-
Έδωσα το γκολφ , ιδανικό θα ήταν για δοκιμή......
Η w202 δεν γίνεται. Τα άλλα μπορεί να κοστίσουν αν τα λουσω.
Στείλε το αρχείο να δοκιμάσω με το συνδρομητικό μπας και. Είναι πως θα το πιάσει. -
3η φορά που την πατάω με τη w202. Έχει lpg,δεν δουλεύει ο δείκτης της βενζίνης και ενώ πάω για ταξίδι καλοκαίρι γεμίζω σε πρατήριο ασφυκτικά βενζίνη απλά για να βγει η υποχρέωση. Φτάνω και πίσω γίνεται του γουργουρισματος. Τάπα δεν άνοιξα. Οσμή δεν υπάρχει κάθε φορά ούτε ίχνος. Το φίλτρο ενεργού άνθρακα πως επιβίωνει και δεν μυρίζει?
-
️ Γιατί σπάει ο ιμάντας χρονισμού και τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στον κινητήρα όταν αυτό συμβεί;
Σε αυτό το βίντεο αναλύουμε τον ρόλο του ιμάντα χρονισμού, πώς λειτουργεί, ποιες είναι οι συνηθέστερες αιτίες αστοχίας και γιατί σε ορισμένους κινητήρες το σπάσιμό του μπορεί να προκαλέσει σοβαρές μηχανικές ζημιές -
@a-d-p said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
️ Γιατί σπάει ο ιμάντας χρονισμού και τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στον κινητήρα όταν αυτό συμβεί;
Σε αυτό το βίντεο αναλύουμε τον ρόλο του ιμάντα χρονισμού, πώς λειτουργεί, ποιες είναι οι συνηθέστερες αιτίες αστοχίας και γιατί σε ορισμένους κινητήρες το σπάσιμό του μπορεί να προκαλέσει σοβαρές μηχανικές ζημιές -
Στα 89.000 χλμ που είχε το Peugeot στο βίντεο του Γάτου, πέραν του ότι ο ιμάντας είχε χάσει το 1/3 των δοντιών του, μου έκανε εντύπωση η καρβουνίλα από επικαθίσεις που είχαν οι βαλβίδες.
-
@famas said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Στα 89.000 χλμ που είχε το Peugeot στο βίντεο του Γάτου, πέραν του ότι ο ιμάντας είχε χάσει το 1/3 των δοντιών του, μου έκανε εντύπωση η καρβουνίλα από επικαθίσεις που είχαν οι βαλβίδες.
Ολα τα αμεσου ψεκασμου με ενα μπεκ ανα κυλινδρο ετσι ειναι.
-
@ilias-a said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Η διαφορά του μάστορα από την θεωρία...

-
επειδη ο μετοχος φυσικα και παει να γυρισει την κουβεντα. εξηγησε του οτι μιλας μονο για τις επικαθισεις και οχι για τον ξεδοντιασμενο ιμαντα του πιουρκραπ....
-
Για τον πιουρκραπ έχουμε πει μέα κούλπα και δίνουμε μεγάλη εγγύηση :
https://www.citroen.gr/maintain/puretech-1-0---1-2-eb2.html
Και για την καδένα του 1,5
https://www.citroen.gr/maintain/1-5-bluehdi.html
Για τους τακάτα έχουν όλες οι εταιρείες πρόγραμμα αφού είναι παγκόσμιο πρόβλημα
-
@gatoz said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
επειδη ο μετοχος φυσικα και παει να γυρισει την κουβεντα. εξηγησε του οτι μιλας μονο για τις επικαθισεις και οχι για τον ξεδοντιασμενο ιμαντα του πιουρκραπ....
Φυσικα για τις επικαθισεις.
-
Μόνο που εγώ δεν μίλησα για το σχόλιο του γάτου, αλλά έχει συνηθίσει στις ήττες και πετάγεται παντού...

Διάφορες Τεχνικές απορίες..........