-
Z4 για 'βολτούλες' συν πουλ-μουρ.
-
Λοιπον το mx5 για μενα ειναι πολυ καλο και ομορφο αμαξι , με ειχε εντυπωσιασει ιδιαιτερα οταν βρεθηκα μεσα σαν συνοδηγος απλα δεν το εβαλα στις επιλογες επειδη πιστευω οτι δεν εχει την λαμψη των υπολοιπων τριων. Ειναι βεβαια πρωτη επιλογη σε περιπτωση που χαμηλωσει το budget.
Κινδυνευοντας να προκαλεσω εντονες αντιδρασεις το s2000 απορριπτεται γιατι εμπιπτει στην κατηγορια του RX8. Πολυ ομορφο και καλο αμαξι που λογω μεγαλου κομματιου ιδιοκτητων του εχει χαρακτηριστει καγκουρικο. Αφηστε που στην διεθνη εκθεση αναμεσα στα αλλα καινουρια μοντελα εμοιαζε σαν φτωχος συγγενης. (αν και παλιος μεγαλος ερωτας) Επισης νομιζω ειναι εκτος budget...
Η brera καλη ιδεα , αλλα δεν την θεωρω τοσο ομορφη ωστε να θυσιασω επιδοσεις για εμφανιση. (βλ. z4 2.0) Αν ηταν για την spider να το συζηταγαμε.
Το opel gt το θεωρω πανεμορφο , δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με το ονομα , αλλα με προβληματιζουν σε μεγαλο βαθμο το πορτπαγκαζ του , η αναμονη και οτι 265αλογα και πισω κινηση ισως ειναι πολλα για εναν απειρο σε πισωκουνες...
Το audi TT ειναι ισως η μεση λυση για μενα αρα ρε γαμωτο δεν μπορουσαν να το κανουν λιγο πιο ομορφο στη φατσα. Αγνωστο δε ποσο θα φτασει η τιμη του με τα extra...
Για την Z4 δεν το συζηταει κανεις εε? Πολυ λιγα τα 150...
ΥΓ δεν υπαρχει προτιμηση αναμεσα σε ανοικτα και κλειστα
-
Εαν θες πορτπαγκαζ ...δεν παίρνεις τα συγκεκριμένα αμαξια ...!!!
-
Ο χρήστης paradisos9 έγραψε:
Εαν θες πορτπαγκαζ ...δεν παίρνεις τα συγκεκριμένα αμαξια ...!!!Δηλ θα εχω ενα τετοιο αμαξι και δεν θα παω ενα τριημερο στο Ναυπλιο? Και καλα εγω θα παρω ενα πουκαμισο και ενα παντελονι. Η κοπελα μου που θα βαλει τις 2 βαλιτσουλες της με τα απαραιτητα...???!
Το mx5 σιγουρα και νομιζω και τα z4/TT εχουν αξιοπρεπες πορτπαγκαζ , οχι μονο για τριημερο αλλα και για παραπανω.
Σημερα ή αυριο θα παω στις εκθεσεις να τα δω και απο κοντα να βγαλω καλυτερα συμπερασματα...
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Εαν θες πορτπαγκαζ ...δεν παίρνεις τα συγκεκριμένα αμαξια ...!!!
Δηλ θα εχω ενα τετοιο αμαξι και δεν θα παω ενα τριημερο στο Ναυπλιο? Και καλα εγω θα παρω ενα πουκαμισο και ενα παντελονι. Η κοπελα μου που θα βαλει τις 2 βαλιτσουλες της με τα απαραιτητα...???!
Το mx5 σιγουρα και νομιζω και τα z4/TT εχουν αξιοπρεπες πορτπαγκαζ , οχι μονο για τριημερο αλλα και για παραπανω.
Σημερα ή αυριο θα παω στις εκθεσεις να τα δω και απο κοντα να βγαλω καλυτερα συμπερασματα...
φυσικα και θα πας...αλλα δεν πρόκειται να πας 10 μερες σε νησι να κανεις καλοκαιρινες διακοπες
-
Aν ειναι για Ναυπλιο , να μου τα δωσεις απο πεμπτη βραδυ εμενα να τα βαλω στο πορτ μπαγκαζ της elise και να σου τα κατεβασω .....
-
Λοιπον το mx5 για μενα ειναι πολυ καλο και ομορφο αμαξι , με ειχε εντυπωσιασει ιδιαιτερα οταν βρεθηκα μεσα σαν συνοδηγος απλα δεν το εβαλα στις επιλογες επειδη πιστευω οτι δεν εχει την λαμψη των υπολοιπων τριων. Ειναι βεβαια πρωτη επιλογη σε περιπτωση που χαμηλωσει το budget.Κινδυνευοντας να προκαλεσω εντονες αντιδρασεις το s2000 απορριπτεται γιατι εμπιπτει στην κατηγορια του RX8. Πολυ ομορφο και καλο αμαξι που λογω μεγαλου κομματιου ιδιοκτητων του εχει χαρακτηριστει καγκουρικο. Αφηστε που στην διεθνη εκθεση αναμεσα στα αλλα καινουρια μοντελα εμοιαζε σαν φτωχος συγγενης. (αν και παλιος μεγαλος ερωτας) Επισης νομιζω ειναι εκτος budget...
Η brera καλη ιδεα , αλλα δεν την θεωρω τοσο ομορφη ωστε να θυσιασω επιδοσεις για εμφανιση. (βλ. z4 2.0) Αν ηταν για την spider να το συζηταγαμε.
Το opel gt το θεωρω πανεμορφο , δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με το ονομα , αλλα με προβληματιζουν σε μεγαλο βαθμο το πορτπαγκαζ του , η αναμονη και οτι 265αλογα και πισω κινηση ισως ειναι πολλα για εναν απειρο σε πισωκουνες...
Το audi TT ειναι ισως η μεση λυση για μενα αρα ρε γαμωτο δεν μπορουσαν να το κανουν λιγο πιο ομορφο στη φατσα. Αγνωστο δε ποσο θα φτασει η τιμη του με τα extra...
Όπως είπες κι εσύ, το ΤΤ είναι πράγματι η μέση λύση και το πιο φιλικό απ' όλα για άπειρο οδηγό. Μετά το ΥΓ που έβαλες (δεν υπάρχει προτίμηση σε ανοιχτά και κλειστά), εγώ θα σου πρότεινα ΚΛΕΙΣΤΟ Audi TT. Πιο ελαφρύ από το ανοιχτό, πιο άκαμπτο, πιο φθηνό και (ΙΜΗΟ) πιο αρμονικό σαν σχέδιο. Δεν έχει το 'απόλυτο' του χαρακτήρα της Z4 (που και η ίδια το χάνει σαν δίλιτρη) ή του GT, αλλά είναι ένα εξαιρετικό all around αυτοκίνητο, φιλικότατο και καλοφτιαγμένο που κάνει τα πάντα καλά. Go for it.
-
Βασικά με πρόλαβε ο Krus, το ΤΤ είναι η λογικότερη λύση από αυτά που έχεις σαν επιλογές. Μπορεί το Opel GT να είναι το πιο εντυπωσιακό σχεδιαστικά σε αυτή την τιμή αλλά για να βγει αυτό το σχέδιο έγιναν θυσίες που σε καθημερινή χρήση θα σε κουράσουν. Μικρό πορτ μπαγκάζ, δύσκολη στη χρήση οροφή. Στον δρόμο δεν ξέρω τι κάνει,σίγουρα διασκεδαστικό θα είναι. Όμως όταν παίρνουμε αμάξι πρέπει να σκεφτόμαστε και τι μας εξυπηρετεί. Επιπλέον τη Z4 την έχει συνηθίσει το μάτι μας πλέον, ενώ από πρακτικότητα κι αυτή πάσχει.
Το (κλειστό) ΤΤ είναι ένα αυτοκίνητο που συνδυάζει κύρος, συμπεριφορά στο δρόμο, εμφάνιση και πρακτικότητα (για τέτοιου είδους κατασκευή) Και αυτά που λένε ότι η νέα γενιά είναι άσχημη εγώ τα ακούω βερεσέ
-
Λοιπον το mx5 για μενα ειναι πολυ καλο και ομορφο αμαξι , με ειχε εντυπωσιασει ιδιαιτερα οταν βρεθηκα μεσα σαν συνοδηγος απλα δεν το εβαλα στις επιλογες επειδη πιστευω οτι δεν εχει την λαμψη των υπολοιπων τριων. Ειναι βεβαια πρωτη επιλογη σε περιπτωση που χαμηλωσει το budget.Κινδυνευοντας να προκαλεσω εντονες αντιδρασεις το s2000 απορριπτεται γιατι εμπιπτει στην κατηγορια του RX8. Πολυ ομορφο και καλο αμαξι που λογω μεγαλου κομματιου ιδιοκτητων του εχει χαρακτηριστει καγκουρικο. Αφηστε που στην διεθνη εκθεση αναμεσα στα αλλα καινουρια μοντελα εμοιαζε σαν φτωχος συγγενης. (αν και παλιος μεγαλος ερωτας) Επισης νομιζω ειναι εκτος budget...
Αρα εν τελει (και κατα καποιο τροπο) εισαι μεταξυ του ΤΤ και της Ζ4. Για Ζ4 θα πηγαινα προσωπικα και ας ειναι και η διλιτρη - γιατι ειναι λιγα τα 150?- (ειναι και πισωκουνα οχι πως σε ενδιαφερει και πολυ αυτο). Το ΤΤ απλα δεν μου αρεσει εμφανιασιακα παρολο που ειναι πιο ομορφο απο το 1ο (αν και ο κωλος του προσωπικα δεν...).
Α, και οπως ειπε και ο Εddie πιο πισω Brera συμφωνω και εγω αλλα η spider δεν ξερω ποσο πιο πανω παει στην τιμη.
-
To Z4 παντως στους ελληνικούς δρομους θα ταλαιπωρηθεί, τα πλαστικά του θα αρχίζουν να τριζουν από τις @#$*% λακούβες, καθεσαι και πολύ πίσω και αυτό εχει επιπτωσεις στην ανεση
αλλά από εμφάνιση ε? σκίζει
Εγώ Brera θα πρότεινα
Πάνω κάτω εχει την ίδια αξιοπιστία με το ΤΤ και καλύτερη εμφανιση(αλλά χειροτερες επιδόσεις-ειπες ομως οτι δε σε ενδιαφερουν οι κοντρες )
Το Οπελ είναι νομιζω ποιοτικα και οδηγικα ενα κλικ πιο κατω
αλλά δειχνει εντυπωσιακό και φαινεσαι ωραίος μεσα σε αυτό -
Οpel GT vs Z4 2.0 σημειωσατε 1
Opel GT vs Z4 3.0si σημειωσατε 2Η Ζ4 2.0 ειναι για αδιαφορους με το γκαζι οδηγους ....
Το Opel GT ειναι για ενδιαφερομενους ...μου φαινεται λιγο ατυχης η συγκριση .... (παρα τα κυβικα τους)
-
Ζ4 υπο αυτους τους ορους (πουλ μουρ κλπ)
το GT πρεπει να'ναι γαματο παντως
-
Τελικα προλαβα να περασω μονο απο την audi. Με εντυπωσιασε αρκετα το ΤΤ coupe και μαλλον με εχει ψιλοκερδισει. Υπαρχει και ετοιμοπαραδοτο... Αλλα τι ειναι αυτο με τα εξτρα , 2-3 βασικα εξτρα ζητησα και πηγε απο 41.800 (βασικη +μεταλλικο + πινακιδες) στα 46.000!! Το καλο ειναι οτι με 625Ε η εγγυηση γινεται 4χρονια! Επισης μου εκαναν εντυπωση και τα πισω καθισματα που δεν ηταν τοσο τραγικα οσο τα περιμενα. Ενα κοντοπ@@τανο ελληνιδα θα χωραει για μια βολτα!!!
Πηγα 20.45 στην οπελ και μου λενε κλεισαμε. Δεν λεω πιθανον να εχω αδικο αλλα εγω για 10Ε καθομαι 20-30' παραπανω στο μαγαζι μου , οχι για 20.000Ε που θα μπορουσα να τους δωσω στη χειροτερη.
Την Ζ4 σκεφτομαι να μην παω να την δω καν γιατι παρολο τον ερωτα μου γι'αυτην πιστευω τα 150 αλογα θα μου φανουν πολυ λιγα (&ας μην ειμαι κοντρακιας). Και απο την αλλη αν κρινω απο το ΤΤ θα σοκαριστω με την τιμη των εξτρα. (τουλ το ΤΤ δεν ειναι γυμνο στην βασικη του).
Το κακο ειναι οτι πανω που γλυκαθηκα θα λειπω 3βδομαδες για δουλειες και διακοπες. Οποτε αν ολα πανε καλα επιστρεφω κανω test drive το ΤΤ και δινω μια ακομα ευκαιρια στο GT. (αν και νομιζω στο 4-8μηνες αναμονη vs ετοιμοπαραδοτο παντα κερδιζει το ετοιμοπαραδοτο).
ΥΓ Αν και απο την τσιγγουνικη μερια του εγκεφαλου μου τριγυρναει η ιδεα του mx5 2.0 6MT full exta με 32.000Ε.
-
-
Εγώ ως κάτοχος του νέου ΤΤ είμαι πολύ ευχαριστημένος πάντως , στο δρόμο είναι πολύ φιλικό και μπορείς να κινηθείς σε γρήγορους ρυθμούς χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια. Επίσης σε ρεπρίζ στέκεται δίπλα σε αρκετά δυνατότερα αμάξια. Μου άρεσε πολύ και το εσωτερικό του που το θεωρώ αρκετά πιο ποιοτικό από της Ζ4 και του GT. Aυτό για την ελληνίδα στο πίσω κάθισμα το επιβεβαιώνω .
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως το βρίσκεις μη εντυπωσιακό ή άσχημο . Στο δρόμο βλέπω αρκετά βλέμματα να πέφτουν πάνω του... αν και τα περισσότερα είναι από κάγκουρες -
Ο χρήστης ffs έγραψε:
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως το βρίσκεις μη εντυπωσιακό ή άσχημο .Mαλλον δεν το εθεσα σωστα. Δεν το θεωρω ασχημο , αλλα θεωρω οτι δεν ειναι αρκετα εντυπωσιακο για τα λεφτα του (βλ. Ζ4 , GT) λογω μουρης του. Αντιθετα το πισω του μερος ειναι ιδιαιτερα εντυπωσιακο. Το δε roadster το θεωρω σαν καμπριο Α3. Αλλα επειδη σαν αμαξι συνδυαζει πολλα με εχει κερδισει.
Μιας και εισαι κατοχος να ρωτησω το πηρες με ειδικη παραγγελια ή εβαλες το πακετο εξοπλισμου ΤΤΡ? Σου καναν καποιο δωρο? Χρωμα? Εχεις να μου προτεινεις καποια αντιπροσωπια? (Αθηνα)
Αληθεια το GT το εχουν σε καμια εκθεση? (Β.Π κατα προτιμηση) γιατι εκει που πηγα χθες δεν το ειχαν.
-
[
Αληθεια το GT το εχουν σε καμια εκθεση? (Β.Π κατα προτιμηση) γιατι εκει που πηγα χθες δεν το ειχαν.αποφάσισε εσύ να το πάρεις και εμείς ήμαστε εδώ ...
-
TTP δεν ξέρω τι εννοείς. Το έκανα παραγγελία , ήρθε μετά απο 3.5 μήνες.
Κόκκινο , με το έξτρα πακέτο δέρμα , ζάντες ,αλουμίνια κτλ που κάνει γύρω στα 3000 και το βάζουν όλοι όσοι το παίρνουν.
Δώρο όχι δεν μου κάνανε ( Μου παρουσίασε σαν χάρη ότι μου έβαλε χαμηλό επιτόκιο αν και έδωσα αρκετή προκαταβολή). Για την αντιπροσωπεία δεν έχω να πω κάποιο ιδιαίτερα καλό λόγο , οπότε δεν θα την αναφέρω κιόλας. -
Επισης μου εκαναν εντυπωση και τα πισω καθισματα που δεν ηταν τοσο τραγικα οσο τα περιμενα. Ενα κοντοπ@@τανο ελληνιδα θα χωραει για μια βολτα!!!Πηγα 20.45 στην οπελ και μου λενε κλεισαμε. Δεν λεω πιθανον να εχω αδικο αλλα εγω για 10Ε καθομαι 20-30' παραπανω στο μαγαζι μου , οχι για 20.000Ε που θα μπορουσα να τους δωσω στη χειροτερη.
ε, κι ο πωλητής 20-30 ευρώ θα έπαιρνε στο χέρι, όχι 20Κ
την Ζ4 σκεφτομαι να μην παω να την δω καν γιατι παρολο τον ερωτα μου γι'αυτην πιστευω τα 150 αλογα θα μου φανουν πολυ λιγα (&ας μην ειμαι κοντρακιας). Και απο την αλλη αν κρινω απο το ΤΤ θα σοκαριστω με την τιμη των εξτρα. (τουλ το ΤΤ δεν ειναι γυμνο στην βασικη του).
οι επιδόσεις των 2 αυτοκινήρων απέχουν έτη φωτός.
λόγω και του χαμηλού βάρους του, το ΤΤ, βάζει κάτω πολλά δυνατότερα αυτοκίνητα -
το z4 2.0 ειναι αδιαφορο το tt αποτελεσματικο ποιοτικο ομορφο αλλα κινηση μπροστα το opel gt απλα κ@@@@@α!!!ισως χειροτερο και απο παλιο mx-5 1.6...εκθειαστε το τωρα αλλα θα ηθελα να μαι απο μια μερια οταν το παρουν στα χερια τους ολοι αυτοι που 'ορμησαν' να το παραγγειλουν χωρις καν να το χουν δει και ανακαλυψουν οτι εδωσαν 37,000και πηραν ενα αυτοκινητο που τρεχει μονο στις ευθειες και αυτο με το ζορι χαρη στον απαραδεκτο 'αμερικανικο' επιλογεα..θα πετανε και κανα κωλο ετσι να ζησουν ακομα περισσοτερο την αμερικανια στο αιμα τους και μετα αν δε βρουν σε κανα πεζοδρομιο θα τρεξουν να το πουλησουν οπως οπως.....
Ζ4 2.0 vs ΤΤ 2.0T vs Opel GT