-
Όχι διότι για να το πράξουμε αυτό πρέπει να λήξει πρώτα η πανδημία.
Πως μπορεί να λήξει; Γιατί δεν ρωτάς την πιο σωστή ερώτηση, απορώ;Η πανδημία λοιπόν όπως μας λένε οι ειδικοί και σπουδαγμένοι άνθρωποι θα λήξει όταν η ανοσία στην κοινωτητα πιάσει το 90% του πληθυσμού.
Αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσω του εμβολιασμού του πληθυσμού.
Όταν λοιπόν είμαστε ακόμα στο 62% τοτε υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι με έλλειψη σε αντισώματα κατά του ιού. Λόγω αυτής της έλλειψης κατακλύζουν τις μεθ της χώρας αφαιρώντας την δυνατότητα σε άλλους ανθρώπους να λάβουν τη δημόσια περίθαλψη που τους αναλογεί και πρεπει λόγω άλλων ασθενειών ή καταστάσεων.
Δηλαδή το Ε.Σ.Υ είναι πλέον μόνοθεματικό λόγω των αρνητών.Μπορείς να καταλάβεις αυτά τα βασικά βήματα εξόδου από την πανδημία. Ή πάλι θα χαθείς στον δρόμο προς την έξοδο;
-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@dimitriscsd said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ας δώσει πλήρη ελευθερία ο Μητσοτάκης στους εμβολιασμένους να δεις που θα φτάσουν τα κρούσματα και οι θάνατοι.
Έχεις αίσθηση των ποσοστών αυτών που μπαίνουν στις ΜΕΘ και αυτών που πεθαίνουν; Πόσοι δηλαδή είναι εμβολιασμένοι και πόσοι όχι;
Είναι τρομακτικά αυτά που γράφεις...
Ο ΠΟΥ το έγραψε όχι εγώ, αμφισβητείς τις ανακοινώσεις του ΠΟΥ?
Δεν αμφισβθητώ τον ΠΟΥ... Αμφισβητώ όμως πραγματικά την ικανότητά σου να καταλάβεις τι λέει ο ΠΟΥ...
Κατάλαβα πολύ καλά τι λέει ο ΠΟΥ, εσύ δεν κατάλαβες που επιμένεις ότι για τους εμβολιασμένους δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα μέτρο.
(και) Αυτό το τελευταίο από το μυαλό σου το έβγαλες;
-
Ας δώσει πλήρη ελευθερία ο Μητσοτάκης στους εμβολιασμένους να δεις που θα φτάσουν τα κρούσματα και οι θάνατοι.
Έχεις αίσθηση των ποσοστών αυτών που μπαίνουν στις ΜΕΘ και αυτών που πεθαίνουν; Πόσοι δηλαδή είναι εμβολιασμένοι και πόσοι όχι;
Δεν αμφισβθητώ τον ΠΟΥ... Αμφισβητώ όμως πραγματικά την ικανότητά σου να καταλάβεις τι λέει ο ΠΟΥ...
Κατάλαβα πολύ καλά τι λέει ο ΠΟΥ, εσύ δεν κατάλαβες που επιμένεις ότι για τους εμβολιασμένους δεν θα πρέπει να υπάρχει κανένα μέτρο.
Το βλέπω στον δρόμο, κυκλοφοριακό κομφούζιο, δεν φοράνε μάσκες κοκ.
-
Το βλέπω στον δρόμο, κυκλοφοριακό κομφούζιο, δεν φοράνε μάσκες κοκ.
Βλέπεις στο δρόμο ότι εγώ επιμένω να μην υπάρχουν μέτρα; Έχεις καταλάβει ότι σου μιλούν διαφορετικοί άνθρωποι;
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Όχι διότι για να το πράξουμε αυτό πρέπει να λήξει πρώτα η πανδημία.
Πως μπορεί να λήξει; Γιατί δεν ρωτάς την πιο σωστή ερώτηση, απορώ;Η πανδημία λοιπόν όπως μας λένε οι ειδικοί και σπουδαγμένοι άνθρωποι θα λήξει όταν η ανοσία στην κοινωτητα πιάσει το 90% του πληθυσμού.
Αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσω του εμβολιασμού του πληθυσμού.
Όταν λοιπόν είμαστε ακόμα στο 62% τοτε υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι με έλλειψη σε αντισώματα κατά του ιού. Λόγω αυτής της έλλειψης κατακλύζουν τις μεθ της χώρας αφαιρώντας την δυνατότητα σε άλλους ανθρώπους να λάβουν τη δημόσια περίθαλψη που τους αναλογεί και πρεπει λόγω άλλων ασθενειών ή καταστάσεων.
Δηλαδή το Ε.Σ.Υ είναι πλέον μόνοθεματικό λόγω των αρνητών.Μπορείς να καταλάβεις αυτά τα βασικά βήματα εξόδου από την πανδημία. Ή πάλι θα χαθείς στον δρόμο προς την έξοδο;
Να το κάνουμε και στους μετανάστες και στους Ρομά τότε με την βία που αποτελούν σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού, στην Αθήνα τουλάχιστον.
-
@panormus772 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Πάμε πάλι.
asep, τι καταλαβαίνεις απ'αυτό το γράφημα; -
Πάμε πάλι.
asep,τι καταλαβαίνεις απ'αυτό το γράφημα; -
Πολύ χαμηλά στην πιο κρίσιμη ηλικία.
Αυτή η γενιά είναι η γενιά του 80;;;
Τα ίδια μυαλά και τότε και τώρα; -
Πάμε πάλι.
asep,τι καταλαβαίνεις απ'αυτό το γράφημα;Αυτό τα λέει όλα.
Οι ειδικοί μας λένε. 85-90% ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ και τελειώνει ο εφιάλτης.
ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ....;;;;;;
-
Δεν υπάρχει οριζόντιος διαχωρισμός για κάθε χώρα και στην Ελλάδα ένα τεράστιο ποσοστό από αυτούς που ζουν δεν είναι Έλληνες, ειδικά στην Αθήνα.
-
Από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα.
-
ok, παντως στο τρολαριζμα του ασεπη γιατι απαντατε? εχω στο μυαλο μου κανενα-δυο απο τους παλιους εδω που πισω απο το νικνέιμ ασεπ θα μας γλεντουσανε στη τρολια για να πινουν ευχαριστα την μπυρα τους.
-
Από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα.
Πρόσεχε γιατί οι Βούλγαροι θα έρθουν στην εμβολιασμένη Ελλάδα για διακοπές.
-
Έχεις δίκιο αλλά το forum είναι δημόσιο και ο κάθε ασεπης ακόμα και αν τρολαρει μπορεί με αυτά που γραφειι να επηρεάσει έστω και έναν ευαίσθητο ή φοβισμενο συμπολίτη του. Και μόνο για αυτόν τον ένα συμπολίτη του η προσπαθεια να μεταπείσεις με επιχειρηματα αξίζει τον κόπο.
Άσχετο μπορεί να γίνει ιδιωτικό το φόρουμ μας;
-
Τα έχετε παρεξηγήσει μέχρι αηδίας, δεν λέω στον κόσμο να μην εμβολιαστεί να πάνε να εμβολιαστούν όλοι αλλά να προσέχουν μετά, επιπλέον να εμβολιαστούν κάποιες ευπαθείς ομάδες από τις οποίες δεν το έχει κάνει κανένας.
-
Πάμε πάλι.
asep,τι καταλαβαίνεις απ'αυτό το γράφημα;Γράφουμε επιλεκτικά χώρες που μας συμφέρουν, δεν γράφουμε τίποτα για την Δανία παράδειγμα που είχε 85% πλήρως εμβολιασμένων.
-
Στο Δημοτικό , άντε βαριά Γυμνάσιο μας έλεγαν αυτοί οι ταλαίπωροι καθηγητές:
¨Τα ποσά είναι αντιστρόφως ανάλογα", δηλαδή ότι όσο μεγαλώνει το ένα ποσό ,τόσο μικραίνει το άλλο.
Και έλεγες εσυ: ΄΄και τι με νοιάζει εμένα; Που θα μου χρησιμεύσουν αυτά;''Αν κάτσεις και δεις το γράφημα θα καταλάβεις πόσο χρήσιμα είναι αυτά στη ζωή σου. Εκτός και αν ήταν και οι καθηγητές στο κόλπο από τότε.. Απλή λογική είναι ασεπ, τώρα αν γουστάρεις να τρολλάρεις κάντο σε κανένα θέμα που δεν επηρεάζει τις ζωες των ανθρώπων.
-
@tsek said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Στο Δημοτικό , άντε βαριά Γυμνάσιο μας έλεγαν αυτοί οι ταλαίπωροι καθηγητές:
¨Τα ποσά είναι αντιστρόφως ανάλογα", δηλαδή ότι όσο μεγαλώνει το ένα ποσό ,τόσο μικραίνει το άλλο.
Και έλεγες εσυ: ΄΄και τι με νοιάζει εμένα; Που θα μου χρησιμεύσουν αυτά;''Αν κάτσεις και δεις το γράφημα θα καταλάβεις πόσο χρήσιμα είναι αυτά στη ζωή σου. Εκτός και αν ήταν και οι καθηγητές στο κόλπο από τότε.. Απλή λογική είναι ασεπ, τώρα αν γουστάρεις να τρολλάρεις κάντο σε κανένα θέμα που δεν επηρεάζει τις ζωες των ανθρώπων.
Τι τρολάρω ζωές και άλλες αηδίες, ορίστε Δανία δώσε εξήγηση.
Οι ανεμβολίαστοι κάνουν πάντα τεστ και βγαίνουν αρνητικοί, άρα ψάξε για αλλού το κακό. -
Τι εξήγηση θες μωρε??? Δες τα 2 γραφήματα και ερμηνευσε τα. Δες πως έχουν μειωθεί οι θάνατοι εξ΄αιτίας του εμβολιασμού. Πραγματικά θα με κάνεις να ξεχασω αυτά που ξέρω!
Μπες εδώ και δες τα
https://graphics.reuters.com/world-coronavirus-tracker-and-maps/countries-and-territories/denmark/ -
Το'χουμε ξαναπεί 1000 φορές.
Στην υγεία και γενικά στη ζωή τίποτα δεν είναι 0% ή 100% (εκτός απ'το ότι όλοι κάποτε θα πεθάνουμε σίγουρα).Κι εγώ μπορώ να φέρω 2-3 παραδείγματα από κάποιους που καπνίζουν και δεν έπαθαν έμφραγμα,εγκεφαλικό ή καρκίνο μέχρι να αποβιώσουν από γήρας στα 90-95 τους. Αλλά στατιστικά υπάρχουν άλλοι 10 από αυτούς που δεν τα κατάφεραν.
Τώρα αν επειδή μας βολεύει παίρνω το 10-20-30% και το κάνω κανόνα,κλείνοντας τα μάτια στο 70-80% δεν έχει νόημα.
Εκτός αν κάποιος βλέπει την υγεία,τη ζωή του και τη ζωή των άλλων σαν μπαρμπούτι,τζόγο και παίζει τα "ρέστα" του, βασιζόμενος στην ελάχιστη πιθανότητα της θεάς τύχης. Οπότε κι η όποια συζήτηση δεν έχει κανένα νόημα.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες