-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Θέλω λινκ, ειδικά 4τροχών, μην κάθομαι και ψάχνω τώρα όλα τα τεύχη από το 1821 και έπειτα.
Ρε φίλε ΓΚ είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Έχεις άποψη για οτιδήποτε δεν έχεις και δεν έχουμε εμείς που το έχουμε.Πες μας κιολας οτι ηξερες απο πριν την στρεπτικη ακαμψια και των δυο, και τοποθετηθηκες επ' αυτου...
Αρα επειδη εσυ το εχεις, αυτοματως εχει καλυτερο πλαισιο απο το Up!...και ταυτοχρονα εισαι εντος τοπου και χρονου...Χέστηκα για το Up και το οποιοδήποτε, αλλά εσύ το ανέφερες. Εσύ καθορίζεις εκ των προτέρων παντού τις υπεροχές, εσύ τις νίκες, εσύ θέτεις βασιλιάδες σε κάθε κατηγορία, εσύ έχεις 'θέλω', εσύ, εσύ, εσύ και μόνο εσύ.
Σταμάτα πια τις κουταμάρες.Εγω το ανεφερα ναι, τυχαινει να ειμαστε και στο αντιστοιχο τοπικο. Επιπλεον δεν καθορισα ΕΓΩ καποια τυχον υπεροχη.
Συσσωμος ο δημοσιογραφικος ξενος τυπος γραφει ξεκαθαρα, χαρακτηριστικα, δυνατοτητες, πλεονεκτηματα, μειονεκτηματα, και στην τελικη, δειχνει να υπερεχει, τι να κανουμε. Ανοιξε και καμμια ιστοσελιδα της προκοπης, ενημερωσου λιγο, και
ξεκαβαλα, απο τα κλισε, 'εμεις το εχουμε...' Μπραβο, να το χαιρεσαι, και μην τσιμπας, δεν στο θιξαμε, απλα, βγηκε κατι
στα ιδια μετρα που ειναι πιο πρακτικο, και πιο ολοκληρωμενο, μην στενοχωριεσαι. Συμβαινει αυτο συχνα στα αυτοκινητιστικα δρωμενα και οχι μονο...
...στην τελικη βεβαιως, και εγω χεστηκα ακομα και εαν τελικα το 500 εχει και καλυτερο πλαισιο. Επι της ουσιας, το Up! εχει καλυτερη ποιοτητα κυλισης/ηχομονωση, μεγαλυτερους χωρους εμπρος-πισω, μεγαλυτερο πορτμπαγκαζ, και ολα αυτα στο ιδιο περιπου μεγεθος κατασκευης.
Επιπλεον εχει καλυτερη θεση οδηγησης, φινιρισμα, και εργονομια.
Οτι ακουγεται ασχημο για προιον του οποιου ειμαστε κατοχοι, αυτοματως ειναι 'κουταμαρες'...
Μεγαλωσε επιτελους.Kαι τέλος πάντων το 500 οδεύει προς την 5ετία τον Ιούλιο. Άντε ρε...λες μετά από 5 χρόνια να κατάφεραν να βγάλουν ένα κάδο σχεδόν καλύτερο? Συγχαρητήρια...Ακόμα και έτσι να είναι, το up δε θα γίνει ποτέ 500. Γιατί είναι fashion car, για χλεχλέδες, ψώνια και ποζέρια....όπως εγώ. Να πάρεις τον κάδο GT. Καλορίζικος.
...παλι καλα που το καταλαβες. Πουλια πιανεις στον αερα. Σου ειπε κανεις οτι το up! 'θελει να γινει 500'? Καμμια σχεση.
Να κλεψει ομως πωλησεις στα supermini ναι, και θα το κανει, γιατι ειναι πιο εξυπνα και στοχευμενα κατασκεασμενο, σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Αμα ηθελα σβελτο λιλιπουτειο supermini, σε κανα χρονο απο τωρα, αυτο θα επαιρνα, τον 'καδο'...
Τρικυλινδρος turbo 110ps σε 970κιλα, με 2,42 μεταξονιο, και χειροκινητο 6ταχυτο κιβωτιο...Τα παντα, ολα! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
αποτελεί μία κιτς σαχλαμάρα.Απανταω εγω αντι για τον 'χλεχλε με το 500 που το θεωρει και αμαξι ο βλακας'
Ξερεις σε ποια γλωσσα ειναι λεξη το 'κιτσ' ετσι;
-
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις, δεν ήταν ερώτηση.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πιο κιτς είναι το 500 ή ο κάδος? Honestly όμωςHonestly, το 500 είναι ο ορισμός του κιτς.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Πιο κιτς είναι το 500 ή ο κάδος? Honestly όμως
Honestly, το 500 είναι ο ορισμός του κιτς.
μαιμου , σαπούνι, κατάποση
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Επι της ουσιας, το Up! εχει καλυτερη ποιοτητα κυλισης/ηχομονωση, μεγαλυτερους χωρους εμπρος-πισω
Επιπλεον εχει καλυτερη θεση οδηγησης, φινιρισμα, και εργονομια.Να κλεψει ομως πωλησεις στα supermini ναι, και θα το κανει, γιατι ειναι πιο εξυπνα και στοχευμενα κατασκεασμενο, σε σχεση με τον ανταγωνισμο.
Τρικυλινδρος turbo 110ps σε 970κιλα, με 2,42 μεταξονιο, και χειροκινητο 6ταχυτο κιβωτιο...Τα παντα, ολα! -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εξηγείς λίγο αυτό το ιδιαίτερα χαρούμενο ποστ σου? Διαφωνείς?
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Εξηγείς λίγο αυτό το ιδιαίτερα χαρούμενο ποστ σου? Διαφωνείς?
περι ορέξεως... προσωπικά το βρίσκω εξαιρετικό
-
@Stefan147
Δεν πας να βαζεις οτι φωτο θελεις και emoticon μαζι.
Kρατα τα αυτα, που εκανες μεγενθυνση, εδω θα ειμαστε (πρωτα ο Θεος...)
σε ενα χρονο περιπου απο τωρα, και θα δουμε τι θα ισχυει, και τι οχι... -
Kρατα τα αυτα, που εκανες μεγενθυνση, εδω θα ειμαστε (πρωτα ο Θεος...)
σε ενα χρονο περιπου απο τωρα, και θα δουμε τι θα ισχυει, και τι οχι...Γερμανική αλαζονεία??? Φοριέται τελευταία
Ρε συ Γρηγόρη, με την εμμονή σου να θέλεις να υποστηρίξεις κάτι που δεν το έχεις δει ζωντανό καλά καλά (πόσο μάλλον να το οδηγήσεις) προκαλείς κάποιες αντιδράσεις εξ ίσου υπερβολικές...
Τις αναφορές όλων όσων ξένων το έχουν οδηγήσει, τις έχουμε δει και εμείς (εύκολο είναι)...δεν το βλέπεις όμως κάπως άτοπο να κάνουμε αναφορά σε αυτές, χωρίς να έχουμε εμείς την παραμικρή επαφή?
Αν αυτό το θέμα το χωρίσουμε στα δύο...δηλαδή το ένα σκέλος να έχει να κάνει με το προϊόν αυτό καθ'αυτό και το δεύτερο σκέλος με το μάρκετινγκ αυτό καθ'αυτό, τότε καταλήγουμε σε ένα 'σιγουράκι', που είναι ότι όντως το μάρκετινγκ των Γερμανών είναι αξιοζήλευτο και θα καταφέρει να το παρουσιάσει σαν το απαύγασμα της τεχνολογίας. Το άλλο θέμα (αυτό της πραγματικής αξίας ντε...) θα το δούμε...Δεν το έχουμε δει... -
Το θέμα με τον φιλτατο κικιζα είναι Ότι όχι μόνο τις αναπαραγει , αλλα τις ασπαζεται με καταπληκτικη ευκολία σαν να είναι προσωπικα βιώματα ...
Αυτό βγάζει τους περισσότερους απο τα ρούχα τους και όχι το όνομα του... -
Τις αναφορές όλων όσων ξένων το έχουν οδηγήσει, τις έχουμε δει και εμείς (εύκολο είναι)...δεν το βλέπεις όμως κάπως άτοπο να κάνουμε αναφορά σε αυτές, χωρίς να έχουμε εμείς την παραμικρή επαφή?
εγώ πάντως ευκολότερα εμπιστεύομαι τις κρίσεις των ευρωπαικών μέσων (την πλειοψηφία τους κ μέσων που ξέρω ότι ότι ξέρουν, κ όχι τον Πουρναράκη στο πρώτο θέμα πχ) παρά τον tsargy, τον chemic ή το κάθε μπουμπουνα που πήρε ένα αμάξι κ το βγάζει τέλειο (έχω μερικους κ από αυτους, εκτός φόρουμ). Μη πω για τα τεστ ντραιβ που κάνουν οι πιο πολλοί σε δυο ευθείες
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
εγώ πάντως ευκολότερα εμπιστεύομαι τις κρίσεις των ευρωπαικών μέσων (την πλειοψηφία τους κ μέσων που ξέρω ότι ότι ξέρουν, κ όχι τον Πουρναράκη στο πρώτο θέμα πχ) παρά τον tsargy, τον chemic ή το κάθε μπουμπουνα που πήρε ένα αμάξι κ το βγάζει τέλειο (έχω μερικους κ από αυτους, εκτός φόρουμ). Μη πω για τα τεστ ντραιβ που κάνουν οι πιο πολλοί σε δυο ευθείες
επειδή έχω εργαστεί σαν μαθητής (χωρίς καν δίπλωμα ντε) σε περιοδικό αυτοκινήτου και επειδή οι αισθήσεις μου λειτουργούν σε ικανοποιητικό βαθμό ... αν δεν κρίνω μόνος μου (με αυτά τα λίγα που αντιλαμβάνομαι) δεν εκφέρω άποψη και σίγουρα ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΟΜΑΙ...
έχω διαβάσει κάτι φίδια για διάφορα από τα οχήματα που οδηγώ καθημερινά που δεν λέγονται...
-
Διαβάζοντας μία δοκιμή του Up! και κατόπιν του Panda III παρατήρησα ότι και οι δύο κατασκευαστές έχουν υιοθετήσει την εγκατάσταση ενός GPS navigation στο ίδιο σημείο (επάνω και κεντρικά του ταμπλό) και με παραπλήσια χρήση (GPS και οθόνη πληροφοριών για το αυτοκίνητο), με τη διαφορά στο ότι η VW επέλεξε Navigon και η Fiat TomTom...
Ενδιαφέρον...
_
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Γερμανική αλαζονεία??? Φοριέται τελευταίαΡε συ Γρηγόρη, με την εμμονή σου να θέλεις να υποστηρίξεις κάτι που δεν το έχεις δει ζωντανό καλά καλά (πόσο μάλλον να το οδηγήσεις) προκαλείς κάποιες αντιδράσεις εξ ίσου υπερβολικές...
Αν αυτό το θέμα το χωρίσουμε στα δύο...δηλαδή το ένα σκέλος να έχει να κάνει με το προϊόν αυτό καθ'αυτό και το δεύτερο σκέλος με το μάρκετινγκ αυτό καθ'αυτό, τότε καταλήγουμε σε ένα 'σιγουράκι', που είναι ότι όντως το μάρκετινγκ των Γερμανών είναι αξιοζήλευτο και θα καταφέρει να το παρουσιάσει σαν το απαύγασμα της τεχνολογίας. Το άλλο θέμα (αυτό της πραγματικής αξίας ντε...) θα το δούμε...Δεν το έχουμε δει...Εσυ το βλεπεις ως αλαζονεια, εγω με βαση τα οσα εχω παρακολουθησει, γυρω απο τον ομιλο, και βλεπωντας την επιτυχημενη
στρατηγικη marketing, αλλα και τους συγκεκριμενους -επιθετικους η αληθεια- στοχους, μετα και απο εκτενες feedback
αγοραστικου κοινου, αλλα και την προσφατη ιστορια του ομιλου, πιστευω οτι ειναι πολυ υψηλα τα ποσοστα πιθανοτητων, να συμβει κατι τετοιο.
Δεν εχω ουτε οπαδικες αντιληψεις, ουτε και παθη με μια-δυο μαρκες συγκεκριμενα, οπως αρκετοι, που ενιοτε
θεωρουν και την προελευση ενος κατασκευαστη και ως 'θρησκεια'...
Καλως/κακως (κακως για τους περισσοτερους ισως, και για εμας φυσικα που ουτε...ποδηλατα πλεον δεν κατασκευαζουμε ως χωρα...) η συγκεκριμενη Γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια, ειναι ενας κολοσσος, ενας γιγαντας, που εχει ολα τα εφοδια για να κατασκευασει ολοκληρωμενα αυτοκινητα, σε ΚΑΘΕ κατηγορια, και παραλληλα προσφεροντας, εστω οριακα, μεγαλυτερη ικανοποιηση στο εν δυναμη αγοραστικο κοινο.
Το συγκεκριμενο προιον, αυτο-καθεαυτο, εαν το αναλυσεις, αντιληφθεις σε ποιο κοινο στοχευει, και ΤΙ του προσφερει, σε σχεση με τον ανταγωνισμο, -'κλεβωντας' βεβαια και στοιχεια απο αλλες κατηγοριες- καταλαβαινεις οτι εχει μελετηθει
και στοχευει περισσοτερο στα ουσιωδη της καθημερινης μετακινησης, και λιγοτερο στο trend, και στην gadgetοειδη (αλλα οχι style icon οπως το 500πχ) εμφανιση.
Εχει δηλαδη τις αναποδες αναλογιες, εμφανισης-χρηστικοτητας σε σχεση μετο 500, κατι που κατα ενα ποσοστο υποψηφιου αγοραστικου κοινου, στην κατηγορια, ελειπε, τουλαχιστον απο την συγκεκριμενη Γερμανικη αυτοβιομηχανια.P.S Αν ηταν να κανουμε αναφορες σε αυτοκινητα ΜΟΝΟ αφου τα εχουμε δει απο κοντα-οδηγησει στο συγκεκριμενο foroum, θα επρεπε να γραφουμε 10-15 ατομα εδω μεσα το πολυ... Σαφεστατα και δεν ειναι παρα μια πρωτη εικονα, πρωτες εντυπωσεις ξενων δοκιμαστων, αλλα οχι ΕΝΟΣ, και αυτο ΚΑΤΙ λεει. Οχι φυσικα σε απολυτο και σιγουρο βαθμο, αλλα ειναι μια πρωτη ενδειξη, και δεν βλεπω γιατι να μην εχω/εχουμε το δικαιωμα να την παρουσιαζουμε, και απο την αλλη να θεωρουν καποιοι δεδομενο και λογικο πχ οτι ως κατοχοι ή υπερμαχοι των δυνατοτητων του ενος, χωρις να εχουν ΙΔΕΑ για το τι προδιαγραφες-δυνατοτητες εχει το αλλο, να μιλουν με υπερβολικη σιγουρια για την δικη τους προτιμηση/επιλογη πετωντας λασπη παραλληλα στο ανταγωνιστικο μοντελο...
-
Γερμανική αλαζονεία??? Φοριέται τελευταία
Ρε συ Γρηγόρη, με την εμμονή σου να θέλεις να υποστηρίξεις κάτι που δεν το έχεις δει ζωντανό καλά καλά (πόσο μάλλον να το οδηγήσεις) προκαλείς κάποιες αντιδράσεις εξ ίσου υπερβολικές...
Αν αυτό το θέμα το χωρίσουμε στα δύο...δηλαδή το ένα σκέλος να έχει να κάνει με το προϊόν αυτό καθ'αυτό και το δεύτερο σκέλος με το μάρκετινγκ αυτό καθ'αυτό, τότε καταλήγουμε σε ένα 'σιγουράκι', που είναι ότι όντως το μάρκετινγκ των Γερμανών είναι αξιοζήλευτο και θα καταφέρει να το παρουσιάσει σαν το απαύγασμα της τεχνολογίας. Το άλλο θέμα (αυτό της πραγματικής αξίας ντε...) θα το δούμε...Δεν το έχουμε δει...Εσυ το βλεπεις ως αλαζονεια, εγω με βαση τα οσα εχω παρακολουθησει, γυρω απο τον ομιλο, και βλεπωντας την επιτυχημενη
στρατηγικη marketing, αλλα και τους συγκεκριμενους -επιθετικους η αληθεια- στοχους, μετα και απο εκτενες feedback
αγοραστικου κοινου, αλλα και την προσφατη ιστορια του ομιλου, πιστευω οτι ειναι πολυ υψηλα τα ποσοστα πιθανοτητων, να συμβει κατι τετοιο.
Δεν εχω ουτε οπαδικες αντιληψεις, ουτε και παθη με μια-δυο μαρκες συγκεκριμενα, οπως αρκετοι, που ενιοτε
θεωρουν και την προελευση ενος κατασκευαστη και ως 'θρησκεια'...
Καλως/κακως (κακως για τους περισσοτερους ισως, και για εμας φυσικα που ουτε...ποδηλατα πλεον δεν κατασκευαζουμε ως χωρα...) η συγκεκριμενη Γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια, ειναι ενας κολοσσος, ενας γιγαντας, που εχει ολα τα εφοδια για να κατασκευασει ολοκληρωμενα αυτοκινητα, σε ΚΑΘΕ κατηγορια, και παραλληλα προσφεροντας, εστω οριακα, μεγαλυτερη ικανοποιηση στο εν δυναμη αγοραστικο κοινο.
Το συγκεκριμενο προιον, αυτο-καθεαυτο, εαν το αναλυσεις, αντιληφθεις σε ποιο κοινο στοχευει, και ΤΙ του προσφερει, σε σχεση με τον ανταγωνισμο, -'κλεβωντας' βεβαια και στοιχεια απο αλλες κατηγοριες- καταλαβαινεις οτι εχει μελετηθει
και στοχευει περισσοτερο στα ουσιωδη της καθημερινης μετακινησης, και λιγοτερο στο trend, και στην gadgetοειδη (αλλα οχι style icon οπως το 500πχ) εμφανιση.
Εχει δηλαδη τις αναποδες αναλογιες, εμφανισης-χρηστικοτητας σε σχεση μετο 500, κατι που κατα ενα ποσοστο υποψηφιου αγοραστικου κοινου, στην κατηγορια, ελειπε, τουλαχιστον απο την συγκεκριμενη Γερμανικη αυτοβιομηχανια.P.S Αν ηταν να κανουμε αναφορες σε αυτοκινητα ΜΟΝΟ αφου τα εχουμε δει απο κοντα-οδηγησει στο συγκεκριμενο foroum, θα επρεπε να γραφουμε 10-15 ατομα εδω μεσα το πολυ... Σαφεστατα και δεν ειναι παρα μια πρωτη εικονα, πρωτες εντυπωσεις ξενων δοκιμαστων, αλλα οχι ΕΝΟΣ, και αυτο ΚΑΤΙ λεει. Οχι φυσικα σε απολυτο και σιγουρο βαθμο, αλλα ειναι μια πρωτη ενδειξη, και δεν βλεπω γιατι να μην εχω/εχουμε το δικαιωμα να την παρουσιαζουμε, και απο την αλλη να θεωρουν καποιοι δεδομενο και λογικο πχ οτι ως κατοχοι ή υπερμαχοι των δυνατοτητων του ενος, χωρις να εχουν ΙΔΕΑ για το τι προδιαγραφες-δυνατοτητες εχει το αλλο, να μιλουν με υπερβολικη σιγουρια για την δικη τους προτιμηση/επιλογη πετωντας λασπη παραλληλα στο ανταγωνιστικο μοντελο...
μέσα στα 15 άτομα είσαι και εσύ ?
όταν σου θέτουν μια ερώτηση γιατί γράφεις ένα σκασμο μπουρδες ? σου είπε κανείς να αναλύσεις (αναλύσεις νηπιακού επιπέδου δηλ) τι κάνει η φαουβε??
γιατί συνεχίζεις να κυνηγάς την ουρά σου ... στικ του δε σαμπτεκτ... -
όταν σου θέτουν μια ερώτηση γιατί γράφεις ένα σκασμο μπουρδες ? σου είπε κανείς να αναλύσεις (αναλύσεις νηπιακού επιπέδου δηλ) τι κάνει η φαουβε??
γιατί συνεχίζεις να κυνηγάς την ουρά σου ... στικ του δε σαμπτεκτ...Αυτη ειναι η αποψη μου. Αν δεν σου αρεσει μην την διαβαζεις.
Επι του θεματος ειμαι, μου εγινε ερωτηση και απαντησα, με επιχειρηματολογια, και οχι 'γιατι ετσι'... -
γιατί συνεχίζεις να κυνηγάς την ουρά σου ... στικ του δε σαμπτεκτ...Αυτη ειναι η αποψη μου. Αν δεν σου αρεσει μην την διαβαζεις.
Επι του θεματος ειμαι, μου εγινε ερωτηση και απαντησα, με επιχειρηματολογια, και οχι 'γιατι ετσι'...δεν είχες κανένα επιχείρημα...
το κακό δεν είναι οτι είναι αποψη σου το κακό είναι οτι παπαγαλίζεις απλά κείμενα 3των...είναι φανερό οτι έχεις άποψη , έχεις πραγματικά ανάγκη την αποψη 3των ?
-
δεν είχες κανένα επιχείρημα...
το κακό δεν είναι οτι είναι αποψη σου το κακό είναι οτι παπαγαλίζεις απλά κείμενα 3των...Oπως νομιζεις...
-
5θυρο Citigo.
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii