Φοβερή φάση πριν λίγες ώρες στην κάθοδο της εθνικής, λίγο πριν τη διασταύρωση με την Καβάλας... (εν Αθήναις)
Καθώς κατέβαινα από την τελευταία γέφυρα, στη μικρή ευθεία λίγο πριν ξεκινήσουν οι επιπλέον λωρίδες για στροφή αριστερά...
Από τη γέφυρα όταν ήμουν είδα στο βάθος κάτι σαν υπόνοια κινούμενου αντικειμένου ασαφούς σχήματος-χρώματος κτλ. Σκοτάδια, ο φωτισμός σταματούσε απότομα στο τέλος της γέφυρας. Εγώ ταχύτητα στα 130-140 km/h, λογική για άδειο σχεδόν δρόμο. Μεσαία λωρίδα. Καθώς πλησιάζω αντιλαμβάνομαι ότι το 'Aντικείμενο' είναι κάπως μεγάλο και αρχίζω να κινούμαι στην αριστερή λωρίδα για αποφυγή. Το 'Aντικείμενο' συνεχίζει να κινείται αριστερά, διαγώνια πάνω στο οδόστρωμα και καταλήγει στην αριστερή λωρίδα... όταν πλησιάζω στα 100 περίπου μέτρα αντιλαμβάνομαι ότι το 'Aγνώστου Tαυτότητος Aντικείμενο' συνοδευόταν και από άλλο, μαύρου χρώματος συνολικά (πάνω-κάτω)... Πλάκωμα στα φρένα και αλάρμ, καθώς δεξιά αντιλαμβάνομαι ότι κινούνταν πλέον άλλα οχήματα και δε μπορούσα να κάνω ελιγμό...
Τα 'Α.Τ.Ι.Α' ήταν παπάκια με παιδαρέλα, χωρίς φώτα, που κινούνταν διαγώνια στην εθνική, ταχύτητα max 40-50km/h (όπως διαπίστωσα αφού φρέναρα), ΚΑΘΩΣ μιλούσαν ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ! Μόλις φτάνω ακριβώς πίσω τους... απλά συνεχίζουν να μιλάνε, κινούμενοι στην ίδια ταχύτητα... κι εγώ να τρέμω τον κώλο μου μη μου σφηνωθεί κανένας που έρχεται με φόρα από τη γέφυρα κατηφορίζοντας...
Φοβερό σκηνικό...