-
Καλοτάξιδο σε όλους σας! Εξαιρετική επιλογή! Πάρα πολύ όμορφο και καλοφτιαγμένο!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καλοτάξιδο σε όλους σας! Εξαιρετική επιλογή! Πάρα πολύ όμορφο και καλοφτιαγμένο!Na'sai kala!!!
-
Κακοτάξιδο και καλόστριφτο !!
Πολύ καλή επιλογή -
Ο χρήστης yiannis2002s έγραψε:
Καλορίζικο και καλοτάξιδο , κάνε και μια μικτή γιατι είναι απο τα αυτοκίνητα που δεν περνούν απαρατήρητα.
Ααααα μην ξεχάσω , τα 'άλογά' του και οι 'ροπές' του στην πραγματικότητα είναι λίγο(...) καλύτερες απο αυτά που λένε . . . .
..Τι εννοεις για την μεικτη? ''Κακοβουλες ενεργειες'' ή δικες μου ζημιες???
Οσο για τα αλογα και ροπη, σε ενα περιοδικο λενε οτι ειναι 220 αλογα και 30 κιλα ροπη...Ισως να ισχυει...ε?
κάκόβουλες : αν σε κάποια ασφάλεια συνδυάζει την επισκευή ή αλλαγή κουκούλας
μικτη : δλδ καλύπτει και τις κακόβουλες αλλά και τις ίδιες ζημιές .
Προσωπικά θεωρώ ότι για τον πρώτο χρόνο τουλάχιστο είναι να την κάνεις
-
Οι πρωτες γρηγορες φωτος!!!
Το παρελαβα την δευτερα και μεχρι στιγμης ειμαι παραπανω απο το αναμενομενο εντυπωσιασμενος!
Οδηγικα ειναι αυτο που εψαχνα. Υπεροχη δυναμη , απιστευτα κρατηματα και ομορφη αισθηση μεσα στη καμπινα. Μειον το παναλαφρο τιμονι (το οποιο ομως οπου του λες στριβει) και η παντελης ελλειψη ορατοτητας στο πλαϊνο πισω δεξια μερος , ιδιαιτερα επικινδυνο για ξεπαρκαρισματα σε δρομο με την οπισθεν.Το κομμενο τιμονι οχι μονο το συνηθισα αλλα και με βολεψε απο την πρωτη στιγμη στο τροπο οδηγησης μου!
Το χρωμα (μαυρο μεταλλ.) του δινει πολλους ποντους εντυπωσιασμου αλλα ηδη απο την δευτερη μερα φαινεται πανω του ενα στρωμα σκονης!
Μου ετυχε και η παρτιδα με τα ελαστικα michelin primacy HP!!!
Αντε τωρα 2000ΚΜ στρωσιματος...
-
Mε γειες!! Με γειες!!!
-
Καλοτάξιδο !
-
Καλά χιλιόμετρα!
Δεν είχα προσέξει ποτέ ότι έχει τόσο όμορφα όργανα... -
Kαλότυχο!
Είναι πάρα πολύ καλό αυτοκίνητο! -
Ωραίο αυτοκίνητο, καλόστριφτο!
Εμ...βγάλε το πίσω πλαίσιο της πινακίδας. -
Καλοτάξιδο το κουκλί!! Πάρα πολύ καλή επιλογή!
Το πατάκι όμως απαράδεκτο για 4 ημερών αυτοκίνητο!:twisted: χαχαχα -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Οι πρωτες γρηγορες φωτος!!!Το παρελαβα την δευτερα και μεχρι στιγμης ειμαι παραπανω απο το αναμενομενο εντυπωσιασμενος!
Οδηγικα ειναι αυτο που εψαχνα. Υπεροχη δυναμη , απιστευτα κρατηματα και ομορφη αισθηση μεσα στη καμπινα. Μειον το παναλαφρο τιμονι (το οποιο ομως οπου του λες στριβει) και η παντελης ελλειψη ορατοτητας στο πλαϊνο πισω δεξια μερος , ιδιαιτερα επικινδυνο για ξεπαρκαρισματα σε δρομο με την οπισθεν.Το κομμενο τιμονι οχι μονο το συνηθισα αλλα και με βολεψε απο την πρωτη στιγμη στο τροπο οδηγησης μου!
Το χρωμα (μαυρο μεταλλ.) του δινει πολλους ποντους εντυπωσιασμου αλλα ηδη απο την δευτερη μερα φαινεται πανω του ενα στρωμα σκονης!
Μου ετυχε και η παρτιδα με τα ελαστικα michelin primacy HP!!!
Αντε τωρα 2000ΚΜ στρωσιματος...
Απο σα δεν το ειχα δει το καινουριο...πραγματικα εντυπωσιακο!
Καλοταξιδο!
Αν προσεξα καλα....η ρυθμιση του υψους του καθισματος...ειναι χειροκινητη?
-
kostserb
Kαλοτάξιδο φίλε!
Το πλαίσιο της πινακίδας να αφαιρεθεί πάραυτα! -
Καλοτάξιδη η κούκλα και καλό... πλύσιμο!
Για να βλέπω και κανένα άλλο χρώμα, γιατί γίναμε πολλές με μαύρο (χάθηκε ένα ασπρουλάκι που είναι και της μόδας? )
Για την έλειψη ορατότητας πίσω δεξιά... για σπορ-κουπέ υπάρχουν και χειρότερα.
Όσον αφορά στο βάρος του τιμονιού, μου είχε κακοφανεί και εμένα στην αρχή αλλά όταν είδα πως βαραίνει στις στροφές και στα πολλά, το συνήθισα (και τώρα μου αρέσει κι'ολας).Καλά χιλιόμετρα και καλό στρώσιμο!
-
Καλοτάξιδο! Καλά και απολαυστικά χλμ!
-
Ευχαριστω ολους για τις ευχες σας!!
Ο χρήστης panagiotis87 έγραψε:
Το πατάκι όμως απαράδεκτο για 4 ημερών αυτοκίνητο!:twisted: χαχαχαΕχεις δικιο , αλλα υπαρχει πολλη σκονη στο γκαραζ (εξου και το πρωτο στρωμα σκονης εξωτερικα που προανεφερα!
Για να βλέπω και κανένα άλλο χρώμα, γιατί γίναμε πολλές με μαύρο (χάθηκε ένα ασπρουλάκι που είναι και της μόδας? )
Το σκεφτομουνα σοβαρα για λευκο , αλλα δεν το βρηκα πουθενα να το δω ζωντανα , οποτε και δεν το ρισκαρα...
Αν προσεξα καλα....η ρυθμιση του υψους του καθισματος...ειναι χειροκινητη?
Ναι και το μπρος-πισω! Φανταζομαι θα υπαρχει σαν εξτρα η ηλεκρονικη ρυθμιση αλλα ειναι κατι που δεν με ενδιεφερε καθολου...
kostserb
Kαλοτάξιδο φίλε!
Το πλαίσιο της πινακίδας να αφαιρεθεί πάραυτα!Για λογους διαφημισης ως προς το φορουμ ή για να ειμαι πιο cool?:iconcool:
Aν ειναι για το πρωτο sorry αλλα νομιζω τωρα δεν μπορω να κανω κατι. -
Ναι και το μπρος-πισω! Φανταζομαι θα υπαρχει σαν εξτρα η ηλεκρονικη ρυθμιση αλλα ειναι κατι που δεν με ενδιεφερε καθολου...
Καλυτερα, ουτε σε εμενα αρεσουν οι ηλεκτρονικες ρυθμισεις
Για λογους διαφημισης ως προς το φορουμ ή για να ειμαι πιο cool?
Aν ειναι για το πρωτο sorry αλλα νομιζω τωρα δεν μπορω να κανω κατι.Για να εισαι πιο cool ωρε
btw καλοταξιδο και απο εμενα
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
kostserb
Kαλοτάξιδο φίλε!
Το πλαίσιο της πινακίδας να αφαιρεθεί πάραυτα!Για λογους διαφημισης ως προς το φορουμ ή για να ειμαι πιο cool?:iconcool:
Aν ειναι για το πρωτο sorry αλλα νομιζω τωρα δεν μπορω να κανω κατι.Για λόγους ομορφιάς φυσικά
-
Η συγκριση ειναι αδικη για την Ζ4..
Υπαρχει τεραστια διαφορα δυναμης σε σχεση με τα αλλα δυο.
Ζ4 2.0 vs ΤΤ 2.0T vs Opel GT