-
Στην δικιά μου εταιρία τα εταιρικά είναι μόνο Mercedes και Smart. Αν δεν αρέσουν σε κάποιον απολύεται.-
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Στην δικιά μου εταιρία τα εταιρικά είναι μόνο Mercedes και Smart. Αν δεν αρέσουν σε κάποιον απολύεται.-Έπρεπε να βάλεις ακολουθεί εγκάθετο post στην αρχή
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τα στελέχη της εταιρείας μου προτίμησαν Alfa.
Στα επαγγελματικά τους ταξίδια συνήθως γυρνάνε με το λεωφορείο
γιατί μένουν κάπου στη διαδρομή. Πάντως μέχρι στιγμής
όλες οι βλάβες, μεχρι και ιμάντα εκκεντροφόρου έκοψε ένα
καλύπτονται από την εγγύηση.Και στην εταιρεία που δούλευα εγώ (Apivita - επώνυμα πράγματα όχι σουπα μουπες, ο φίλος μου και μουτουσου) που δίναν στα περισσότερα στελέχη Toyota, οι χριστοπαναγίες φτάναν μέχρι την Ιαπωνία πολλές φορές. Είχα ένα φίλο πωλητή που είχε πάει να σκοτωθεί πόσες φορές από μια Corolla sedan...
Tα 'νοικιάρικα' leasing των εταιρειών δεν συντηρούνται καλά. Πολύ περισσότερο οι Alfa
που ίσως χωρίς σωστή συντήρηση να είναι ακόμα πιο ευαίσθητες από ένα Honda ας πούμε.-
τα ατομα που τα οδηγουν (τα περισσοτερα δεν εινα ικαι ολοι καφροι) τα γαμανε
-
Καποιες εταιριες λιζινκ δεν κανουν σερβις στις αντιπροσωπιες τις εκαστοτε μαρκας.......σκεφτειται να εχεις εταιρεια λιζινκ και δικη σου αντιπρωσοπεια...ε σιγα μην πας το χ αμαξι που δεν εχεις την αντιπρωσοπεια του σε αλλον να του τα σκασεις!
-
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Και η Εθνική Τράπεζα Audi δίνει στους διευθυντάδες.
Απλά άλλοι παίρνουν 'απλά' Α4 και άλλοι 'σύνθετα' Α8Α,γι'αυτό λένε στα περιοδικά 'χρηματοκιβώτια' τα εσωτερικά των περισσότερων Audi
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Στην δικιά μου εταιρία τα εταιρικά είναι μόνο Mercedes και Smart. Αν δεν αρέσουν σε κάποιον απολύεται.-Και καλά τους κάνουν, στους αλήτες!
Ρε, τους λες καμιά κουβέντα να με πάρουν και εμένα στη δουλειά; -
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Στην δικιά μου εταιρία τα εταιρικά είναι μόνο Mercedes και Smart. Αν δεν αρέσουν σε κάποιον απολύεται.-Nαι, και στην ΕΣΣΔ οι κομμουνισταί κυκλοφορούσαν ελεύθερα!
(δεν είναι δικό μου, παληά γελοιογραφία του ΚΥΡ είναι)
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Στην δικιά μου εταιρία τα εταιρικά είναι μόνο Mercedes και Smart. Αν δεν αρέσουν σε κάποιον απολύεται.-Αν περάσει ο Kouk και σου μιλήσει, θα κάνεις πως δεν τον ξέρεις τον κύριο...?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Στην δικιά μου εταιρία τα εταιρικά είναι μόνο Mercedes και Smart. Αν δεν αρέσουν σε κάποιον απολύεται.-
Αν περάσει ο Kouk και σου μιλήσει, θα κάνεις πως δεν τον ξέρεις τον κύριο...?
Αυτό κάνει ο εγκάθετος κιτρινιάρης! Αλλά, θα τον φτιάξω εγω! Θα στείλω επιστολή για το αυτοκίνητο που έχει!
-
-
Όποιον πειράξει τον αδελφό obelix θα τον περιμένουν καμιά 20ρια μερσεντές στην πόρτα του απ'έξω το επόμενο πρωί όταν θα ξεκινήσει για να πάει στη δουλειά του!
Καλημέρα σας, κύριε... μη φοβάστε, θα θέλαμε μόνο να σας 'μιλήσουμε' λίγο!
-
Κι εσυ Γιαπωνέζικο αμάξι πήρες?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι εσυ Γιαπωνέζικο αμάξι πήρες?To MX5 είναι το καλύτερο Εγγλέζικο αυτοκίνητο που έχει παραχθεί ποτέ στην Ιαπωνία (και όχι μόνο)...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Κι εσυ Γιαπωνέζικο αμάξι πήρες?
To MX5 είναι το καλύτερο Εγγλέζικο αυτοκίνητο που έχει παραχθεί ποτέ στην Ιαπωνία (και όχι μόνο)...
Και τα Mercedes είναι τα καλύτερα Γιαπωνέζικα αυτοκίνητα που παράχθηκαν ποτέ στην Γερμανία?
-
Ελα δεν θελω κοκορομαχιες, οποιος δεν εχει 106 να παει Β εθνικη!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Επί της ουσίας τώρα εγώ θα πήγαινα καρφωτός για Lexus GS450h+1
-
Επειδή ξέρω ότι έχετε αγωνία για το τι παράγγειλε τελικά ο φίλος μου, θα σας το αποκαλύψω αμέσως τώρα - αφού μόλις χθες το έμαθα-.
Δεν ξέφυγε από την Audi και παράγγελε S3 με 18άρες, Recaro, (κάτι με τις αντιστρεπτικές ρυθμιζόμενες που δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι) και.....ΜΤΜ προγραμμα 310PS
Παραλαβή έχει τέλος Ιανουαρίου! Να το χαίρεται!
επειδή θα το οδηγήσω σίγουρα, θα γράψω και εντυπώσεις τότε... -
Πάντως το θέμα 'εταιρικό αυτοκίνητο' πρέπει να το αναθέσεις σε κάποιον σχετικό με την αυτοκίνηση. Αλλιώς...
Σε γνωστό μου, σε πολύ καλή θέση σε τράπεζα, του δώσανε την Α140 (τότε). Επειδή είχε 2 παιδιά, έτρεχε να αγοράζει άλλο αυτοκίνητο.
Σε πολλές εταιρείες δε σου αφήνουν να διαλέξεις ούτε το χρώμα!
Αγνοούν δηλαδή ότι, για να υπάρχουν 1.000.000 συνδυασμοί αυτοκινήτων/χρωμάτων/εξοπλισμών σε κάθε συγκεκριμένη τιμή, μάλλον ολοι μας δεν έχουμε τις ίδιες ανάγκες.
Την πιο καλή πολιτική την είχε η προηγούμενη δουλειά μου. Σου λέγανε: για το επίπεδο π.χ. manager, δικαιούσαι αυτοκίνητο κυβικών Χ, με μίσθωμα Υ και να είναι 4θέσιο και να μην είναι cabrio ή jeep. Και διάλεξε ότι θέλεις: θέλεις χλίδα? Πάρε 316 'στεγνή'. Θέλεις γκατζετάκια και χώρους? Πάρε Passat 1.6 με ηλιοροφές, δέρματα, κτλ.
-
Που δουλεύει ο φίλος??
Ωραίο μπάτζετ του δώσανε.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επειδή ξέρω ότι έχετε αγωνία για το τι παράγγειλε τελικά ο φίλος μου, θα σας το αποκαλύψω αμέσως τώρα - αφού μόλις χθες το έμαθα-.Δεν ξέφυγε από την Audi και παράγγελε S3 με 18άρες, Recaro, (κάτι με τις αντιστρεπτικές ρυθμιζόμενες που δεν κατάλαβα τι ακριβώς είναι) και.....ΜΤΜ προγραμμα 310PS
Το πρόγραμμα της ΜΤΜ θα το βάλει από αντιπροσωπεία? αν ναι ποιά?
-
Ναι, αλλά δεν ξέρω που!
-
Αν μάθεις γράψε κάτι...
Thanks anyway...
Εταιρικό με 60-65Κ