-
Έχει ξεφύγει η κατάσταση.
Τα πολλά ληγμένα έχουν κάψει εγκεφάλους.
-
Πήγα σήμερα στον προσωπικό μου γιατρό και του έκανα μερικές ερωτήσεις, μου είπε ότι το εμβόλιο το κάνουν κρατικοί γιατροί τους οποίους την επόμενη μέρα δεν θα ξέρω και όλες τις ευθύνες για τις παρενέργειες τις έχω ο ίδιος.
-
@gatoz said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ο Πολάκης έκανε το εμβόλιο αλλά αυτό που μου την σπάει περισσότερο από όλα είναι κάποια σχόλια Νεοδημοκρατών ότι επειδή άργησε ο Πολάκης πέθαναν τόσοι άνθρωποι που τον άκουγαν και δεν το έκαναν και παρόμοιες μπούρδες.
ειναι δικαια το σχολια, το να φλερταρεις με τους βλαμμενους για ψηφους ειναι αδικημα. οσο ειναι βεβαια αδικημα και των 5 νουδουληδων που ειναι ακομη ανεμβολιαστοι αλλα ξερουν να δειχνουν με το δαχτυλο. κανονικα χρειαζεται σε ολους αυτους στερηση πολιτικων δικαιωματων αμεσα. και αμεση νομοθετηση υποχρεωτικοτητας εμβολιασμου με επιπτωσεις αστικες και ποινικες.
Σιγά που θα τρομοκρατηθούν οι πολιτικοί για την υγεία τους, αυτοί ξεπερνάνε τα 90.
-
Πήγα σήμερα στον προσωπικό μου γιατρό και του έκανα μερικές ερωτήσεις, μου είπε ότι το εμβόλιο το κάνουν κρατικοί γιατροί τους οποίους την επόμενη μέρα δεν θα ξέρω και όλες τις ευθύνες για τις παρενέργειες τις έχω ο ίδιος.
Μάλλον πρέπει να αλλάξεις ιατρό γιατί αυτός είναι βλαμένος.
-
@realzeus said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ε ναι! Run Lola run!
-
Ακόμη γίνεται κουβέντα για τον εμβολιασμό;
Η συντριπτική πλειοψηφία όσων χάνουν τη ζωή τους από κορωνοϊό είναι ανεμβολίαστοι. Και σε αρκετές περιπτώσεις έχουν ξεκληριστεί ολόκληρες οικογένειες ανεμβολίαστων.Και όσοι νοσήσουν (ελαφριά ή και βαριά) είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν κουσούρια που πιθανά να τους ακολουθήσουν για μεγάλο διάστημα.
Συνάδελφός μου, ανεμβολίαστος, πολύ πρόσφατα κατάφερε και βγήκε από το σπίτι. Και νοσοκομείο και σπίτι, ένα μήνα απουσία. Πρώτο κουσούρι που αντιλήφθηκα; Λαχανιάζει, δεν μπορεί να μιλήσει εύκολα, κουράζεται, βαριανασαίνει. Σαν να εργαζόταν ένα μήνα σε νταμάρι ανελλιπώς.
Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνει κάποιος το εμβόλιο, καλό είναι όμως να αντιληφθεί ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα και τον ιό να κολλήσει και να νοσήσει.
Οπότε θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος ότι ήταν δική του προσωπική επιλογή.
-
Σωστός,ούτε να πιέζεις χρειάζεται τους πολίτες ούτε όμως να επηρεάζεις και το κοινό συμφέρον.
Τους εξηγείς με στοιχεία και ηρεμια. Εφόσον δεν θέλουν να προσαρμοστούν στη νέα κατάσταση, δικαίωμα τους. Θα μείνουν πίσω για να προστατευτεί το κοινό συμφέρον.
Όταν κάποτε τελειώσει αυτός ο εφιάλτης θα λήξουν και οι απαγορεύσεις. -
Είναι έμπιστος γιατρός τον γνωρίζω πολλά χρόνια και μου είχε πει από τις αρχές του 2020 να προσέχω επειδή ο κορονοιός είναι πολύ επικίνδυνη επιδημία.
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ακόμη γίνεται κουβέντα για τον εμβολιασμό;
Η συντριπτική πλειοψηφία όσων χάνουν τη ζωή τους από κορωνοϊό είναι ανεμβολίαστοι. Και σε αρκετές περιπτώσεις έχουν ξεκληριστεί ολόκληρες οικογένειες ανεμβολίαστων.Και όσοι νοσήσουν (ελαφριά ή και βαριά) είναι πολύ πιθανό να αποκτήσουν κουσούρια που πιθανά να τους ακολουθήσουν για μεγάλο διάστημα.
Συνάδελφός μου, ανεμβολίαστος, πολύ πρόσφατα κατάφερε και βγήκε από το σπίτι. Και νοσοκομείο και σπίτι, ένα μήνα απουσία. Πρώτο κουσούρι που αντιλήφθηκα; Λαχανιάζει, δεν μπορεί να μιλήσει εύκολα, κουράζεται, βαριανασαίνει. Σαν να εργαζόταν ένα μήνα σε νταμάρι ανελλιπώς.
Δεν είναι υποχρεωτικό να κάνει κάποιος το εμβόλιο, καλό είναι όμως να αντιληφθεί ότι υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα και τον ιό να κολλήσει και να νοσήσει.
Οπότε θα πρέπει να είναι συνειδητοποιημένος ότι ήταν δική του προσωπική επιλογή.
Long Covid ονομάζεται αυτό και το αναφέρουν πολλοί νοσήσαντες. Πρέπει να είναι μεγάλη πίκρα.
-
Δεν καταλαβαίνω τι το παράλογο μου είπε ο γιατρός, αυτό για την δική μας ευθύνη για τις παρενέργειες το λένε και τα δικά σας κανάλια τα φιλοκυβερνητικά.
-
Ακουσα το παρακατω απο μελετη στο Ισραηλ:
Ο εμβολιασμενος εχει 13 φορες περισσοτερες πιθανοτητες να κολλησει και να μεταδωσει covid απο καποιον που το ειχε κολλησει και εχει φυσικη ανοσια. Αυτος που το κολλησε αν ειναι νεος και υγιείς εχει ελαχιστες πιθανοτητες να παθει κατι απο covid (με εξαιρεση τους υπερβαρους και αλλους με θεματα οπως διαβητης). Αρα τα εμβολια δεν χρειαζονται σε ολες τις ηλικιες και ολες τις καταστασεις. Χρειαζονται για τους μεγαλυτερης ηλικιας και αυτους που εχουν καποια θεματα οπως υπερβολικο βαρος.
-
Ο βασικός λόγος που δεν εμβολιάζομαι είναι αν εμβολιαστώ και μου πουν μετά μάσκες παντού θα ενοχληθώ έντονα, πέρα από τις παρενέργειες που τις αναγνωρίζουν όλοι.
-
Γνώριζα άντρα 37 ετών, μη υπέρβαρο και χωρίς υποκείμενα, που πέθανε από Covid19. Άφησε νεογέννητο μωρό και γυναίκα πίσω του. Είναι τουλάχιστον αστείο να λέμε ότι δεν χρειάζεται να εμβολιάζονται οι "νέοι και ωραίοι". Μην γίνεστε Τσιτσιπάδες...
-
Τόσοι συνωστισμοί και τόσες συγκεντρώσεις σε καθημερινή βάση γιατί πάνε δεν φοβούνται? Εγώ προσωπικά είχα πάει για τις Πρέσπες αλλά δεν υπήρχε κορονοιός τότε, αν γινόταν τώρα δεν θα πήγαινα.
-
Γνώριζα άντρα 37 ετών, μη υπέρβαρο και χωρίς υποκείμενα, που πέθανε από Covid19. Άφησε νεογέννητο μωρό και γυναίκα πίσω του. Είναι τουλάχιστον αστείο να λέμε ότι δεν χρειάζεται να εμβολιάζονται οι "νέοι και ωραίοι". Μην γίνεστε Τσιτσιπάδες...
Σιγουρα δεν ειχε τιποτα;
Οι πιθανοτητες να πεθανεις απο κοβιντ οντως νεος και υγιεις ειναι παρομοιες με αυτες ατυχηματος. Επισης αλλο 37 και αλλο 17.
-
@wantone said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Σιγουρα δεν ειχε τιποτα;
Δεν ήμουν και ο γιατρός του, αλλά η γυναίκα του που ήταν οικογενειακή φίλη μου (την γνωρίζω από τότε που γεννήθηκε) έτσι μας είπε.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να αρνείται κάποιος το εμβόλιο, ως ένα μέτρο που 999 στις 1000 φορές θα του σώσει την ζωή. Είναι σαν να ακούω επιχειρήματα κατά της ζώνης ασφαλείας, δηλαδή ότι θα πνιγείς αν πέσεις σε νερό και μπλοκάρει η ζώνη. Αυτό όμως θα συμβεί 1 φορά στο 1.000.000 ατυχήματα. Τις υπόλοιπες 999.999 φορές θα σε σώσει η ζώνη!
-
Σιγουρα δεν ειχε τιποτα;
Δεν ήμουν και ο γιατρός του, αλλά η γυναίκα του που ήταν οικογενειακή φίλη μου (την γνωρίζω από τότε που γεννήθηκε) έτσι μας είπε.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί να αρνείται κάποιος το εμβόλιο, ως ένα μέτρο που 999 στις 1000 φορές θα του σώσει την ζωή. Είναι σαν να ακούω επιχειρήματα κατά της ζώνης ασφαλείας, δηλαδή ότι θα πνιγείς αν πέσεις σε νερό και μπλοκάρει η ζώνη. Αυτό όμως θα συμβεί 1 φορά στο 1.000.000 ατυχήματα. Τις υπόλοιπες 999.999 φορές θα σε σώσει η ζώνη!
Γιατι το εμβολιο εχει και παρενεργειες. Μετρας τις πιθανοτητες που εχει να παθεις κατι απο το εμβολιο vs τις πιθανοτητες να παθεις κατι απο το κοβιντ οντως νεος και υγιεις. Και σταθμιζεις.
Καλα που μου το θυμισες, αν κανω μανουβρες στο λιμανι να βγαζω την ζωνη ασφαλειας.
-
Το «παιχνίδι» έχει χαθεί, γιατί ο κόσμος βαρέθηκε δυο χρόνια τώρα, να ακούει για τον κορονοϊό 24 ώρες το 24ωρο, και να βλέπει γελοίους δημοσιογράφους σαν τον... πρωτοψάλτε, να τον αποκαλούν, βλαμμένο!
Και βεβαίως, υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ ιατρών, αλλά και κωλοτούμπες (Τσιόδρας μάσκες..) που κάνουν τον κόσμο να σιχτιρίζει.
Θυμάστε όλοι, φαντάζομαι, τον Τσιόδρα που έλεγε δεν έχουν νόημα οι μάσκες, αλλά μετά έγιναν υποχρεωτικές, σε μορφή παράνοιας (μέσα στο αυτοκίνητο, σε ανοιχτό χώρο, σε...γήπεδα μπάσκετ να παίζει ο μπαμπάς με μάσκα!!! πάνω σε μηχανάκια οι ντελιβεράδες κλπ κλπ) -
Σιγουρα δεν ειχε τιποτα;
Γιατι το εμβολιο εχει και παρενεργειες. Μετρας τις πιθανοτητες που εχει να παθεις κατι απο το εμβολιο vs τις πιθανοτητες να παθεις κατι απο το κοβιντ οντως νεος και υγιεις. Και σταθμιζεις.
Καλα που μου το θυμισες, αν κανω μανουβρες στο λιμανι να βγαζω την ζωνη ασφαλειας.
Παρενέργειες έχει και η ασπιρίνη. Οπότε να την σταματήσουμε; Βέβαια αν δεν πάρεις ασπιρίνη, το πολύ πολύ να πονάει το δόντι ή το κεφάλι σου. Αν δεν πάρεις εμβόλιο, μπορεί και να πεθάνεις. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν όσοι πέθαναν ανεμβολίαστοι, κακό του κεφαλιού τους.
-
Παρενέργειες έχει και η ασπιρίνη. Οπότε να την σταματήσουμε; Βέβαια αν δεν πάρεις ασπιρίνη, το πολύ πολύ να πονάει το δόντι ή το κεφάλι σου. Αν δεν πάρεις εμβόλιο, μπορεί και να πεθάνεις. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν όσοι πέθαναν ανεμβολίαστοι, κακό του κεφαλιού τους.
Συμφωνώ απόλυτα! Μετά από πάνω από ενάμιση χρόνο με τόνους πληροφόρησης, κάποιοι δεν πείθονται. Ας λειτουργήσει λοιπόν η φυσική επιλογή! Ακούγεται σκληρό, αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες