-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεσποινίς παραβίασε στεγνά στοπ σε διασταύρωση τύπου 'Τ' όπου το στοπ είναι στον 'οριζόντιο' δρόμο του 'Τ'. Πολλοί παραβιάζουν το συγκεκεριμένο στοπ, ίσως γιατί θεωρούν ότι κακώς υπάρχει στο δρόμο που συνεχίζει ευθεία, οπότε ήμουν υποψιασμένος και τα τετραπίστονα Brembo δε με πρόδωσαν. Σε παρακάτω φανάρι σταματάω δίπλα της και της λέω 'το στοπ που σφάξατε δεν το είδατε;' και μου απαντά με ύφος 'εσείς ξέρετε απ'έξω όλα τα στοπ της Αθήνας;'Φαντάζομαι δηλαδή ότι σε άγνωστο δρόμο η κορασίς θα παραβίαζε ό,τι στοπ υπήρχε επειδή 'δεν θα το ήξερε'.
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε γμτ? Αυτό το 'οδηγώ και σε σκέφτομαι' δεν μπορώ να το καταλάβω!!!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
.................................................................................
Άλλη μια ζημιά από τα κλασσικά μηχανάκια που κινούνται όπου να 'ναι και όταν σε χτυπάνε δεν κάνουν καν τον κόπο να σταματήσουνΝαι αλλά έχουν δίκιο.
Φαντάζομαι αστειεύεσαι...
Παρεπιπτόντως ήμουν ακίνητος σε κόκκινο φανάρι όταν με χτύπησε. Βιαζόταν όμως να βγει πρώτος μην κρυώσει το φαγητό στο σπίτι
Φυσικά και αστειεύομαι με δεδομένο την 'αντίληψη' της πλειοψηφίας των αναβατών για προσοχή στα δίκυκλα. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μου έσπασαν δυο φορές τον δεξί καθρέπτη και μάλιστα τη μια φορά ο πιτσιρικάς με το σκούτερ (πέρασε ανάμεσα στους στοίχους γράφοντας μήνυμα στο κινητό) μου είπε 'άσε ρε φίλε σπασμένος ήταν' (ο άλλος ήταν 'κλασσικός' δε μίλησε καν κι έφυγε).
Οπότε μόνο με χιούμορ αντιμετώπιση διαφορετικά θα πρέπει να είμαστε με το πιστόλι στο χέρι.Λάθος σου. Έπρεπε να κάνεις δεξιά τηλ. 100 να έρθουν για καταγραφή συμβάντος. Τους δίνεις πινακίδα μηχανής και δηλώνεις ότι σου έκανε ζημιά και την κοπάνησε. Όταν πάρεις στα χέρια σου το δελτίο συμβάντος με τα στοιχεία του, του κάνεις ένα τηλεφωνάκι... ΕΚεί να δεις γέλιο μόλις ακούσει πως έχεις κάνει ήδη και δήλωση στην ασφαλιστική σου για ζημιά με εγκατάλειψη... Αν έχεις νομική προστασία ακόμα καλύτερα...
Ας είχε πινακίδα το σκουτεράκι ήξερα τι θα έκανα. Αλλά είπαμε δικυκλιστές είναι έχουν δικαίωμα να είναι ΚΑΙ τζάμπα μάγκες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεσποινίς παραβίασε στεγνά στοπ σε διασταύρωση τύπου 'Τ' όπου το στοπ είναι στον 'οριζόντιο' δρόμο του 'Τ'. Πολλοί παραβιάζουν το συγκεκεριμένο στοπ, ίσως γιατί θεωρούν ότι κακώς υπάρχει στο δρόμο που συνεχίζει ευθεία, οπότε ήμουν υποψιασμένος και τα τετραπίστονα Brembo δε με πρόδωσαν. Σε παρακάτω φανάρι σταματάω δίπλα της και της λέω 'το στοπ που σφάξατε δεν το είδατε;' και μου απαντά με ύφος 'εσείς ξέρετε απ'έξω όλα τα στοπ της Αθήνας;'
Φαντάζομαι δηλαδή ότι σε άγνωστο δρόμο η κορασίς θα παραβίαζε ό,τι στοπ υπήρχε επειδή 'δεν θα το ήξερε'.
Τι άλλο θα ακούσουμε ρε γμτ? Αυτό το 'οδηγώ και σε σκέφτομαι' δεν μπορώ να το καταλάβω!!!
Οδηγώ και ΔΕ σκέφτομαι είναι Νίκο. Για να σκεφτεί κάποιος κάτι πρέπει να έχει μέσα στο κρανίο.
-
έχετε φαγωθεί να γενικεύετε για τους μοτοσυκλετιστές. Να κάνουν-με το ίδιο με αφορμή τη κοπέλα που έφαγε το στοπ;
Και γαμώ τα κόμπλεξ μιλάμε -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για να σκεφτεί κάποιος κάτι πρέπει να έχει μέσα στο κρανίο.Τουλάχιστον ας έχει μάτια. Ζητάω πολλά;
-
Ο χρήστης alfa 156 έγραψε:
re παιδια επειδη την φυλακη την εχετε πολυ σουρτα φερτα,να τονισω οτι κανεις δεν μπαινει φυλακη τοσο ευκολα ακομα και σε θανατηφορο ατυχημα,μην την πιπιλατε λοιπον την καραμελα τοσο ευκολα προς διμιουργια εντυπωσεων υπερ των αυτοκινηταδων..Ρε αρχηγοπουλο ποιες εντυπώσεις και χαζα λες τωρα?
Φυλακή ΔΕΝ πας για τροχαίο (αν εισαι σωστος σε ολα αλκοολ χαρτια κλπ) αν πανω στη μηχανη ειναι ενα αντρογυνο γυρω στα 30-35 με 2 ανηλικα παιδακια και τους φαω λαχανο γιατί περασαν με κοκκινο........αντε να αποδειξω εγω ποιος περασε με κοκκινο........φτανουν νομιζεις τα 500.000 € που εχουν τα ασφαλιστηρια? Οχι!
Εντιτ Kyan η κοπελιτσα αλλο ηθελε να πει..........εσυ ερχοσουν απο αλλο δρομο, και πας κα ιτης λες οτι εσφαξε το στοπ.......και λεει αυτη, μα καλα τον φουστη ξερει ολα τα στοπ της Αθηνας?
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για να σκεφτεί κάποιος κάτι πρέπει να έχει μέσα στο κρανίο.
Τουλάχιστον ας έχει μάτια. Ζητάω πολλά;
Kαι η κουζινα εχει ματια αλλα δεν εχει μυαλο!
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
έχετε φαγωθεί να γενικεύετε για τους μοτοσυκλετιστές. Να κάνουν-με το ίδιο με αφορμή τη κοπέλα που έφαγε το στοπ;
Και γαμώ τα κόμπλεξ μιλάμεΓενικότητες δε νομίζω. Κοίτα κάμποσες σελίδες πίσω και θα δεις. Προσωπικά δε κρίνω απαραίτητο να γράφω κάθε φορά πως αυτά ισχύουν για μια μερίδα των αναβατών.
Σύμπλεγμα δεν είναι, απλά αντίδραση στην επιμονή ορισμένων να θέλουν να πείσουν πως ενώ κάνουν μ@λ@κία πρέπει να τους προσέξουμε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και γαμώ τα κόμπλεξ μιλάμεΓενικότητες δε νομίζω. Κοίτα κάμποσες σελίδες πίσω και θα δεις. Προσωπικά δε κρίνω απαραίτητο να γράφω κάθε φορά πως αυτά ισχύουν για μια μερίδα των αναβατών.
Σύμπλεγμα δεν είναι, απλά αντίδραση στην επιμονή ορισμένων να θέλουν να πείσουν πως ενώ κάνουν μ@λ@κία πρέπει να τους προσέξουμε.
Ειδικά όταν βλέπεις να κάνουν τέτοιες πατάτες στην ΑΔΕΙΑ πλέον Αθήνα, δεν είναι καθόλου κόμπλεξ και ιδέα μερικών από εμάς. Είναι η πραγματικότητα ότι η πλειοψηφία τους δείχνει πως ΔΕΝ νοιάζεται ή απλώς αδιαφορεί για την σωματική τους ακεραιότητα. Αν νοιαζόντουσαν δεν θα είχαν λόγο να συμπεριφέρονται έτσι.
Εννοείται πως και η κοπέλα που παραβίασε το ΣΤΟΠ, ζώο είναι και μάλλον χρειαζόταν να ακούσει μερικά καντήλια μπας και ταρακουνηθεί (το ξέρω λίγες οι πιθανότητες -η συγκεκριμένη με βάση τα γραφόμενα φαινόταν περιορισμένης ευθύνης- αλλά όταν ο άλλος σε βρίζει άσχετα αν από εγωισμό δεν θέλει να δείξει πως το αποδέχεται, ίσως μετά το σκεφτόταν τι χαζομάρα έκανε).
Θυμήθηκα και άλλο χθεσινό περιστατικό. Βράδυ με όχι καλό φωτισμό (λόγω έργων μετρό στην Χαλανδρίου-Αγ.Παρασκευής, είδα από μακριά σκιά στην αριστερή λωρίδα όπου κινούμουν (σε άδειο μπροστά δρόμο) και τον ανακλαστήρα που έχουν μπροστά τα ποδήλατα!!!! Ευτυχώς τον αντιλήφθηκα από μακριά. ΖΩΟ (αγνώστου εθνικότητας) ερχόταν με το ποδήλατο αντίθετα και μάλιστα κολλητά στην αριστερή νησίδα! Έκοψα εγκαίρως και του τα έχωσα καθώς περνούσα από δίπλα του. Έλεος πια! Σε μια ΑΔΕΙΑ Αθήνα και ο καθένας κάνει ότι πιο παλαβό μπορείς να φανταστείς. Αν θέλει να το φάει το κεφάλι του υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Όχι να τραβολογάει και άλλους για αυτό.
-
Καλα θα κατσω να ηχογραφησω κια να το κανω upload ότι μου έχει τυχει το τελευταιο μηνα, γιατι πραγματικα αν τα γραψω θελω 2 τομους!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεσποινίς παραβίασε στεγνά στοπ σε διασταύρωση τύπου 'Τ' όπου το στοπ είναι στον 'οριζόντιο' δρόμο του 'Τ'. Πολλοί παραβιάζουν το συγκεκεριμένο στοπ, ίσως γιατί θεωρούν ότι κακώς υπάρχει στο δρόμο που συνεχίζει ευθεία, οπότε ήμουν υποψιασμένος και τα τετραπίστονα Brembo δε με πρόδωσαν. Σε παρακάτω φανάρι σταματάω δίπλα της και της λέω 'το στοπ που σφάξατε δεν το είδατε;' και μου απαντά με ύφος 'εσείς ξέρετε απ'έξω όλα τα στοπ της Αθήνας;'Φαντάζομαι δηλαδή ότι σε άγνωστο δρόμο η κορασίς θα παραβίαζε ό,τι στοπ υπήρχε επειδή 'δεν θα το ήξερε'.
Ασχετο....
Αν ΔΕΝ υπηρχε ΣΤΟΠ, παλι προτεραιοτητα απο δεξια δεν ισχυει;;;;;;έχετε φαγωθεί να γενικεύετε για τους μοτοσυκλετιστές. Να κάνουν-με το ίδιο με αφορμή τη κοπέλα που έφαγε το στοπ;
Και γαμώ τα κόμπλεξ μιλάμεΜπα...δεν χρειαζεται....λιγο πολυ ΙΧηδες και μηχανακιδες εχουν την ιδια γνωμη για τις γκομενες πισω απο το τιμονι.....
-
υπερζώο με μαύρο οκτάβια 5 tfsi και αυτοκολλητάκια ρεβο, κονι και μια αγελάδα στο πίσω μέρος . Ξεκινάμε από τη παραλία της νέα μάκρης για να βγούμε στη μαραθώνος, στα πλαστικά σαμαράκια σταμάταγε τελείως-μα τελείως- μη χαλάσει το υπεραυτοκίνητο και όταν βγήκα να τον προσπεράσω στο τελευταίο έσκασε την πρώτη για να με κλείσει! Πάλι πίσω του κορνάρω και σταματάει, πάω δίπλα του και μου λέει βιάζεσαι; Όχι πολύ του λέω, καλά είσαι σοβαρός σε προσπερνάω και με κλείνεις; Δε το συνέχισα γιατί είχε και ένα ξέκωλο δίπλα και εγώ τη φίλη μου. Το πιο ανησυχητικό είναι ότι ήταν στην ηλικία μου και ίσως μικρότερος οπότε ανατρέπεται η θεωρία μου ότι η νέα γενιά ανατρέπει τη ζωωσύνη που μας δέρνει
Μου χάλασε και την καλή εικόνα που είχα μέχρι τώρα για τους οδηγούς αυτων των σκόντα, γυρνώντας (; ) σε αυτή που είχα από παλιά περί νεόπλουτων των ίππων και απορώ που βρίσκουν αυτοί οι γύφτοι τα λεφτά και κανιβαλίζουν τέτοια αξιοπρεποί αμαξάκια στη τελική! (30000ευρώ+τα αυτοκόλλητα ) -
Φοβερή φάση πριν λίγες ώρες στην κάθοδο της εθνικής, λίγο πριν τη διασταύρωση με την Καβάλας... (εν Αθήναις)
Καθώς κατέβαινα από την τελευταία γέφυρα, στη μικρή ευθεία λίγο πριν ξεκινήσουν οι επιπλέον λωρίδες για στροφή αριστερά...
Από τη γέφυρα όταν ήμουν είδα στο βάθος κάτι σαν υπόνοια κινούμενου αντικειμένου ασαφούς σχήματος-χρώματος κτλ. Σκοτάδια, ο φωτισμός σταματούσε απότομα στο τέλος της γέφυρας. Εγώ ταχύτητα στα 130-140 km/h, λογική για άδειο σχεδόν δρόμο. Μεσαία λωρίδα. Καθώς πλησιάζω αντιλαμβάνομαι ότι το 'Aντικείμενο' είναι κάπως μεγάλο και αρχίζω να κινούμαι στην αριστερή λωρίδα για αποφυγή. Το 'Aντικείμενο' συνεχίζει να κινείται αριστερά, διαγώνια πάνω στο οδόστρωμα και καταλήγει στην αριστερή λωρίδα... όταν πλησιάζω στα 100 περίπου μέτρα αντιλαμβάνομαι ότι το 'Aγνώστου Tαυτότητος Aντικείμενο' συνοδευόταν και από άλλο, μαύρου χρώματος συνολικά (πάνω-κάτω)... Πλάκωμα στα φρένα και αλάρμ, καθώς δεξιά αντιλαμβάνομαι ότι κινούνταν πλέον άλλα οχήματα και δε μπορούσα να κάνω ελιγμό...
Τα 'Α.Τ.Ι.Α' ήταν παπάκια με παιδαρέλα, χωρίς φώτα, που κινούνταν διαγώνια στην εθνική, ταχύτητα max 40-50km/h (όπως διαπίστωσα αφού φρέναρα), ΚΑΘΩΣ μιλούσαν ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Μόλις φτάνω ακριβώς πίσω τους... απλά συνεχίζουν να μιλάνε, κινούμενοι στην ίδια ταχύτητα... κι εγώ να τρέμω τον κώλο μου μη μου σφηνωθεί κανένας που έρχεται με φόρα από τη γέφυρα κατηφορίζοντας...
Φοβερό σκηνικό...
-
Λαμπρά παραδείγματα ζωώδους συμπεριφοράς σήμερα βράδυ στη Βουλιαγμένης όπου ένα ασιμί Ibiza και ένα μπλε Astra cabrio, προφανώς φίλοι και με μία κοπέλα καθένας μέσα, πήγαιναν πλάι πλάι με 30χλμ και συζητούσαν με κατεβασμένα παράθυρα κλείνοντας δύο λωρίδες προκλητικά Από πίσω τους ήταν ένας ταρίφας και εγώ. Ο ταρίφας κόρναρε μετά από 1 λεπτό απελπισμένος και βγήκε στην αριστερή λωρίδα για να προσπεράσει. Ο οδηγός του Ibiza τον πήρε στο κηνύγι και του κολλούσε προφυλακτήρα βρίζοντάς τον και κάνοντας νοήματα. Εγώ πήγα δίπλα από το Astra και φώναξα στον οδηγό 'πάτε καλά εσείς οι δύο;'. Γύρισε, είπε ειρωνικά κάτι στην κοπέλα δίπλα του και με κορόιδευε. Τελικά είδα μπροστά τον ταξιτζή να περνάει ένα φανάρι με πορτοκαλί και το Ibiza να τον κυνηγάει περνώντας με κόκκινο, ενώ το Astra μου κολλούσε προφυλακτήρα μέχρι που έστριψα σε ένα στενό για να πάω σπίτι.
Ζώα.
-
Λιμανακια. Στην δεξια λωριδα 10 αυτοκινητα στην σειρα, στην αριστερη ο Ενας Μαλακας Ελληνας Οδηγος με SLK, να πηγαινει με την ιδια ταχυτητα των 30 χαω με τους δεξιους, με την λωριδα μπροστα του αδεια για οσο βλεπει το ματι. Καροτσακι απο την λιμνη της βουλιαγμενης μεχρι και την ευθεια της καντινας στα λιμανακια (που δεν υπαρχει πια), οπου αποφασισα να του αναψω προβολεις και να κορναρω. Κανουν ακρη, τους περναω και με κοιταγαν σαν ζωα με ενα υφος 'μα τι θελει τωρα αυτος και κορναρει'...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Φοβερή φάση πριν λίγες ώρες στην κάθοδο της εθνικής, λίγο πριν τη διασταύρωση με την Καβάλας... (εν Αθήναις)Καθώς κατέβαινα από την τελευταία γέφυρα, στη μικρή ευθεία λίγο πριν ξεκινήσουν οι επιπλέον λωρίδες για στροφή αριστερά...
Από τη γέφυρα όταν ήμουν είδα στο βάθος κάτι σαν υπόνοια κινούμενου αντικειμένου ασαφούς σχήματος-χρώματος κτλ. Σκοτάδια, ο φωτισμός σταματούσε απότομα στο τέλος της γέφυρας. Εγώ ταχύτητα στα 130-140 km/h, λογική για άδειο σχεδόν δρόμο. Μεσαία λωρίδα. Καθώς πλησιάζω αντιλαμβάνομαι ότι το 'Aντικείμενο' είναι κάπως μεγάλο και αρχίζω να κινούμαι στην αριστερή λωρίδα για αποφυγή. Το 'Aντικείμενο' συνεχίζει να κινείται αριστερά, διαγώνια πάνω στο οδόστρωμα και καταλήγει στην αριστερή λωρίδα... όταν πλησιάζω στα 100 περίπου μέτρα αντιλαμβάνομαι ότι το 'Aγνώστου Tαυτότητος Aντικείμενο' συνοδευόταν και από άλλο, μαύρου χρώματος συνολικά (πάνω-κάτω)... Πλάκωμα στα φρένα και αλάρμ, καθώς δεξιά αντιλαμβάνομαι ότι κινούνταν πλέον άλλα οχήματα και δε μπορούσα να κάνω ελιγμό...
Τα 'Α.Τ.Ι.Α' ήταν παπάκια με παιδαρέλα, χωρίς φώτα, που κινούνταν διαγώνια στην εθνική, ταχύτητα max 40-50km/h (όπως διαπίστωσα αφού φρέναρα), ΚΑΘΩΣ μιλούσαν ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Μόλις φτάνω ακριβώς πίσω τους... απλά συνεχίζουν να μιλάνε, κινούμενοι στην ίδια ταχύτητα... κι εγώ να τρέμω τον κώλο μου μη μου σφηνωθεί κανένας που έρχεται με φόρα από τη γέφυρα κατηφορίζοντας...
Φοβερό σκηνικό...
Μου χε τύχει πριν μισό χρόνο στον Κηφισό στην άνοδο, βράδυ γύρω στις 11, στο ύψος του allou fun park Ρέντη: Παπιά δικάβαλα (3-4 ήταν) να πάνε με καμιά 80άρα χαω στη μέση του δρόμου τα μισά χωρίς φώτα και να μιλάνε μεταξύ τους όντας ο ένας δίπλα στον άλλο. Εγώ ήμουν από πίσω στη μεσαία κι ανέβαινα με περίπου 100-110 χαω, όντας καμιά 70αριά μέτρα πίσω τους. Ξαφνικά το ένα παπί γλυστρά και πέφτει και να σου τα 2 πιτσιρίκια κάτω στην άσφαλτο 9φυσικά για κράνη ούτε λόγος). Με λούζει κρύος ιδρώτας, ίσα που βλέπω πως τα παιδιά σηκώνονται μόνα τους κι εγώ έχω κάνει αριστερά τέρμα και τους περνώ ενώ το παπί άδειο κάνει αρκετά μέτρα σερνόμενο στην άσφαλτο... Σε κάτι τέτοιες στιγμές δυστυχώς καταλαβαίνει κανείς (νομίζω) γιατί ακόμα και με μικρή κίνηση, δεν είναι συνετό να πηγαίνουμε όσο γρήγορα μας επιτρέπει ο δρόμος σε αστικό περιβάλλον...
-
μετα απο ενα ακομα οδικο ταξιδι (μεχρι λευκαδα) αισθανομαι πολυ τυχερος που γυρισα σπιτι...
εκτος απο ασχετοι οδηγοι ειμαστε αψυχολογητοι και ανεγκεφαλοι.
υπαρχει σοβαρο προβλημα αντιληψης εκει εξω περα απο ασχετοσυνη γυρω απο την οδηγηση.
αν κατσω να γραψω ολα τα περιστατικα θα παρει σελιδες και θα ξανανευριασω.
αυτη η τροχαια που ειναι?μονο πισω απο πικροδαφνες σε ερημικες ευθειες?
καλο αστειο ε?η μονη λυση ειναι να τους σταματας και να τους σπας το κεφαλι?τσαρλς μπρονσον φαση?
καλα ταξιδια και καλη επιστροφη σε ολους! -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
αυτη η τροχαια που ειναι?μονο πισω απο πικροδαφνες σε ερημικες ευθειες?Ναι. Μόνο.-
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
η μονη λυση ειναι να τους σταματας και να τους σπας το κεφαλι?τσαρλς μπρονσον φαση?Ναι. Μόνο.-
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν ΔΕΝ υπηρχε ΣΤΟΠ, παλι προτεραιοτητα απο δεξια δεν ισχυει;;;;;;Ναι, υπέρ εκείνης γιατί ο πάνω δρόμος του 'Τ' έχει κατεύθυνση από δεξιά προς τα αριστερά.
Αλλά το στοπ είναι τόσο εμφανές που το βλέπουν και το αναγνωρίζουν και αυτοί που κινούνται στον κάθετο δρόμο, όπως εγώ.
Ζώο δεν είναι όποιος παραβιάζει κατά λάθος ένα στοπ. Όλοι κάποτε το έχουμε κάνει. Ζώο είναι αυτός που δεν συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα του παραπτώματός του και τη λέει κι όλας με θράσος σε κάποιον που θα του κάνει την παρατήρηση. Κλασσική συμπεριφορά κακομαθημένου 'γόνου' δηλαδή.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#7]