζα;;
-
διαβασα στην σελιδα 46 οτι κ ενασ φιλος ειχε προβλιμα με το καψιμο λαδιου.και οτι του προτειναν να αλλαξει το καπακι στη μηχανι.θα ηθελα να μαθω αν τελικα εγινε κατι,αν βρικε καποια ακρη.ευχαριστω.
-
Yeah, τακακια 320€!
Εγω αλλαξα τακακια και δισκους μπροστα με καμποσα λιγοτερα απο 320€!
-
μια χαρα!
-
Ο χρήστης billo_7 έγραψε:
διαβασα στην σελιδα 46 οτι κ ενασ φιλος ειχε προβλιμα με το καψιμο λαδιου.και οτι του προτειναν να αλλαξει το καπακι στη μηχανι.θα ηθελα να μαθω αν τελικα εγινε κατι,αν βρικε καποια ακρη.ευχαριστω.Εχεις αλλαξει καθολου λαδια ή μονο προσθετεις;Καπο ανοιγεις καθολου ή μονο ο μηχανικος σου ξερει την διαδικασια;
Περιττο να πω οτι η μηχανη θα εχει αναψει αφου εχει μεινει τοσες φορες χωρις λαδια .
Δεν μπορω να καταλαβω την σχεση εγκεφαλου με καψιμο λαδιων.
-
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕΞΑΝΑ!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΚΟΥΠΕΡ Σ Ρ 56 ΤΟΥ 2008 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΨΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΤΙΟΝ Ν STYLE ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΙΣΗ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ...ΑΘΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 13000 ΧΙΛ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 22 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΛΑΔΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΘΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΝΤΟΤΙΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΔΙΑ Κ ΧΑΛΑΣΕ...ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΤΕΝΤΟΤΗΡΑ Κ ΣΤΗΣ 26 ΧΙΛ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΞΑΝΑ ΒΑΖΩ ΛΑΔΙΑ!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙ??-ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ MOTION N STYLE - ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΔΙΑ - ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ? - ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΜΠΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥ( ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΘΤΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ) ΣΤΙΣ 30 ΧΙΛ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΛΙ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΠΑΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΘ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΛΑΔΙΑ..ΒΑΖΩ ΛΑΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!(RX 8 NA ΕΠΑΙΡΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΑΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΙΓΑ) ΠΡΩΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ Κ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΥΣΗ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ?ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ Κ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΝΙ Γ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ. Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΑΙ ΜΙΝΙ COOPER ΕΙΝΑΙ Π Ρ Ο Β Λ Ι Μ Α Τ Ι Κ Α!!Κ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΡΩΤΙΣΑ Γ ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ MOTION N STYLE K THELAN 320 ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΜΟΝΟ Κ ΤΑ ΑΛΛΞΑ ΕΞΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ 110 Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΛΙΩΣ ΕΓΩ Γ ΤΗΝ ΔΙΚΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΔΩΣΑ 32 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Κ ΚΑΤΗΕ ΛΙΓΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!**Εκτός από τα Greeklish απαγορεύονται και τα κεφαλαία, αφού δείχνουν ότι φωνάζεις. Επίσης καλό είναι χρησιμοποιούνται και διάφορα άλλα στοιχεία στις δημοσιεύσεις, όπως τελείες, κόμματα, παραγράφους κλπ κλπ.
Καλώς ήρθες στο φόρουμ, μια ματιά στον κανονισμό δεν βλάπτει. [mod] **Θα κάνω μια παρατήρηση και θα σου πω και τι συμβαίνει γενικότερα ως κάτοχος mini με 65000 χλμ και από τις εμπειρίες στο miniclub.
Κατ'αρχήν, όχι ο εγκέφαλος δεν έχει καμία σχέση. Από την πρώτη στιγμή που έκαψες λάδια και μετά, πρέπει κάθε 1000 χλμ να το παρακολουθείς και να μην το αφήνεις να ξαναχτυπάει συνέχεια. Δυστυχώς πλέον η ζημιά σου είναι μόνιμη. το πρώτο πράγμα που αλλάζουν είναι πάντα το ψευδοκάπακο στο μοτέρ ( τοπλαστικό από πάνω). Συνήθως επιστρέψει τα λάδια η βαλβίδα υποπίεσης που έχει και τα καίει εσωτερικά με αποτέλεσμα μια μικρή κατανάλωση. Όλα τα μίνι έχουν φυσιολογικό να καίνε περίπου 150ml /1000 xlm. H BMW ορίζει ότι μπορείς να κάψεις μέχρι και μισό λίτρο το οποίο το θεωρούν φυσιολογικό. Μετά το 1 λίτρο θεωρούν ότι πράγματι υπάρχει πρόβλημα (που στην προκειμένη περίπτωση εκεί έχεις φτάσει).
Στο προκείμενο τώρα. Το πρόβλημά σου είναι οι οδηγοί των βαλβίδων. Όλα τα mini σιγά σιγά αρχίζουν και βγάζουν θέμα εκεί και η Mini έχει αλλάξει το ανταλλακτικό αν θυμάμαι από τα αυτοκίνητα του '10 και μετά. Από εκεί τα καις. Το κόστος επισκευής στην BMW είναι 2500 περίπου.Σε συνεργεία για mini to έχω βρει και 1000-1200 ευρώ λιγότερα... -
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕΞΑΝΑ!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΚΟΥΠΕΡ Σ Ρ 56 ΤΟΥ 2008 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΚΑΨΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΤΙΟΝ Ν STYLE ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΙΣΗ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ...ΑΘΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 13000 ΧΙΛ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑ 22 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΙ ΤΟ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ Κ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΓΟΝΑ ΛΑΔΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΘΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΤΕΝΤΟΤΙΡΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΑΔΙΑ Κ ΧΑΛΑΣΕ...ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΤΕΝΤΟΤΗΡΑ Κ ΣΤΗΣ 26 ΧΙΛ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΞΑΝΑ ΒΑΖΩ ΛΑΔΙΑ!!ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΩΤΑΩ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙΕΙ ΛΑΔΙ??-ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ MOTION N STYLE - ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΚΑΙΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΔΙΑ - ΜΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ? - ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΜΠΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΤΟΥ( ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΘΤΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ) ΣΤΙΣ 30 ΧΙΛ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΛΙ ΘΟΡΥΒΟΥΣ ΠΑΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΟΘ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΛΑΔΙΑ..ΒΑΖΩ ΛΑΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!(RX 8 NA ΕΠΑΙΡΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΛΑΔΙΑ ΘΑ ΕΚΑΙΓΑ) ΠΡΩΤΟΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ Κ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΥΣΗ ΣΤΑ ΛΑΔΙΑ?ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ Κ ΑΥΤΟ Κ ΤΟ ΨΑΧΝΩ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΣΕ ΜΙΝΙ Γ ΑΛΛΟ ΑΜΑΞΙ. Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΗΝ ΠΑΡΕΤΑΙ ΜΙΝΙ COOPER ΕΙΝΑΙ Π Ρ Ο Β Λ Ι Μ Α Τ Ι Κ Α!!Κ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΡΩΤΙΣΑ Γ ΤΑΚΑΚΙΑ ΣΤΗΝ MOTION N STYLE K THELAN 320 ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΜΟΝΟ Κ ΤΑ ΑΛΛΞΑ ΕΞΩ ΣΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ 110 Κ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΙΟΛΑΣ! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΛΙΩΣ ΕΓΩ Γ ΤΗΝ ΔΙΚΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κ ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΟΝΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΜW ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΔΩΣΑ 32 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ Κ ΚΑΤΗΕ ΛΙΓΟ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΜΕΤΑ ΛΑΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΙΜΑ ΠΕΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΡΥΟ! ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΕΒΑΖΕΣ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕΣ ΣΤΡΟΦΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΩΤΙΒΟ!! ΑΥΤΟ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΣΟΙ ΑΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΘΝ ΠΡΩΒΛΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΝΙ ΚΟΥΠΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΟ ΤΑ ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΛΑΔΙΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΜΠΟΚΑΙΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΩΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ Η ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΖΒΗΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ, ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΒΟΛΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΡΜΠΙΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΙΟΥΑΛ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΗΣ ΤΑ ΠΡΩΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΒΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ!!!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΗΣ ΤΑ ΠΡΩΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΒΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΜΟΥ!!! -
Φιλος μολις πηρε μεταχειρισμενο Mini Cooper S νομιζω περιπου 3-4 ετων με περιπου 35000 χιλιομετρα. Το αυτοκινητο εχει οτι εξτρα εξοπλισμο και αστροσκονη μπορει να βαλεις, μεχρι και το εξτρα μηχανικο μπλοκε. Ομως πριν το παρει το εκανε μια βολτα απο το Σπανο... Εκει του βρηκαν προβλημα προαναφλεξης το οποιο ανοιγοντας το καπακι ειδαν οτι ηταν γνωστο προβλημα στα Mini. Οι βαλβιδες ειχαν πιασει πολυ μακα και του ειπαν οτι για να διορθωθει πρεπει να βγει εξω το καπακι και να καθαριστει, δεν ξερω αν ηθελε και ανταλακτικα. Hθελαν 1500+ ευρω γι'αυτη την υποθεση. Πηγε λοιπον σε αυτον που το πουλουσε κανονισαν οτι για να το παρει πρεπει να του το φτιαξει και αφου το εφτιαξε το ξανατσεκαρε στο Σπανο για να δει αν οντως το εφτιαξε ο πολιτης και η δουλεια ηταν σωστη. Τελικα το πηρε και το αμαξι ειναι μπομπα. Το συμπερασμα ομως που εβγαλε ειναι οτι τα Mini και γενικα τα turbo εχουν προβλημα με την κακη χρηση και ζοριζουν ευκολα κεφαλη και βαλβιδες.
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Φιλος μολις πηρε μεταχειρισμενο Mini Cooper S νομιζω περιπου 3-4 ετων με περιπου 35000 χιλιομετρα. Το αυτοκινητο εχει οτι εξτρα εξοπλισμο και αστροσκονη μπορει να βαλεις, μεχρι και το εξτρα μηχανικο μπλοκε. Ομως πριν το παρει το εκανε μια βολτα απο το Σπανο... Εκει του βρηκαν προβλημα προαναφλεξης το οποιο ανοιγοντας το καπακι ειδαν οτι ηταν γνωστο προβλημα στα Mini. Οι βαλβιδες ειχαν πιασει πολυ μακα και του ειπαν οτι για να διορθωθει πρεπει να βγει εξω το καπακι και να καθαριστει, δεν ξερω αν ηθελε και ανταλακτικα. Hθελαν 1500+ ευρω γι'αυτη την υποθεση. Πηγε λοιπον σε αυτον που το πουλουσε κανονισαν οτι για να το παρει πρεπει να του το φτιαξει και αφου το εφτιαξε το ξανατσεκαρε στο Σπανο για να δει αν οντως το εφτιαξε ο πολιτης και η δουλεια ηταν σωστη. Τελικα το πηρε και το αμαξι ειναι μπομπα. Το συμπερασμα ομως που εβγαλε ειναι οτι τα Mini και γενικα τα turbo εχουν προβλημα με την κακη χρηση και ζοριζουν ευκολα κεφαλη και βαλβιδες.Αυτό με τη μάκα στις βαλβίδες απ'όσο ξέρω συμβαίνει σε όλα τα άμεσου ψεκασμού σιγά σιγά. Αλλά όχι σε 35000 χλμ..Είναι πολύ λίγα νομίζω για να πιάσει τόσο πολύ μάκα και να έχει πρόβλημα. Μου ακούγεται πολύ πιθανό τα 35000 να μην είναι και τόσο πραγματικά..
-
1.500+ γιούρια για καθαρισμό?
Μήπως ήταν και τίποτα άλλο, ακόμη πιο χοντρό? -
Άμα ειναι το αυτοκίνητο 3-4 ετών δεν ειναι άμεσου ψεκασμού και σαν πρόβλημα λύνεται αν αλλάζουμε μπουζι κάθε 20 χιλ χιλιόμετρα
-
-
γεια κι απο μενα,
ενδιαφερομαι να αγορασω ενα mini one 1400 95ιππους, 2009 μοντελο,ποια η γνωμη σας?
θα το προτεινατε σαν αυτοκινητο? -
please καμια ιδεα κανεις ? ειμαι σε αδιεξοδο!
-
-
Έχει πραγματικά τόσο θόρυβο η καμπίνα ?????????
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Έχει πραγματικά τόσο θόρυβο η καμπίνα ?????????μπορεί να είναι το ανοιχτό...
ένα πιο χαρακτηριστικό...
http://www.youtube.com/watch?v=7jJGlzeE ... re=related
New MINI Forum