-
Μόλις έφαγες report για την ανάρμοστη συμπεριφορά σου.
-
@manast said in SUZUKI FORUM:
Μερικοί δεν το πολυ-αξιολογούμε αυτό. Εμένα δεν είναι από τις ψηλές μου προτεραιότητες η άνεση. Προτιμώ να προσέχω που και τι πατάνε οι τροχοί μου. Στα δικά μου κριτήρια μόνο για τον γδούπο θα παραπονεθώ. Θα τον προτιμούσα πιο αμβλύ. Να υπάρχει όμως.
Ξεκάθαρα έκανες καλή επιλογή σύμφωνα με τα κριτήρια σου. Οδηγούς σαν εσένα είχαν στην επιλογή της έκδοσης εισαγωγής, άλλωστε έχεις και τον κινητήρα που σου χαρίζει χαμόγελο στα χείλη.
Το θέμα είναι πως έπρεπε να αφήσουν και μια έκδοση με απλό σετ απ ανάρτησης και 15 ιντσών ελαστικά για τον πολύ κόσμο ώστε να μπορεί να ανταγωνιστεί σε άνεση τα υπόλοιπα, πιο βαρετά και ανέκφραστα, ευρωπαϊκά.
Εξαιρουμένου του φιέστα.
-
@lap said in SUZUKI FORUM:
Μόλις έφαγες report για την ανάρμοστη συμπεριφορά σου.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ. Και ποια είναι η ανάρμοστη συμπεριφορά μου;
-
Δεν κρύβω οτι που και που κοιτάω και εγω για swift sport 1.4T και εννοείτε οτι αν εύρισκα με 15000€ ακύρωνα κατευθείαν το yaris cross και το έπαιρνα , ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ @npapanik
-
@monman2 said in SUZUKI FORUM:
Δεν κρύβω οτι που και που κοιτάω και εγω για swift sport 1.4T και εννοείτε οτι αν εύρισκα με 15000€ ακύρωνα κατευθείαν το yaris cross και το έπαιρνα , ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ @npapanik
Σε ευχαριστώ πολύ!
-
Είναι εξαιρετικό μικρό αυτοκίνητο πόλης. Τα κάνει όλα (τα οδηγικά και οχι μόνο) πολύ καλα. Καλά στην τιμή που το βρήκες με τα χιλιόμετρα που είχε είναι έως και σκάνδαλο. Εύχομαι πραγματικά να το χαρείς...
Στο αυτόματο φρενάρισμα υπήρχε μια ενημέρωση στα μέσα του 2021. Την κάνουν στο σέρβις. Για ρώτησε να μάθεις μην έχει καμία ενημέρωση για το sport
Πήγα χθες @lap, είχε ενημέρωση μόνο για τον κινητήρα (τι φτιάχνει, δεν ήξεραν).
-
Περίεργο.
Σε εμένα επρσυ που έκανα σέρβις είπαν πως πέρασαν ενημερώσεις του multimedia που δεν κατάλαβα τίποτα, είναι ακριβώς το ίδιο. Και είπαν πως ενημέρωσαν τα συστήματα adas. Έχω την αίσθηση έγιναν πιο χαλαρά αλλά μπορεί να είναι και placebo φαινόμενο.
-
Περίεργο.
Σε εμένα επρσυ που έκανα σέρβις είπαν πως πέρασαν ενημερώσεις του multimedia που δεν κατάλαβα τίποτα, είναι ακριβώς το ίδιο. Και είπαν πως ενημέρωσαν τα συστήματα adas. Έχω την αίσθηση έγιναν πιο χαλαρά αλλά μπορεί να είναι και placebo φαινόμενο.
Στο multimedia τις κάνω ο ίδιος (οι ενημερώσεις αυτές είναι συνήθως bug fixes). Εσένα έχει Radar Brake Support ή Dual Sensor Brake Support (DSBS);
-
Dsbs..διπλές κάμερες στο παρμπρίζ.
Ααα δεν ξέρω να τις κάνω αυτές, βασικά ξέρω αλλά φοβάμαι μη κάνω μακακια.Φλασια.... Μου είπαν πως με το update δείχνει κάτι στα ελληνικά αλλά δεν θυμάμαι τι.
-
Dsbs..διπλές κάμερες στο παρμπρίζ.
Ααα δεν ξέρω να τις κάνω αυτές, βασικά ξέρω αλλά φοβάμαι μη κάνω μακακια.Φλασια.... Μου είπαν πως με το update δείχνει κάτι στα ελληνικά αλλά δεν θυμάμαι τι.
Περίεργο τότε μιας που έχουμε το ίδιο σύστημα...
-
Είναι πολύ παρεμβατικό;
Σε ενοχλεί;
-
Είναι πολύ παρεμβατικό;
Σε ενοχλεί;
Όχι ιδιαίτερα, μόνο μια φορά σε μια 90' αριστερή μου πάτησε μια φρενιά... πως δεν καρφώθηκε ο πίσω πάνω μου ακόμα δεν έχω καταλάβει...
-
Δεν είχε τίποτα μπροστά;
-
Δεν είχε τίποτα μπροστά;
Εμένα μια φορα κάρφωσε τα φρένα μπροστά από ένα μαγαζί, καφενειο ή ψιλοκατζοδικο δεν θυμάμαι ακριβώς, όπου άραζαν οι μπάρμπες απ' έξω και έπιναν τα ουζακια τους, είχε και μια σημαία απ' έξω πάνω στον τοίχο υπό γωνία να κρέμεται. Ξαφνικά την ώρα που περνούσα φυσηξε, ξεδιπλώθηκε η σημαία και καρφώσε τα φρένα ακριβώς μπροστά στους παππούδες και τρόμαξαν. Τίποτα, είναι το adas τους είπα. Τώρα τι κατάλαβαν αυτοί.....
Και μια ακόμα φορά περνούσε πυροσβεστικό ναπο απέναντι και μόλις το κόκκινο φως φώτισε το παρμπρίζ φρεναρε στιγμιαία.
Ευτυχώς δεν έπινα καφέ εκείνη την ώρα. !στα την αναβάθμιση δεν έχει τύχει κάτι ανάλογο.
Περνάω από εκεί συνέχεια, τι να πω δεν ξέρω! Εδώ Tesla την πατάνε, τι να πούμε εμείς οι φτωχοί συγγενείς;
-
Εντωμεταξυ διαβάζει και τους πεζούς που ετοιμάζονται να περάσουν απέναντι. Μόλις πλησιάσουν την ώρα που περνάς ειδοποιεί με συνεχόμενα μπιπ.
Θέλει συνήθεια. Μετά κάνα εξάμηνο μαθαίνεις να οδηγείς σύμφωνα με το σύστημα αυτό και δεν το ακούς σχεδόν ποτέ. Δηλαδή σε αναγκάζει να οδηγείς πολύ στρωτά και ήρεμα. Δεν ανέχεται κολλήματα και άλλα τέτοια.
-
Δεν απενεργοποιειται ?
-
Νομίζω ναι. Έχει κουμπάκια για όλα τα συστήματα. Αλλά πρέπει αν τα πατάς αρκετα δευτερόλεπτα και κάθε φορά που βάζεις μπροστά. Εγώ είμαι προσαρμοστικός άνθρωπος δεν με χαλάει.
-
Νομίζω ναι. Έχει κουμπάκια για όλα τα συστήματα. Αλλά πρέπει αν τα πατάς αρκετα δευτερόλεπτα και κάθε φορά που βάζεις μπροστά. Εγώ είμαι προσαρμοστικός άνθρωπος δεν με χαλάει.
Ναι απενεργοποιείται με παρατεταμένο πάτημα. Δεν είναι τόσο πρόβλημα, απλά για να γκρινιάξουμε λίγο..
-
Για πες τώρα, κάτι sport.
Ο ήχος σου αρέσει; Ο συμπλέκτης είναι μαλακος, συγκριτικά με τα mazda?
Σου κολλάνε στον δρόμο μόλις δουν τις μπούκες πίσω..?
Σκέφτεσαι κάποια αναβάθμιση;Χαμός γίνεται από οίκους αναβάθμισης για το swift sport. Η χαρά του tuning είναι το αυτοκίνητο
-
SUZUKI FORUM