-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οπως πας απο Ψυχικο να βγεις κατεχακη απο την πλευρα του λουκουλου (απο το καθετο στενο) εχεις προταιρεοτητα απο το δρομο που ερχεται απο δεξια σου γιατι εχουν ΣΤΟΠ! Ε κανενας πουστης δεν σταματαει, κατι μερες που εχω νευρα βγαινω με οσα, αλλα εινα ιτυχεροι και προλαβαινουν και φρεναρουν!Δεν καταλαβα ποιο στενο λες
Μπορεις να κανεις ενα σχεδιαγραμμα? -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οπως πας απο Ψυχικο να βγεις κατεχακη απο την πλευρα του λουκουλου (απο το καθετο στενο) εχεις προταιρεοτητα απο το δρομο που ερχεται απο δεξια σου γιατι εχουν ΣΤΟΠ! Ε κανενας πουστης δεν σταματαει, κατι μερες που εχω νευρα βγαινω με οσα, αλλα εινα ιτυχεροι και προλαβαινουν και φρεναρουν!Κατάλαβα!! Ναι...είναι ΜΕΓΑΛΗ μλκια αυτό!!!!!! Όποτε είμαι με το εταιρικό...βγαίνω με ΟΛΑ...ακούω βρισιές κλπ...αλλά τους δείχνω το ΣΤΟΠ...και κλασσικά τα μασάνε!
Όταν είμαι με το δικό μου...πάω σα κότα
Χτες ακούστε τι έγινε...πηγαίναμε με τον αδερφό μου και τη κοπέλα μου στο Beer Academy...με 2 αυτοκίνητα. Στο ύψος του On the Road στο ρεύμα προς Χίλτον...είμαι στην αριστερή...ο μικρός πιάνει δεξιά...σταματάει στο φανάρι (κόκκινο με 3 σηματοδότες!!)...και έρχεται κομμάτια ένας από πάνω...φρένα...και ΜΠΑΜ σκάει πίσω από τον μικρό!!!
Ένα Corsa είχε με τα χάλια ABS. Ζημιά δε ξέρω αν είναι πολύ...μπήκε μέσα ο προφυλακτήρας...δε δουλεύει το πίσω Parktronic...χάλια μαύρα!!
Τελικά ξενέρωσε και δεν ήρθε μαζί μας...και ξαναγύρισε σπίτι...το αυτοκίνητο του το είχαν χτυπήσει πριν 3 μήνες πάλι..είχε βγει ένας από ένα ΣΤΟΠ και έπεσε πάνω του.
Γενικά χάλια...στεναχωρέθηκα...γιατί έβλεπα ένα Corsa να πηγαίνει προς τα πάνω του και ένιωσα helpless...ήταν 2 δευτερόλεπτα που νιώθεις ότι κρατάνε 1 ώρα.
Έλεος αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα...ΚΑΝΕΙΣ δε προσέχει!!! ΚΑΝΕΙΣ!!!
Έτσι και δεν ήταν ο μικρός εκεί...θα είχε φύγει με κόκκινο ο τύπος άνετα!
Πάντως...προσωπικά πάντα κοιτάω τον καθρέπτη μου όταν σταματάω...και έχω γλυτώσει 2 φορές από τέτοια ατυχήματα. Το ένα μάλιστα σοβαρό...έφυγα εντελώς αριστερά...κόβει ο τύπος στο τσακ δεξιά...και πέρασε με κόκκινο! Ήταν τυχερός που δεν ερχόταν κανένας.
Συμβουλή...να κοιτάτε ΠΑΝΤΑ τον καθρέπτη σας όταν σταματάτε.
-
όντως.
ο αυχένας σε αυτά τα ατυχήματα μπορεί να πάθει βλάβη κ με ένα απλό χτύπημα με 20 χλμ/ώρα. -
Κάπου τόσο πρέπει να ήταν...αλλά δε πονάει ο αυχένας του ακόμα και μια μέρα μετά.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
όντως.
ο αυχένας σε αυτά τα ατυχήματα μπορεί να πάθει βλάβη κ με ένα απλό χτύπημα με 20 χλμ/ώρα.Αν το κεφάλι φύγει πίσω και χτυπήσει στο μαξιλαράκι πάλι μπορεί να πάθει ζημιά ο αυχένας;
-
Αν το προσκέφαλο δεν είναι σωστά ρυθμισμένο, ναι. **Ιδανικά **πρέπει να έρχεται το πάνω μέρος του περασιά με το πάνω μέρος του κεφαλιού και η απόσταση μεταξύ αυτού και του κεφαλιού να είναι περίπου 2 πόντους.
-
Κάπου είχα διαβάσει πως πρέπει το προσκέφαλο να φτάνει στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου στην ίδια ευθεία στο ύψος των ματιών σου.
-
Οχι. Το ανω ακρο του προσκεφαλου ισα με το ανω ακρο του κεφαλιου σου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οχι. Το ανω ακρο του προσκεφαλου ισα με το ανω ακρο του κεφαλιου σου.Άσχετο, αλλά όταν δω τελευταίο ποστ από kacey στην 'αυτοκίνηση', ξέρω αυτόματα ποιο θέμα θα δω πάνω-πάνω
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάπου είχα διαβάσει πως πρέπει το προσκέφαλο να φτάνει στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου στην ίδια ευθεία στο ύψος των ματιών σου.Σωστος!
Λαθος!
-
Nikos120i έγραψε:>
Πάντως...προσωπικά πάντα κοιτάω τον καθρέπτη μου όταν σταματάω...και έχω γλυτώσει 2 φορές από τέτοια ατυχήματα. Το ένα μάλιστα σοβαρό...έφυγα εντελώς αριστερά...κόβει ο τύπος στο τσακ δεξιά...και πέρασε με κόκκινο! Ήταν τυχερός που δεν ερχόταν κανένας.
Συμβουλή...να κοιτάτε ΠΑΝΤΑ τον καθρέπτη σας όταν σταματάτε.
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου.
Πριν από 4 χρόνια είμαι στη Λ. Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα, σταματημένος με κόκκινο στο φανάρι μπροστα στο ΦΙΞ.
Ενώ περιμένω καμια 15' στο κόκκινο, έρχεται μια 147 με τα όσα και σκάει από πίσω...
Το τι ακολούθησε θα σας το περιγράψω κάποια άλλη φορά, σημασία πάντως έχει αυτό που λέει ο Nikos120i.Κοιτάτε πάντοτε πίσω όταν είστε σταματημένοι σε κόκκινο.
Δεν μπορείς να σώσεις τα πάντα , αλλά μπορείς κάποια στιγμή να γλυτώσεις τη ζωή τη δική σου , εκείνων που μεταφέρεις και γιατί όχι και του ηλιθίου που δεν προσέχει...
Και η αξία, έστω και μιας ανθρώπινης ζωής, απλά είναι ανεκτίμητη... -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
Κάπου είχα διαβάσει πως πρέπει το προσκέφαλο να φτάνει στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου στην ίδια ευθεία στο ύψος των ματιών σου.
Σωστος!
Λαθος!
Καλα οκ. Οταν θα περασει το κεφαλι σου πανω απο το προσκεφαλο, ισα-ισα οσο χρειαζεται ωστε να σταματησει στον αυχενα, το ξανασυζηταμε.
-
Το λογικό δεν είναι το κεφάλι (πρακτικά το κέντρο του) να ακουμπάει στο κέντρο του προσκέφαλου;
-
Δε σε χάλασε βλάκα με το Corsa στην γέφυρα για Χαλκιδική από Περιφερειακή...που έμαθες και παίζεις και φώτα!
-
Τί συνέβη, για πες, για πες...
-
OPC ήταν;
-
Corsa C. Δεν βαριέσαι, απλά ήθελα να βγει από το σύστημά μου. Την επόμενη φορά που θα με βρει, δεν θα έχω επιβάτες.
-
Φτου γαμώτο, και ήθελα ν'ακούσω για τσακισμένες λαμαρίνες και αίμα στην άσφαλτο.
-
Που λέτε, εκεί που στρίβω με όσα, πετάγεται το Corsa πάνω στην μπαριέρα, την τρυπάει, και καρφώνεται πάνω στη δεξαμενή της Ύδρευσης. Από την διαφορά πίεσης στο κύκλωμα ύδρευσης, σπάσανε οι αποχετεύσεις, γεμίσαμε σκατά, άσε, τι να σου λέω...(βρώμικες σκηνές για να σου εξάψω την περιέργεια)
Και όση ώρα γέμιζε η πόλη με το σκατό που οι ίδιοι οι κάτοικοι παράγουν, να περνάει μια ΑΕ86 με μπάντα διαρκείας από το σημείο, σαν το αβαταρ του Pavlos23 ένα πράγμα. (Εδώ βάζω λίγο θέαμα, για να σπάσει η αγωνία από το θρίλερ)
Τι ξέχασα; Α, ναι. Χυμένα μυαλά κάτω στο πατάκι του Corsa, αίματα παντού, η άσφαλτος έγινε κατακόκκινη, ποτάμια το αίμα. (το απαραίτητο σπλάτερ)
Οι δε λαμαρίνες, άλλο να τις περιγράφω και άλλο να τις βλέπεις. Το Corsa δεν θα μπορέσει να έρθει ποτέ στα ίσα του, γιατί πήρε νεύρο στα πίσω φτερά και στις πόρτες. (μερικές τεχνικές πληροφορίες για τους enthusiasts)
Ελπίζω να ικανοποιήθηκες τώρα!
-
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#8]