-
-
Opel Gt και απο εμένα
-
Που είναι το μιάτα και το χόντα στη ψηφοφορία???
Επί του θέματος αν χωράς φυσικά μπεμβέ και ας θέλει υπνωτισμό προκειμένου να συνηθίσεις το σχήμα της. Αν πάιζεις και στα μτχ με 40Κ βρίσκεις μπόξτερ πάντως...
-
Φίλος προ ολίγων ημερών βρισκόταν στο 'τρίλημμα' TT vs Z4 2.0 vs MX-5 2.0 (ωραίο τρίλημμα, ομολογουμένως).
Μετά από μια βόλτα από τις αντιπροσωπείες, κατέληξε στην Ζ4 με καθαρά υποκειμενικά - συναισθηματικά κριτήρια (συν το ότι ήταν ετοιμοπαράδοτη και δεν άντεχε να περιμένει ) παρά τον ασθενή κινητήρα (ο ιδιος πρώην κάτοχος S3 225). Την παρέλαβε χτες, και η πρώτη βόλτα ήταν .
Δεν έχω μπει στα άλλα δύο εν κινήσει, αλλά η BMW μου άρεσε πολύ.
-
Ο χρήστης Type-Racing έγραψε:
Απ'αυτα τα 3 η επιλογη μου ειναι το Opel Gt...
Τωρα απ τα αλλα S2000!Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο!
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Την παρέλαβε χτες, και η πρώτη βόλτα ήταν .Δεν έχω μπει στα άλλα δύο εν κινήσει, αλλά η BMW μου άρεσε πολύ.
παντα η πρωτη βολτα σε ενα νεοαποκτηθεν αυτοκινητο ειναι lovely , αναμφισβητητα ...
Το θεμα ειναι η 100η βολτα αν σε κανει να νοιωθεις οπως η πρωτη .....
εκει ξεχωριζουν τα απλα μεσα μετακινησης απο τα fun 2 drive ....
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το z4 2.0 ειναι αδιαφορο το tt αποτελεσματικο ποιοτικο ομορφο αλλα κινηση μπροστα το opel gt απλα κ@@@@@α!!!ισως χειροτερο και απο παλιο mx-5 1.6...εκθειαστε το τωρα αλλα θα ηθελα να μαι απο μια μερια οταν το παρουν στα χερια τους ολοι αυτοι που 'ορμησαν' να το παραγγειλουν χωρις καν να το χουν δει και ανακαλυψουν οτι εδωσαν 37,000και πηραν ενα αυτοκινητο που τρεχει μονο στις ευθειες και αυτο με το ζορι χαρη στον απαραδεκτο 'αμερικανικο' επιλογεα..θα πετανε και κανα κωλο ετσι να ζησουν ακομα περισσοτερο την αμερικανια στο αιμα τους και μετα αν δε βρουν σε κανα πεζοδρομιο θα τρεξουν να το πουλησουν οπως οπως.....Ποιος σου είπε πως το GT δεν στρίβει; (τα μισά reviews το βάζουν δίπλα στο MX-5). Πιστεύεις ειλικρινά πως εν έτη 2007 ένα GT από την Opel με κατανομή 51/49 και ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης δεν στρίβει; (btw, οι αναρτήσεις του είναι ευρωπαική εξέλιξη). Απλά δεν γουστάρει αγριάδες ο κινητήρας του.
Εκτός πια αν θεωρείς τον εαυτό σου... Άρι Βάτανεν και θες κάτι που σε οδηγκή συμπεριφορά να φέρνει σε... Audi Coupe Quattro
ΤΤ από μένα, πιο ολοκληρωμένη πρόταση από τα υπόλοιπα δυο.
-
Κάνεις τεράστιο λάθος αν νομίζεις ότι το ΤΤ είναι ένα GTI με άλλη ενδυμασία...
Σωστα ειναι ενα χειροτερο GTI 10.000 ακριβοτερο!
-
Τι άλλο θα διαβάσουμε...
-
MX-5 Coupe
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Λοιπον το mx5 για μενα ειναι πολυ καλο και ομορφο αμαξι , με ειχε εντυπωσιασει ιδιαιτερα οταν βρεθηκα μεσα σαν συνοδηγος απλα δεν το εβαλα στις επιλογες επειδη πιστευω οτι δεν εχει την λαμψη των υπολοιπων τριων. Ειναι βεβαια πρωτη επιλογη σε περιπτωση που χαμηλωσει το budget.
Κινδυνευοντας να προκαλεσω εντονες αντιδρασεις το s2000 απορριπτεται γιατι εμπιπτει στην κατηγορια του RX8. Πολυ ομορφο και καλο αμαξι που λογω μεγαλου κομματιου ιδιοκτητων του εχει χαρακτηριστει καγκουρικο. Αφηστε που στην διεθνη εκθεση αναμεσα στα αλλα καινουρια μοντελα εμοιαζε σαν φτωχος συγγενης. (αν και παλιος μεγαλος ερωτας) Επισης νομιζω ειναι εκτος budget...
Η brera καλη ιδεα , αλλα δεν την θεωρω τοσο ομορφη ωστε να θυσιασω επιδοσεις για εμφανιση. (βλ. z4 2.0) Αν ηταν για την spider να το συζηταγαμε.
Το opel gt το θεωρω πανεμορφο , δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με το ονομα , αλλα με προβληματιζουν σε μεγαλο βαθμο το πορτπαγκαζ του , η αναμονη και οτι 265αλογα και πισω κινηση ισως ειναι πολλα για εναν απειρο σε πισωκουνες...
Το audi TT ειναι ισως η μεση λυση για μενα αρα ρε γαμωτο δεν μπορουσαν να το κανουν λιγο πιο ομορφο στη φατσα. Αγνωστο δε ποσο θα φτασει η τιμη του με τα extra...
Για την Z4 δεν το συζηταει κανεις εε? Πολυ λιγα τα 150...
ΥΓ δεν υπαρχει προτιμηση αναμεσα σε ανοικτα και κλειστα
Όπως είπες κι εσύ, το ΤΤ είναι πράγματι η μέση λύση και το πιο φιλικό απ' όλα για άπειρο οδηγό. Μετά το ΥΓ που έβαλες (δεν υπάρχει προτίμηση σε ανοιχτά και κλειστά), εγώ θα σου πρότεινα ΚΛΕΙΣΤΟ Audi TT. Πιο ελαφρύ από το ανοιχτό, πιο άκαμπτο, πιο φθηνό και (ΙΜΗΟ) πιο αρμονικό σαν σχέδιο. Δεν έχει το 'απόλυτο' του χαρακτήρα της Z4 (που και η ίδια το χάνει σαν δίλιτρη) ή του GT, αλλά είναι ένα εξαιρετικό all around αυτοκίνητο, φιλικότατο και καλοφτιαγμένο που κάνει τα πάντα καλά. Go for it.
+1
Go for it! -
θα συμφωνήσω κι εγώ για το ΤΤ. Σαφώς πιο ολοκληρωμένο από τα 3, και υπερτερεί σε πολλούς τομείς.
Καμία σχέση με το GTi, καθως έχει αλουμινένιο πλάισιο. Το θεωρω πολύ εντυπωσιακό και απλά όμορφό.
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα ρε Θάνο?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε δεν είχε διαβάσει την κουβέντα μας πριν από μήνες.
-
Πιστεύω και τα τρία μοντέλα είναι εξαιρετίκα, λαμβάνωντας όμως υπόψη την τιμή καταλήγω στα εξής. Τόσο η Ζ4, όσο και το ΤΤ 2.0T υπολείπονται σημαντικά σε επιδόσεις και σε εξοπλισμό έναντι του Opel GT, τη στιγμή που η βασική τους έκδοση είναι ακριβότερη, ενώ πλήρως εξοπλισμένα, υπερβαίνουν σημαντικά τα 43k. Ακόμη κι έτσι όμως, ποια η έννοια ενός roadster με την κίνηση μπροστά(Audi) ή με πίσω κίνηση αλλά χωρίς limited slip differential(BMW). Προσωπικά, θα διάλεγα την πίσω κίνηση με μπλοκέ διαφορικό, τα 260 άλογα με αύθονη ροπή και τον πλήρη εξοπλισμό που προσφέρει το Opel GT, όλα αυτά κάτω από τα 40 χιλιάρικα.
-
Ρε παιδια το miata στον βασικο του εξοπλισμο (η εκδοση με την υφασματινη οροφη ) δεν εχει clima !! Ελεος... Και εχει και χειροκινητη οροφη...
-
Μεταξύ των τριών οπωσδήποτε Opel GT. Ασύγκριτη διαφορά από τα υπόλοιπα 2 βάση features / τιμής.
Ως δεύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου σε αυτά τα λεφτά (πρώτη αν δεν ήθελες καινούριο) είναι ένα καλό μεταχειρισμένο S2000...για να μην κατεβαίνεις να κλείνεις την χειροκίνητη κουκούλα (όπως στο Opel GT). Π.χ. http://carnet.gr/Cars/Honda/?62924 , http://www.alivizatos-cars.gr/grl/produ ... artLimit=0
Τα Z4 2.0 και TT2.0T ουδεμία σχέση έχουν με σπορ χαρακτήρα, καθόλου δύναμη και στήσιμο σε σχέση με Opel GT και S2000. Eκτός βέβαια αν δεν είναι αυτή η επιλογή σου...
-
Δεν θα συμφωνήσω για το στήσιμο....
-
Ο χρήστης thanasis_leo έγραψε:
Ρε παιδια το miata στον βασικο του εξοπλισμο (η εκδοση με την υφασματινη οροφη ) δεν εχει clima !! Ελεος... Και εχει και χειροκινητη οροφη...Από τη στιγμή που εξοικονόμησαν βάρος από όπου ήταν δυνατόν, λες να αυτοκτονούσαν βάζοντας μηχανισμό για την κουκούλα;
Η κουκούλα πάντως ανοιγοκλείνει χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείς από τη θέση σου και η διαδικασία διαρκεί κάπου στα 5 δευτερόλεπτα. Τώρα, αν σου φαίνεται μεγάλη υπόθεση, τότε ίσως δεν απευθύνεται σε εσένα το miata, αφού σε αυτά τα λεφτά ίσως βρεις κάτι που να σου ταιριάζει καλύτερα.
-
Στην συμπεριφορα του στο δρομο!
Ανωτερο το gti...ακομη και σε τεστ σε πιστα το ειπαν αυτο!
Ζ4 2.0 vs ΤΤ 2.0T vs Opel GT