-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
cmarin μπορείς να εξηγήσεις γιατί δεν επιτρέπεται BMW ή Mercedes? μου κάνει μεγάλη εντύπωσηΜπορει να παιζουν διαφοροι λογοι, πχ δεσμευσεις της μητρικης εταιριας πολλες φορες ακομα και απο το εξωτερικο. Επισης ορισμενες εταιριες (και αυτη που εργαζομαι) δεν δινουν στα διευθυντικα στελεχη Merc-BMW, για λογους εικονας της εταιριας (δεν θελουν να δινεται η εντυπωση στους πελατες οτι γινεται σπαταλη απο την εταιρια ή θεωρουν οτι δεν ταιριαζει στο προφιλ της κτλ).
Δεν τους πειραζει να παρουν ενα ακριβοτερο Αudi ή Lexus, απλα αποκλειουν τις παραπανω 'μαρκες'.
Αλλες εταιριες βαζουν οριο στα κυβικα, αλλα οχι στο κοστος και παει λεγοντας.Αβυσσος η ψυχη της Εταιριας...
-
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
LEXUS GS 450h
A5 3.2
Α4
159 3.2
Jaguar S-type
Lexus IS250
Volvo S80 T5
Saab 9-5 2.3t Aero
Subaru Legacy 3.0R
citroen C6
Mazda 6MPSνα το μαζέψουμε λίγο από αυτές τις επιλογές....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λοιπόν έχουμε και λέμε:LEXUS GS 450h
A5 3.2
Α4
159 3.2
Jaguar S-type
Lexus IS250
Volvo S80 T5
Saab 9-5 2.3t Aero
Subaru Legacy 3.0R
citroen C6
Mazda 6MPSνα το μαζέψουμε λίγο από αυτές τις επιλογές....
Αν θέλει χλιδή, Lexus GS. To IS δεν δίνει το κάτι παραπάνω σε οδική συμπεριφορά, οπότε ας πάει για το μεγάλο απευθείας.
Αν θέλει σπορ συμπεριφορά, Legacy.
Αν θέλει ένα εξαιρετικό συνδυασμό σπορ και χλιδάτου συνοδευόμενο από ασύγκριτα looks, 159.
Αν θέλει απόλυτη άνεση, C6.
Το 6 είναι αμαξάρα, αλλά πάει για αλλαγή.Προσωπικά, εφόσον πρόκειται για εταιρικό (=δεν ανησυχώ για τίποτα), μπορεί να έκανα το βήμα με τη C6. Πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο.
-
Η Sportwagon 3.2 αντί της 159 3.2 πώς θα του φαινόταν;
-
Εγω θα του προτεινα την 159 3.2 Q4...
-
Αφού έχει αποκλείσει bmw & merc τότε Lexus ή 159 3.2 ή Α5 στα χρήματα που
διαθέτει.
Σε lexus μπορεί να πάρει υπερπλήρες το is 250 με τα 12αρια τα mark levinson και δε συμμαζεύεται.
Προσωπική επιλογή Α5 3,2( καλά αν μπορούσε bmw τότε 335 χωρίς 2η σκέψη αλλα τέσπα) -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
cmarin μπορείς να εξηγήσεις γιατί δεν επιτρέπεται BMW ή Mercedes? μου κάνει μεγάλη εντύπωση
Μπορει να παιζουν διαφοροι λογοι, πχ δεσμευσεις της μητρικης εταιριας πολλες φορες ακομα και απο το εξωτερικο. **Επισης ορισμενες εταιριες (και αυτη που εργαζομαι) δεν δινουν στα διευθυντικα στελεχη Merc-BMW, για λογους εικονας της εταιριας (δεν θελουν να δινεται η εντυπωση στους πελατες οτι γινεται σπαταλη απο την εταιρια ή θεωρουν οτι δεν ταιριαζει στο προφιλ της κτλ). **
Δεν τους πειραζει να παρουν ενα ακριβοτερο Αudi ή Lexus, απλα αποκλειουν τις παραπανω 'μαρκες'.
Αλλες εταιριες βαζουν οριο στα κυβικα, αλλα οχι στο κοστος και παει λεγοντας.Αβυσσος η ψυχη της Εταιριας...
αυτό φαντάστηκα και εγώ αλλά όπως λες άβυσσος...
και μετά την παράθεση των άλλων επιλογών εμμένω στην πρόταση μου για 159 3,2
αλλιώς έαν είναι να μην πάρει σπορ ας πάει σε SUV και συγκεκριμένα Touareg 3,6. -
Τα στελέχη της εταιρείας μου προτίμησαν Alfa.
Στα επαγγελματικά τους ταξίδια συνήθως γυρνάνε με το λεωφορείο
γιατί μένουν κάπου στη διαδρομή. Πάντως μέχρι στιγμής
όλες οι βλάβες, μεχρι και ιμάντα εκκεντροφόρου έκοψε ένα
καλύπτονται από την εγγύηση. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αλλιώς έαν είναι να μην πάρει σπορ ας πάει σε SUV και συγκεκριμένα Touareg 3,6.Για να το πάρεις λογικά εξοπλισμένο η τιμή ξεφεύγει πολύ από τα 65 Κ
-
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Τα στελέχη της εταιρείας μου προτίμησαν Alfa.Στα επαγγελματικά τους ταξίδια συνήθως γυρνάνε με το λεωφορείο
καλύπτονται από την εγγύηση.Το λεωφορείο το καλύπτει το συμβόλαιο, ή τα βάζουν από την τσέπη τους;
(τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.... )
-
Θα τολμήσω να ζητήσω αυτοσυγκράτηση από τους alfisti, ας μην δοθεί συνέχεια στο πυροτέχνημα.
-
Και στην δικιά μου εταιρεία επιτρέπουν μόνο Saab,Volvo,Alfa Romeo,Jaguar, Maserati και Cadillac. To γιατί δεν ξέρω. Αυτή την λίστα μας έδωσαν.
-
Γελάς εσύ... στην Εμπορική Τράπεζα προ ετών όμως έδωσαν τη δυνατότητα σε διάφορα μεγαλοστελέχη να επιλέξουν αυτοκίνητο ανάμεσα σε:
Alfa 166 3.2 full extra
Audi A8 3.7
BMW 730
καΕ, υπήρξαν κάποιοι φαν της ιταλικής αυτοβιομηχανίας που επέλεξαν την 166. Άκουσα από γιο ενός μεγαλοστελέχους που επέλεξε το A8 ότι την επόμενη φορά δε θα είναι στη λίστα η 166 ή κάτι αντίστοιχο. Το μετάνοιωσαν στην πορεία...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Θα τολμήσω να ζητήσω αυτοσυγκράτηση από τους alfisti, ας μην δοθεί συνέχεια στο πυροτέχνημα.Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να δοθεί συνέχεια. Ο Pakos M απλά παρέθεσε κάποια στοιχεία για την επιλογή που έκαναν κάποια στελέχη της εταιρίας. Δεν ήταν ούτε εριστικός ούτε άφησε υπονοούμενα.
-
Λες και δεν έχεις ξαναδεί το έργο...
-
159 3.2
Discovery 3 (με λίγο ζόρι)
Tuareg 3.6 V6
...Αν ήμουν στη θέση του, θα τα έκανα μαντάρα και θα αγόραζα το καλύτερο overall αυτοκίνητο που υπάρχει αυτή τη στιγμή ( W204 C350) και αν δεν τα κατάφερνα θα έπαιρνα μια C6 και θα την απολάμβανα στην πλάτη τους!
-
ο λόγος που δεν δίνουν merc και bmw είναι γιατί θεωρούνται προκλητικές
ως μάρκες καθώς αποτελούν το όνειρο του κάθε νεοελληνα(άσχετα αν σε
αυτό έχουν μπει σφήνα και τα suv). -
Και η Εθνική Τράπεζα Audi δίνει στους διευθυντάδες.
Απλά άλλοι παίρνουν 'απλά' Α4 και άλλοι 'σύνθετα' Α8 -
Ο χρήστης Pakos M έγραψε:
Τα στελέχη της εταιρείας μου προτίμησαν Alfa.Στα επαγγελματικά τους ταξίδια συνήθως γυρνάνε με το λεωφορείο
καλύπτονται από την εγγύηση.Και στην εταιρεία που δούλευα εγώ (Apivita - επώνυμα πράγματα όχι σουπα μουπες, ο φίλος μου και μουτουσου) που δίναν στα περισσότερα στελέχη Toyota, οι χριστοπαναγίες φτάναν μέχρι την Ιαπωνία πολλές φορές. Είχα ένα φίλο πωλητή που είχε πάει να σκοτωθεί πόσες φορές από μια Corolla sedan...
Tα 'νοικιάρικα' leasing των εταιρειών δεν συντηρούνται καλά. Πολύ περισσότερο οι Alfa
που ίσως χωρίς σωστή συντήρηση να είναι ακόμα πιο ευαίσθητες από ένα Honda ας πούμε. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Tα 'νοικιάρικα' leasing των εταιρειών δεν συντηρούνται καλά.Αυτό γιατί συμβαίνει? Θέλουν οι εταιρίες leasing να χάσουν τους πελάτες τους? Ή μήπως οι αντιπροσωπείες?
Εταιρικό με 60-65Κ